YOU

طراحی ساخت صفحه پیوندها

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان

میخواستم یه صفحه برای پیوندها مثل این آدرس (http://www.bibaknews.com/fa/links) درست کنم کسی کد همراه با css این صفحه را داره؟

با تشکر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این صفحه jquery است اگر منظورتون فلش ها و اسکرول بخش هاست

البته با css هم می شه ایجادش کرد ولی روی بعضی از بروسر ها غیر فعال خواهد بود

کد css

بر فرض اینکه لایه یک باکس حاوی پیوند با کلاس layer1 و 4 لایه زیر مجموعه آن نیز در کلاس child و آی دی child1 تا child4 باشند


.layer1 {
display:block;
overflow:hidden;
width:240px;
height:320px;;
position:relative
}
.child {
position:absolute;
width:240px;
height:320px;
top:0px;
left:245px;
z-index:1;
background:#FFFFFF;
-moz-transition: left 2.45s linear .2s;
-o-transition:left 2.45s linear .2s;
-webkit-transition: left 2.45s linear .2s;
transition: left 2.45s linear .2s;
}
#child1 {
z-index:0;
left:0;
}
.child:target {
left:0px;
}

و حالا کافیست لایه ها ایجاد شوند و فلش ها یوند داده شوند به آی دی لایه ها مثل


<a href="#child2">»</a>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ولی هیچی متوجه نشدم من میخوام همچین صفحه ای درست کنم برای سایتم اگه کد آماده همراه با آموزش دارید قرار دهید

با تشکر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد آماده ایی نیست.

ببینید شما برای آماده سازی همچین چیزی باید با مباحث hrml - css- jquery آشنا باشید.

وگرنه با توضیح دادن متوجه نمیشید باید چطور این رو پیاده کنید.

در کل میتونی از کدهای بالا + تابع slide در jquery همچین موردی رو ایجاد کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟