• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
amirhosein

single.php های متفاوت

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من می خواهم در یک قالب برای هر موضوع و هر single یک طرح قرار بدم، چطور میشه؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از دوستان به من می گفت با ایجاد category-id.php میشه موضوعات رو درست کرد، درسته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

category-id.php در واقع قالب category.php و archive.php هست صفحه ای که همه ی مطالب یک دسته را نشون می ده افزونه هایی که عرض کردم خود پست های یک دسته را تغییر قالب می ده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohammad05
      با سلام 
      دوستان من یک قالب وردپرس طراحی کردم و کد نویسی کردم تقریبا 90% کامل شده.
      فقط توی صفحه single.php مشکل دارم.
      مشکلم هم اینه که وقتی عکس رو از پنل میزارم داخل پست و چپ چین یا راست چین یا وسط چین میکنمش توی single.php اعمال نمیشه و ثابت هست.
      اینو هم بگم direction:rtl; رو هم وقتی بهش میدم اینطوری میشه و وقتی از div پست بر میدارم تغییرات رو عکس اعمال میشه 
      لطفا راهنمایی کنید 
      با تشکر
    • توسط ideh-negar
      سلام
      من در فایل single.php
      کد زیر را قرار داده ام


      <?php post;
      if ( in_category('3') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/hotel.php'); }
      if ( in_category('47') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/hotel.php'); }
      if ( in_category('46') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/hotel.php'); }
      if ( in_category('1') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }
      if ( in_category('7') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }
      if ( in_category('6') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }
      if ( in_category('43') ) {
      include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }

      else { include(TEMPLATEPATH . '/news.php'); } ?>

      اما در بعضی پست ها با دسته بندیه tour.php مطلب دو بار نمایش داده می شود، یک بار با قالب tour.php یک بار با قالب news.php
      مشکل کجاست ؟
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته باشید . دوستان و اساتید عزیز آیا تگی برای ادامه مطلب که فقط فایلهای پیوستی شامل عکس و ویدئو رو نشون بده و برای عکس میشه یجورایی از تگهای thumb و اینا استفاده کرد اما برای ویدئو چیکار میشه کرد ؟
      میخوام متن رو از ویدئو جدا کنم و زیر ویدئو لینک دانلود بزار و سپس متن قرار بگیره
    • توسط varoone
      سلام
      یه سوال فوری داشتم
      دوستان موقع ویرایش فایل های single و index قالبم ، موقعی که " به روز رسانی پرونده " رو میزنم به جای ثبت تغییرات به صفحه اول سایتم میره .
      یعنی از ویرایشگر خارج و صفحه ابتدای سایتم باز میشه.
      چه مشکلی میتونه داشته باشه .
      فایل single رو پیوست کردم.
      single.php
    • توسط ژیهات
      سلام دوستان ، در صفحات index و page
      margin صفحه عادی هست و ادمین بار هم مشکلی نداره
      در صفحات archive و single هم تا زمانی که تک بودن مشکلی نبود
      اما از وقتی که با استفاده از شرط


      <?php
      if ( is_category('1') ) {
      get_template_part('archive-products');
      } else {
      get_template_part('archive-else');
      }
      ?>

      صفحات archive و single رو دو تا کردم در این صفحات margin صفحه از بالا دو برابر میشه دلیلش هم معلوم نیست گیج شدم
      قسمت قرمز رنگ که توی تصویر مشخص کردن margin الکی هست که به بالای صفحه میده