14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من چطور طبق این عکسی که گذاشتم دکمه دوم رو بیارم کنار دکمه بالایی؟

اینم ادرس انلاین:

http://heyat.iust.ac.ir/?cat=32

post-4576-0-75696000-1415229158_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که مشکلی نداشت و درست بود

اگر مشکلتون هنوز باقیست بفرمایید تا عرض کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بفرمایید آقای فخار

آلان من چیکار دقیقا بکنم که دکمه "دانلود" و دکمه "نمایش متن" کنار هم جلوی عنوان فایل دانلودی بیاد و وقتی روی نمایش متن کلیک شد باکس متن زیرش باز بشه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما یکم اشتباه نوشتید کد رو

دکمه رو میتونید بهش float:left بدید که کناره هم قرار بگیرن شما کد خط اولو بزار اینجا html و css رو براتون ی نمونه درست کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست نشد

مشکل سر اون div هست که به دکمه "نمایش متن " دادم تا وقتی روش کلیک میشه باکس زیرش نمایش داده بشه و گرنه از اول کنار هم بودن

ببین میتونی درستش کنی

ممنون

بیا داداش:


<?php if( get_field('s_sher') ): ?>
<ul style="margin-top: 15px; border-bottom: 1px solid #ccc; height: 30px;">شعرخوانی</ul>
<?php endif; ?>

<?php if( get_field('s_sher') ): ?>
<li>
<a><?php echo the_field('sher'); ?></a>
<a href="<?php echo the_field('s_sher'); ?>" class="down-butt" style="margin-right: 5px;">دانلود</a>
<!--start code of text-->
<div id="CollapsiblePanel1">
<a class="down-butt" style="right-margin: 5px;" >نمایش متن</a>
<div style="border:1px ;padding:1px"><?php echo the_field('s_text0'); ?></div>
</div>
<script type="text/javascript">
var CollapsiblePanel1 = new Spry.Widget.CollapsiblePanel("CollapsiblePanel1");
</script>
<!--end code of text--->
<?php endif; ?>

</li>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

<a class="down-butt" style="right-margin: 5px;" >نمایش متن</a>

این رو در کد قالبتون پیدا کنید

بعد از داخل

<div id="CollapsiblePanel1">

کاتش کنید و زیر این کد:

<a href="<?php echo the_field('s_sher'); ?>" class="down-butt" style="margin-right: 5px;">دانلود</a>

پیستش کنید

موفق باشید

کد اصلاح شده :

<a><?php echo the_field('sher'); ?></a>

<a href="<?php echo the_field('s_sher'); ?>" class="down-butt" style="margin-right: 5px;">دانلود</a>

<a class="down-butt" style="right-margin: 5px;" >نمایش متن</a>

<!--start code of text-->

<div id="CollapsiblePanel1">

<div style="border:1px ;padding:1px"><?php echo the_field('s_text0'); ?></div>

</div>

<script type="text/javascript">

var CollapsiblePanel1 = new Spry.Widget.CollapsiblePanel("CollapsiblePanel1");

</script>

<!--end code of text--->

ویرایش شده در توسط محمد امین
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینی که شما نیگین صحیح

ولی الان دکمه با کلیک روش باعث میشه یه کادر زیرش باز بشه و یه متن نمایش داده بشه

اگه کاتش کنم ببرم بیرون div دیگه این اتفاق نمی افته و اون متن همیشه نمایش داده میشه و دکمه هم کاری نمیکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ،

بهش این استایل رو اگه بدین فکر کنم درست کار کنه:

margin-left: 50px;
margin-top: -34px;

درضمن

right-margin اشتباهه ، margin-right درسته

همچنین سعی کنید inline css ندین ، توی کد اثر منفی داره و در نتیجه توی سئوتون مشکل پیش میاد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

اون

right-margin رو یکی از بچه ها خودش ابتکار زده بود من ننوشتم!!

:)

فقط یه سوال دیگه این مقدار margin رو منفی بدیم توسط همه مروگر ها و مخصوصا همه نسخه های ie پشتیبانی میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ممنون اون

right-margin رو یکی از بچه ها خودش ابتکار زده بود من ننوشتم!!

:) فقط یه سوال دیگه این مقدار margin رو منفی بدیم توسط همه مروگر ها و مخصوصا همه نسخه های ie پشتیبانی میشه؟

همه نسخه های ie رو نمیدونم ، ولی فکر کنم بکنه. (تو نسخه IE فعلی من که میکنه)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آی ای ساپورت می کنه

در ضمن می تونید به آی دی CollapsiblePanel1 خاصیت


white-space:nowrap;

بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آی ای ساپورت می کنه

در ضمن می تونید به آی دی CollapsiblePanel1 خاصیت


white-space:nowrap;

بدید

استاد اینکه فرمودین چیکار میکنه؟

هر چی سرچ کردم هم حتی نفهمیدم این خاصیت چیکار میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد اینکه فرمودین چیکار میکنه؟

هر چی سرچ کردم هم حتی نفهمیدم این خاصیت چیکار میکنه

http://www.w3schools.com/cssref/pr_text_white-space.asp

مثال

http://www.w3schools.com/cssref/tryit.asp?filename=trycss_text_white-space

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عناصر داخل عنصر والد را در یک خط حفظ می کنه و نمی گذاره خط جدید ایجاد بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من اومدم به قول خودم سایتم رو با استفاده از دستور های media query در css ریسپانسیو کردم.سایتم اینه:namavaz.ir.اومدم برای سایز های مختلف device سایت رو تعریف کردم.ولی الان وقتی سایت رو باز میکنید اصلا کاری به مدیاکوئری ها نداره.همون صفحه ای که روی لپتاپم میاره رو روی موبایل میاد زوم بک میکنه.اگه سایز مرورگر رو توی لپتاپ تغییر بدم مدیاکوئری ها کار میکنن ولی روی موبایل مشکل داره.ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      توی قسمت‌های مختلف وردپرس و توی قالب بخشی وجود داره که میشه کلاس CSS یا ID اون رو اضافه کرد. من با کلاس‌ها و ID آشنایی دارم ولی نمی‌دونم چه جوری باید از اون استفاده کرد. اگه امکانش هست یه توضیح با یک مثال بفرمایید.
      ممنون