• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mahdi.a

درخواست کد

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، در واقع من میخوام روی این کد پایین که کد هدر یک سایدبار هستش یک ایکون قرار بدم ولی نمیدونم چه کدی رو باید بزنم و چی اضافه کنم ، اگه میشه یه راهنمایی کنید ....


.movies h3 {
text-align: center;
position: relative;
color: #fff;
margin: -10px -4px 0 -8px;
padding: 5px 0;
text-shadow: 0 1px rgba(0,0,0,.8);
background: #BFBFBF;
background-image: -moz-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -webkit-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -o-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -ms-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
-moz-box-shadow: 0 2px 0 rgba(0,0,0,.3);
-webkit-box-shadow: 0 2px 0 rgba(0,0,0,.3);
box-shadow: 1px 4px 3px rgba(0,0,0,.3);
}
h3:before
{
content: '';
position: absolute;
border-style: solid;
border-color: transparent;
bottom: -5px;
}
h3:before
{
border-width: 0 9px 6px 0;
border-right-color: #222;
left: -1px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر به این لایه بخواهید آیکون اضافه کنید راحت ترین راه اینه که قید مربع 6×9 فعلی رو بزنید یعنی کدتون به این شکل می شه


.movies h3:before
{
content: '';
position:relative;
border-style: none;
bottom: 0px;
top:0px;
width:12px;
display:inline-block;
background:url('IMAGE.JPG') no-repeat scroll center center
}

این کد را در رادامه کدهای بالا می توانید قرار دهید

البته IMAGE.JPG را با آدرس عکس عوض کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون ولی نشد ، حالا نمیشه یه راه سختری بدید که هم این کد کامل باشه همم ایکون بیاد روی این بلوک ، در ضمن من یکبار اومدم توی استایلم یک


.icon {
background: url("images/icon.png") no-repeat scroll 95% 6px
}

هچین کدی اضافه کردم و توی فایل سایدبار چپ براش این کد


<div class="icon"></div>

نوشتم ، ایکون بالا میاد ولی مشکلی که داره اینه که ایکون میره زیر بلوک قرار میگیره و روی بلوک نیستش ، حالا با ان اوصاف من چه کار کنم ؟

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با z-index می شه درستش کرد ولی باید ببینید لایه اصلی از کجا z-index گرفته یک شماره بالاترش رو بدید

و می تونید لایه را در داخل لایه ی اصلی درست کنید و بهش


float:right;

اضافه کنید و برای اینکه قالب بهم نریزه به لایه های مادر


clear:both;

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان من از کجا بفهمم که لایه اصلی z-index چنده ، یعنی منظورتون همون لایه اصلی سفید رنگ زیر کل سایت هستش ؟ و بعد این کد رو بزارم توی همون کلاسی که برای icon توی استایل مشخص کردم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید خودتون z-index بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به کدوم کد باید z-index بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اونی که قراره بالا قرار بگیره z-index کمتری بدید اونی که قراره زیر باشه z-index بیشتری بدید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری