• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mahdi.a

تبدیل عکس هدر بلوکها (ساید بار) به متن

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، خسته نباشید ، حقیقتش قالب سایت من جوری هستش که تمام سایدبارها ، هدرهاشون یا همون تایتل ساید بار به صورت عکسه ، حالا میخواستم تایتل هر سایدبار رو به صورت متن بنویسم ، چه کار باید کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطوری اصلا نمی شه راهنمایی درستی کرد باید قالب باشه و کدهاش بررسی شه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

www.takwarez.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این آدرس مسدوده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ، خسته نباشید ، حقیقتش قالب سایت من جوری هستش که تمام سایدبارها ، هدرهاشون یا همون تایتل ساید بار به صورت عکسه ، حالا میخواستم تایتل هر سایدبار رو به صورت متن بنویسم ، چه کار باید کنم ؟

سلام

اون دامنشون فی؟تر بود یادشون رفت این آدرسو http://www.takwarez1.tk معرفی کنند.

برای لینک دوستان در پوستتون مثال میزنم بقیه قسمت ها هم به همین صورت تبدیل کنید.

کد زیر را پیدا کنید:


<div class="links">
<h3><span>لینک دوستان</span></h3>
<div class="sidebar-content">
<ul>
</ul>
</div>
<div class="sidebar-footer"></div>

</div>

و تغییر بدید به این شکل:



<div class="links">
<h3>لینک دوستان</h3>
<div class="sidebar-content">
<ul>
<?php wp_list_bookmark('title_li=&categorize=0'); ?>
</ul>
</div>
<div class="sidebar-footer"></div>

</div>

برای تغییر رنگ و فاصله از لبه کناری هم به کلاس links h3. در فایل style.css استایل بدید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید به خاطر ادرس ، دسستون درد نکنه ، مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من این کار رو کردم اون تایتل میاد منتهی تم کلا بهم میریزه ، نمیدونم چرا!! یعنی بلوکهای سمت روبروش دیگه ظاهر نمیشن و فوتر سایت تماماَ میپره ، الان باید چه کار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من این کار رو کردم اون تایتل میاد منتهی تم کلا بهم میریزه ، نمیدونم چرا!! یعنی بلوکهای سمت روبروش دیگه ظاهر نمیشن و فوتر سایت تماماَ میپره ، الان باید چه کار کنم ؟

هر تغییری میتونه روی قسمت های دیگه تاثیر بذاره و باید آشنایی داشته باشید تا خودتون ویرایش کنید.

در ضمن در پوسته شما برای هر بلوک یک استایل تعریف شده که باید توجه کنید.

کدی که گفتم فقط برای کلاس links h3. (بلوک دوستان) استفاده کنید و برای (آرشیو) هم از کلاس monthly-archive h3. و الی آخر ...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز من دارم ویرایش میکنم پوسته رو و تمام بلوک ها رو به صورت کد رنگ در اوردم و هیچ عکسی درش بکار نبردم و اومدم بلوکهای سمت راست رو کلا یک استایل دادم و بلوکهای سمت چپ رو یک استایل دیگه دادم ، حالا با این اوصاف دوباره همون کدهای قبلی شما رو جایگزین کنم ؟ و اگه دوباره تم بهم ریخت چه کار کنم ؟ دمت گرم ;)

و این کد استایل بلوکهای سمت راست هستش :


.category-archive h4,.albumes h4,.statistics h4,.sidebar-comments h4 {
text-align: center;
position: relative;
color: #fff;
margin: -10px -5px 0 0;
padding: 12px 0;
text-shadow: 0 1px rgba(0,0,0,.8);
background: rgb(127,127,127); /* Old browsers */
background: -moz-linear-gradient(left, rgba(127,127,127,1) 0%, rgba(94,94,94,1) 50%, rgba(66,66,66,1) 100%); /* FF3.6+ */
background: -webkit-gradient(linear, left top, right top, color-stop(0%,rgba(127,127,127,1)), color-stop(50%,rgba(94,94,94,1)), color-stop(100%,rgba(66,66,66,1))); /* Chrome,Safari4+ */
background: -webkit-linear-gradient(left, rgba(127,127,127,1) 0%,rgba(94,94,94,1) 50%,rgba(66,66,66,1) 100%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */
background: -o-linear-gradient(left, rgba(127,127,127,1) 0%,rgba(94,94,94,1) 50%,rgba(66,66,66,1) 100%); /* Opera 11.10+ */
background: -ms-linear-gradient(left, rgba(127,127,127,1) 0%,rgba(94,94,94,1) 50%,rgba(66,66,66,1) 100%); /* IE10+ */
background: linear-gradient(to right, rgba(127,127,127,1) 0%,rgba(94,94,94,1) 50%,rgba(66,66,66,1) 100%); /* W3C */
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#7f7f7f',
endColorstr='#424242',GradientType=1 ); /* IE6-9 */pe=1 ); /* IE6-9 */
-moz-box-shadow: 0 1px 0 rgba(0,0,0,.3);
-webkit-box-shadow: 0 1px 0 rgba(0,0,0,.3);
box-shadow: 1px 3px 3px rgba(0,0,0,.3);

}
h4:after{
content: '';
position: absolute;
border-style: solid;
border-color: transparent;
bottom: -5px;
}

h4:after{
border-width: 0 0 5px 5px;
border-left-color: #222;
right: 0;
}
h4:before
{
content: ' ';
position: absolute;
width: 1px;
height: 0;
left: -5px;
top: 0px;
border-width: 12px 5px;
border-style: solid;
border-color: #7C7C7C #7C7C7C #7C7C7C transparent;
}

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست من درست شد دمت گرم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

طبق چیزی که توضیح دادم عمل کنید نباید بهم بریزه چون نگفتم width و height تغییر بدید و هرچی هست از استایل خودتونه.

احتمالاً تغییراتی در کلاس right-sidebar. و left-sidebar. دادید.

انجام بدید مشکلی بود روی همون سایت روی یکی از منوها بذارید باشه توضیح میدم.

چه خوب که درست شد. ;)

ویرایش شده در توسط سعید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
;)
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری