Ahmad.F

مشکل تغییر کردن قالب بعد از قرار دادن کد Css در نوشته

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من میخوام توی پست هام از کدهای Css برای نمایش بعضی از افکت ها استفاده کنم .

اما وقتیکه کدهای Css رو توی حالت Html قرار میدم ، و پیش نمایش رو نگاه میکنم قالب بهم میریزه.

مثل عکس که گذاشتم.

حالا میخوام ببینم باید چکار کنم که این مشکل برطرف بشه.

آیا افزونه ای یا چیزی هست که بشه از کد های Css در نوشته استفاده کرد یا نه.

post-482-0-30012100-1349183005_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای css را که می خوای اضافه کنی اول از همه بگذار اینجا که چک بشه

ثانیا به پست اضافه نکن به style.css اضافه کن و برای اینکه در همه پست ها اعمال نشه داخل یک کلاس جدید بگذارشون یعنی مثلا کد


p a {
کدهای css
}

را تبدیل کن به


.myClass p a {
کدهای css
}

و در هر پستی که خواستی دیده بشند قبل از مطالب در ویرایشگر html یک


<div class="myClass">

اضافه کن و در آخر پست


</div>

نکته اگر صفحه را با تگ more تقسیم می کنید لایه باید قبل از more بسته بشه و مجددا بعدش باز بشه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ببخشید که دوباره این تاپیک رو آوردم بالا.

من یه سوال داشتم.

من اومدم توی پست در حالت html ، برای اینکه کد رو توی پست به نمایش در بیارم از کد style استفاده کردم.

مثلا اومدم توی پست از کد زیر برای کدهای css استفاده کردم :


<style type="text/css">
.blur {
color: transparent;
text-shadow: 0 0 5px rgba(0,0,0,0.5);
}
</style>

و بعدش از طریق کد زیر فراخوانی کردم :


<h1 align="center" class="blur">blur</h1>

میخواستم ببینم از توی پست که اومدم از کد style استفاده کردم مشکلی هست یا خیر ؟

آخه توی بعضی از سایت ها دیدم که به این صورت فراخوانی کردند.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلی نداره ولی استاندارد طراحی هم نیست. البته بعضا باید استانداردها رو ندید گرفت...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه تگ های a رو به صورت داینامیک آدرس دهی کرد. من به هر کدام از تگ ها یک تصویر background دادم و حالا میخوام آدرس تگ ها رو داینامیک کنم.
      کد html :
      <div class="test"> <a id="telegram" href="#"></a> <a id="instagram" href="#"></a> <a id="whatsapp" href="#"></a> </div> با تشکر و سپاس

    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من برای یکی از صفحات سایت نیاز دارم که دو تا فایل جاوا اسکریپت و یک css   رو داشته باشم، در کد html هم به این فایل ها آدرس دادم ولی نمیدونم این فایلا رو کجا اپ کنم. در پوشه های مربوط به خودشون در فولدرهای قالب فعال گذاشتم ولی نشد.
      میتونم کدشون رو داخل همون html وارد کنم؟ یا باید جایی این فایل ها اپلود شه؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، من میخوام وقتی زیر منوها باز میشن از هم فاصله داشته باشن. اگه به منوها padding یا margin بدم درست میشه ولی فاصله ها خیلی زیاد میشن.
      با تشکر و سپاس

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من اومدم به قول خودم سایتم رو با استفاده از دستور های media query در css ریسپانسیو کردم.سایتم اینه:namavaz.ir.اومدم برای سایز های مختلف device سایت رو تعریف کردم.ولی الان وقتی سایت رو باز میکنید اصلا کاری به مدیاکوئری ها نداره.همون صفحه ای که روی لپتاپم میاره رو روی موبایل میاد زوم بک میکنه.اگه سایز مرورگر رو توی لپتاپ تغییر بدم مدیاکوئری ها کار میکنن ولی روی موبایل مشکل داره.ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      توی قسمت‌های مختلف وردپرس و توی قالب بخشی وجود داره که میشه کلاس CSS یا ID اون رو اضافه کرد. من با کلاس‌ها و ID آشنایی دارم ولی نمی‌دونم چه جوری باید از اون استفاده کرد. اگه امکانش هست یه توضیح با یک مثال بفرمایید.
      ممنون