amirhosein

single.php های متفاوت

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من می خواهم در یک قالب برای هر موضوع و هر single یک طرح قرار بدم، چطور میشه؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از دوستان به من می گفت با ایجاد category-id.php میشه موضوعات رو درست کرد، درسته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

category-id.php در واقع قالب category.php و archive.php هست صفحه ای که همه ی مطالب یک دسته را نشون می ده افزونه هایی که عرض کردم خود پست های یک دسته را تغییر قالب می ده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط rozier
      سلام
      داخل سایت ( و همینطور داخل لوکال هاست) از کدزیر در functions برای بخش breadcrumb استفاده می کنم:
      function the_breadcrumb() { echo '<ul id="crumbs">'; if (!is_home()) { echo '<li><a href="'; echo get_option('home'); echo '">'; echo 'خانه'; echo "</a></li>"; if (is_category() || is_single()) { echo '<li>'; the_category(' </li><li> '); if (is_single()) { echo "</li><li>"; the_title(); echo '</li>'; } } elseif (is_page()) { echo '<li>'; echo the_title(); echo '</li>'; } } elseif (is_tag()) {single_tag_title();} elseif (is_day()) {echo"<li>آرشیو "; the_time('F jS, Y'); echo'</li>';} elseif (is_month()) {echo"<liآرشیو "; the_time('F, Y'); echo'</li>';} elseif (is_year()) {echo"<li>آرشیو "; the_time('Y'); echo'</li>';} elseif (is_author()) {echo"<li>آرشیو نویسنده"; echo'</li>';} elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) {echo "<li>آرشیو بلاگ"; echo'</li>';} elseif (is_search()) {echo"<li>نتایج جستجو"; echo'</li>';} echo '</ul>'; } تمام صفحات به درستی این کد رو اجرا می کنند ولی single ها همگی آدرس یه پست رو میدن! مثلا یه پست دارم که breadcrumb اون میشه:
      آشپزی ایرانی > غذاهای خورشتی > خورشت سمی بار
      بقیه پست ها هم وقتی واردشون میشی، مثل همین آدرس رو نمایش میدن.
      اگر کسی اطلاع داره لطفا بگه
    • توسط mohammad05
      با سلام 
      دوستان من یک قالب وردپرس طراحی کردم و کد نویسی کردم تقریبا 90% کامل شده.
      فقط توی صفحه single.php مشکل دارم.
      مشکلم هم اینه که وقتی عکس رو از پنل میزارم داخل پست و چپ چین یا راست چین یا وسط چین میکنمش توی single.php اعمال نمیشه و ثابت هست.
      اینو هم بگم direction:rtl; رو هم وقتی بهش میدم اینطوری میشه و وقتی از div پست بر میدارم تغییرات رو عکس اعمال میشه 
      لطفا راهنمایی کنید 
      با تشکر
    • توسط ideh-negar
      سلام
      من در فایل single.php
      کد زیر را قرار داده ام


      <?php post;
      if ( in_category('3') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/hotel.php'); }
      if ( in_category('47') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/hotel.php'); }
      if ( in_category('46') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/hotel.php'); }
      if ( in_category('1') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }
      if ( in_category('7') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }
      if ( in_category('6') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }
      if ( in_category('43') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }

      else { include(TEMPLATEPATH . '/news.php'); } ?>

      اما در بعضی پست ها با دسته بندیه tour.php مطلب دو بار نمایش داده می شود، یک بار با قالب tour.php یک بار با قالب news.php
      مشکل کجاست ؟
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته باشید . دوستان و اساتید عزیز آیا تگی برای ادامه مطلب که فقط فایلهای پیوستی شامل عکس و ویدئو رو نشون بده و برای عکس میشه یجورایی از تگهای thumb و اینا استفاده کرد اما برای ویدئو چیکار میشه کرد ؟
      میخوام متن رو از ویدئو جدا کنم و زیر ویدئو لینک دانلود بزار و سپس متن قرار بگیره
    • توسط varoone
      سلام
      یه سوال فوری داشتم
      دوستان موقع ویرایش فایل های single و index قالبم ، موقعی که " به روز رسانی پرونده " رو میزنم به جای ثبت تغییرات به صفحه اول سایتم میره .
      یعنی از ویرایشگر خارج و صفحه ابتدای سایتم باز میشه.
      چه مشکلی میتونه داشته باشه .
      فایل single رو پیوست کردم.
      single.php