jakob

ریسایز کردن قالب توسط CSS ?

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

میخواستم بدونم چطوری میشه که قالب صفحه رو ریسایز کرد ؟

یه طور مثال یه قالب طراحی میکنید که تو مانیتور 15" هیچ گونه فضای خالی نداره ولی وقتی تو یه مانیتور بزرگنر خروجی میگیریم فضاهای خالی داره .

کدی یا پلاگینی هست که بشه با توجه به کوچیک و بزرگ شدن رزولوشن اندازه قالب هم تغییر کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید ریسپانسویز طراحی بشه به عبارتی ویدس و ارتفاع اینا به درصد نوشته بشه

یه راه کثیف تر هم اینه که با جکئوری واسه هر ریسولیشن یه استایل بکشین ولی راهش همون اولیه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید ریسپانسویز طراحی بشه به عبارتی ویدس و ارتفاع اینا به درصد نوشته بشه

یه راه کثیف تر هم اینه که با جکئوری واسه هر ریسولیشن یه استایل بکشین ولی راهش همون اولیه

میشه بیشتر توضیح بدید ؟

من وقتی width:100% اون عکس های که تو قالب هست بزرگ نمیشه ! من یه جی کویری میخوام که سایز عکس هایی که تو صفحه هستش هم بزرگ و کوچک شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اندازه سایت به اینچ مانیتور مربئوط نمی شه (خیلی مربوط نمی شه) و بیشتر مربوطه به رزولیشن سیستم معمولا یک طراح سیستمش رو روی 1024×768 تنظیم می کنه تا چند سال پیش عرف بود عرض رو 800 می دیدند و اگر به طرح های قبلی دقت کنید محدوده نوشتته و منو از 750 نمی گذشت اما الان نسل مونیتور های 600×800 تقریبا منقرض شده و معمولا سایت رو در 1024×768 می بندند یا اندازه های عرضی را بر مبنای ترکیب em و % می گیرند

حالا چیزی که شما می خوای بر عکسه این ماجراست؟

برای کوچک کردن سایتی بزرگ طراحی شده باید حوصله زیادی داشت ولی در مرحله اول می تونی به فایل style.css اضافه کنید (ترجیحا در انتهای فایل)


body {
zoom:1;
overflow-x:hidden;
max-width:1000px;}
body * {
max-width:100%;
}

و اگر مشکل ادامه داشت باید جزء به جزء مشکل رو بگید و راه حلش رو بگیرید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ایمان جان

اگه به مشکل بر خوردم بازم سوال میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه تگ های a رو به صورت داینامیک آدرس دهی کرد. من به هر کدام از تگ ها یک تصویر background دادم و حالا میخوام آدرس تگ ها رو داینامیک کنم.
      کد html :
      <div class="test"> <a id="telegram" href="#"></a> <a id="instagram" href="#"></a> <a id="whatsapp" href="#"></a> </div> با تشکر و سپاس

    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من برای یکی از صفحات سایت نیاز دارم که دو تا فایل جاوا اسکریپت و یک css   رو داشته باشم، در کد html هم به این فایل ها آدرس دادم ولی نمیدونم این فایلا رو کجا اپ کنم. در پوشه های مربوط به خودشون در فولدرهای قالب فعال گذاشتم ولی نشد.
      میتونم کدشون رو داخل همون html وارد کنم؟ یا باید جایی این فایل ها اپلود شه؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، من میخوام وقتی زیر منوها باز میشن از هم فاصله داشته باشن. اگه به منوها padding یا margin بدم درست میشه ولی فاصله ها خیلی زیاد میشن.
      با تشکر و سپاس

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من اومدم به قول خودم سایتم رو با استفاده از دستور های media query در css ریسپانسیو کردم.سایتم اینه:namavaz.ir.اومدم برای سایز های مختلف device سایت رو تعریف کردم.ولی الان وقتی سایت رو باز میکنید اصلا کاری به مدیاکوئری ها نداره.همون صفحه ای که روی لپتاپم میاره رو روی موبایل میاد زوم بک میکنه.اگه سایز مرورگر رو توی لپتاپ تغییر بدم مدیاکوئری ها کار میکنن ولی روی موبایل مشکل داره.ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      توی قسمت‌های مختلف وردپرس و توی قالب بخشی وجود داره که میشه کلاس CSS یا ID اون رو اضافه کرد. من با کلاس‌ها و ID آشنایی دارم ولی نمی‌دونم چه جوری باید از اون استفاده کرد. اگه امکانش هست یه توضیح با یک مثال بفرمایید.
      ممنون