• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
alireza crs

مشکل در افزونه easy contact forms

5 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام.

من افزونه easy-contact-forms رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام برم به قسمت تنظیمات این ارور رو میده

Warning: require_once(/home/u929149352/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-strings.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in/home/u929149352/public_html/content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms.php on line 120

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/u929149352/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-strings.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home/u929149352/public_html/content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms.php on line 120

------------

البته من نام پوشه wp-content رو به content تغییر دادم فکر کنم مشکل از اون باشه الته به نظر خودم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشخصا مشکل از همون تغییر نام هست.

چون در افزونه به همون صورت پیش فرض آدرس دهی شده.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.موضوع حل شد.فایل رو ویرایش کردم و wp-content رو به نام جدید تغییر دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بنده این افزونه رو نصب کردم

توی لوکال هیچ مشکلی نداشت و خیلی خوب اجرا میشد ولی توی هاست برای اضافه کردن گزینه آپلود فایل به فرم این خطا رو میده


Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/u613951193:/usr/lib/php:/tmp) in /home/u613951193/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-utils.php on line 610

که البته عکسش توی ضمیمه هم هست.

باید چی کار کرد؟ آدرس فایل ذخیره اطلاعات رو کجا باید داد یا باید فایلی ساخت؟

در ضمن این افزونه قابلیت اکسپورت کردن نهایی داده های ثبت شده رو هم داره که گویا پولی هستش. برای خریدش کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ یا افزونه ای دقیقا شبیه همین ولی رایگانش رو سراغ ندارید؟

post-1292-0-90309400-1384205530_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام بنده این افزونه رو نصب کردم توی لوکال هیچ مشکلی نداشت و خیلی خوب اجرا میشد ولی توی هاست برای اضافه کردن گزینه آپلود فایل به فرم این خطا رو میده
 Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/u613951193:/usr/lib/php:/tmp) in /home/u613951193/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-utils.php on line 610 

که البته عکسش توی ضمیمه هم هست. باید چی کار کرد؟ آدرس فایل ذخیره اطلاعات رو کجا باید داد یا باید فایلی ساخت؟ در ضمن این افزونه قابلیت اکسپورت کردن نهایی داده های ثبت شده رو هم داره که گویا پولی هستش. برای خریدش کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ یا افزونه ای دقیقا شبیه همین ولی رایگانش رو سراغ ندارید؟

در لوکال هاست در چه پوشته فایلها آپلود میشود؟

پوشه مادر را در هاست دسترسی نوشتن بدهید. پرمیژن

باید از طریق سایتهای خرید ارزی اقدام کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری