22 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام

من در ترجمه پوسته خود به چیزی برخودم که اسمش search text هست

میخواستم در ترجمه چیزی را قرار دهم که متنی را که کاربر جستجو کرده به نمایش بگذارد

مثلا اگر کاربر جستجو کرد مانیتور

این متن ظاهر بشه:

------------------------

جستجو برای"مانیتور"

--------------------------

خوب من میخوام بین " " چیزی بنویسم که کلمه ای را که کاربر جستجو کرده نشان بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:


<h2 class="pagetitle">Search Result for <?php /* Search Count */ $allsearch = &new WP_Query("s=$s&showposts=-1"); $key = wp_specialchars($s, 1); $count = $allsearch->post_count; _e(''); _e('<span class="search-terms">'); echo $key; _e('</span>'); _e(' — '); echo $count . ' '; _e('articles'); wp_reset_query(); ?></h2>

در فایل search.php قرار دهید

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بابا دست مریزاد

مشکلم حل شد.ایول بابا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوالی در هیمن زمینه داشتم؛ اگر بخوام کلمه جستجو شده این شکلی نمایش داده بشه از چه کدی باید استفاده بشه

مثلا" کلمه search.php هم خود کلمه رنگی بشه و هم یه نوار رنگی روی کلمه بیافته

post-523-0-34977200-1357137668.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل search بجای تابع

<?php the_title(); ?>

این کد رو قرار بدید:


<?php $title = get_the_title(); $keys= explode(" ",$s); $title = preg_replace('/('.implode('|', $keys) .')/iu', '<strong class="search-excerpt">\0</strong>', $title); ?>
<?php echo $title; ?>

بعد برای کلاس search-excerpt استایل بنویسید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه لطف کنید، استایل رو هم بذارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل رو اینطوری قرار دادم


.search-excerpt{ body{background-color:yellow;}h1{background-color:#00ff00;}p{background-color:rgb(255,0,255);}

نمیدونم درسته یا نه؟ چوون تا به حال انجام ندادم

یه سوال:

این کد


<?php $title = get_the_title(); $keys= explode(" ",$s); $title = preg_replace('/('.implode('|', $keys) .')/iu', '<strong class="search-excerpt">\0</strong>', $title); ?>
<?php echo $title; ?>

کلمه جستجو شده رو رنگی میکنه؟چون میخوام اینطور باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل رو اینطوری قرار دادم


.search-excerpt{ body{background-color:yellow;}h1{background-color:#00ff00;}p{background-color:rgb(255,0,255);}

نمیدونم درسته یا نه؟ چوون تا به حال انجام ندادم

یه سوال:

این کد


<?php $title = get_the_title(); $keys= explode(" ",$s); $title = preg_replace('/('.implode('|', $keys) .')/iu', '<strong class="search-excerpt">\0</strong>', $title); ?>
<?php echo $title; ?>

کلمه جستجو شده رو رنگی میکنه؟چون میخوام اینطور باشه


.search-excerpt{
background-color:yellow;
color:#ff0000;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل رو گذاشتم و کد زیر رو هم قرار دادم، اما وقتی جستجو میکنم، تغییری در کلمه جستجو شده موجود در متن حاصل نشده

در فایل search بجای تابع

<?php the_title(); ?>

این کد رو قرار بدید:


<?php $title = get_the_title(); $keys= explode(" ",$s); $title = preg_replace('/('.implode('|', $keys) .')/iu', '<strong class="search-excerpt">\0</strong>', $title); ?>
<?php echo $title; ?>

بعد برای کلاس search-excerpt استایل بنویسید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو در فایل search.php قرار دادید؟

الان روی سایتتون قرار داره؟ اگر هست آدرس بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شاید من اشتباه گذاشتم

شما لطف کن کدی رو که گفتید در کد زیر قرار بدید


<div class=div54>
<div class=div15>
<div class=div015></div>
<div class=div18><font class=text6><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></font></div>
<div style="float:left;"><font class=text4><br></div>
</div>

ویرایش شده در توسط کیوان65
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید من اشتباه گذاشتم

شما لطف کن کدی رو که گفتید در کد زیر قرار بدید


<div class=div54>
<div class=div15>
<div class=div015></div>
<div class=div18><font class=text6><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></font></div>
<div style="float:left;"><font class=text4><br></div>
</div>

این کد چه ربطی به سئوال شما داره این د پیوند یکتای مطالب و عناوینشونه

صفحه ی shearch.php در قالبتون دارید یا نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بزرگوار از هیچی سر در نیارم ،حداقل سواد خواندن رو دارم! خب لابد صفحه سرچ رو دارم که می پرسم!

اینم راهنمائی آقا مرتضی

در فایل search بجای تابع

<?php the_title(); ?>

این کد رو قرار بدید:


<?php $title = get_the_title(); $keys= explode(" ",$s); $title = preg_replace('/('.implode('|', $keys) .')/iu', '<strong class="search-excerpt">\0</strong>', $title); ?>
<?php echo $title; ?>

بعد برای کلاس search-excerpt استایل بنویسید.

خب من اومدم کد رو اینطووری قرار دادم


<div class=div21>
<div class=div55></div>
<div class=div56><font class=text4>
<?php $title = get_the_title(); $keys= explode(" ",$s); $title = preg_replace('/('.implode('|', $keys) .')/iu', '<strong class="search-excerpt">\0</strong>', $title); ?>
<?php echo $title; ?>
<?php the_content(); ?>
<br><br>

</font></div></div>
<div class=div26>

خب الان یه عنوان از عنوان اصلی به متن اضافه شده، توی عنوانی که گذاشته اگر کلمه جستجو شد پیدا بشه اون رو رنگی میکنه، من فقط میخوام در متن اگر اون کلمه هست رنگی بشه همین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من آدرس صفحه رو خواستم. کد نیازی نبود.

اینطور باید بشه:

<div class=div54>
<div class=div15>
<div class=div015></div>
<div class=div18><font class=text6><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>">
<?php $title = get_the_title(); $keys= explode(" ",$s); $title = preg_replace('/('.implode('|', $keys) .')/iu', '<strong class="search-excerpt">\0</strong>', $title); ?>
<?php echo $title; ?>
</a></font></div>
<div style="float:left;"><font class=text4><br></div>
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا مرتضی ممنون از اینکه وقت گذاشتید، الان کلمه رو در عنوان رنگی میکنه، میشه لطف کنید و کدی بهم بدید که کلمه رو در خود متن هم رنگی کنه؟

مثل خود این انجمن، که کلمه رو جستجو میکنم، عنوان ها میاد تا اینجا مشکلی نیست، و وقتی عنوان رو باز میکنم اون کلمه در متن رنگی شده

ویرایش شده در توسط کیوان65
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا پارسا ممنون،از لینک ها پیدا بود که واسه درخواست من بوده، بهر حال چون زبان انگلیسی ام خوب نیست و اینکه درست بلد نبودم کدها رو بذارم ،موفق نشدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما افزونه رو نصب کنید.

کد زیر رو در استایل قرار بدید:

.hilite { background:#D3E18A; }

تست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کردم ،تغییری نکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر بجای تابع the_content :

<?php $content = get_the_content(); $keys= explode(" ",$s); $content = preg_replace('/('.implode('|', $keys) .')/iu', '<strong class="search-excerpt">\0</strong>', $content); ?>
<?php echo $content; ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا مرتضی یک دنیا ازت ممنونم، خدا خیرت ، الان همون شد که میخواستم.فقط نمیدونم این کد کارش رو درست انجام داده یا نه، بعد جستجو مطالبی رو که میاره و اون کلمه در اون باشه نمایش میده، ولی وقتی وارد مطلب میشم دیگه نمایش نمیده

ویرایش شده در توسط کیوان65
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم