• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
redred2010

آخرین ارسال ویبولتن در وردپرس

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخواستم آخرین ارسالی های تالارم که ویبولتن هست رو تو صفحه اصلی

سایتم نمایش بدم. خیلی سرچ کردم ولی همشون ناقص بودن.

کسی از اساتید میتونه راهنمایی ام کنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در انجمن های وب آلفا جناب آقای محمد علی طلاقت قرار دادند :

http://forum.webalfa.net/thread-16742.html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود اینجا انجمن پشتیبانسیت نه موتور جست و جو پس چه بهتر بود ی اموزشی واسه دوست عزیز میدادید یا دیگران این کار را میکردنند

ابتدا فایل پیوست شده را دانلود نمایید .مرحله اول :

فایل های

MTForumsBlock.php

MTForumBlock_row.png

MTForumBlock_button.png

MTForumBlock_row_over.png

MTForumBlock_buttonNarrow.png

MTForumBlock_buttonParrow.png

loader.gif

forum.css

forum.js

که درون فایل دانلود شده قرار دارند را در محلی که وردپرس را نصب کرده اید آپلود نمایید .مرحله دوم :فایل MTForumsBlock.php را ویرایش نمایید (با استفاده از نرم افزار notepad++ یا ... ) و اطلاعات دیتابیس و ادرس انجمن ویبولتین خود را داخل آن وارد نمایید :

$gtset = 1; // مقدار 1 براي انتقال به آخرين پست ، تاپيک

$Last_New = 20; /// تعداد تاپيک ها براي نمايش

$db_server = 'localhost'; // localhost معمولا

$db_name = 'inja vared konid '; // نام ديتابيس

$db_username = 'inja vared konid'; // نام کاربري ديتابيس

$db_password = 'inja vared konid'; // پسورد ديتابيس

$forumurl = 'http://YourSite.com/forum/'; // آدرس انجمن

دقت کنید باید اطلاعات را دقیق وارد نمایید .

مرحله سوم :

فایل forum.css را ویرایش کنید و تمام کد های داخل آن را کپی کنید و در انتهای خط فایل style.css قالب خود در وردپرس بچسپانید (paste کنید )

(wp-content/themes/ghalebe shoma/style.css) و در آخر تغییرات راذخیره کنید .

مرحله چهارم :

حالا فایل Copy This Code را باز کنید و تمام کد های داخل آن را کپی کنید و در جایی که میخوایهد اخرین ارسال ها نشان داده شود بریزید .

مثلا در header.php | اگر بعضی از قالب ها فایل forum.php داشتند کد ها را داخل این فایل بریزید .

مشکلی داشتین همینجا مطرح کنید ...

موفق باشید .

VB-IN-WP-.zip

ویرایش شده در توسط hossein98

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اين كار از طريق فيد هم قابل انجام هستش ولي بايد خودتون زحمت استايل‌بندي رو بكشيد ..

به اين صورت ميتونيد 10 ارسال آخر انجمن رو فراخواني كنيد :


<?php
$number = 10;
$main_bar_link = "";
$main_bar_links = '<div class="main-bar-links">
<ul>
%mainlink%
</ul>
</div>';
include_once(ABSPATH . WPINC . '/feed.php');
$rss = fetch_feed('http://forum.wp-parsi.com/rss/forums/1-wp-parsi/');
if (!is_wp_error( $rss ) ) {
$maxitems = $rss->get_item_quantity($number);
$rss_items = $rss->get_items(0, $maxitems);
}
if ($maxitems != 0) {
foreach ( $rss_items as $item ):
$main_bar_link .= '<li><h2><a href="'. $item->get_permalink() .'" target="_blank" rel="nofollow">'. $item->get_title() .'</a></h2>'.$item->get_description().'</li>';
endforeach;
if(! empty($main_bar_link))
echo str_replace("%mainlink%",$main_bar_link,$main_bar_links);
}
?>

فقط بايد در يك باكس در جاي مورد نظرتون نمايشش بديد ..

پيشنهاد ميكنم روشي كه دوستان عزيز گفتند رو امتحان كنيد ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان بابت مطلب مر30 به کارم اومد فقط می خوام ی تغییری بدم توش اونم اینکه ی کادر می خوام برای عنوان های فید یعنی وقتی که عنوان طولانی بود ، دیگه به خط پایین نیاد و ادامش رو سه نقطه بزنه . ممنون بی صبرانه منتظر پاسختون هستم. زاستی اگه متوجه منظورم نشدید فایل پیوست رو ی نگاه بندازید . ممنون

yjwhssgwaqr7lhpr34zf.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان بابت مطلب مر30 به کارم اومد فقط می خوام ی تغییری بدم توش اونم اینکه ی کادر می خوام برای عنوان های فید یعنی وقتی که عنوان طولانی بود ، دیگه به خط پایین نیاد و ادامش رو سه نقطه بزنه . ممنون بی صبرانه منتظر پاسختون هستم. زاستی اگه متوجه منظورم نشدید فایل پیوست رو ی نگاه بندازید . ممنون

http://forum.wp-pars...9%86/#entry1737

http://forum.wp-pars...%b1/#entry27050

http://forum.wp-pars...8%b3/#entry5592

http://forum.wp-pars...%ad/#entry17613

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پارسا جان من نتونستم یعنی نشد هر کاری کردم من کد نمایش گر RSS رو میذارم لطفا بگو کجاشو ویرایش کنم ممنون / میخوام تعداد کارکترهای عنوان آر اس اس رو کنترل کنم .


<?php
$number = 15;
$main_bar_link = "";
$main_bar_links = '<div class="main-bar-links">
<ul>
%mainlink%
</ul>
</div>';
include_once(ABSPATH . WPINC . '/feed.php');
$rss = fetch_feed('http://khabaronline.ir/RSS/Service/sport/');
if (!is_wp_error( $rss ) ) {
$maxitems = $rss->get_item_quantity($number);
$rss_items = $rss->get_items(0, $maxitems);
}
if ($maxitems != 0) {
foreach ( $rss_items as $item ):
$main_bar_link .= '<li><h2><a href="'. $item->get_permalink() .'" target="_blank" rel="nofollow">'. $item->get_title() .'</a></h2>'.'</li>';
endforeach;
if(! empty($main_bar_link))
echo str_replace("%mainlink%",$main_bar_link,$main_bar_links);
}
?>

ویرایش شده در توسط Haftir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بجای:

$item->get_title()

بشه:

mb_substr($item->get_title(),0,30);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود اینجا انجمن پشتیبانسیت نه موتور جست و جو پس چه بهتر بود ی اموزشی واسه دوست عزیز میدادید یا دیگران این کار را میکردنند

ابتدا فایل پیوست شده را دانلود نمایید .مرحله اول :

فایل های

MTForumsBlock.php

MTForumBlock_row.png

MTForumBlock_button.png

MTForumBlock_row_over.png

MTForumBlock_buttonNarrow.png

MTForumBlock_buttonParrow.png

loader.gif

forum.css

forum.js

که درون فایل دانلود شده قرار دارند را در محلی که وردپرس را نصب کرده اید آپلود نمایید .مرحله دوم :فایل MTForumsBlock.php را ویرایش نمایید (با استفاده از نرم افزار notepad++ یا ... ) و اطلاعات دیتابیس و ادرس انجمن ویبولتین خود را داخل آن وارد نمایید :

دقت کنید باید اطلاعات را دقیق وارد نمایید .

مرحله سوم :

فایل forum.css را ویرایش کنید و تمام کد های داخل آن را کپی کنید و در انتهای خط فایل style.css قالب خود در وردپرس بچسپانید (paste کنید )

(wp-content/themes/ghalebe shoma/style.css) و در آخر تغییرات راذخیره کنید .

مرحله چهارم :

حالا فایل Copy This Code را باز کنید و تمام کد های داخل آن را کپی کنید و در جایی که میخوایهد اخرین ارسال ها نشان داده شود بریزید .

مثلا در header.php | اگر بعضی از قالب ها فایل forum.php داشتند کد ها را داخل این فایل بریزید .

مشکلی داشتین همینجا مطرح کنید ...

موفق باشید .

سلام

پس فایل MTForumsBlock.php رو چه کار باید بکنیم من تمام مراحه که گفتی انجام دادم اما آخرین ارسالی ها نمایش داده نمیشن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خطا میده یا کلا چیزی نمایش داده نمیشه؟

آموزش سعید عزیز رو هم امتحان کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض پوزش من چند وقتی نبودم !

سلام

پس فایل

MTForumsBlock.php

رو چه کار باید بکنیم من تمام مراحه که گفتی انجام دادم اما آخرین ارسالی ها نمایش داده نمیشن

اگه بالا دقت کرده باشد کاملا متوجه آموزشم میشوید

این فایل را باز کنید و اطلاعات دیتاپیس انجمنتون را داخلش بذارید!


$gtset = 1; // مقدار 1 براي انتقال به آخرين پست ، تاپيک
$Last_New = 20; /// تعداد تاپيک ها براي نمايش
$db_server = 'localhost'; // localhost معمولا
$db_name = 'HERE'; // نام ديتابيس
$db_username = 'HERE'; // نام کاربري ديتابيس
$db_password = 'HERE'; // پسورد ديتابيس
$forumurl = 'http://YourSite.com/forum/'; // آدرس انجمن

فقط تاکید میکنم که با دقت انجام بدید!

این یه کار عملی هستش ! نمونه http://parsipuls.com/MTForumsBlock.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون حل شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام من انجام دادم این خطا رو میده

?You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

اینم آدرس سایت می تونید برید نگا کنید

www.gamebox98.ir

در ضمن کد رو در جاهای مختلف قالب تست کردم همین خطا رو میده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام من انجام دادم این خطا رو میده

?You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

اینم آدرس سایت می تونید برید نگا کنید

www.gamebox98.ir

در ضمن کد رو در جاهای مختلف قالب تست کردم همین خطا رو میده

کدام کد را تست کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد فایل Copy This Code رو هر جای قالب میذارم این خطا رو میاره?You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

ولی وقتی به این آدرس میرم اینو میاره خودتونم تست کنید ببیند جریان چیه من گیج شدم

http://www.gamebox98.ir/MTForumsBlock.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالا جایی مشکل در کپی دارید مثلا توی کد اشتباه قرار میدید

دقیقا مراحل کارتون چی هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان مشکل من تقریبا حل شد ! اما هنوز 2 تا مشکل دارم اساتید محترم لطفا جواب بدید ! نتونستم حل کنم !

تمام متونی که به فارسی هست به صورت ????? نمایش داده میشه !

( من فایل php رو با فرمت utf8 و حتی در نرم افزار note ++ ذخیره کردم بازم مشکل حل نشد ! )

که از این قسمت دستور میگیره !!

$content .= "<td class=\"MTForumrowtitle\"><a href=\"$topicurl\"> $title</a></td>\n";

آیا امکان داره دستوری بهش اضافه کرد که مثل تگ <meta> مجبور کنه تا فارسی نمایش بده !؟

-----

و مشکل دیگه یک ارور هست

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/hadafdow/domains/hadafdownload.com/public_html/MTForumsBlock.php on line 24

محتوای خط 24 این هست :

list($opentag, $closetag) = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT opentag,closetag FROM usergroup WHERE usergroupid = $usergroupid"));

تصویر رو هم پیوست میکنم : post-2496-0-17699200-1428658212_thumb.jp

ممنون

ویرایش شده در توسط mam1371

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری