ozcity

حطای Style.css موجود نمیباشد!

6 پست در این موضوع قرار دارد

این خطای style.css موجود نمیباشد چه مرگشه ! :angry:

قبلا خیلی زیاد باهاش مواجه شدم ولی حالا داره اعصابمو خورد میکنه ! :mellow:

بجز اینکه قالب رو از طریق هاست نصب کنیم راهی دیگه نیست؟؟؟ :wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

style.css باید تو ریشه قالب موجو باشه.

روش دیگه برای نصب اینه که زیپ کنید و از داخل پنل، نمایش، پوسته ها و افزودن نصب کنید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید گفت که style.css توی سئو هم تأثیر داره (در آخرین آپدیت نحوه نوشتن کد ها مورد توجّه قرار شده که استایل های اینلاین (style="") کار منفی هست) پس بهتره هم به این دلیل هم به دلیل حرفه ای تر شدن قالبتون استایل هاتون رو توی این برگه قرار بدید

اگه هم نخواین میتونین یه فایل style.css کاذب تو فایلتون بذارید که تأثیری هم نداشته باشه!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خطا به خاطر عدم وجود شناسه در استایل میباشد

به خط اول استایل باید شناسه پوسته اضافه کنید :

example :


/*
Theme Name: Shoping Diyana
Theme URI: http://BSTSkin.Ir
Author: mahdi Ebrahimi | 0936-3116038
Author URI: http://BSTSkin.Ir
Description: طراحی و بهینه سازی : <a href="http://BSTSkin.Ir">Black Sky</a> Tell :0936-3116038
Version: 1.0
License: GNU General Public License v2.0
License URI: http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html
*/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دلیل اصلی این مشکل اینه که توی پوشه ی قالب فایل style.css وجود نداره!

اما اگر قالبتون این فایل رو داره و باز هم ارور میده به خاطر اینه که قالب داخل پوشه ی اول موجود نیست و داخل پوشه ی دوم هست.

مثلا اسم قالب اینه : mytheme وقتی فایل فشرده رو باز کنید یک پوشه با همین نام وجود داره وقتی پوشه رو باز کنید باید فایلهای قالب رو ببینید ولی بازم اینجا یک پوشه هست و داخل اون فایلهای قالب هستش.

فایلها رو به پوشه اول منتقل کنید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من هم همین ارور رو میده . قالبم اینه :

woocommerce.2.6.1_2.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط royairani
      درود بر دوستان
      بسیاری از قالب های ووکامرسی دارای تب های زیبا در صفحه ی محصول تکی هستن.
      اما قالبی ک من استفاده میکنم دارای تب و کادر بندی نیست. (عکس پیوست شد)
      حال میخواهم تبی ک با استفاده از html و css را دانلود کردم از یک سایت ایرانی جایگزیت تب پیشفرض سایتم کنم.
      به فایل tab.php میرم و هرکاری میکنم کلاس جدیدی ک برای تب جدید هست جایگزین کنم نمیتونم و همه چیز بهم میریزه.
      لطفا کمکم کنید خیلی وقته درگیر این موضوع هستم. راهنمایی کنید که چطور تب جدید را جایگزین کنم و یا یک تب برایش بنویسم
      خلی ممنون از همگی
       

    • توسط interanet
      سلام 
      کد عکس در PHP به این شکل در قالب هست
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?>
      که میشه همون تصویر شاخص ولی وقتی با موس روی این تصویر می رم هیچی نمایش داده نمیشه میخواهم قابل alt و title به کد فوق اضافه بشه به این شکل
      قبلا کدی که داشتم و کار میکرد به این شکل بود 
      >    <div class="pad-box"><img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" align="right"/><?php the_content(''); ?></div></div> [/php]
      وقتی که تصاویرم رو بردم توی بخش تصویر شاخص در وردپرس 
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?> دیگه قابیلت alt و title کار نمیکنه 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990
    • توسط amir1384
      سلام دوستان ببخشید من یک قالب html رو به وردپرس تبدیل کردم و بدون مشکل تبدیل شد فقط تنها مشکل اینه که خیلی هم برای من مهم هست این هست که با برکه ساز ها و ویرژوال کامپوزر کار نمیکه نمیشه منو راهنمایی کنید