kavoshgar

سایت با دابلیو لود نمیشود!

38 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان سلام

سایت من با سه تا دابلیو لود نمیشه و خود ووردپرس پیغام اکسس دنای رو نشون میده اما بدون دابلیو لود میشه!

علت چیه؟

ba in address load nemishe: www.dadashpoor.ir

ama ba in address load mishe: dadashpoor.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را بگذار داخل htaccess (اگر نداره)


RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.%{HTTP_HOST}
RewriteRule ^.*$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}/$1 [R=301,

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مرسی

فعلا سرور هم مشکل پیدا کرده

تست میکنم جوابشو میدم

برام جالبه که تا چند وقت پیش کار میکرد!

ممکنه هک کرده باشن؟

یا در پلاگین ها اختلال به وجود اومده باشه؟

ویرایش شده در توسط kavoshgar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه امنیتی نصب کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکن هم هست سرور ارتقایی داده باشه یا توسط افزونه های سئو htaccess تغییر پیدا کرده باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه امنیتی نصب کردید؟

بله. بعد از نصب افزونه ip filter این اتفاق افتاد. این افزونه رو غیرفعال هم کردم اما بازم درست نشد

علاوه بر اون من از افزونه های زیر هم استفاده میکنم:

ووردپرس ایمن

OSE Firewall

Limit Login Attempts

All in one SEO Pack

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد را بگذار داخل htaccess (اگر نداره)


RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.%{HTTP_HOST}
RewriteRule ^.*$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}/$1 [R=301,

دوتا بلاک داره:

BEGIN WPSuperCache

و

BEGIN WordPress

فرق نمیکنه کجا بذارمش؟

ویرایش شده در توسط kavoshgar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه به وردپرس کاری نداره می تونی بیرون هر دو هم بگذاری

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه به وردپرس کاری نداره می تونی بیرون هر دو هم بگذاری

این پیغام رو میده:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dadashpoor.mashrootiha.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

الان دیگه نه با دابلیو باز میشه نه بدون اون :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد را حذف کن ولی این ارور مال سروره

وقتی مشکل سرور حل شد اول کش را غیر فعال کن و کش های ساخته شده را حذف کن و بعد کد را تست کن

البته ممکنه بعد از رفع ایراد سرور نیازی به این کد نباشه

این رو هم بخونید

http://support.mashhadhost.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=14

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد را حذف کن ولی این ارور مال سروره

وقتی مشکل سرور حل شد اول کش را غیر فعال کن و کش های ساخته شده را حذف کن و بعد کد را تست کن

البته ممکنه بعد از رفع ایراد سرور نیازی به این کد نباشه

این رو هم بخونید

http://support.mashh...ayarticle&id=14

این ارور اینترنال سرویس زمانی ظاهر شد که اون دو خط دستوری که گفتین رو به اچ دی اکسس اضافه کردم. پاکش کردم دوباره برگشت به حالت اول که با دابلیو سایت باز نمیشه اما بدون دابلیو ظاهر میشه :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه ای رو که گفتم خوندید؟

من چند جای دیگه رو هم جستجو کردم

بعضی از نسخه های آپاچی این ری دایرکت ها رو فقط از طریق php.ini قبول می کنند البته تنظیمات دسترسی ها هم می تونه باعث این ارور باشه

چیزی که من دستگیرم شد با توجه به اینکه گفتید سرور هم مشکلی داشته احتمالا سرور در حال ارتقائه به عنوان پیشنهاد عرض می کنم دو سه روز صبر کنید و اگر درست نشد از طریق php.ini اقدام کنید

البته خیلی قدیم ها یک پوشه بنام www باز می کردند (در واقع ساب دامین) و ری دایرکت می کردند به اصلی ولی الان معمولا این پوشه توسط آپاچی تهیه می شه و شرت کات سایت در اون قرار می گیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تیکت زدم، این جواب رو بهم دادن!!!

post-478-0-01863400-1349271052_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://intodns.com/dadashpoor.ir

ERROR: One or more of your nameservers did not respond:

The ones that did not respond are:

64.79.82.142

احتمالاً خطا از اینه .

شما یه کاری کن .

یه سابدامین بساز blog.site.ir

اونجا بصورت تست وردپرس رو نصب کن اگر اونجا هم همین مشکل رو داشتی ، مشکل از اون آی پی هست که مربوط به سروره یحتمل .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://intodns.com/dadashpoor.ir احتمالاً خطا از اینه . شما یه کاری کن . یه سابدامین بساز blog.site.ir اونجا بصورت تست وردپرس رو نصب کن اگر اونجا هم همین مشکل رو داشتی ، مشکل از اون آی پی هست که مربوط به سروره یحتمل .

ساب دامین هم ساختیم، نو پرابلم بود! هم با این آدرس کار میکنه:

99999.dadashpoor.ir

هم با این آدرس

www.99999.dadashpoor.ir

واقعا دیگه نمیدونم چی کار باید بکنم! تنظیمات PHP.INI چیه که ایمان گفت؟ از کجا باید درستش کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه مشحص بشه مشکل از وردپرس هست یا خیر اینکار رو انجام بدید:

1- فایل htaccess رو تغییر نام بدید.

2- فایل index.php در روت وردپرس (فولدر اصلی) رو تغییر نام بدید.

بعد ببینید سایت با هر دو حالت چطور بالا میاد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه مشحص بشه مشکل از وردپرس هست یا خیر اینکار رو انجام بدید:

1- فایل htaccess رو تغییر نام بدید.

2- فایل index.php در روت وردپرس (فولدر اصلی) رو تغییر نام بدید.

بعد ببینید سایت با هر دو حالت چطور بالا میاد.

مورد یک انجام شد ولی مشکل برطرف نشد

مورد دو انجام شد و الان سایت هم با دابلیو بالا میاد، هم بدون دابلیو

پس مشکل از ووردپرسه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مشکل از وردپرس هست.

شما برید توی تنظیمات وردپرس ببینید توی تنظیمات آدرس سایت چطور ثبت شده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مشکل از وردپرس هست.

شما برید توی تنظیمات وردپرس ببینید توی تنظیمات آدرس سایت چطور ثبت شده؟

اول بدون دابلیو بودن، حالا به صورتی که تو عکس مشاهده میکنین در آوردم، بازم تغییری نکرد.

موقع تست کردن از خالی بودن کش مرورگرها مطمئن بودم

(فایرفاکس - کروم)

با هر دو تست کردم

post-478-0-79132800-1349455032_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه که مشکل فقط در ایندکس سایت شماست!

http://www.dadashpoor.ir/wp-login.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه که مشکل فقط در ایندکس سایت شماست!

http://www.dadashpoor.ir/wp-login.php

آره! خودم دقت نکرده بودم! هیچ کدوم از صفحات هم مشکل ندارن! به نظر شما مشکل از کجاست؟

چه طور میشه برطرفش کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این دو خط کد رو به wp-config.php اضافه و بعد تست کنید:

define('WP_SITEURL', 'http://www.dadashpoor.ir');
define('WP_HOME', 'http://www.dadashpoor.ir');

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این دو خط کد رو به wp-config.php اضافه و بعد تست کنید:

define('WP_SITEURL', 'http://www.dadashpoor.ir');
define('WP_HOME', 'http://www.dadashpoor.ir');

نشد :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی یک زیر پوشه یک وردپرس جدید نصب کنید.

بعد تست کنید که این زیرپوشه که وردپرس نصب شده با www و بدون اون بالا میاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی یک زیر پوشه یک وردپرس جدید نصب کنید.

بعد تست کنید که این زیرپوشه که وردپرس نصب شده با www و بدون اون بالا میاد؟

تو پست های قبلی رضا جان این پیشنهاد رو داده بودن! الان شما اگه ساب دامین www.99999.dadashpoor.ir رو تست کنید میبینید که هیچ مشکلی نداره!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه
    • توسط mehditalaei
      سلام
      بنده یه افزونه نیاز دارم تا برای کاربرای سایت داشبورد حرفهای بسازم و کاربر با ورود به ناحیه کاربری بتونه اونو مدیریت کنه.
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.