Amir.

مطالب یکسان در صفحات مختلف(شماره صفحات)

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام علیکم

شماره صفحات سایتم(WP-PageNavi) نمایش داده میشه اما مطالب رو تو همه صفحات یه چیز نشون میده

برای مثال

صفحه اول : http://bahjatnews.ir

صفحه دوم : http://bahjatnews.ir/page/2

صفحه سوم : http://bahjatnews.ir/page/3

مشکل از کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا متوجه نشدم

دوستان لطف کنند قالب رو یک نگهای بندازند و راه حل دقیق رو بهم بگن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به اسپم نیست

شما در loop یا همون حلقه خودتون شرطی قرار دادید که فکر میکنیم بر حسب id باشد

باید حلقه قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان این محتویات صفحه اصلی

لطفا یه بررسی بکنید و بگید کدوم قسمتش رو باید تغییر بدم

قسمت اول

<?php get_header(); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/top_content.php'); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/adver_main.php'); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/sidebar_right.php'); ?>

<div class="content_main">
<div class="headermain"><h1><?php single_cat_title(); ?></h1><a href="<?php the_title_rss(); ?>"></a></div>
<div class="border"></div>

<?php if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post(); ?>

<div class="post">
<a href="<?php the_permalink() ?>">
<div class="image"><?php
$default_attr = array(
'alt' => get_the_title(),
'title' => get_the_title(),
);

the_post_thumbnail( array(122,83) );
?> </div>
</a>
<div class="left">
<div class="title">
<h1>
<div class="icon"></div>
<a href="<?php the_permalink() ?>">
<?php the_title(); ?></a></h1>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="titer">
<h1>
<div class="icon"></div>
<?php $title = get_post_meta($post->ID, 'title', true); ?>

<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php echo $title; ?></a> </h1>
</div>
<p> <?php the_content_rss('', TRUE, '', 40); ?> </p>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="border"></div>

<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>


</div>

<?php get_footer(); ?>

قسمت دوم

<?php get_header(); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/top_content.php'); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/adver_main.php'); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/sidebar_right.php'); ?>

<div class="content_main">
<div class="headermain"><h1>اخبار شهرستان فومن</h1><a href="<?php the_title_rss(); ?>"></a></div>
<div class="border"></div>

<?php $i=0; $recent = new WP_Query("showposts=7&cat=2"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>

<div class="post">
<a href="<?php the_permalink() ?>">
<div class="image"><?php
$default_attr = array(
'alt' => get_the_title(),
'title' => get_the_title(),
);

the_post_thumbnail( array(122,95) );
?> </div>
</a>
<div class="left">
<div class="title">
<h1>
<div class="icon"></div>
<a href="<?php the_permalink() ?>">
<?php $title = get_post_meta($post->ID, 'title', true); ?>
<?php echo $title; ?>
</a></h1>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="titer">
<h1>



<a href="<?php the_permalink() ?>"><div class="icon"></div><?php the_title(); ?></a> </h1>
</div>
<p> <?php the_content_rss('', TRUE, '', 40); ?> </p>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="border"></div>

<?php endwhile; ?>
<?php wp_pagenavi(); ?>

</div>

<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر افزونه ای برای سئو دارید باید توی تنظیمات اجزای ارسال دیتا با متد گت را باز بگذارید در اغلب فارسی سازی ها این گزینه ترجمه ی جامعی نشده ولی مفهومش اجازه وجود داشتن عبارتی بعد از نشانی پیوند هاست

اگر خودتون نتونستید گزینه را پیدا کنید از صفحه ی تنظیمات افزونه سئو تون اسکرین شات بزرگ و خوانا بگذارید اینجا

ضمن اینکه من منظورتون رو از قسمت اول و دوم سر در نیاوردم ولی اگر کدهاتون کدهای سری دوم است که پاسختون رو جناب مهدوی فرمودند شما باید کوئری $recent را صفحه بندی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر افزونه ای برای سئو دارید باید توی تنظیمات اجزای ارسال دیتا با متد گت را باز بگذارید در اغلب فارسی سازی ها این گزینه ترجمه ی جامعی نشده ولی مفهومش اجازه وجود داشتن عبارتی بعد از نشانی پیوند هاست

اگر خودتون نتونستید گزینه را پیدا کنید از صفحه ی تنظیمات افزونه سئو تون اسکرین شات بزرگ و خوانا بگذارید اینجا

اصلا متوجه نشدم چی گفتید ؟

از افزونه Wordpress Seo استفاده میکنم

ضمن اینکه من منظورتون رو از قسمت اول و دوم سر در نیاوردم ولی اگر کدهاتون کدهای سری دوم است که پاسختون رو جناب مهدوی فرمودند شما باید کوئری $recent را صفحه بندی کنید

متاسفانه کدنویسی در این حد بلد نیستم.

میسر نیست اصلاح کنید و در همین تاپیک قرار بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به توضیح بیشتر

مبتدی هستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این مشکل را چند سال پیش داشتم و متاسفانه برنامه نویسیم هم مبتدی هستم برای حل این مشکل باید افزونه WP-PageNavi را تغییر بدید و از افزونه های مشابه استفاده کنید قبلش پیشنهاد می کنم همه افزونه ها را غیر فعال کنید و ابتدا افزونه WP-PageNavi را فعال کنید ببینید همین مشکل وجود داره یا نه اگر مشکل حل نشد صد در صد مشکل از قالب هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به توضیح بیشتر

مبتدی هستم

زوی تب کدها بزنید توضیح کامل داده شده

دوبخش کده یکیش باید به انتهای آرایه کوئری اضافه بشه و دومیش در محلی که قراره صفحه بندی اون کوئری نمایش داده بشه توضیح بیشتری به ذهن من نمی رسه

(مسلما باید آرایه کوئری های صفحه و محل قرار گیری صفحه بندی را خودتان بتوانید تشخیص دهید و اگر نمی توانید باید با یک برنامه نویس در این خصوص هماهنگ کنید)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir