• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
M.Javad

لود شدن هر تب در هنگام کلیک بر روی آن

44 پست در این موضوع قرار دارد

استاد میشه سایت رو یه نگاه بندازید.F12 که میزنی قسمت console از فایل tabcontent اررور میگیره.میتونه مشکل از اون باشه؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از کد های خودتون استفاده کردم

http://1fakhar.ir/pages/tab-ajax/

درست بود ولی وقتی به جای متن محتوا آدرس فایل هایی که توش کد بود به صورت include قرار دادم کل سایت رو در اون تب شبیه آی فریم نشون میداد و سرعت سایت شدیدا افت کرد!!!!!!

درواقع اصلا سایت بالا نمیاد بلکه تو حالت لود میمونه :|

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه محتواتون رو درست داخل شرط اجرا نگذاشتید

باور کنید کاری که می خواهید بکنید پیچیده نیست ولی آشنایی با php و جاوا اسکریپت پیش نیازهاش هستند

دقت کنید شرط گذاریتون باید اینجوری باشه


<?php
if(isset($_REQUEST['tab'])) {
$tab = $_REQUEST['tab'];
if($tab ==1) :
include (TEMPLATEPATH . '/tab1.php');
elseif($tab ==2) :
include (TEMPLATEPATH . '/tab2.php');
else :
include (TEMPLATEPATH . '/tab3.php');
endif;
}
else {؟>
کدهای فایلی که تبها در آن نمایش داده می شوند
<?php
};?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همین کاری که شما گفتید انجام دادم ولی بازم در هر تب کل سایت رو نمایش داد!!!


<?php
if(isset($_REQUEST['tab'])) :
$tab = $_REQUEST['tab'];
if($tab==4) {
include (TEMPLATEPATH . '/tab4.php');
}
elseif($tab==3) {
include (TEMPLATEPATH . '/tab3.php');
}
elseif($tab==2) {
include (TEMPLATEPATH . '/tab2.php');
}
else {
include (TEMPLATEPATH . '/tab1.php');
}
else : ?>
<aside class="sidebar" style="margin-bottom:-12px">
<div class="widget" id="tabbed-widget">
<div style="margin-top:-20px" class="widget-container">
<div class="widget-top">
<ul class="tabs posts-taps">
<li class="active">
<a class="tabs" data-tab="1">تب اول </a>
</li>
<li>
<a class="tabs" data-tab="2">تب دوم </a>
</li>
<li>
<a class="tabs" data-tab="3">تب سوم </a>
</li>
<li>
<a class="tabs" data-tab="4">تب چهارم </a>
</li>
</ul>
</div>
<div class="tab-content">
<div id="tab-entry" style="display:none" data-load="1">
محتواي تب اول
</div>
<div id="loading">Load ... </div>
</div>
<script>
$(document).ready(function() {
$("#tab-entry").load('index.php',{tab:1});
$("#tab-entry").promise().done(function() {
$("#loading").hide("normal").prev("#tab-entry").delay(1000).show("normal");
});
$(".tabs").click(function() {
var tab = $(this).attr("data-tab");
var dl = $("#tab-entry").attr("data-load");
if(tab !== dl) {
$(this).parent("li").parent("ul").find(".active").removeClass("active");
$(this).parent("li").addClass("active");
$("#tab-entry").each(function() {
$(this).attr("data-load", tab).hide('normal').load('index.php',{tab:tab}).next("#loading").delay(500).show();
});
$("#tab-entry").promise().done(function() {
$("#loading").delay(500).hide("normal").prev("#tab-entry").delay(1000).show("normal");
});
}
});
});
</script>

اینم عکسش

0d5bjn369t2t.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب پس چرا شما این نشانی رو دارید آژاکسی لود می کنید


.load('index.php',{tab:tab})

و این کدهایی که گذاشتید مال چه فایلیه ؟

کدها را باید در یک برگه مشخص قرار بدید و از اون لود کنید نشانی کامل اون برگه رو هم باید قرار بدید

الان شما صفحه خانگی را داری با آژاکس می خونی مسلمه که کل برگه را می آره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من 4تا تب رو با نام های tab1.php , tab2.php , tab3.php , tab4.php جدا ساختم و کدهارو توش گذاشتم که هر تب رو از اونجا فراخوانی کنه

حالا این کدی که شما الان گذاشتید رو الان باید حذف کنم؟!

اون رو ساختم

این مثلا محتوای تب دومه

http://bourstahlil.ir/ajax?tab=2

ویرایش شده در توسط M.Javad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به جای index.php اسم فایل برگه ajax-left.php رو قرار دادم ولی بازم تغییری نکرد.ایندفعه فقط تو هر تب مینویسه محتوای تب ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد عزیز من الان کد رو گذاشتم و فقط محتوای تب اول رو نشون میده ولی وقتی رو تب های دیگه میزنی کد درست عمل میکنه ولی محتوا رو نشون نمیده

در قسمت کنسول سایت یه اررور جاوااسکریپت از فایل tabcontent.js گرفته به این صورت


Uncaught TypeError: Cannot read property 'indexOf' of null

من احتمال میدم تداخلی بین کدها به وجود اومده یا ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید


http://bourstahlil.ir/ajax?tab=2

را لود کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی کد رو اینطوری بزارم؟


.load('ibourstahlil.ir/ajax?tab=',{tab:tab})

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد برگه ای هست که شما گفتید بسازم :


<?php
/*
template name: left ajax
*/
if(isset($_REQUEST['tab'])) :
$tab = $_REQUEST['tab'];
if($tab==4) { ?>
<div id="tab4" class="tabs-wrap">
<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'published',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'854',
'posts_per_page' =>'7',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<ul>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<li>
<div class="post-thumbnail">
<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" rel="bookmark"><?php echo get_the_post_thumbnail(); ?><span class="overlay-icon"></span></a>
</div>
<h3><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<span class="date"><span class="tie-date"><?php
$days = round((date('U') - get_the_time('U')) / (60*60*24));
if ($days==0)
echo timeago();
else
echo " " . $days . " روز پيش";
?>
</span></span><br/>
</li>
<?php endwhile;endif; ?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>
</div>
<?php
}
elseif($tab==3) {
?>
<div id="tab3" class="tabs-wrap">
<?php
$number=7; // number of recent comments desired
$comments = $wpdb->get_results("SELECT * FROM $wpdb->comments WHERE comment_approved = '1' ORDER BY comment_date_gmt DESC LIMIT $number");
?>
<ul id="recentcomments">
<?php
if ( $comments ) : foreach ( (array) $comments as $comment) :
echo '<li class="recentcomments" style="font-size:11px;">' . sprintf(__('%1$s در %2$s'), get_comment_author_link(), '<a href="'. get_comment_link($comment->comment_ID) . '">' . get_the_title($comment->comment_post_ID) . '</a>') . '</li>';
endforeach; endif;?></ul>
</div>
<?php
}
elseif($tab==2) {
?>
<div id="tab2" class="tabs-wrap">
<ul>
<?php
query_posts('meta_key=post_views_count&orderby=meta_value_num&order=DESC&showposts=7');
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<li>
<div class="post-thumbnail">
<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" rel="bookmark"><?php echo get_the_post_thumbnail(); ?><span class="overlay-icon"></span></a>
</div>
<h3><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<span class="date"><span class="tie-date"><?php
$days = round((date('U') - get_the_time('U')) / (60*60*24));
if ($days==0)
echo timeago();
else
echo " " . $days . " روز پيش";
?></span><br/>
</span>
</li>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>
</ul>
</div>
<?php
}
else {
?>
<div id="tab1" class="tabs-wrap">
<?php
$custom_query1 = new WP_Query(array(
'post_status' =>'published',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'894,893,10,851,853,14,855,13,856,857,859,15',
'posts_per_page' =>'8',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<ul>
<?php if($custom_query1->have_posts()) :
while($custom_query1->have_posts()) : $custom_query1->the_post();?>
<li>
<div class="post-thumbnail">
<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" rel="bookmark"> <?php echo get_the_post_thumbnail(); ?> <span class="overlay-icon"></span></a>
</div>
<h3><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<span class="date"><span class="tie-date"><?php
$days = round((date('U') - get_the_time('U')) / (60*60*24));
if ($days==0)
echo timeago();
else
echo " " . $days . " روز پيش";
?></span><br/></span>
</li>
<?php endwhile;endif; ?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>
</div>
<?php
}
endif; ?>

و اینم کد سایدبار


<?php
/**
* Theme: IIGC Group
* Created: April 2014
* Author: Alireza Saberi
*
**/
?>
<script type='text/javascript' src='<?php bloginfo('template_url'); ?>/jarid.js'></script>
<div id="sidebar">
<div class="search-fb">
<form role="search" method="get" id="searchform" action="<?php echo home_url( '/' ); ?>">
<input class="search" id="s" name="s" value="" placeholder="" />
<input class="submit" type="submit" value="" />
</form>
</div>
<div class="clear"></div>
<!--popup-->
<div style="margin-bottom: 15px;padding: 5px;background: rgba(245,245,245,1);border: 1px solid #bbb;border-bottom: 4px solid #bbb;border-radius: 5px;-webkit-border-radius: 5px;-moz-border-radius: 5px;box-shadow: 0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);font-family: Tahoma;font-size: 13px;color: rgba(0,54,104,0.8);">
<div class="popup-gallery">
<div style="text-align:center;background:white;border:1px solid #CCC;width:100%;height:40px;"><div style="background:black;width:95%;height:35px;margin:2px auto;"><a style="color:#CCC;line-height: 25px;
font-weight: bold;"><img src="http://www.bourstalar.ir/up/uploads/14119687133.png" width="18" style="margin-top:7px;float:right;margin-right:20px;"/><a style="color:#CCC;margin-right:7px;font-weight:bold;float:right;margin-top:8px;">تيتر روزنامه هاي اقتصادي</a></div></div>
<?php
$portfolio = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'cat' =>'6377',
'posts_per_page' =>'1',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<ul class="slideshow" style="padding:0;margin:0;list-style-type:none;overflow:hidden;height:210px;border:1px solid #CCC;">
<?php
if($portfolio->have_posts()) :
while($portfolio->have_posts()) : $portfolio->the_post(); ?>
<li class="first"><a href="<?php the_permalink() ?>" title="براي ديدن ادامه روزنامه ها کليک کنيد"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a1', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" title="براي ديدن ادامه روزنامه ها کليک کنيد"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a2', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" title="براي ديدن ادامه روزنامه ها کليک کنيد"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a3', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" title="براي ديدن ادامه روزنامه ها کليک کنيد"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a4', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li class="last"><a href="<?php the_permalink() ?>" title="براي ديدن ادامه روزنامه ها کليک کنيد"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a5', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
</ul>
<?php wp_reset_query();?>
<div style="margin-bottom: 5px;text-align:center;background:white;border:1px solid #CCC;width:100%;height:40px;"><div style="background:black;width:95%;height:35px;margin:2px auto;"><a style="color:#CCC;line-height: 25px;
font-weight: bold;"><img src="http://www.home.bourstahlil.ir/wp-content/themes/Silver/images/archives.png" width="18" style="margin-top:7px;float:right;margin-right:70px;"/><a href="http://www.home.bourstahlil.ir/category/news/%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87" style="color:#CCC;margin-right:7px;font-weight:bold;float:right;margin-top:8px;">آرشيو</a></a></div></div>
</div>
</div>
<!--end popup-->
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("#tab-entry").load('http://bourstahlil.ir/ajax',{tab:1});
$("#tab-entry").promise().done(function() {
$("#loading").hide("normal").prev("#tab-entry").delay(1000).show("normal");
});
$(".tab-button").click(function() {
var tab = $(this).attr("data-tab");
var dl = $("#tab-entry").attr("data-load");
if(tab !== dl) {
$(this).parent("li").parent("ul").find(".active").removeClass("active");
$(this).addClass("active");
$("#tab-entry").each(function() {
$(this).attr("data-load", tab).hide('normal').load('http://bourstahlil.ir/ajax',{tab:tab}).next("#loading").delay(500).show();
});
$("#tab-entry").promise().done(function() {
$("#loading").delay(500).hide("normal").prev("#tab-entry").delay(1000).show("normal");
});
}
});
});
</script>
<aside class="sidebar" style="margin-bottom:-12px">
<div class="widget" id="tabbed-widget">
<div style="margin-top:-20px" class="widget-container">
<div class="widget-top">
<!-- نوار کليدهاي تب -->
<ul class="tabs posts-taps">
<li class="tabs">
<a class="tab-button active" data-tab="1">تب اول </a>
</li>
<li class="tabs">
<a class="tab-button" data-tab="2">تب دوم </a>
</li>
<li class="tabs">
<a class="tab-button" data-tab="3">تب سوم </a>
</li>
<li class="tabs">
<a class="tab-button" data-tab="4">تب چهارم </a>
</li>
</ul>
<!-- / نوار کليدهاي تب -->
<div class="tab-content">
<div id="tab-entry" style="display:none" data-load="1">
<?php
query_posts( array( 'page_id' => 36848 ) ); // ID of the page including the form
if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post();
the_content();
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>
</div>
<div id="loading">Load ... </div>
</div>
</div>
</div>
</aside>
<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('Sidebar') ) : ?><?php endif; ?>
<a target="_blank" href="http://www.hemmat110.com/"><img width="230" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/k1.png" alt="" /></a>
<a target="_blank" href="http://behnamcharity.org.ir/index.php/home"><img width="230" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/k2.png" alt="" /></a>
<a target="_blank" href="http://childf.com/"><img width="230" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/k3.png" alt="" /></a>
</div>
</div>

جالب اینجاست که تب اول رو نشون میده ولی بقیه تب هارو نه !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تب اول : آخرین مطالب

تب دوم : دسته اخبار

تب سوم : مطالب پربازدید

تب چهرام : دیدگاه ها

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیدگاه های کل سایت؟

منتظر باشید کدتون رو آماده می کنم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیدگاه های کل سایت؟

منتظر باشید کدتون رو آماده می کنم

بله ممنون استاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/2/2014 at 08:36، imanfakhar گفته است :

و با این اسکریپت جی کوئری هم کار می کنه

 

 

$(document).ready(function() {
$("#tab-entry").load('http://domain.com/ajax-tab',{tab:1});
   $("#tab-entry").promise().done(function() {
   $("#loading").hide("normal").prev("#tab-entry").delay(1000).show("normal");
   });
$(".tab-button").click(function() {
  var tab = $(this).attr("data-tab");
  var dl = $("#tab-entry").attr("data-load");
  if(tab !== dl) {
  $(this).parent("li").parent("ul").find(".active").removeClass("active");
  $(this).addClass("active");
  $("#tab-entry").each(function() {
  $(this).attr("data-load", tab).hide('normal').load('http://domain.com/ajax-tab',{tab:tab}).next("#loading").delay(500).show();
  });
   $("#tab-entry").promise().done(function() {
   $("#loading").delay(500).hide("normal").prev("#tab-entry").delay(1000).show("normal");
   });
  }
});
});

چطور می‌تونم به این کد افکت fade بدم؟ تا محتوای تب فعلی محو شه و محتوای تبی که انتخاب کردیم آرام ظاهر شه؟ چون تو این کد محتوا به سمت راست منتقل میشه!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و احترام میتوانید به جای hide و show از fadeOut و fadeIn استفاده کنید 

http://api.jquery.com/fadeout/

http://api.jquery.com/fadein/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Fenix.ir گفته است :

با سلام و احترام میتوانید به جای hide و show از fadeOut و fadeIn استفاده کنید 

http://api.jquery.com/fadeout/

http://api.jquery.com/fadein/

خیلی ممنون! ولی اگه خودتون امتحان کنید بعد از اعمال تغییراتی که گفتین اونطور انتظار میره کار نمیکنه. یعنی وقتی روی یک تب دیگه کلیک میشه محتواش بلافاصله ظاهر میشه و محو میشه و دوباره با سرعت آرام ظاهر میشه. که چندان جالب نیست!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/3/2014 at 10:44، M.Javad گفته است :

استاد عزیز من این کد رو گذاشتم فقط تب اول رو نشون میده!!!

 

 

<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("#tab-entry").load('http://bourstahlil.ir/ajax',{tab:1});
   $("#tab-entry").promise().done(function() {
   $("#loading").hide("normal").prev("#tab-entry").delay(1000).show("normal");
   });
$(".tab-button").click(function() {
  var tab = $(this).attr("data-tab");
  var dl = $("#tab-entry").attr("data-load");
  if(tab !== dl) {
  $(this).parent("li").parent("ul").find(".active").removeClass("active");
  $(this).addClass("active");
  $("#tab-entry").each(function() {
  $(this).attr("data-load", tab).hide('normal').load('http://bourstahlil.ir/ajax',{tab:tab}).next("#loading").delay(500).show();
  });
   $("#tab-entry").promise().done(function() {
   $("#loading").delay(500).hide("normal").prev("#tab-entry").delay(1000).show("normal");
   });
  }
});
});
</script>
<aside class="sidebar" style="margin-bottom:-12px">
<div class="widget" id="tabbed-widget">
<div style="margin-top:-20px" class="widget-container">
<div class="widget-top">
<!-- نوار کلیدهای تب -->
<ul class="tabs posts-taps">
<li class="tabs">
  <a class="tab-button active" data-tab="1">تب اول </a>
</li>
<li class="tabs">
  <a class="tab-button" data-tab="2">تب دوم </a>
</li>
<li class="tabs">
  <a class="tab-button" data-tab="3">تب سوم </a>
</li>
<li class="tabs">
  <a class="tab-button" data-tab="4">تب چهارم </a>
</li>
</ul>
<!-- / نوار کلیدهای تب -->
<div class="tab-content">
<div id="tab-entry" style="display:none" data-load="1">
<?php
query_posts( array( 'page_id' => 36848 ) ); // ID of the page including the form
if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post();
  the_content();
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>
</div>
<div id="loading">Load ... </div>
</div>
</div>
</div>
</aside>

 

اینم آدرس سایت

http://bourstahlil.ir/

ستون سمت چپ

https://jqueryui.com/tabs/

http://jsfiddle.net/vRqcb/11/

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری