ozcity

مرجع وردپرس و بازدید آن

2 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام :lol:

میخواستم ببینم با چه راهی میشه بازدید جلب کرد؟

من یک مرجع وردپرس دارم اما هرچقدر مطالب ناب و خوب میزارم بازم بازدیدم زیاد نمیشه چون مردم راهی برای آشنایی با من ندارد! :wacko:

افزونه های سئو هم نصب کردم و مطمنم از نظر سئو مشکلی ندارم . :blink:

میخواستم بدونم بقیه چطوری پیشرفت میکنن :huh: !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش آمدید!

این طور که به نظر میرسد شما تازه سایتو زدید؟درسته؟

برای پیشرفت سایتت باید این کار هارو کنی:

1-به روز نگه داشتن سایت

2-گذاشتن مطالب اختصاصی و به قول خودتمطالب ناز

3-ثبت سایت و معرفی سایت مپ سایتت به گوگل وبمستر

4-و در صورت لزوم سپردن ساید به متخصص سئو

5-تبادل لینک با سایت های هم موضوع: هر چقدر سایت مقابل رتبه بالاتری داشته باشه, رتبه سایتت بالاتر میره

6-و در اخر و مهم تر از همه:صبر, صبر, صبر

7-و...

من هم مثل خودت هنوز یک سال نشده سایت زدم ولی رتبه خیلی خوبی کسب کردم هر سوالی داشتی بپرس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.