jpmo02

غیرفعال کردن کل سایت

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک سایتی با وردپرس تازه راه اندازی کردم ولی هنوز نمیخوام توش محتوا بذارم..

لطفا روشی پیشنهاد بدید ک یا کل سایت وسیستم رو قطع کنم ویا فقط سایت رو

چون محتوا نداره هنوز نمیخوام موتورهای جستجو وارد صفحات بدون متنش شوند وبرای سیوی سایتم مشکلی بوجود بیاد

لطفاراهنمایی کنید

مثلا اگر میشه از htaccess یا جاهای دیگه کلا سایت رو قطع کرد که انگار نه انگار سایت بوده روبهم بگید ک مشکلم حل بشه

راستی سایتم روی ادرس اصلی نیست مثل اینه site .com/site یعنی سیستم توی یک پوشست وفقط همین پوشه رو میخوام قطع کنم

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز سلام

نکته اول اینکه ترقیبا برای ایندکس شدن مطالب(بعد از ثبت سایت در گوگل وبمسترز) در گوگل حدودا دو ماه طول میکشه اگر هم سایت مپتون رو معرفی نکردین که نگران نباشید که در گوگل ایندکس بشه

نکته دوم : برای اینکه وردپرس رو فلج کنید فایل wp-load.php رو تغییر نام بدین و برای ایجاد صفحه موقت در محل نصب سایت فایل index.html بسازین چون اولویت اجرای این فایل به index.php بیشتره و شما هرچی در index.html وارد کنید نمایش از سایرین پیشی میگیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز سلام

نکته اول اینکه ترقیبا برای ایندکس شدن مطالب(بعد از ثبت سایت در گوگل وبمسترز) در گوگل حدودا دو ماه طول میکشه اگر هم سایت مپتون رو معرفی نکردین که نگران نباشید که در گوگل ایندکس بشه

نکته دوم : برای اینکه وردپرس رو فلج کنید فایل wp-load.php رو تغییر نام بدین و برای ایجاد صفحه موقت در محل نصب سایت فایل index.html بسازین چون اولویت اجرای این فایل به index.php بیشتره و شما هرچی در index.html وارد کنید نمایش از سایرین پیشی میگیره

یعنی من چون سایتم تازست اگر الان در وبمستر ثبت نکنم و بذارم هیمنطوری باشه دو ماه طول میکشه تا سایتم رو بشناسه؟

1. اگر ثبت کنم چقدرطول میکشه تا معرفی بشه؟

اگر مثلا یه سایتی داشته باشم ودو سال بگذره ازتاسیسش ومطالبش هم در گوگل پیدا بشه با اینکه هنوزمپ نداره ودر وبمستر گوگل ثبت نیست

2. ایندکس شدن یک مطلبی که درش ارسال میکنم بعد از چند وقت انجام میشه؟

3.اگر الان مپ براش بسازم ودر وب مستر گوگل ثبتش کنم اشکالی نداره؟

4.اگر من الان در گوگل وبمستر ثبتش کنم و بعد از چندین ماه بخوام قالبم روعوض کنم وسیوش روبالا ببرم و.. اشکالی نداره؟

5.سایت مپ مربوط به قالب نمیشه؟

یعنی من اگر الان سایت مپم رو بسازم وچندین ماه دیگه قالب رو عوض کنم وسیوی قالبم روبالا ببرم و.. مشکلی نداره؟

ببخشید سوالام طولانی شد لطفا راهنماییم کنید سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من یک سایتی با وردپرس تازه راه اندازی کردم ولی هنوز نمیخوام توش محتوا بذارم..

لطفا روشی پیشنهاد بدید ک یا کل سایت وسیستم رو قطع کنم ویا فقط سایت رو

چون محتوا نداره هنوز نمیخوام موتورهای جستجو وارد صفحات بدون متنش شوند وبرای سیوی سایتم مشکلی بوجود بیاد

لطفاراهنمایی کنید

مثلا اگر میشه از htaccess یا جاهای دیگه کلا سایت رو قطع کرد که انگار نه انگار سایت بوده روبهم بگید ک مشکلم حل بشه

راستی سایتم روی ادرس اصلی نیست مثل اینه site .com/site یعنی سیستم توی یک پوشست وفقط همین پوشه رو میخوام قطع کنم

سپاس

شما میتوانید از قابل های در دست ساخت استفاده کنید که نمای بهتری به سایت شما میدهد.

http://wpfpw.ir/1393/02/06/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-beback/

ـــــــــــــــــــــــــــــــــ

از نظر سئو نگران نباشید و هر وقت خواستید سایت را در گوگل وبمستر هیچ مشکلی ندارید.

گوگل وبمستر هر لحظه سایت شما را برسی میکند و به راحتی نتایج جستجو را با سایت شما به روز میکند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخل تنظیمات وردپرس یه تیک هست. می تونید مشخص کنید موتور جستجو سایت رو بخونه یا نه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد من : با گذاشتن این کد در function.php فقط شما میتونید سایت خودتون رو مشاهده کنید و در صورت لزوم به اعمال تغییرات در قالب و ... بپردازید.

برای سایر بازدیدکننده ها، این متن نوشته شده به نمایش در میاد: در حال بروز رسانی هستيم. لطفا بعدا مراجعه کنید


function maintenace_mode() {
if ( !current_user_can( 'edit_themes' ) || !is_user_logged_in() ) {wp_die('در حال بروز رسانی هستيم. لطفا بعدا مراجعه کنید .');}
}
add_action('get_header', 'maintenace_mode');

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//