masoud.gh

ثابت ماندن صفحات سایت

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آقا من وقتی رو مطالب سایتم زیا شده یعنی 2 صفحه شده ،من میرم صفحه 2 ولی بازم طمالب صفحه یک رو نشون میده یعنی صفحه عوض میشه ولی مطالب نه

یکی از دوستان گفتش از این کد استفاده کنم


<?php
$page_num = $_GET['page'];
if ($page_num=='') $page_num =1;
query_posts('showposts=9&paged='.$page_num); ?>

خب حالا من این کدو کجا وارد کنم تا درست بشه اگه کد دیگه ایی هم هست بگید لطفا

ممنون میشم جواب بدین اخه خیلی ضروریه راستی من از کد نمایش مطالب دسته خاص تو صفحه اول هم استفاده میکنم می خوام بدونم به اون هم ربط داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما چجوری می ری صفحه ی دو ؟

آدرستون رو به این صورت تایپ کنید و چک کنید

http://yordomain.com/page/2

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی که جواب دادین ولی این جوری که شما دادین notfound میزنه

اینم آدرس سایت ggmods.com

چی شد کسی نمیتونه کمک کنه؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برو به پیشخوان تنظیمات و پیوند یکتا

ساختار پیوند یکتار را از دیفالت خارج کن و به نام نوشته تغییر بده صفحه را ذخیره کن و چک کن هم از طریق کلید سایت و هم آدرسی که قبلا دادم

از وقتی که پاسخ دادید تا الان فقط 1 ساعت گذشته کمی صبور تر باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عوض کردم بازم نشد باید اون کد بالایی رو یه جایی قرار بدم که من نمیدونم کجا قرارش بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی کد صفحه تون از query استفاده کردید؟ یا خیر؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله

بله از 2 یا 3 تا کوری استفاده کردم یک کوری نمایش ندادن مطالب یک دسته خاص تو صفحه اول و یکی دیگه هم کوری نمایش اخرین مطالب یک دسته خاص

اینم کدش


<?php if(have_posts()): query_posts('cat=19&showposts=6'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="bg-user-news">
<div class="title-user-news"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
<div class="text-user-news">
<?php $szPostContent = $post->post_content;
$szSearchPattern = '~<img [^\>]*\ />~';
preg_match_all( $szSearchPattern, $szPostContent, $aPics );
echo $aPics[0][0]; ?>

</div>
<div class="more-user-news"><a href="<?php the_permalink(); ?>">ادامه</a></div>
</div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>

یعنی بر طرف میشه؟

مرسی که دارید کمک میکنید

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر دوبار querry رو صدا زدید دو بار هم باید


wp_reset_query()

داشته باشید من ولی یکیش رو می بینم چک کنید هر دو کوئری در انتها ریست شده باشند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی 2 بار از


<?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>

استفاده کنم

یعنی این جوری


<?php if(have_posts()): query_posts('cat=19&showposts=6'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="bg-user-news">
<div class="title-user-news"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
<div class="text-user-news">
<?php $szPostContent = $post->post_content;
$szSearchPattern = '~<img [^\>]*\ />~';
preg_match_all( $szSearchPattern, $szPostContent, $aPics );
echo $aPics[0][0]; ?>
</div>
<div class="more-user-news"><a href="<?php the_permalink(); ?>">ادامه</a></div>
</div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>
<?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>

؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری :

query_posts('cat=19&showposts=6'); 

بشه :


$paged = get_query_var('paged') ? get_query_var('paged') : 1;
query_posts('cat=19&showposts=6&paged='.$paged);

تست کنید

wp_reset_query() هم که در پایان حلقه وجود داره.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری :

query_posts('cat=19&showposts=6'); 

بشه :


$paged = get_query_var('paged') ? get_query_var('paged') : 1;
query_posts('cat=19&showposts=6&paged='.$paged);

تست کنید

مرسی مشکل این کوری که دادم حل شد من در واقع از 2 کوری استفاده میکردم یک کوری دیگه هم هست که مال نمایش ندادن مطالب دسته خاص تو صفحه اول هستش


<?php
if (is_home()) {
query_posts("cat=-22,-21,-20,-19,-18,-159");
}
?>

حالا این کوری مشکل داره با حذف همه چی درست میشه ولی لازمش دارم

ممنون میشم واسه اینم یک کد بنویسید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یه کمکی اینجا کنید :D

آقا درست شد با اضافه کردن این کد به حلقه پست ها حل شد

یعنی اینجوری


<?php
if ( have_posts() ) : query_posts($query_string .'&cat=-1,-2'); while ( have_posts() ) : the_post();
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟