kavoshgar

سایت با دابلیو لود نمیشود!

38 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان سلام

سایت من با سه تا دابلیو لود نمیشه و خود ووردپرس پیغام اکسس دنای رو نشون میده اما بدون دابلیو لود میشه!

علت چیه؟

ba in address load nemishe: www.dadashpoor.ir

ama ba in address load mishe: dadashpoor.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را بگذار داخل htaccess (اگر نداره)


RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.%{HTTP_HOST}
RewriteRule ^.*$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}/$1 [R=301,

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مرسی

فعلا سرور هم مشکل پیدا کرده

تست میکنم جوابشو میدم

برام جالبه که تا چند وقت پیش کار میکرد!

ممکنه هک کرده باشن؟

یا در پلاگین ها اختلال به وجود اومده باشه؟

ویرایش شده در توسط kavoshgar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه امنیتی نصب کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکن هم هست سرور ارتقایی داده باشه یا توسط افزونه های سئو htaccess تغییر پیدا کرده باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه امنیتی نصب کردید؟

بله. بعد از نصب افزونه ip filter این اتفاق افتاد. این افزونه رو غیرفعال هم کردم اما بازم درست نشد

علاوه بر اون من از افزونه های زیر هم استفاده میکنم:

ووردپرس ایمن

OSE Firewall

Limit Login Attempts

All in one SEO Pack

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد را بگذار داخل htaccess (اگر نداره)


RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.%{HTTP_HOST}
RewriteRule ^.*$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}/$1 [R=301,

دوتا بلاک داره:

BEGIN WPSuperCache

و

BEGIN WordPress

فرق نمیکنه کجا بذارمش؟

ویرایش شده در توسط kavoshgar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه به وردپرس کاری نداره می تونی بیرون هر دو هم بگذاری

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه به وردپرس کاری نداره می تونی بیرون هر دو هم بگذاری

این پیغام رو میده:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dadashpoor.mashrootiha.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

الان دیگه نه با دابلیو باز میشه نه بدون اون :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد را حذف کن ولی این ارور مال سروره

وقتی مشکل سرور حل شد اول کش را غیر فعال کن و کش های ساخته شده را حذف کن و بعد کد را تست کن

البته ممکنه بعد از رفع ایراد سرور نیازی به این کد نباشه

این رو هم بخونید

http://support.mashhadhost.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=14

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد را حذف کن ولی این ارور مال سروره

وقتی مشکل سرور حل شد اول کش را غیر فعال کن و کش های ساخته شده را حذف کن و بعد کد را تست کن

البته ممکنه بعد از رفع ایراد سرور نیازی به این کد نباشه

این رو هم بخونید

http://support.mashh...ayarticle&id=14

این ارور اینترنال سرویس زمانی ظاهر شد که اون دو خط دستوری که گفتین رو به اچ دی اکسس اضافه کردم. پاکش کردم دوباره برگشت به حالت اول که با دابلیو سایت باز نمیشه اما بدون دابلیو ظاهر میشه :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه ای رو که گفتم خوندید؟

من چند جای دیگه رو هم جستجو کردم

بعضی از نسخه های آپاچی این ری دایرکت ها رو فقط از طریق php.ini قبول می کنند البته تنظیمات دسترسی ها هم می تونه باعث این ارور باشه

چیزی که من دستگیرم شد با توجه به اینکه گفتید سرور هم مشکلی داشته احتمالا سرور در حال ارتقائه به عنوان پیشنهاد عرض می کنم دو سه روز صبر کنید و اگر درست نشد از طریق php.ini اقدام کنید

البته خیلی قدیم ها یک پوشه بنام www باز می کردند (در واقع ساب دامین) و ری دایرکت می کردند به اصلی ولی الان معمولا این پوشه توسط آپاچی تهیه می شه و شرت کات سایت در اون قرار می گیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تیکت زدم، این جواب رو بهم دادن!!!

post-478-0-01863400-1349271052_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://intodns.com/dadashpoor.ir

ERROR: One or more of your nameservers did not respond:

The ones that did not respond are:

64.79.82.142

احتمالاً خطا از اینه .

شما یه کاری کن .

یه سابدامین بساز blog.site.ir

اونجا بصورت تست وردپرس رو نصب کن اگر اونجا هم همین مشکل رو داشتی ، مشکل از اون آی پی هست که مربوط به سروره یحتمل .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://intodns.com/dadashpoor.ir احتمالاً خطا از اینه . شما یه کاری کن . یه سابدامین بساز blog.site.ir اونجا بصورت تست وردپرس رو نصب کن اگر اونجا هم همین مشکل رو داشتی ، مشکل از اون آی پی هست که مربوط به سروره یحتمل .

ساب دامین هم ساختیم، نو پرابلم بود! هم با این آدرس کار میکنه:

99999.dadashpoor.ir

هم با این آدرس

www.99999.dadashpoor.ir

واقعا دیگه نمیدونم چی کار باید بکنم! تنظیمات PHP.INI چیه که ایمان گفت؟ از کجا باید درستش کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه مشحص بشه مشکل از وردپرس هست یا خیر اینکار رو انجام بدید:

1- فایل htaccess رو تغییر نام بدید.

2- فایل index.php در روت وردپرس (فولدر اصلی) رو تغییر نام بدید.

بعد ببینید سایت با هر دو حالت چطور بالا میاد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه مشحص بشه مشکل از وردپرس هست یا خیر اینکار رو انجام بدید:

1- فایل htaccess رو تغییر نام بدید.

2- فایل index.php در روت وردپرس (فولدر اصلی) رو تغییر نام بدید.

بعد ببینید سایت با هر دو حالت چطور بالا میاد.

مورد یک انجام شد ولی مشکل برطرف نشد

مورد دو انجام شد و الان سایت هم با دابلیو بالا میاد، هم بدون دابلیو

پس مشکل از ووردپرسه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مشکل از وردپرس هست.

شما برید توی تنظیمات وردپرس ببینید توی تنظیمات آدرس سایت چطور ثبت شده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مشکل از وردپرس هست.

شما برید توی تنظیمات وردپرس ببینید توی تنظیمات آدرس سایت چطور ثبت شده؟

اول بدون دابلیو بودن، حالا به صورتی که تو عکس مشاهده میکنین در آوردم، بازم تغییری نکرد.

موقع تست کردن از خالی بودن کش مرورگرها مطمئن بودم

(فایرفاکس - کروم)

با هر دو تست کردم

post-478-0-79132800-1349455032_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه که مشکل فقط در ایندکس سایت شماست!

http://www.dadashpoor.ir/wp-login.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه که مشکل فقط در ایندکس سایت شماست!

http://www.dadashpoor.ir/wp-login.php

آره! خودم دقت نکرده بودم! هیچ کدوم از صفحات هم مشکل ندارن! به نظر شما مشکل از کجاست؟

چه طور میشه برطرفش کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این دو خط کد رو به wp-config.php اضافه و بعد تست کنید:

define('WP_SITEURL', 'http://www.dadashpoor.ir');
define('WP_HOME', 'http://www.dadashpoor.ir');

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این دو خط کد رو به wp-config.php اضافه و بعد تست کنید:

define('WP_SITEURL', 'http://www.dadashpoor.ir');
define('WP_HOME', 'http://www.dadashpoor.ir');

نشد :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی یک زیر پوشه یک وردپرس جدید نصب کنید.

بعد تست کنید که این زیرپوشه که وردپرس نصب شده با www و بدون اون بالا میاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی یک زیر پوشه یک وردپرس جدید نصب کنید.

بعد تست کنید که این زیرپوشه که وردپرس نصب شده با www و بدون اون بالا میاد؟

تو پست های قبلی رضا جان این پیشنهاد رو داده بودن! الان شما اگه ساب دامین www.99999.dadashpoor.ir رو تست کنید میبینید که هیچ مشکلی نداره!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟