farnaz

ناهماهنگی قالب وردپرس شده

12 پست در این موضوع قرار دارد

یه مشکلی پیش اومده ، وقتی قالب رو وردپرس کردم در مرورگر ie و opera خیلی به هم ریخته نشون میده و در firefox و کروم درسته.قبل از وردپرس شدن در تمامی مرورگرها درست بوده. مشکل از کجاست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضي از قالب ها روي ie درست نمايش داده نميشن و اين طبيعيه !!!

شما بايد يه css اختصاصي براي ie بنويسي يا اينكه يه پوسته جدا نمايش داده بشه براي كسايي كه با ie ميان !

براي روش دوم ميتوني از افزونه t2b استفاده كني !!!


http://wordpress.org/extend/plugins/theme-to-browser-t2b-control/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضي از قالب ها روي ie درست نمايش داده نميشن و اين طبيعيه !!!

شما بايد يه css اختصاصي براي ie بنويسي يا اينكه يه پوسته جدا نمايش داده بشه براي كسايي كه با ie ميان !

براي روش دوم ميتوني از افزونه t2b استفاده كني !!!


http://wordpress.org/extend/plugins/theme-to-browser-t2b-control/

html ذرسته . وردپرس که شد به هم ریخته شد. opera هم مشکل داره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

html ذرسته . وردپرس که شد به هم ریخته شد. opera هم مشکل داره؟

مشكل از css ه كه تو فايل هاي تم هستش . معمولا ie با همه قالب هاي جديد مشكل داره حالا شايد اپرا هم مشكل داشت باشه ... اصولي ترين راه css اختصاصي براي مرورگر هاست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشكل از css ه كه تو فايل هاي تم هستش . معمولا ie با همه قالب هاي جديد مشكل داره حالا شايد اپرا هم مشكل داشت باشه ... اصولي ترين راه css اخشن و تصاصي براي مرورگر هاست

برای opera چطور میشه css اختصاصی نوشت و فراخوانی کرد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای opera چطور میشه css اختصاصی نوشت و فراخوانی کرد؟

من بلد نيستم و البته كار راحتي هم نيست ...

اگر مثل من هستيد ميتونيد به يه نفر حرفه اي بديد براتون انجام بده ! كه هزينه اي هم داره ...

اگه سايت پر منفعتي نداريد بهتره از افزونه اي كه معرفي كردم استفاده كنيد ...

ویرایش شده در توسط arman100000

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل من در وردپرسه. چرا وقتی وردپرس میشه به هم میریزه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وردپرس بهمش نمی ریزه php بعضی از کوئری هاش در بروسر اجرا می شند که اگر چه قرار نیست ویو داشته باشند در جای درست قرار نگیرند تاثیر منفی می گذارند

اگر می شه دقیق تر بفرمایید

چه بخش هایی از چه حالتی به چه حالتی تغییر شکل می دند

اگر تونستید در هر دو بروسر از صفحات عکس بگیرید که هم حالت سالم و حالت معیوب مشخص بشه

البته بحث سر ایرادهایی است که در html وجود نداشته

ولی الان در قالب به وجود اومده

و همون قالب در کروم و فایرفاکس مثل html بدون ایراد دیده می شه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای opera چطور میشه css اختصاصی نوشت و فراخوانی کرد؟

بله میشه.

یک راه استفاده از o- در ابتدای دستورات هست مثلا:

-o-border-radius:...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بلد نيستم و البته كار راحتي هم نيست ...

اگر مثل من هستيد ميتونيد به يه نفر حرفه اي بديد براتون انجام بده ! كه هزينه اي هم داره ...

اگه سايت پر منفعتي نداريد بهتره از افزونه اي كه معرفي كردم استفاده كنيد ...

اگر قالب در html در تمام نمایشگر ها سالمه یعنی استایل دهیش درسته ولی نحوه خوانا کردن css برای اپرا همونیه که مرتضای عزیز گفتند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هنوز توی ie مشکل دارم.اصلا نمیدونم مشکل از کجاست :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .