• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
saeedsaeed

کاهش سرعت لود صفحه وبسایت

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام چندروزی هست که سایتم رو که باز میکنم خیلی طول میکشه بعد پایین مرورگر فایر فاکس آدرس های در حال بارگزاری رو نشون میده روی یک گزینه خیلی زور میزنه که عکسش رو گرفتم خواهشا راهنمایی کنید فکر کنم مشکل از همین گزینه باشه ولی نمیدونم چه جور درستش کنم

post-454-0-02016600-1348727655_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل برمیگرده به مسدود کردن یه سری از سرویسهای گوگل تو ایران...!

اگر تو پوسته از این آدرس استفاده شده میتونین تغییرش بدین اسکریپت موجود تو خود وردپرس.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم باید چی کار کنم از کجا حذفش کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ۲ تا رو باید حذف کنین اضافین:

<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Droid+Sans:regular,bold' rel='stylesheet' type='text/css' />

<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=OFL+Sorts+Mill+Goudy+TT:regular,italic&subset=latin' rel='stylesheet' type='text/css'/>

فایلهای header.php و functions.php پوسته رو اینجا قرار بدین تا این یکی رو هم پیدا کنیم:

<script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js'></script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این دو رو که گفتی پاک کنم مشکلی برای فونت که توی قالب سایت هست پیش نمیاد

نه. این فونت‌ها برای متون فارسی حواب نمیده.

فایلهایی که تو پوشه‌ی includes پوسته هستن رو بررسی کنین تا کد دوم رو پیدا کنین.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام کد دوم رو پیدا کردم توی این قسمت هست یک نگاه میکنی نمیدونم چه جور پاکش کنم قالب دچار مشکل نشهcustom_functions.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید هر افزونه ای که فکر میکنید که به گوگل مربوط میشه غیرفعال کنید و همچنین موقتی +1 رو از قالب حذف کنید و هر گون کدی از apis.google رو حذف کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من اصلا افزونه ای در مورد گوگل ندارم نمیدونم این ajax... برای کجای قالب هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مربوط به یکی از افزونه های شماست.

باید همه رو غیرفعال و بعد یکی یکی فعال کنید تا ببینید برای کدوم هست.

شاید بخاطر افزونه tooltip باشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مربوط به یکی از افزونه های شماست.

باید همه رو غیرفعال و بعد یکی یکی فعال کنید تا ببینید برای کدوم هست.

شاید بخاطر افزونه tooltip باشه.

ممنون درست شد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون درست شد

سلام چیکارش کردی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام چیکارش کردی؟

پست 10 رو بخونید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری