• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
AliJen

راهنمایی در فراخوانی از MYSQL

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به همه عزیزان

ممنون می شم دوستان در این مورد من رو راهنمایی کنید .

من از طریقه کدهای زیر یه سری اطلاعات رو از بانک اطلاعاتی در می یارم و نمایش می دهم ...


include "config.php";

$query="SELECT * FROM link WHERE status='free' AND description='1' LIMIT 1";
$select=mysql_query($query);
while($row=mysql_fetch_array($select))
{
echo $row['title'].' - '.$row['url'].' - '.'<br>';
}

برای مثلا خروجی می شود

hamid - 234567 -

اما من می خواهم وقتی که این اطلاعات نمایش داده شد یه کوئری دیگر هم ران شود ...

اما به این صورت که ... این کوئری یه فلید رو از همین رکورد که بالا نمایش داده شده بود رو آپدیت کنه ...


$update="UPDATE `link` SET status='sold' WHERE title='$user' ";
$update2=mysql_query($update);
echo $update2;

اما مشکل در بالا همین $USER هست ! من در اصل $row['title'] که در قسمت اول نمایش داده بودم رو می خوام ... یعنی همان HAMID

می خواهم وقتی اطلاعات این رکورد نمایش داده شد بعد یه قسمت از این رکورد آپدیت شه که بشه مثلا sold که دیگر ...

انگار به محصول بود فروخته شد رفت ! :ی

در کل این کدی است که من استفاده پیاده کردم البته قسمت $user=$row['title']; مشکل داره ! یعنی هیچ اطلاعات نداره و در نتیجه آپدیت انجام نمی شود .


<?php
include "config.php";

$query="SELECT * FROM link WHERE status='free' AND description='1' LIMIT 1";
$select=mysql_query($query);
while($row=mysql_fetch_array($select))
{
echo $row['title'].' - '.$row['url'].' - '.'<br>';
}

$user=$row['title'];

$update="UPDATE `link` SET status='sold' WHERE title='$user' ";
$update2=mysql_query($update);
echo $update2;

?>

ممنون می شوم راهنمایی کنید که من چطوری این کار رو انجام بدهم .

باتشکر

ویرایش شده در توسط AliJen
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمی دونم درست متوجه شدم یا نه شما می خوای


$row['title']

نام یوزری باشه که در آپدیت می خوانی؟

اگر اینطوره فکر کنم اگر در query اول user_id رو هم بخونی و در دومی آی دی ها را برابر کنی مشکلت برطرف شه

البته من اگر جات بودم منتظر جواب یکی از اعضای هیات مدیره یا رضا آنلاین گرامی می شدم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید. صرفا جهت تست چون متدش باید تغییر کنه:

<?php
include "config.php";

$query="SELECT * FROM link WHERE status='free' AND description='1' LIMIT 1";
$select=mysql_query($query);
$user = '';
while($row=mysql_fetch_array($select))
{
echo $row['title'].' - '.$row['url'].' - '.'<br>';
$user .= $row['title'];
}


$update="UPDATE `link` SET status='sold' WHERE title='$user' ";
$update2=mysql_query($update);
echo $update2;

?>

البته میتونید کوئری دوم رو در while اولی هم اجرا کنید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

جالبه توی ایران پی اچ پی هم همینو مطرح کرده بودی

http://forum.iranphp...%8C%D9%84%D8%AF

شما در کل دارید هر دو کوئری رو روی یک جدول اجرا میکنید ، پس با یک کوئری هم حل میشه .


$sql = "update `link` set `status`='sold' where `status`='free' and `description`=1 ";
$query = @mysql_query($sql) or die('error in query');
$af_row =(int) @mysql_affected_rows($query);
if($af_row > 0)
echo $af_row.'رکورد تغییر کرد';
else
echo 'تغییری انجام نشد !';

ویرایش شده در توسط rezaonline
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ببخشید اظهار نظر میکنم ولی این کاراکتر نباید عوض بشه؟

`link` به 'link'

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خیر سعید جان ، توی سینتکس sql ، اسم جداول و فیلد ها باید بین `` باشه .

البته توی بعضی درایور ها نوشتنش اجباری نیست تا اونجا که میدونم توی mysql مشکلی نیست مثلاً کوئری بالا


update link set status='sold' where status='free' and description=1

اما فکر کنم mysqli کمی گیر بده اما باز مطمئن نیستم .

واسه اوراکل و mssql هم یه سرچی بزن :rolleyes:

ویرایش شده در توسط rezaonline
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمی دونم درست متوجه شدم یا نه شما می خوای


$row['title']

نام یوزری باشه که در آپدیت می خوانی؟

اگر اینطوره فکر کنم اگر در query اول user_id رو هم بخونی و در دومی آی دی ها را برابر کنی مشکلت برطرف شه

البته من اگر جات بودم منتظر جواب یکی از اعضای هیات مدیره یا رضا آنلاین گرامی می شدم

سلام درست متوجه شدید هر دو این موارد که فرمودید هم username و id هم ینیک هستند 2 نام کابری یک سان در سیستم نداریم

زیاد تفاوتی نمی کنه کدام رو انتخاب کنیم که دوستان راهنمایی کردند .

جالبه توی ایران پی اچ پی هم همینو مطرح کرده بودی

http://forum.iranphp...%8C%D9%84%D8%AF

شما در کل دارید هر دو کوئری رو روی یک جدول اجرا میکنید ، پس با یک کوئری هم حل میشه .


$sql = "update `link` set `status`='sold' where `status`='free' and `description`=1 ";
$query = @mysql_query($sql) or die('error in query');
$af_row =(int) @mysql_affected_rows($query);
if($af_row > 0)
echo $af_row.'رکورد تغییر کرد';
else
echo 'تغییری انجام نشد !';

سلام آقا رضا اینجا یه تغییر اساسی ایجاد شد این حالتی که شما مطرح کردید اطلاعات رو نمایش نمی ده مستقیم بروز رسانی می کنه بعد یه راست می یاد همه رو به روز می کنه

من شاید 200 محصول داشته باشم می خوام وقتی کاربر خرید کرد یه دونه اش از دیتابیس بیاد بیرون تحویل کاربر داده شه سپس همون موردی که از دیتابیس بیرون آمده وضعیتش فروخته شده شود .

که فکر می کنم پروسس کد بالایی مطرح شد کامل تر باشه اگر موافق باشید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید. صرفا جهت تست چون متدش باید تغییر کنه:

<?php
include "config.php";

$query="SELECT * FROM link WHERE status='free' AND description='1' LIMIT 1";
$select=mysql_query($query);
$user = '';
while($row=mysql_fetch_array($select))
{
echo $row['title'].' - '.$row['url'].' - '.'<br>';
$user .= $row['title'];
}


$update="UPDATE `link` SET status='sold' WHERE title='$user' ";
$update2=mysql_query($update);
echo $update2;

?>

البته میتونید کوئری دوم رو در while اولی هم اجرا کنید.

سلام آقا مرتضی اول تشکر می کنم ازتون این کد به این صورت که مطرج فرمودید جواب داد دقیقا رکورد که از دیتابیس در آمد بعد نمایش وضعیت فروخته شد و دیگر هم نیومد .

یه موردی هم بود داخل این کد یه عدد 1 هم چاپ می شد که ظاهرا یه کد اضافه نوشته بودم حذفش کردم کلا کد به این صورت شد .


<?php
include "config.php";

$query="SELECT * FROM link WHERE status='free' AND description='1' LIMIT 1";
$select=mysql_query($query);
$user = '';
while($row=mysql_fetch_array($select))
{
echo $row['title'].' - '.$row['url'].' - '.'<br>';
$user .= $row['title'];
}

$update="UPDATE `link` SET status='sold' WHERE title='$user' ";
$update2=mysql_query($update);

?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه مقدار هم بهبود ببخشیدم وضعیت رو که اگر محصولی نبودم الکی کوئری ران نکنه :ی


<?php

include "config.php";

$query="SELECT * FROM link WHERE status='free' AND description='1' LIMIT 1";
$select=mysql_query($query) or die(mysql_error());
$num=mysql_num_rows($select);
$user = '';
if ($num!=0){
while($row=mysql_fetch_array($select))
{
echo $row['title'].' - '.$row['url'].' - '.'<br>';
$user .= $row['title'];
}

$update="UPDATE `link` SET status='sold' WHERE title='$user' ";
$update2=mysql_query($update);

} else {
echo "محصول مورد نظر موجود نمی باشد";
}

?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری