• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
Mohammad Javad

ذخیره کردن متغیر در دیتابیس

24 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام یک فرم پرداخت درست کنم

یه متغیر دارم


$au = $res['au'];

میخوام این متغیر رو که شناسه پیگیری رو در خودش ذخیره میکنه در داخل دیتا بیس ذخیره کنم

و داخل یک فایل ذیگه همین متغیر رو از دیتابیش بخونم

چطور این کار رو انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

داخل دیتابیس وردپرس؟ یا سیستم اختصاصیه؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه داخل یک دیتابیس جداگانه

میخوام یک فرم ساده پرداخت درست کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما اول باید دیتابیس رو بسازی. بعد جدول مورد نیاز رو.

اول کانکشن باید بزنی و بعد کوئری insert بنویسی. من پیشنهاد میدم از متد pdo استفاده کنی.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یکم بیشتر راهنماییم کنین

من تاحالا با دیتابیس کار نکردم

یکم در موردش تحقیق کردم و فهمیدم باید چطوری به دیتابیس وصل بشم

اما نمیدونم چطور باید


$au = $res['au'];

داخل دیتابیس ذخیره کنم

و یه جای دیگه اونو بخونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اقا رضا

این واسه فریم فورک yii نیست؟

از,این فریم ورک هیچ چیز سردر نمیارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرچ کنید آموزش ساخت درگاه پرداخت آنلاین با php گمون به جاهای خوبی برسی!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرچ کردم اموزش ثبت نام در سایت بود

ولی کلا سوال من یه چیز دیگه هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ممنون اقا رضا

این واسه فریم فورک yii نیست؟

از,این فریم ورک هیچ چیز سردر نمیارم

ساختار دیتابیسش رو نگاه کنید متوجه میشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه آموزش نصفه و نیمه در مورد pdo اینجا نوشتم. کسی استقبال نکرد.

اگه دوست دارید ادامه داده بشه داخل تاپیک نظرات و انتقادات اعلام کنید. آموزش مفیدیه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ذخیره یک مقدار داخل دیتابیس

شما باید یک دیتابیس بسازید

با حداقل یک جدول

مثلا

نام -ادرس ایمیل-مبلغ-کد رهگیری-کد کالا

خب حداقل اطلاعاتی رو که از کاربر باید ذخیره کنید همینها هست

با استفاده از اموزش SM-Mahdavi عزیز با یک insert میتونین این اطلاعات رو درون بانک ذخیره کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

همه ی این کارها رو انجام دادم الان فقط یک مشکل دارم

ببینید هر باز که صفحه پرداخت باز میشه

یک au به صورت خودکار به اخر ذیتابیس اضاف میشه

مثلا الان دیتابیس من تا 7 رفته و باید اخرین یعنی هفتیم au انتخاب بشه

حالا کدش SELECT چظوری میشه؟post-3658-0-23670300-1415204699_thumb.pnft.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

SELECT fields FROM table ORDER BY id DESC LIMIT 1;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


SELECT fields FROM table ORDER BY id DESC LIMIT 1;

ممنون

ولی نشد

فکر کنم باید از last_insert_id استفاده کنم

میشه راهنماییم کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با استفاده از این کد تونستم اخرین au رو به دست بیارم


$sql = "SELECT au FROM pay ORDER BY id DESC LIMIT 1";
$result = $conn->query($sql);
if ($result->num_rows > 0) {
// output data of each row
while($row = $result->fetch_assoc()) {
echo "id: " . $row["au"] . "<br>";
}
}

الان اینو چطور توی متغیر $au ذخیره کنم؟


$au = '....'; // az database begirid

هنگ کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب به جای echo بنویس:


$au = $row["au"];

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد


<?php
$servername = "localhost";
$username = "root";
$password = "";
$dbname = "jahanpay";
// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// Check connection
if ($conn->connect_error) {
die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}

//
$api = 'api';
$amount = 100; // toman
$order_id = 1;
$sql = "SELECT au FROM pay ORDER BY id DESC LIMIT 1";
$result = $conn->query($sql);
if ($result->num_rows > 0) {
// output data of each row
while($row = $result->fetch_assoc()) {
echo "id: " . $row["au"] . "<br>";
}
}

$au = $row["au"];


$client = new SoapClient("http://www.jahanpay.com/directservice?wsdl");
$res = $client->verification($api , $amount , $au , $order_id, $_POST + $_GET );
if($res['result']==1)
{
echo "پيگيري بانک ". $res['bank_au'];
}
else
{
echo '<meta charset=utf-8><pre>';
$res = array_map('urldecode',$res);
print_r($res);
}
$conn->close();
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
$servername = "localhost";
$username = "root";
$password = "";
$dbname = "jahanpay";
// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// Check connection
if ($conn->connect_error) {
die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}
//
$api = 'api';
$amount = 100; // toman
$order_id = 1;
$sql = "SELECT au FROM pay ORDER BY id DESC LIMIT 1";
$result = $conn->query($sql);
if ($result->num_rows > 0) {
// output data of each row
while($row = $result->fetch_assoc()) {
$au = $row["au"];
}
}

$client = new SoapClient("http://www.jahanpay.com/directservice?wsdl");
$res = $client->verification($api , $amount , $au , $order_id, $_POST + $_GET );
if($res['result']==1)
{
echo "پيگيري بانک ". $res['bank_au'];
}
else
{
echo '<meta charset=utf-8><pre>';
$res = array_map('urldecode',$res);
print_r($res);
}
$conn->close();
?>

کد که گفتم باید تو حلقه میزاشتی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<?php
$servername = "localhost";
$username = "root";
$password = "";
$dbname = "jahanpay";
// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// Check connection
if ($conn->connect_error) {
die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}
//
$api = 'api';
$amount = 100; // toman
$order_id = 1;
$sql = "SELECT au FROM pay ORDER BY id DESC LIMIT 1";
$result = $conn->query($sql);
if ($result->num_rows > 0) {
// output data of each row
while($row = $result->fetch_assoc()) {
$au = $row["au"];
}
}

$client = new SoapClient("http://www.jahanpay.com/directservice?wsdl");
$res = $client->verification($api , $amount , $au , $order_id, $_POST + $_GET );
if($res['result']==1)
{
echo "پيگيري بانک ". $res['bank_au'];
}
else
{
echo '<meta charset=utf-8><pre>';
$res = array_map('urldecode',$res);
print_r($res);
}
$conn->close();
?>

کد که گفتم باید تو حلقه میزاشتی

دمت گرم

بلاخره موفق شدم :D :D

فقط باید چیکار کنم که order_id هر بار یک چیز متفاوت رو داخل دیتابیس ثبت کنه؟

--------------------------------

راستی الان این کدی که با کمک دوستان نوشتم درسته نوشته شده؟ یعنی از روی اصول نوشته شده؟


<?php
$servername = "localhost";
$username = "root";
$password = "";
$dbname = "jahanpay";
// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// Check connection
if ($conn->connect_error) {
die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}

//
$api = 'api';
$amount = 100; // toman
$order_id = 1;
$sql = "SELECT au FROM pay ORDER BY id DESC LIMIT 1";
$result = $conn->query($sql);
if ($result->num_rows > 0) {
// output data of each row
while($row = $result->fetch_assoc()) {
$au = $row["au"];
}
}




$client = new SoapClient("http://www.jahanpay.com/directservice?wsdl");
$res = $client->verification($api , $amount , $au , $order_id, $_POST + $_GET );
if($res['result']==1)
{
echo "پيگيري بانک ". $res['bank_au'];
}
else
{
echo '<meta charset=utf-8><pre>';
$res = array_map('urldecode',$res);
print_r($res);
}
$conn->close();
?>

ویرایش شده در توسط Mohammad Javad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که جناب مهدوی نوشتند تکمیله

تایپ ستون آی دی رو serial بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تولید order_id از تابع time هم می تونی استفاده کنی:


$order_id = time();

دیگه مطمئنی کد تکراری تولید نمیشه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پاسخ رو دوسته عزیزم بهتون دادن

ولی

تایپ ستون آی دی رو serial بذارید و تست کنید

پ.ن : ببخشید مثله اینکه جناب فخار جوابه من رو نوشته بودن ^_^

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون باشه روی سریال میزام

ابن کار دلیل خاصی داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری