bahram2016

درخواست افزونه ای برای تصاویر

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام ی بخش ب سایتم اضافه کنم

اینکه مثل اکثر سایت های موزیک ی سری تصاویر رو توی سربرگ ب صورت تکه تکه از نوشته های سایتشون دارن و وقتی روی اون میری رنگ تصویر عوض و نام خواننده و نام آهنگ نمایش داده میشه

میشه راهنمایی کنید چکار باید کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام فک نمیکنم افزونه ای برای این کار باشه. این سایت هایی که دیدید همه اختصاصی نوشته شدن. برای این کار شما باید html و css رو یاد بگیری.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام فک نمیکنم افزونه ای برای این کار باشه. این سایت هایی که دیدید همه اختصاصی نوشته شدن. برای این کار شما باید html و css رو یاد بگیری.

خب میشه بگین باید دنبال چی باشم شاید تونستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرچ کنید motion hover یه سری اطلاعات میاد که میتونه کمکتون کنه (توی گوگل)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرچ کنید motion hover یه سری اطلاعات میاد که میتونه کمکتون کنه (توی گوگل)

ممنون من سرچ کردم ب ی سری موردها هم دیدم ولی نتونستم طریقه کار باهاشونو بفهمم مثل

http://www.jqueryrain.com/2014/07/smart-grid-gallery-jquery-wordpress-plugin/
http://codecanyon.net/item/smart-grid-gallery/8365014?ref=jqueryrain

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ممنون من سرچ کردم ب ی سری موردها هم دیدم ولی نتونستم طریقه کار باهاشونو بفهمم مثل
http://www.jqueryrain.com/2014/07/smart-grid-gallery-jquery-wordpress-plugin/ http://codecanyon.net/item/smart-grid-gallery/8365014?ref=jqueryrain

خیلی قشنگ ولی متأسفانه پیشرفته ان! از نمونه های ساده تر شروع کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حرف شما متینه ولی نمونه های ساده هم شاید مشکلات خودشونو داشته باشن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز افزونه ای برای اینکار من ندیدم برای حل مشکلت اول باید یه آشنایی حداقل با css و ترجیحا css3 و jquery داشته باشی البته از قالبهای آماده ای که این امکان رو دارند هم میتونی استفاده کنی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
حرف شما متینه ولی نمونه های ساده هم شاید مشکلات خودشونو داشته باشن

منظورم این بود که از ساده ها شروع کن تا ببینی که چه باید بکنی و چه نه ، مثلاً من خودم از یه نمونه خیلی ساده استفاده کردم که هر چیزی که توی title عکس نوشته بود رو میاورد بالاش (توی یه مربّع سیاه)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم این بود که از ساده ها شروع کن تا ببینی که چه باید بکنی و چه نه ، مثلاً من خودم از یه نمونه خیلی ساده استفاده کردم که هر چیزی که توی title عکس نوشته بود رو میاورد بالاش (توی یه مربّع سیاه)

میشه بگین از چی استفاده میکنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بگین از چی استفاده میکنید؟

منظورت اینکه کد ها رو برات بذارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ی دمو بدید براتون کدشو آماده کنم :) دموی همین سایته موزیکی که میگید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ی دمو بدید براتون کدشو آماده کنم :) دموی همین سایته موزیکی که میگید

دوتا گذاشتم اینم باز یکی دیگه فقط نمیدونم روشون بری آیا نوشته داره یا نه!

http://www.jqueryrain.com/?TnsckNdq

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید همراه با مثالو مرحله به مرحله توضیح داده شده :

http://geekgirllife....out-javascript/

بله همینه ولی کارکردش چطوره ؟چیزی متوحه نشدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عه !! همه چیو نوشته که سادست

کد های مرحله اولو تو html وارد میکنید بقیه مراحلو تو css

پ.ن : من الان وارد کردم ببینید : http://jsfiddle.net/xg8gky9d/1/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

عه !! همه چیو نوشته که سادست

کد های مرحله اولو تو html وارد میکنید بقیه مراحلو تو css

پ.ن : من الان وارد کردم ببینید : http://jsfiddle.net/xg8gky9d/1/

شرمنده مرورگرم کدهارو باز نکرد فک کردم کدی وجود نداره

میشه مراحل رو ب ترتیب بگین کجا قالب وارد کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (کد مرحله اول در جای ک قرار نمایش داده شه و بقیه کدها در شیوه نامه درسته ؟)

ویرایش شده در توسط bahram_idm
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله درسته :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم