• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
kavoshgar

سایت با دابلیو لود نمیشود!

38 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان سلام

سایت من با سه تا دابلیو لود نمیشه و خود ووردپرس پیغام اکسس دنای رو نشون میده اما بدون دابلیو لود میشه!

علت چیه؟

ba in address load nemishe: www.dadashpoor.ir

ama ba in address load mishe: dadashpoor.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را بگذار داخل htaccess (اگر نداره)


RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.%{HTTP_HOST}
RewriteRule ^.*$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}/$1 [R=301,

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مرسی

فعلا سرور هم مشکل پیدا کرده

تست میکنم جوابشو میدم

برام جالبه که تا چند وقت پیش کار میکرد!

ممکنه هک کرده باشن؟

یا در پلاگین ها اختلال به وجود اومده باشه؟

ویرایش شده در توسط kavoshgar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه امنیتی نصب کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکن هم هست سرور ارتقایی داده باشه یا توسط افزونه های سئو htaccess تغییر پیدا کرده باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه امنیتی نصب کردید؟

بله. بعد از نصب افزونه ip filter این اتفاق افتاد. این افزونه رو غیرفعال هم کردم اما بازم درست نشد

علاوه بر اون من از افزونه های زیر هم استفاده میکنم:

ووردپرس ایمن

OSE Firewall

Limit Login Attempts

All in one SEO Pack

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد را بگذار داخل htaccess (اگر نداره)


RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.%{HTTP_HOST}
RewriteRule ^.*$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}/$1 [R=301,

دوتا بلاک داره:

BEGIN WPSuperCache

و

BEGIN WordPress

فرق نمیکنه کجا بذارمش؟

ویرایش شده در توسط kavoshgar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه به وردپرس کاری نداره می تونی بیرون هر دو هم بگذاری

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه به وردپرس کاری نداره می تونی بیرون هر دو هم بگذاری

این پیغام رو میده:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dadashpoor.mashrootiha.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

الان دیگه نه با دابلیو باز میشه نه بدون اون :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد را حذف کن ولی این ارور مال سروره

وقتی مشکل سرور حل شد اول کش را غیر فعال کن و کش های ساخته شده را حذف کن و بعد کد را تست کن

البته ممکنه بعد از رفع ایراد سرور نیازی به این کد نباشه

این رو هم بخونید

http://support.mashhadhost.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=14

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد را حذف کن ولی این ارور مال سروره

وقتی مشکل سرور حل شد اول کش را غیر فعال کن و کش های ساخته شده را حذف کن و بعد کد را تست کن

البته ممکنه بعد از رفع ایراد سرور نیازی به این کد نباشه

این رو هم بخونید

http://support.mashh...ayarticle&id=14

این ارور اینترنال سرویس زمانی ظاهر شد که اون دو خط دستوری که گفتین رو به اچ دی اکسس اضافه کردم. پاکش کردم دوباره برگشت به حالت اول که با دابلیو سایت باز نمیشه اما بدون دابلیو ظاهر میشه :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه ای رو که گفتم خوندید؟

من چند جای دیگه رو هم جستجو کردم

بعضی از نسخه های آپاچی این ری دایرکت ها رو فقط از طریق php.ini قبول می کنند البته تنظیمات دسترسی ها هم می تونه باعث این ارور باشه

چیزی که من دستگیرم شد با توجه به اینکه گفتید سرور هم مشکلی داشته احتمالا سرور در حال ارتقائه به عنوان پیشنهاد عرض می کنم دو سه روز صبر کنید و اگر درست نشد از طریق php.ini اقدام کنید

البته خیلی قدیم ها یک پوشه بنام www باز می کردند (در واقع ساب دامین) و ری دایرکت می کردند به اصلی ولی الان معمولا این پوشه توسط آپاچی تهیه می شه و شرت کات سایت در اون قرار می گیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تیکت زدم، این جواب رو بهم دادن!!!

post-478-0-01863400-1349271052_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://intodns.com/dadashpoor.ir

ERROR: One or more of your nameservers did not respond:

The ones that did not respond are:

64.79.82.142

احتمالاً خطا از اینه .

شما یه کاری کن .

یه سابدامین بساز blog.site.ir

اونجا بصورت تست وردپرس رو نصب کن اگر اونجا هم همین مشکل رو داشتی ، مشکل از اون آی پی هست که مربوط به سروره یحتمل .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://intodns.com/dadashpoor.ir احتمالاً خطا از اینه . شما یه کاری کن . یه سابدامین بساز blog.site.ir اونجا بصورت تست وردپرس رو نصب کن اگر اونجا هم همین مشکل رو داشتی ، مشکل از اون آی پی هست که مربوط به سروره یحتمل .

ساب دامین هم ساختیم، نو پرابلم بود! هم با این آدرس کار میکنه:

99999.dadashpoor.ir

هم با این آدرس

www.99999.dadashpoor.ir

واقعا دیگه نمیدونم چی کار باید بکنم! تنظیمات PHP.INI چیه که ایمان گفت؟ از کجا باید درستش کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه مشحص بشه مشکل از وردپرس هست یا خیر اینکار رو انجام بدید:

1- فایل htaccess رو تغییر نام بدید.

2- فایل index.php در روت وردپرس (فولدر اصلی) رو تغییر نام بدید.

بعد ببینید سایت با هر دو حالت چطور بالا میاد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه مشحص بشه مشکل از وردپرس هست یا خیر اینکار رو انجام بدید:

1- فایل htaccess رو تغییر نام بدید.

2- فایل index.php در روت وردپرس (فولدر اصلی) رو تغییر نام بدید.

بعد ببینید سایت با هر دو حالت چطور بالا میاد.

مورد یک انجام شد ولی مشکل برطرف نشد

مورد دو انجام شد و الان سایت هم با دابلیو بالا میاد، هم بدون دابلیو

پس مشکل از ووردپرسه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مشکل از وردپرس هست.

شما برید توی تنظیمات وردپرس ببینید توی تنظیمات آدرس سایت چطور ثبت شده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مشکل از وردپرس هست.

شما برید توی تنظیمات وردپرس ببینید توی تنظیمات آدرس سایت چطور ثبت شده؟

اول بدون دابلیو بودن، حالا به صورتی که تو عکس مشاهده میکنین در آوردم، بازم تغییری نکرد.

موقع تست کردن از خالی بودن کش مرورگرها مطمئن بودم

(فایرفاکس - کروم)

با هر دو تست کردم

post-478-0-79132800-1349455032_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه که مشکل فقط در ایندکس سایت شماست!

http://www.dadashpoor.ir/wp-login.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه که مشکل فقط در ایندکس سایت شماست!

http://www.dadashpoor.ir/wp-login.php

آره! خودم دقت نکرده بودم! هیچ کدوم از صفحات هم مشکل ندارن! به نظر شما مشکل از کجاست؟

چه طور میشه برطرفش کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این دو خط کد رو به wp-config.php اضافه و بعد تست کنید:

define('WP_SITEURL', 'http://www.dadashpoor.ir');
define('WP_HOME', 'http://www.dadashpoor.ir');

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این دو خط کد رو به wp-config.php اضافه و بعد تست کنید:

define('WP_SITEURL', 'http://www.dadashpoor.ir');
define('WP_HOME', 'http://www.dadashpoor.ir');

نشد :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی یک زیر پوشه یک وردپرس جدید نصب کنید.

بعد تست کنید که این زیرپوشه که وردپرس نصب شده با www و بدون اون بالا میاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی یک زیر پوشه یک وردپرس جدید نصب کنید.

بعد تست کنید که این زیرپوشه که وردپرس نصب شده با www و بدون اون بالا میاد؟

تو پست های قبلی رضا جان این پیشنهاد رو داده بودن! الان شما اگه ساب دامین www.99999.dadashpoor.ir رو تست کنید میبینید که هیچ مشکلی نداره!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.