masoud.gh

ثابت ماندن صفحات سایت

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آقا من وقتی رو مطالب سایتم زیا شده یعنی 2 صفحه شده ،من میرم صفحه 2 ولی بازم طمالب صفحه یک رو نشون میده یعنی صفحه عوض میشه ولی مطالب نه

یکی از دوستان گفتش از این کد استفاده کنم


<?php
$page_num = $_GET['page'];
if ($page_num=='') $page_num =1;
query_posts('showposts=9&paged='.$page_num); ?>

خب حالا من این کدو کجا وارد کنم تا درست بشه اگه کد دیگه ایی هم هست بگید لطفا

ممنون میشم جواب بدین اخه خیلی ضروریه راستی من از کد نمایش مطالب دسته خاص تو صفحه اول هم استفاده میکنم می خوام بدونم به اون هم ربط داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما چجوری می ری صفحه ی دو ؟

آدرستون رو به این صورت تایپ کنید و چک کنید

http://yordomain.com/page/2

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی که جواب دادین ولی این جوری که شما دادین notfound میزنه

اینم آدرس سایت ggmods.com

چی شد کسی نمیتونه کمک کنه؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برو به پیشخوان تنظیمات و پیوند یکتا

ساختار پیوند یکتار را از دیفالت خارج کن و به نام نوشته تغییر بده صفحه را ذخیره کن و چک کن هم از طریق کلید سایت و هم آدرسی که قبلا دادم

از وقتی که پاسخ دادید تا الان فقط 1 ساعت گذشته کمی صبور تر باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عوض کردم بازم نشد باید اون کد بالایی رو یه جایی قرار بدم که من نمیدونم کجا قرارش بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی کد صفحه تون از query استفاده کردید؟ یا خیر؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله

بله از 2 یا 3 تا کوری استفاده کردم یک کوری نمایش ندادن مطالب یک دسته خاص تو صفحه اول و یکی دیگه هم کوری نمایش اخرین مطالب یک دسته خاص

اینم کدش


<?php if(have_posts()): query_posts('cat=19&showposts=6'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="bg-user-news">
<div class="title-user-news"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
<div class="text-user-news">
<?php $szPostContent = $post->post_content;
$szSearchPattern = '~<img [^\>]*\ />~';
preg_match_all( $szSearchPattern, $szPostContent, $aPics );
echo $aPics[0][0]; ?>

</div>
<div class="more-user-news"><a href="<?php the_permalink(); ?>">ادامه</a></div>
</div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>

یعنی بر طرف میشه؟

مرسی که دارید کمک میکنید

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر دوبار querry رو صدا زدید دو بار هم باید


wp_reset_query()

داشته باشید من ولی یکیش رو می بینم چک کنید هر دو کوئری در انتها ریست شده باشند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی 2 بار از


<?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>

استفاده کنم

یعنی این جوری


<?php if(have_posts()): query_posts('cat=19&showposts=6'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="bg-user-news">
<div class="title-user-news"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
<div class="text-user-news">
<?php $szPostContent = $post->post_content;
$szSearchPattern = '~<img [^\>]*\ />~';
preg_match_all( $szSearchPattern, $szPostContent, $aPics );
echo $aPics[0][0]; ?>
</div>
<div class="more-user-news"><a href="<?php the_permalink(); ?>">ادامه</a></div>
</div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>
<?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>

؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری :

query_posts('cat=19&showposts=6'); 

بشه :


$paged = get_query_var('paged') ? get_query_var('paged') : 1;
query_posts('cat=19&showposts=6&paged='.$paged);

تست کنید

wp_reset_query() هم که در پایان حلقه وجود داره.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری :

query_posts('cat=19&showposts=6'); 

بشه :


$paged = get_query_var('paged') ? get_query_var('paged') : 1;
query_posts('cat=19&showposts=6&paged='.$paged);

تست کنید

مرسی مشکل این کوری که دادم حل شد من در واقع از 2 کوری استفاده میکردم یک کوری دیگه هم هست که مال نمایش ندادن مطالب دسته خاص تو صفحه اول هستش


<?php
if (is_home()) {
query_posts("cat=-22,-21,-20,-19,-18,-159");
}
?>

حالا این کوری مشکل داره با حذف همه چی درست میشه ولی لازمش دارم

ممنون میشم واسه اینم یک کد بنویسید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یه کمکی اینجا کنید :D

آقا درست شد با اضافه کردن این کد به حلقه پست ها حل شد

یعنی اینجوری


<?php
if ( have_posts() ) : query_posts($query_string .'&cat=-1,-2'); while ( have_posts() ) : the_post();
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده