• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
hossein98

حل شده
ادرس rss وردپرس چیست؟

30 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من هرچی ادرس فید سایت را http://parsipuls.com/wp-includes/rss.php را میزنم ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
http://parsipuls.com/feed/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس فید در صورتی که آدرس پیوند یکتا رو بهینه کرده باشید رو که فرمودند اما برای کسایی که بعدا این پست رو می خونند و ممکن مشکل مشابه داشته باشند

چند نمونه از آدرس های دیفالت:

فید کل مطالب

http://yourdomain.com/?feed=rss

و

http://yourdomain.com/?feed=xml

و

http://yourdomain.com/?feed=rss2

فید نظرات

http://yourdomain.co...d=comments-rss2

فید یک دسته خاص

http://yourdomain.co...?feed=rss2&cat=N

فید مطالب یک نویسنده خاص

http://yourdomain.co...ed=rss2&author=N

----------

N عدد آی دی مورد نظر است

که همین فید ها هم معادل هایی در حالت بهینه دارند مثل

http://yourdomain.com/comments/feed/

http://yourdomain.com/author/َLogin_name/feed/

----------------

Login_Name شناسه کاربری نویسنده مطلب است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

من وقتی RSS بخش خبر ساییتو میزنم ارور میده

میشه بگید مشکل از کجاست ؟

http://www.takwarez3.tk/khabar/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان کسی جواب ما رو نمیده ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینو میخواستم الان بهتون بگم که شما گفتید ، خب الان باید چه کار کنم ؟

من اصلا از RSS اطلاعاتی ندارم که چه جوری باید برای سایت بزارم ، یعنی باید چه کدی اضافه کنم که RSS برام فعال شه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست: فایل فانکشن رو با نوت پد باز و خطوط خالی رو حذف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اولا وقتی با نت پد باز میکنم ، بهم ریخته است ، منظور شما همینه ؟

دوما . منظورتون از خطوط خالی چیه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درست شد عزیز ، خطوط خالی رو پاک کردم درست شد. دمت گرم خیلی گیر این RSS بودم ;):)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیز یه سوال دیگه ;

برای RSS من بخوام از طریق CSS عکس بزارم نمیشه ، یعنی باید از تو HTML عکس براش بزارم ؟؟ چون الان من هر کار که میکنم از طریق CSS عکسو براش بزارم نمیشه . باید چه کار کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی thumbnail بذارید برای مطالب داخل فید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیز منظورم اینه که من وقتی میخوام ایکون RSS رو بزارم تو سایت از تو style.css دستور نمیگیره ، باید از تگ < img> استفاده کنم ، چه جوری میتونم این کارو بکنم ، چون میخوام برا ایکون خاصیت hover بزارم و بلد نیستم تو تگ < img> این کارو بکنم ، الان چ کار کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما به اون بخش که میخواید باید background بدید. در استایل.

برای اینمورد باید در بخش html انجمن تاپیک ایجاد کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اخه تو استایل وقتی بکگراند میدم چیزی نشون داده نمیشه ، فقط وقتی ایکون میاد که تو تگ img بزارمش ، جواب اینو بدید اگه حل نشد میرم تو قسمت html تاپیک میزنم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ساتتون مسدود (فیلــتر شده)

نتونستم ببینم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اخه تو استایل وقتی بکگراند میدم چیزی نشون داده نمیشه ، فقط وقتی ایکون میاد که تو تگ img بزارمش ، جواب اینو بدید اگه حل نشد میرم تو قسمت html تاپیک میزنم .

شاید مقدار width و height رو نمیدی برای اون div مورد نظرت که تصویر رو نشون نمیده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

وقتی سایتم را می گیرم این خطا میاد با نوت پد هم فانکشن را باز کردم و خطوط فاصله را حذف کردم و دوباره بروز رسانی کردم ولی تغییری نکرد و همین خطا را میده

XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity

Location: http://hormozganchess.com/?feed=rss2

Line Number 3, Column 1:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

^

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پوسته رو عوض کنید ببینید درست میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مرتضی با سلام و عرض ادب

وقتی پوسته را عوض کردم درست شد

مشخصه مشکل از پوسته است چطوری میشه درستش کرد ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید فضای خالی بین <?php و بسته شدن ?> رو پیدا و حذف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مرتضی با سلام و بی نهایت از لطفتان ممنون مشکل حل شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینو میخواستم الان بهتون بگم که شما گفتید ، خب الان باید چه کار کنم ؟

من اصلا از RSS اطلاعاتی ندارم که چه جوری باید برای سایت بزارم ، یعنی باید چه کدی اضافه کنم که RSS برام فعال شه ؟

درود و سپاس!

این سئوال پاسخ داده نشده به همین دلیل نقل قول کردم!

سئوال منم تقریبا این است که :

من در دو سایت از پوسته های پیشفرض 2013 و 2014 استفاده می کنم. و در این لینک های زیر rss مطالب خودم را مشاهده نمودم

http://epbank.ir/feed

http://epishro.ir/feed

سئوال اصلی من اینه که : میخوام بدونم آیا الان rss در سایت های من فعال است !؟ لطفا در این مورد توضیح بفرمائید که آیا فعال شدن rss در این پوسته های من بصورت خودکار فعال شده است ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود و سپاس!

این سئوال پاسخ داده نشده به همین دلیل نقل قول کردم!

سئوال منم تقریبا این است که :

من در دو سایت از پوسته های پیشفرض 2013 و 2014 استفاده می کنم. و در این لینک های زیر rss مطالب خودم را مشاهده نمودم

http://epbank.ir/feed

http://epishro.ir/feed

سئوال اصلی من اینه که : میخوام بدونم آیا الان rss در سایت های من فعال است !؟ لطفا در این مورد توضیح بفرمائید که آیا فعال شدن rss در این پوسته های من بصورت خودکار فعال شده است ؟

فید یا RSS پیشفرض در وردپرس ایجاد میشود

و مربوط به پوسته نمیشود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود و سپاس!

در مورد ابزارک rss وردپرس، در صورت امکان لینک های اموزشی را اعلام بفرمائید.

ویرایش شده در توسط saraomidvar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehrshadmousavi

      مفهوم HTML 5:
      در این نسخه قدرت مدیریت دربرنامه های وب بر روی اجرا با حداکثر دقت و نظم وجود دارد و این کار با کد ابزارهای <header>, <menu>,<nav> , <menuitem> و ... . ممکن است.
      web developer قادرند برخی از ویژگی های شاخص  HTML 5 که  شامل: آهنگ، ویدئو، ذخیره ی منطقه در حالت آفلاین و ... با اصول بهینه سازی سایت همراه کنند. همچنین HTML 5 این اجازه را به کاربران خود می دهد که از خاصیت و ویژگی نوعی از تگ ها را استفاده کنند مانند تگ link و script؛ و حتی امکان استفاده از تگ های <article> و <<section در بهترین حالت را ممکن ساخته است. تا کنون ترفند هایی زیادی ابداع نشده است که بتوان به وسیله ی آن ها به نتایج مطلوب و باب میل رسید از این جهت درهنگام استفاده باید هوشمندانه عمل کرد.
      مفهوم HTML 6:
      ورژن 6HTML نسخه ی اصلاح شده ی  HTML ها است که دارای NameSpaces با ساختار XML می باشد. از ویژگی های مهمNameSpaces این است که با استفاده از تگ های <logo/>< logo>  و <toolbar/>< toolbar> قادر خواهید بود امکانی فراهم کنید تا سایت قادر به شناسایی و تشخص لوگو در صفحات وب سایت باشد. همچنین  از دیگر امکانات HTML 6  این است که طراحان سایت و وب دولپرها می توانند تگ <container> را به جای <’div id =’container > بهره ببرند.

      در حالت کلی  HTML 6 دارای دو نوع تگ تکی  که اطلاعات و خصوصیات راحمل می کنند اما داده ها شامل متن نمی باشد، و تگ های زوج یا جفتی که با متن هم می توانند همراه باشند.
      برخی از تگ های تکی (رفتاری) که در HTML 6 قرار دارند را با هم بررسی می کنیم که می توانند دارای namesapec   های زیر باشند:
      <html:html>
      <html:head>
      <html:title>
      <html:meta>
      <html:link>
      <html:a>
      <html:media>
      <html:body>
      <html:button>
      چند ویژگی که HTML6 را متمایز می کند:
       قابلیت تغییر اندازه تصاویر مرورگر ها
      زبان های قابل اجرا
      مدیریت بهتر در کنترل اشیای ویدئویی
      پیش پردازنده ها ی جایگزین
      دسترسی ایمن به اطلاعات
    • توسط mehrshadmousavi

      امسال هفتمین سال است که زبان برنامه نویسی php به عنوان چهارمین زبان محبوب در میان برنامه نویسان انتخاب می شود. این زبان در بیش از ۲۰۰ میلیون وبسایت فعال در اینترنت به کار گرفته شده است و چیزی حدود ۸۱٫۷ درصد از سرور های فعال کنونی در حال اجرای این زبان برای اجرای وبسایت ها هستند.
      php این هفته با یک جهش رو به جلو در بروز رسانی خود تغییرات عمده ای را برای برنامه نویس ها فراهم کرده است، از سال ۲۰۰۴ که نسخه ۵ این زبان برنامه نویسی ارائه شده بروز رسانی های این چنینی بی سابقه است.

      در نسخه PHP 7 شاهد بهبود عملکردی هستیم که تا ۳ برابر سرعت و کارایی بیشتر را نسبت به نسخه PHP 5.6 در اختیار ما قرار خواهد داد. نسخه جدید شامل تغییرات ریز و درشت بسیاری است، کاهش قابل توجه استفاده از حافظه، تعریف نوع بازگشتی اعلان ها و … همچنین در نسخه ۷ PHP شاهد تغییرات عمده ای هستیم راجع به حذف حالت safe mode و magic quotes و …
      با توجه به این تغییرات گسترده در نسخه جدید باید شاهد طراحی دوباره برای قسمت های مختلف جهت بهینه شدن با این نسخه در اپلیکیشن هایی نظیر وردپرس باشیم.
    • توسط IrCrashday
      به نام خدا
      سلام،
      من از کدهای زیر واسه کش در آپاچی استفاده میکنم،یه مشکلی که دارم اینکه وقتی مطلب جدید روی سایت ارسال میشه تا صفحه رو رفرش نکنیم مطلب نشون داده نمیشه،یعنی حتما باید رفرش مرورگر رو بزنیم،این کدهاست :


      <IfModule mod_expires.c>
      ExpiresActive On
      ExpiresByType image/jpg "access 1 year"
      ExpiresByType image/jpeg "access 1 year"
      ExpiresByType image/gif "access 1 year"
      ExpiresByType image/png "access 1 year"
      ExpiresByType text/css "access 1 month"
      ExpiresByType application/pdf "access 1 month"
      ExpiresByType text/x-javascript "access 1 month"
      ExpiresByType text/javascript "access 1 month"
      ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access 1 month"
      ExpiresByType image/x-icon "access 1 year"
      ExpiresDefault "access 30 days"
      </IfModule>

      متاسفانه روی موبایل و تبلت و.... هم همین مشکل هست و حتما باید دکمه رفرش مرورگر زده بشه تا مطلب جدید نمایش داده بشه.
    • توسط peymani
      لطفا ببینید بگید چکار کنم www.copas.ir
      in miad

      ی %POST /wp-admin/post.php HTTP/1.1
      Host: www.copas.ir
      Connection: keep-alive
      Content-Length: 10166
      Cache-Control: max-age=0
      Accept: text/html,application/xhtml xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8
      Origin: http://www.copas.ir
      Upgrade-Insecure-Requests: 1
      User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.80 Safari/537.36
      Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
      Referer: http://www.copas.ir/wp-admin/post.php?post=32

    • توسط mahlake
      با سلام آقا من مدیریت سایتم بالا نمیاد چیکار باید بکنم؟ خطای 502.2 Bad Gateway میده اینم لینک صفحه خطا: http://mehrazanit.com/wp-admin
      آقا کارم حسابی گیره ممنونم از کمکتون...
      راستی پنلم پلسک هست