• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
Milad Rafi

درخواست پوسته

28 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

حدود یک ماه پیش وارد سایت یکی از اعضای انجمن شدم و دیدم که قالبش فقط چنتا عکس داره و با کلیک روی هر عکس وارد یه صفحه میشد و خواستم ادرس سایتشون رو بزارم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم

من قصد دارم که یه شبکه مجازی و چت روم و انجمن روی هاستم نصب کنم و میخوام وقتی ادرس اصلی سایتم یعنی farsizaban.ir رو شخصی میزنه فقط یه سه تا عکس داخل صفحه اول سایت باشه و با کلیک روی هر عکس وارد یه لینک بشه.قالبی رو سراغ دارین که رایگان باشه و بچه باش چنین کاری رو کرد؟

یا در کل اگه مال وردپرس هم چنین قالبی نباشه اسکریپتی رو سراغ دارین که بشه باش چنین کاری کرد؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب وردپرس نیاز نداره

یک قالب ساده Html هم میتونید درست کنید و یا آماده از اینترنت بگیرید و بر روی صفحه اصلی سایت خود بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایی سراغ دارید قالب html رایگان به این صورت داشته باشه؟ چون خودم هیچی با کد نویسی html اشنایی ندارم

یا اگه میشه اسم این نوع قالب رو بگید خودم سرچ میکنم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی میتونه کمکم کنه که یه قالب طراحی کنم؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

intro page theme رو جستجو کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من چیزی پیدا نکردم

میخوام که داخل صفحه اصلی فقط چنتا عکس باشه نه چیز دیگه ای .

چجوری میتونم قالب htmlطراحی کنم؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

به نظرم اگه بگیری روی صفحه ای که میخوای راست کلیک کنی و source رو برداری مشکلت حل بشه و بگیری یکمی ادیتش کنی.

یه همچین چیزی به نظرم تو ذهنت باشه و به دردت بخوره

قبلش روی لوکال یا یه جای دیگه تستش بگیر و ادیتش کن :)




[left]<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/left]




[left]<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head><title>
تست ........
</title><link href="Style/firstpage.css" rel="stylesheet" type="text/css" /><meta id="MetaDescription" name="DESCRIPTION" content="شرکت کلوسه پارس عامليت مجاز مبين نت" /><meta id="MetaKeywords" name="KEYWORDS" content="ابل رايان پويا،وايمکس،وايمکس مبين نت،مبين،مبين نت،مبين،اينترنت،wimax,mobinnet,mobin net,adsl,internet,antivirus, orginal, abel, virusshop" /><meta id="MetaCopyright" name="COPYRIGHT" content="Copyright (c) 2012 by ،وايمکس مبين نت،مبين ابل رايان" /><meta id="MetaAuthor" name="AUTHOR" content="ابل رايان پويا، اي دي اس ال،وايمکس مبين نت،مبين نت،اينترنت" /><meta name="RESOURCE-TYPE" content="DOCUMENT" /><meta name="DISTRIBUTION" content="GLOBAL" /><meta id="MetaRobots" name="ROBOTS" content="INDEX, FOLLOW" /><meta name="REVISIT-AFTER" content="1 DAYS" /><meta name="RATING" content="GENERAL" /><meta http-equiv="PAGE-ENTER" content="RevealTrans(Duration=0,Transition=1)" />[/left]




[left]
<script type="text/javascript">[/left]



[left] var _gaq = _gaq || [];
_gaq.push(['_setAccount', 'UA-19698150-1']);
_gaq.push(['_setDomainName', 'abel.ir']);
_gaq.push(['_trackPageview']);[/left]


[left] (function() {
var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
})();[/left]



[left]</script>
</head>
<body>
<form method="post" action="" id="form1">
<div class="aspNetHidden">
<input type="hidden" name="__VIEWSTATE" id="__VIEWSTATE" value="/wEPDwUKMjEyNTU5MjA1NmRkQCEkIcPupcVnaLOVHk+WBIrzkST0dZ3Dx9OoVMD41yI=" />
</div>[/left]


[left] <center>

<div class="headertop">
</div>
<div class="header">


<div class="middle">

<div class="logo">
</div>
<div class="space">
</div>
<div class="abel">
</div>

</div>
<div class="buttom">
</div>

</div>

<div class="main">

<div class="imgBody">
<div id="040" class="img040" >
<a id="A1" href="#">
<img src="images/first/img040.gif" /></a>

</div>
<div class="imgwimax">
<a id="wimax" href="http://www.colo.ir/mobinnet/1391-05-31-22-21-54.html">
<img src="images/first/imgwimax.gif" /></a>
</div>
<div id="shop" class="imgshop">
<a href="http://colo.ir/shop">
<img src="images/first/imgshop.gif" /></a>
</div>
<div id="adsl" class="imgadsl">
<a href="#">
<img src="images/first/imgadsl.gif" /></a>
</div>
</div>
<div class="linkBody">
<div class="left">
</div>
<div class="center">
<div class="link040">
<h4> به زودي</h4>
<ul>
<li><a href="#">به زودي</a></li>
</ul>
</div>
<div class="linkdivider">
</div>
<div class="linkwimax">


<h4> اينترنت WiMAX</h4>
<ul>
<li><a href="http://www.colo.ir/mobinnet/features.html">تعرفه قيمت WiMAX</a></li>
<li><a href="http://www.colo.ir/mobinnet/widgetkit.html">نواحي تحت پوشش WiMAX </a></li>
<li><a href="http://www.colo.ir/mobinnet/1391-05-31-22-21-54.html"> ثبت نام WiMAX </a></li>
</ul>
<img src="Images/new.gif" /> <a href="#" style="direction:rtl"></a>
<br />
<img src="Images/new.gif" /> <a href="#" style="direction:rtl"></a>

<br /><br />
<a href="#" style="direction:rtl">دعوت به همکاري</a>

</div>

<div class="linkdivider">
</div>
<div class="linkshop">
<h4> فروشگاه .....</h4>
<ul>
<li><a href="http://colo.ir/shop">براي کاربران خانگي</a></li>
<li><a href="http://colo.ir/shop">براي سازمان هاي کوچک </a></li>
<li><a href="http://colo.ir/shop">براي سازمان هاي بزرگ</a></li>
</ul>
</div>
<div class="linkdivider">
</div>
<div class="linkadsl">
<h4> پهناي باند</h4>
<ul>
<li><a href="#">تعرفه قيمت </a></li>
<li><a href="#">نواحي تحت پوشش </a></li>
<li><a href="#"> ثبت نام </a></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="right">
</div>
</div>
</div>

<div class="footer">


<p style="text-align:right">
</p>
<p style="text-align:right">


</p>
<br></Br>
کليه حقوق اي سايت متعلق به شرکت ****** ميباشد.
<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=2631041&t=counter" type="text/javascript"></script>
<p><noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2631041" target="_blank">آمار</a></noscript></p>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
</div>

</center>
</form>
[/left]



[left] <script src="Scripts/jquery-jrumble.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js"></script>[/left]


[left] <script src="Scripts/jquery-jrumble-min.js" type="text/javascript"></script>
<!--[if IE]><script type="text/javascript" src="http://html5shiv.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script><![endif]-->
<script type="text/javascript" >
$(document).ready(function() {
$('#wimax').jrumble({
rangeX: 2,
rangeY: 2,
rangeRot: 1,
rumbleEvent: 'hover',
rumbleSpeed: 100
});[/left]



[left] $('#shop').jrumble({
rangeX: 2,
rangeY: 2,
rangeRot: 1,
rumbleEvent: 'hover',
rumbleSpeed: 100
});
$('#040').jrumble({
rangeX: 2,
rangeY: 2,
rangeRot: 1,
rumbleEvent: 'hover',
rumbleSpeed: 100
});
$('#adsl').jrumble({
rangeX: 2,
rangeY: 2,
rangeRot: 1,
rumbleEvent: 'hover',
rumbleSpeed: 100
});

});
</script>
</body>
</html>[/left]


[left]

[/left]

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی داداش

فقط یه سوال چه جوری این قالبو برای سایت بزارم؟یعنی این کدو کجا بزارم؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشخوان>نمایش>ویرایشگر>(index.php)

البته اگه میخوای صفحه اصلی باشه این کد رو بزار ایندکست و گرنه هر جایی که میخوای باشه بزارش

قبلش یه کپی از ایندکست بگیر (از کل متنت و یه جایی داشته باشش) که یه وقت نخواستی بتونی دوباره برش گردونی

استی پرمیشن(permission یا یه همچین چیزی :P ) هم باید بهش بدی تا بتونیفایلت رو جای گزین کنی :)

خوش باشی ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده .ورپرسو نصب نکنم و این کدو داخل ایندکس بزارم یا همینجوری یه فایل به اسم ایندکس درست کنم و کد رو کپی کنم؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نیازی به نصب نیست

گفتم اول روی مامپیوتر خودت تست بگیر-با نرم افزار هایی مثل xampp رو نصب کن و وردپرس رو رویس کامپیوترت نصب کن و اونجا تست بزن

یا میتونی از هاست های رایگان که با سرچ خیلیشون رو پیدا میکنی ییکی بگیری و اول اونجا کارهات رو انجام بده بعد بزارش توی سایتت

چون بخوای صفحه ی اصلی سایتت رو خراب کنی و بازدید کنند گانت ببن به نظر من جالب نیست ;)

بعدش که اینکار رو کردی تو اون مسیری که بهت دادم فایل index رو میتونی روش کلید کنی و این کد ها رو توش کپی بزنی

ولی باز میگم روی سایت خودت تست نکن ;)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی داداش .یه هاست رایگان دارم و اونجا تست میکنم

حالا یه قالب سایت در حال طراحی است گذاشتم تا هم یه قالب خوب پیدا کنم و هم تموم قسمت های سایت تموم شه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبی دادین ناقصه :(

من کلی گشتم ولی چیزی نه برای وردپرس پیدا کردم ونه قالب html

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا کاملش رو امشب میدم بهت

یکمی صبر کن کاملش رو به دستت میرسونم

این خوبه بهت بدمش http://colo.ir/ ؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره داداش خیلی عالیه.عکساشو که تغیر بدم توپ میشه.

مرسی

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الوعده وفا -اینم خدمت شما

آقا فقط یه سوال این عکساش چه مشکلی دارن ؟

زدی ذوق فوتوشاپیم رو کور کردی رفت :D دیگه من دست به فتوشاپ نمیزنم :D

شوخی بود -موفق باشی ;)

Pesare.Nime.Shab.zip

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عكساش مشكلي كه ندارند ، منظور آقا ميلاد حتما اين بوده كه با تغيير عكس‌ها قالب تقريبا شخصي سازي بشه ..

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک راه ساده: آفیس 2003 را گیر بیاری و microsoft frontpage را نصب کنی. بعد مثل word در این برنامه صفحه html طراحی کن برای خودت. حتما دیگه ورد بلد هستی و با frontpage ه سادگی مثل ورد می توانی صفحه html بسازی.

یک مقدار حرفه ای تر بخوای باید با دریم ویور کار کنی که سختت میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی داداش

فقط یه سوال چه جوری این قالبو برای سایت بزارم؟یعنی این کدو کجا بزارم؟

بهتر نیست بجای اینهمه زحمت که آخرشم راه به جایی نمی بره یه روز وقت بگذاری و html رو یاد بگیری توئی همین انجمن بخش آموزش چند تا آموزش خیلی خوب داره اگر هم سئوال داشتی اون موقع بپرس من خودم جواب کامل برات می گذارم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتر نیست بجای اینهمه زحمت که آخرشم راه به جایی نمی بره یه روز وقت بگذاری و html رو یاد بگیری توئی همین انجمن بخش آموزش چند تا آموزش خیلی خوب داره اگر هم سئوال داشتی اون موقع بپرس من خودم جواب کامل برات می گذارم

مرسی .یه کم خوندم ولی وقت نمیکنم همش رو بخونم باید کم کم بخونم چون درسام خیلی مشکل شده

ولی حتما میخونم چون دوس دارم بیشتر چیز هارو یاد بگیرم

الوعده وفا -اینم خدمت شما

آقا فقط یه سوال این عکساش چه مشکلی دارن ؟

زدی ذوق فوتوشاپیم رو کور کردی رفت :D دیگه من دست به فتوشاپ نمیزنم :D

شوخی بود -موفق باشی ;)

مرسی داداش.عکساش مشکلی نداره و اقا سعید درست میگن .منظورم اینه که شخصی سازیش کنم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال .چجوری میشه عکساش رو عوض کرد؟

من هم یه بار عکسای جدید رو داخل پوشه ایمیج انتقال دادم و تغیر نام دادم و یه بار هم لینک عکسا رو گزاشتم ولی بازم عکساش تغیر نکرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال .چجوری میشه عکساش رو عوض کرد؟

من هم یه بار عکسای جدید رو داخل پوشه ایمیج انتقال دادم و تغیر نام دادم و یه بار هم لینک عکسا رو گزاشتم ولی بازم عکساش تغیر نکرد

باید با نرم افزار ادیتور مثل notepad یا بهترش nptepad++ بازش کنی فایل index رو عکس ها رو با اسم فایل عکسات جایگزین کنی

تو کد هایی مثل این (خط 63 فایل index )

<img src="images/first/aaa.jpg" /></a>

به گفته دوستمون حداقل بگیر یکم html رئو بخون کد هاش رو یاد بگیر اینطوری فایده نداره -_-

خوش باشی ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

حدود یک ماه پیش وارد سایت یکی از اعضای انجمن شدم و دیدم که قالبش فقط چنتا عکس داره و با کلیک روی هر عکس وارد یه صفحه میشد و خواستم ادرس سایتشون رو بزارم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم

دوستان ادرس سایتی که از قالبش خوشم اومده بود رو پیدا کردم :rolleyes:

قالب روی سایت شخصی اقا مرتضی بود

این قالب رایگانه یا شخصی؟

html هست یا برای وردپرسه؟

اینم ادرس سایتشون

وبگاه شخصی - Personal Website

ویرایش شده در توسط @milad
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاملا شخصی طراحی شده و وردپرس هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری