alli

مشکل در آپلود وردپرس

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

مشکلی در وردپرس دارم اگر برایتان مقدور است به من کمک کنید

چگونه درون - وردپرس - فارسی - فایل های اچ تی ام ال را upload کنیم-؟

البته هم در -شبکه و هم در -تک سایته-!

میگه این پسوند مجاز نیست. حتی در وردپرس شبکه در قسمت پسوند های مجاز هم قرار گرفته ولی بازم می گه مجاز نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و اما یک-سوال-دیگه

میشه-داخل-مطالب کد قرار بدیم که اجرا بشه؟

چون به صورت خودکار تگهای <body> و اینا رو حذف می کنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و اما یک-سوال-دیگه

میشه-داخل-مطالب کد قرار بدیم که اجرا بشه؟

چون به صورت خودکار تگهای <body> و اینا رو حذف می کنه.

از افزونه Crayon Syntax Highlighter استفاده کنید !
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از افزونه Crayon Syntax Highlighter استفاده کنید !

خیلی ممنون از پاسختون ولی منظور من یه چیز دیگه بود

می خوام کد ها رو اجرا کنم

مثلا یه کد جاوا اسکریپت بزارم که درون همون مطلب اجرا بشه کدو نمی خوام نمایش بدم که می خوام اجراش کنم.

مثلا می خوام تگ جاوا اسکریپتو بزارم <script> این تگ به صورت خودکار حذف میشه و کدها اجرا نمی شه و جتی نوشته هم نمایش داده نمی شه.

میشه راهنمایی کنید؟

اگرم امکان داره بگید چطوری فایل html داخل وردپرس آپلود کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

امکان آپلود html به خاطر مسائل امنیتی وجود نداره!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یعنی هیچ فایلی رو نمی شه آپلود کرد که اجرا شه؟

مثل :

.shtml

.htm

.php

.hta

همه ی اینا ممنوعه؟ ای بابا

خب پس این کد ها رو بگید چطوری بزارم.

چطوری بزارم که اجرام بشه.

الان مثلا می خوام این کد اجرا بشه توی برگه ی جداگانه :

--

اما اجرا نمی شه و کلی هم سی پیو مصرف می کنه

تازه می ره به صفحه 503 هاست

میشه کمک کنید؟

ویرایش شده در توسط alli
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

جالب اینجاست حتی کد iframe هم نمی تونم بزارم چقدر بد

آقا همه ی اینا رو می دونم

شما فقط بگید چطوری کد iframe رو داخل نوشته بزارم؟

ویرایش شده در توسط alli
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

جالب اینجاست حتی کد iframe هم نمی تونم بزارم چقدر بد

آقا همه ی اینا رو می دونم

شما فقط بگید چطوری کد iframe رو داخل نوشته بزارم؟

درود

iframe میشه داخل نوشته گداشت

شما روی افزودن نوشته کلیک کنید

بعد روی گزینه " متن " کلیک کنید. ( بغل گزینه " دیداری " هست.)

بعد کد ای فریمتون رو اضافه کنید


<iframe src='http://www.site.ir/' style='border:0;width:100%;height:100%' scrolling='no'></iframe>

برای گذاشت html و php در برگه ها هم از این اموزش استفاده کتید

ویرایش شده در توسط Mohammad Javad
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقت کنید اگه میخواید کدی رو هم در برگه ها قرار بدین باید ویرایشگر رو در حالت متن قرار بدین و در همون حالت منتشرش کنید.

فک میکنم در تنظیمات وردپرس یک بخشی هست که وردپرس رو مجبور میکنیم تا XHTML تو در توی نادرست را خودکار درست کند. شاید دلیلش این باشه

برای نمایش فایل های اجرایی html php و نظایر اون میتونید از طریق کنترل پنل هاست اقدام کنید و در یک پوشه مناسب قرارشون بودین و به اون فایل لینک بدین

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از افزونه هایی مثل allow php on pages استفاده کنید.

همچنین از طریق هاستتون فایل های html و php رو آپلود کنید.

برای استفاده از iframe هم از آدرس زیر استفاده کنید:

پنل وردپرسیتون » نوشته ها » افزودن نوشته » (تغییر دیداری به متن) » نوشتن کد iframe

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه ی دوستان توجه کنید

من همه ی اینایی که شما گفتیدو انجام دادم و بلدم مشکل من اینه

من میام این کد و می زارم توی ادیتور قسمت " متن " :


<iframe src='http://www.google.com/' style='border:0;width:100%;height:100%' scrolling='no'></iframe>

ولی بعد از ارسال مطلب این کد حذف میشه

علت چیه؟

بابا یه لحظه خودتون امتحان کنید منظور منو می فهمید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عجب!

من به جای اون گوگل سایت خودمو گذاشتم نه کد حذف شد نه مشکلی داشت به راحتی در نوشه بالا اومد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز دقت کنید

برخی از سایت ها امکان آیفریم گرفتن رو ندارن!

گوگل رو نمیدونم ولی شخصا این سری از سایت ها مواجه شدم که امکان قرار دادنشون به عنوان آیفریم وجود نداره

پس موردی دیگه ای رو تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب تو تک سایته که مشخصه مشکل نداره

تو شبکه رو می گم چرا اینطوری میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو شبکه رو می گم چرا اینطوری میشه؟

این رو نگفته بودی که فقط تو شبکه مشکل هست!

من دسترسی به شبکه ندارم

این رو باید از اهل فن سوال کنی

البته میشه حدس زد به خاطر مسائل امنیتی بسته بشه

چون کاربر به نحوی داره سوء استفاده میکنه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بچه های اهل فوتو فن بسم الله!

آقا مرتضی ، آقا مصطفی ، آقای فخار عزیز لطفاً کمک کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب عزیز دل از اوّل میگفتی سایتت شبکه است ، به هر حال چند تا راه دیگه هم معرفّی کردیم ، مثل همون افزونه allow php in posts and pages یا raw html

برای آپلود هم که گفتیم آپلود مستقیم در هاست یکی از راه هاش هست

با افزونه ها هم میشه . حتّی افزونه های ساخت فرم با ما هم این امکان رو به بازدید کننده ها میدن (اگه اجازه بدین بهشون) :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر