• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
jpmo02

غیرفعال کردن کل سایت

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک سایتی با وردپرس تازه راه اندازی کردم ولی هنوز نمیخوام توش محتوا بذارم..

لطفا روشی پیشنهاد بدید ک یا کل سایت وسیستم رو قطع کنم ویا فقط سایت رو

چون محتوا نداره هنوز نمیخوام موتورهای جستجو وارد صفحات بدون متنش شوند وبرای سیوی سایتم مشکلی بوجود بیاد

لطفاراهنمایی کنید

مثلا اگر میشه از htaccess یا جاهای دیگه کلا سایت رو قطع کرد که انگار نه انگار سایت بوده روبهم بگید ک مشکلم حل بشه

راستی سایتم روی ادرس اصلی نیست مثل اینه site .com/site یعنی سیستم توی یک پوشست وفقط همین پوشه رو میخوام قطع کنم

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز سلام

نکته اول اینکه ترقیبا برای ایندکس شدن مطالب(بعد از ثبت سایت در گوگل وبمسترز) در گوگل حدودا دو ماه طول میکشه اگر هم سایت مپتون رو معرفی نکردین که نگران نباشید که در گوگل ایندکس بشه

نکته دوم : برای اینکه وردپرس رو فلج کنید فایل wp-load.php رو تغییر نام بدین و برای ایجاد صفحه موقت در محل نصب سایت فایل index.html بسازین چون اولویت اجرای این فایل به index.php بیشتره و شما هرچی در index.html وارد کنید نمایش از سایرین پیشی میگیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز سلام

نکته اول اینکه ترقیبا برای ایندکس شدن مطالب(بعد از ثبت سایت در گوگل وبمسترز) در گوگل حدودا دو ماه طول میکشه اگر هم سایت مپتون رو معرفی نکردین که نگران نباشید که در گوگل ایندکس بشه

نکته دوم : برای اینکه وردپرس رو فلج کنید فایل wp-load.php رو تغییر نام بدین و برای ایجاد صفحه موقت در محل نصب سایت فایل index.html بسازین چون اولویت اجرای این فایل به index.php بیشتره و شما هرچی در index.html وارد کنید نمایش از سایرین پیشی میگیره

یعنی من چون سایتم تازست اگر الان در وبمستر ثبت نکنم و بذارم هیمنطوری باشه دو ماه طول میکشه تا سایتم رو بشناسه؟

1. اگر ثبت کنم چقدرطول میکشه تا معرفی بشه؟

اگر مثلا یه سایتی داشته باشم ودو سال بگذره ازتاسیسش ومطالبش هم در گوگل پیدا بشه با اینکه هنوزمپ نداره ودر وبمستر گوگل ثبت نیست

2. ایندکس شدن یک مطلبی که درش ارسال میکنم بعد از چند وقت انجام میشه؟

3.اگر الان مپ براش بسازم ودر وب مستر گوگل ثبتش کنم اشکالی نداره؟

4.اگر من الان در گوگل وبمستر ثبتش کنم و بعد از چندین ماه بخوام قالبم روعوض کنم وسیوش روبالا ببرم و.. اشکالی نداره؟

5.سایت مپ مربوط به قالب نمیشه؟

یعنی من اگر الان سایت مپم رو بسازم وچندین ماه دیگه قالب رو عوض کنم وسیوی قالبم روبالا ببرم و.. مشکلی نداره؟

ببخشید سوالام طولانی شد لطفا راهنماییم کنید سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من یک سایتی با وردپرس تازه راه اندازی کردم ولی هنوز نمیخوام توش محتوا بذارم..

لطفا روشی پیشنهاد بدید ک یا کل سایت وسیستم رو قطع کنم ویا فقط سایت رو

چون محتوا نداره هنوز نمیخوام موتورهای جستجو وارد صفحات بدون متنش شوند وبرای سیوی سایتم مشکلی بوجود بیاد

لطفاراهنمایی کنید

مثلا اگر میشه از htaccess یا جاهای دیگه کلا سایت رو قطع کرد که انگار نه انگار سایت بوده روبهم بگید ک مشکلم حل بشه

راستی سایتم روی ادرس اصلی نیست مثل اینه site .com/site یعنی سیستم توی یک پوشست وفقط همین پوشه رو میخوام قطع کنم

سپاس

شما میتوانید از قابل های در دست ساخت استفاده کنید که نمای بهتری به سایت شما میدهد.

http://wpfpw.ir/1393/02/06/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-beback/

ـــــــــــــــــــــــــــــــــ

از نظر سئو نگران نباشید و هر وقت خواستید سایت را در گوگل وبمستر هیچ مشکلی ندارید.

گوگل وبمستر هر لحظه سایت شما را برسی میکند و به راحتی نتایج جستجو را با سایت شما به روز میکند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخل تنظیمات وردپرس یه تیک هست. می تونید مشخص کنید موتور جستجو سایت رو بخونه یا نه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد من : با گذاشتن این کد در function.php فقط شما میتونید سایت خودتون رو مشاهده کنید و در صورت لزوم به اعمال تغییرات در قالب و ... بپردازید.

برای سایر بازدیدکننده ها، این متن نوشته شده به نمایش در میاد: در حال بروز رسانی هستيم. لطفا بعدا مراجعه کنید


function maintenace_mode() {
if ( !current_user_can( 'edit_themes' ) || !is_user_logged_in() ) {wp_die('در حال بروز رسانی هستيم. لطفا بعدا مراجعه کنید .');}
}
add_action('get_header', 'maintenace_mode');

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.