masoud.gh

ثابت ماندن صفحات سایت

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آقا من وقتی رو مطالب سایتم زیا شده یعنی 2 صفحه شده ،من میرم صفحه 2 ولی بازم طمالب صفحه یک رو نشون میده یعنی صفحه عوض میشه ولی مطالب نه

یکی از دوستان گفتش از این کد استفاده کنم


<?php
$page_num = $_GET['page'];
if ($page_num=='') $page_num =1;
query_posts('showposts=9&paged='.$page_num); ?>

خب حالا من این کدو کجا وارد کنم تا درست بشه اگه کد دیگه ایی هم هست بگید لطفا

ممنون میشم جواب بدین اخه خیلی ضروریه راستی من از کد نمایش مطالب دسته خاص تو صفحه اول هم استفاده میکنم می خوام بدونم به اون هم ربط داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما چجوری می ری صفحه ی دو ؟

آدرستون رو به این صورت تایپ کنید و چک کنید

http://yordomain.com/page/2

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی که جواب دادین ولی این جوری که شما دادین notfound میزنه

اینم آدرس سایت ggmods.com

چی شد کسی نمیتونه کمک کنه؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برو به پیشخوان تنظیمات و پیوند یکتا

ساختار پیوند یکتار را از دیفالت خارج کن و به نام نوشته تغییر بده صفحه را ذخیره کن و چک کن هم از طریق کلید سایت و هم آدرسی که قبلا دادم

از وقتی که پاسخ دادید تا الان فقط 1 ساعت گذشته کمی صبور تر باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عوض کردم بازم نشد باید اون کد بالایی رو یه جایی قرار بدم که من نمیدونم کجا قرارش بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی کد صفحه تون از query استفاده کردید؟ یا خیر؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله

بله از 2 یا 3 تا کوری استفاده کردم یک کوری نمایش ندادن مطالب یک دسته خاص تو صفحه اول و یکی دیگه هم کوری نمایش اخرین مطالب یک دسته خاص

اینم کدش


<?php if(have_posts()): query_posts('cat=19&showposts=6'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="bg-user-news">
<div class="title-user-news"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
<div class="text-user-news">
<?php $szPostContent = $post->post_content;
$szSearchPattern = '~<img [^\>]*\ />~';
preg_match_all( $szSearchPattern, $szPostContent, $aPics );
echo $aPics[0][0]; ?>

</div>
<div class="more-user-news"><a href="<?php the_permalink(); ?>">ادامه</a></div>
</div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>

یعنی بر طرف میشه؟

مرسی که دارید کمک میکنید

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر دوبار querry رو صدا زدید دو بار هم باید


wp_reset_query()

داشته باشید من ولی یکیش رو می بینم چک کنید هر دو کوئری در انتها ریست شده باشند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی 2 بار از


<?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>

استفاده کنم

یعنی این جوری


<?php if(have_posts()): query_posts('cat=19&showposts=6'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="bg-user-news">
<div class="title-user-news"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
<div class="text-user-news">
<?php $szPostContent = $post->post_content;
$szSearchPattern = '~<img [^\>]*\ />~';
preg_match_all( $szSearchPattern, $szPostContent, $aPics );
echo $aPics[0][0]; ?>
</div>
<div class="more-user-news"><a href="<?php the_permalink(); ?>">ادامه</a></div>
</div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>
<?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>

؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری :

query_posts('cat=19&showposts=6'); 

بشه :


$paged = get_query_var('paged') ? get_query_var('paged') : 1;
query_posts('cat=19&showposts=6&paged='.$paged);

تست کنید

wp_reset_query() هم که در پایان حلقه وجود داره.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری :

query_posts('cat=19&showposts=6'); 

بشه :


$paged = get_query_var('paged') ? get_query_var('paged') : 1;
query_posts('cat=19&showposts=6&paged='.$paged);

تست کنید

مرسی مشکل این کوری که دادم حل شد من در واقع از 2 کوری استفاده میکردم یک کوری دیگه هم هست که مال نمایش ندادن مطالب دسته خاص تو صفحه اول هستش


<?php
if (is_home()) {
query_posts("cat=-22,-21,-20,-19,-18,-159");
}
?>

حالا این کوری مشکل داره با حذف همه چی درست میشه ولی لازمش دارم

ممنون میشم واسه اینم یک کد بنویسید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یه کمکی اینجا کنید :D

آقا درست شد با اضافه کردن این کد به حلقه پست ها حل شد

یعنی اینجوری


<?php
if ( have_posts() ) : query_posts($query_string .'&cat=-1,-2'); while ( have_posts() ) : the_post();
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟