redred2010

آخرین ارسال ویبولتن در وردپرس

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخواستم آخرین ارسالی های تالارم که ویبولتن هست رو تو صفحه اصلی

سایتم نمایش بدم. خیلی سرچ کردم ولی همشون ناقص بودن.

کسی از اساتید میتونه راهنمایی ام کنه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در انجمن های وب آلفا جناب آقای محمد علی طلاقت قرار دادند :

http://forum.webalfa.net/thread-16742.html

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود اینجا انجمن پشتیبانسیت نه موتور جست و جو پس چه بهتر بود ی اموزشی واسه دوست عزیز میدادید یا دیگران این کار را میکردنند

ابتدا فایل پیوست شده را دانلود نمایید .مرحله اول :

فایل های

MTForumsBlock.php

MTForumBlock_row.png

MTForumBlock_button.png

MTForumBlock_row_over.png

MTForumBlock_buttonNarrow.png

MTForumBlock_buttonParrow.png

loader.gif

forum.css

forum.js

که درون فایل دانلود شده قرار دارند را در محلی که وردپرس را نصب کرده اید آپلود نمایید .مرحله دوم :فایل MTForumsBlock.php را ویرایش نمایید (با استفاده از نرم افزار notepad++ یا ... ) و اطلاعات دیتابیس و ادرس انجمن ویبولتین خود را داخل آن وارد نمایید :

$gtset = 1; // مقدار 1 براي انتقال به آخرين پست ، تاپيک

$Last_New = 20; /// تعداد تاپيک ها براي نمايش

$db_server = 'localhost'; // localhost معمولا

$db_name = 'inja vared konid '; // نام ديتابيس

$db_username = 'inja vared konid'; // نام کاربري ديتابيس

$db_password = 'inja vared konid'; // پسورد ديتابيس

$forumurl = 'http://YourSite.com/forum/'; // آدرس انجمن

دقت کنید باید اطلاعات را دقیق وارد نمایید .

مرحله سوم :

فایل forum.css را ویرایش کنید و تمام کد های داخل آن را کپی کنید و در انتهای خط فایل style.css قالب خود در وردپرس بچسپانید (paste کنید )

(wp-content/themes/ghalebe shoma/style.css) و در آخر تغییرات راذخیره کنید .

مرحله چهارم :

حالا فایل Copy This Code را باز کنید و تمام کد های داخل آن را کپی کنید و در جایی که میخوایهد اخرین ارسال ها نشان داده شود بریزید .

مثلا در header.php | اگر بعضی از قالب ها فایل forum.php داشتند کد ها را داخل این فایل بریزید .

مشکلی داشتین همینجا مطرح کنید ...

موفق باشید .

VB-IN-WP-.zip

ویرایش شده در توسط hossein98
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين كار از طريق فيد هم قابل انجام هستش ولي بايد خودتون زحمت استايل‌بندي رو بكشيد ..

به اين صورت ميتونيد 10 ارسال آخر انجمن رو فراخواني كنيد :


<?php
$number = 10;
$main_bar_link = "";
$main_bar_links = '<div class="main-bar-links">
<ul>
%mainlink%
</ul>
</div>';
include_once(ABSPATH . WPINC . '/feed.php');
$rss = fetch_feed('http://forum.wp-parsi.com/rss/forums/1-wp-parsi/');
if (!is_wp_error( $rss ) ) {
$maxitems = $rss->get_item_quantity($number);
$rss_items = $rss->get_items(0, $maxitems);
}
if ($maxitems != 0) {
foreach ( $rss_items as $item ):
$main_bar_link .= '<li><h2><a href="'. $item->get_permalink() .'" target="_blank" rel="nofollow">'. $item->get_title() .'</a></h2>'.$item->get_description().'</li>';
endforeach;
if(! empty($main_bar_link))
echo str_replace("%mainlink%",$main_bar_link,$main_bar_links);
}
?>

فقط بايد در يك باكس در جاي مورد نظرتون نمايشش بديد ..

پيشنهاد ميكنم روشي كه دوستان عزيز گفتند رو امتحان كنيد ..

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان بابت مطلب مر30 به کارم اومد فقط می خوام ی تغییری بدم توش اونم اینکه ی کادر می خوام برای عنوان های فید یعنی وقتی که عنوان طولانی بود ، دیگه به خط پایین نیاد و ادامش رو سه نقطه بزنه . ممنون بی صبرانه منتظر پاسختون هستم. زاستی اگه متوجه منظورم نشدید فایل پیوست رو ی نگاه بندازید . ممنون

yjwhssgwaqr7lhpr34zf.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان بابت مطلب مر30 به کارم اومد فقط می خوام ی تغییری بدم توش اونم اینکه ی کادر می خوام برای عنوان های فید یعنی وقتی که عنوان طولانی بود ، دیگه به خط پایین نیاد و ادامش رو سه نقطه بزنه . ممنون بی صبرانه منتظر پاسختون هستم. زاستی اگه متوجه منظورم نشدید فایل پیوست رو ی نگاه بندازید . ممنون

http://forum.wp-pars...9%86/#entry1737

http://forum.wp-pars...%b1/#entry27050

http://forum.wp-pars...8%b3/#entry5592

http://forum.wp-pars...%ad/#entry17613

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پارسا جان من نتونستم یعنی نشد هر کاری کردم من کد نمایش گر RSS رو میذارم لطفا بگو کجاشو ویرایش کنم ممنون / میخوام تعداد کارکترهای عنوان آر اس اس رو کنترل کنم .


<?php
$number = 15;
$main_bar_link = "";
$main_bar_links = '<div class="main-bar-links">
<ul>
%mainlink%
</ul>
</div>';
include_once(ABSPATH . WPINC . '/feed.php');
$rss = fetch_feed('http://khabaronline.ir/RSS/Service/sport/');
if (!is_wp_error( $rss ) ) {
$maxitems = $rss->get_item_quantity($number);
$rss_items = $rss->get_items(0, $maxitems);
}
if ($maxitems != 0) {
foreach ( $rss_items as $item ):
$main_bar_link .= '<li><h2><a href="'. $item->get_permalink() .'" target="_blank" rel="nofollow">'. $item->get_title() .'</a></h2>'.'</li>';
endforeach;
if(! empty($main_bar_link))
echo str_replace("%mainlink%",$main_bar_link,$main_bar_links);
}
?>

ویرایش شده در توسط Haftir
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای:

$item->get_title()

بشه:

mb_substr($item->get_title(),0,30);

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود اینجا انجمن پشتیبانسیت نه موتور جست و جو پس چه بهتر بود ی اموزشی واسه دوست عزیز میدادید یا دیگران این کار را میکردنند

ابتدا فایل پیوست شده را دانلود نمایید .مرحله اول :

فایل های

MTForumsBlock.php

MTForumBlock_row.png

MTForumBlock_button.png

MTForumBlock_row_over.png

MTForumBlock_buttonNarrow.png

MTForumBlock_buttonParrow.png

loader.gif

forum.css

forum.js

که درون فایل دانلود شده قرار دارند را در محلی که وردپرس را نصب کرده اید آپلود نمایید .مرحله دوم :فایل MTForumsBlock.php را ویرایش نمایید (با استفاده از نرم افزار notepad++ یا ... ) و اطلاعات دیتابیس و ادرس انجمن ویبولتین خود را داخل آن وارد نمایید :

دقت کنید باید اطلاعات را دقیق وارد نمایید .

مرحله سوم :

فایل forum.css را ویرایش کنید و تمام کد های داخل آن را کپی کنید و در انتهای خط فایل style.css قالب خود در وردپرس بچسپانید (paste کنید )

(wp-content/themes/ghalebe shoma/style.css) و در آخر تغییرات راذخیره کنید .

مرحله چهارم :

حالا فایل Copy This Code را باز کنید و تمام کد های داخل آن را کپی کنید و در جایی که میخوایهد اخرین ارسال ها نشان داده شود بریزید .

مثلا در header.php | اگر بعضی از قالب ها فایل forum.php داشتند کد ها را داخل این فایل بریزید .

مشکلی داشتین همینجا مطرح کنید ...

موفق باشید .

سلام

پس فایل MTForumsBlock.php رو چه کار باید بکنیم من تمام مراحه که گفتی انجام دادم اما آخرین ارسالی ها نمایش داده نمیشن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطا میده یا کلا چیزی نمایش داده نمیشه؟

آموزش سعید عزیز رو هم امتحان کردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض پوزش من چند وقتی نبودم !

سلام

پس فایل

MTForumsBlock.php

رو چه کار باید بکنیم من تمام مراحه که گفتی انجام دادم اما آخرین ارسالی ها نمایش داده نمیشن

اگه بالا دقت کرده باشد کاملا متوجه آموزشم میشوید

این فایل را باز کنید و اطلاعات دیتاپیس انجمنتون را داخلش بذارید!


$gtset = 1; // مقدار 1 براي انتقال به آخرين پست ، تاپيک
$Last_New = 20; /// تعداد تاپيک ها براي نمايش
$db_server = 'localhost'; // localhost معمولا
$db_name = 'HERE'; // نام ديتابيس
$db_username = 'HERE'; // نام کاربري ديتابيس
$db_password = 'HERE'; // پسورد ديتابيس
$forumurl = 'http://YourSite.com/forum/'; // آدرس انجمن

فقط تاکید میکنم که با دقت انجام بدید!

این یه کار عملی هستش ! نمونه http://parsipuls.com/MTForumsBlock.php

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون حل شد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام من انجام دادم این خطا رو میده

?You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

اینم آدرس سایت می تونید برید نگا کنید

www.gamebox98.ir

در ضمن کد رو در جاهای مختلف قالب تست کردم همین خطا رو میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام من انجام دادم این خطا رو میده

?You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

اینم آدرس سایت می تونید برید نگا کنید

www.gamebox98.ir

در ضمن کد رو در جاهای مختلف قالب تست کردم همین خطا رو میده

کدام کد را تست کردید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد فایل Copy This Code رو هر جای قالب میذارم این خطا رو میاره?You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

ولی وقتی به این آدرس میرم اینو میاره خودتونم تست کنید ببیند جریان چیه من گیج شدم

http://www.gamebox98.ir/MTForumsBlock.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا جایی مشکل در کپی دارید مثلا توی کد اشتباه قرار میدید

دقیقا مراحل کارتون چی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان مشکل من تقریبا حل شد ! اما هنوز 2 تا مشکل دارم اساتید محترم لطفا جواب بدید ! نتونستم حل کنم !

تمام متونی که به فارسی هست به صورت ????? نمایش داده میشه !

( من فایل php رو با فرمت utf8 و حتی در نرم افزار note ++ ذخیره کردم بازم مشکل حل نشد ! )

که از این قسمت دستور میگیره !!

$content .= "<td class=\"MTForumrowtitle\"><a href=\"$topicurl\"> $title</a></td>\n";

آیا امکان داره دستوری بهش اضافه کرد که مثل تگ <meta> مجبور کنه تا فارسی نمایش بده !؟

-----

و مشکل دیگه یک ارور هست

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/hadafdow/domains/hadafdownload.com/public_html/MTForumsBlock.php on line 24

محتوای خط 24 این هست :

list($opentag, $closetag) = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT opentag,closetag FROM usergroup WHERE usergroupid = $usergroupid"));

تصویر رو هم پیوست میکنم : post-2496-0-17699200-1428658212_thumb.jp

ممنون

ویرایش شده در توسط mam1371
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری