• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
alireza crs

ابزارک لوگین

16 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام.من در سایت همیار کد فرم لوگین رو گرفتم یعنی همین کد


<li>
<?php global $user_ID, $user_identity, $user_level ?>
<?php if ( $user_ID ) : ?>
<h2>کنترل پنل</h2>
<ul>
<li>به عنوان <strong><?php echo $user_identity ?></strong>.
<ul>
<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/">پنل مدیریت</a></li>
<?php if ( $user_level >= 1 ) : ?>
<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/post-new.php">ارسال مطلب</a></li>
<?php endif // $user_level >= 1 ?>
<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/profile.php">تنظیمات پروفایل</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php?action=logout&redirect_to=<?php echo urlencode($_SERVER['REQUEST_URI']) ?>">خروج !</a></li>
</ul>
</li>
</ul>
<?php elseif ( get_option('users_can_register') ) : ?>
<h2>شناسایی</h2>
<ul>
<li>
<form action="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php" method="post">
<p>
<label for="log"><input type="text" name="log" id="log" value="<?php echo wp_specialchars(stripslashes($user_login), 1) ?>" size="22" />نام کاربری</label><br />
<label for="pwd"><input type="password" name="pwd" id="pwd" size="22" /> رمز عبور</label><br />
<input type="submit" name="submit" value="ارسال" class="button" />
<label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" type="checkbox" checked="checked" value="forever" /> به خاطر سپردن</label><br />
</p>
<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>"/>
</form>
</li>
<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-register.php">ثبت نام</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php?action=lostpassword">بازیابی رمزعبور</a></li>
</ul>
<?php endif // get_option('users_can_register') ?>
</li>

من وقتی این کد رو نصب میکنم قالبم بهم میریزد.البته خود سایت گفته اگه قالب بهم ریخت باید این کد رو با ul,li,h2 قالب خوتون تنظیم کنید.ماکه نفهمیدیم چی گفت.ممنون

هم اکنون قالب سایتم بهم ریخته اینم از آدرس سایتم

http://lstyle.xzn.ir

---------------------

درضمن قالبم رو خودم فارسی کردم.چطوره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما صفحه ی sidebar.php را الگو کن اگر نمی توانی صفحات sidebar.php و functions.php و style.css را بگذار ایجا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من بخش ورود رو نمیبینم.

پوسته تون خالی هست و نمیشه گفته که مشکل ازکجاست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مثل اینکه شما متوجه نیستید!

بحث پوسته های حق کپی رایت دار در انجمن ممنوع است.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اولندش آقا امید.من این پوسته رو از سایت temp***** دانلود نکردم.بخاطرش دوتا از تایپک هامو بستید.من به تم باندیت پول پرداخت کردم.بله اینم لایسنسش.البته نه سریال نامبرش

http://uplod.ir/vmz0l71y35oi/licensing.txt.zip.htm

همچنین خودم کار فارسی سازی شو انجام دادم

------------------

بعدشم آقا مرتضی حق باشماست!بخش ورود اصلا دیده نمیشه.فقط وقتی لاگین هستی دیده میشه.این پوسته نوبره والا.

همچنین آقا ایمان فخر(اسمتون همینه دیگه؟)من نمیدونم چجوری اینکارو انجام بدم.اصلا نمیدونم باید چه کار بکنم.

اگه لطف کنین یه آموزش بدین (به زبان ساده)تا خودم این کارو انجام بدم وگرنه بهم یه پیام خصوصی یزنید تا آدرس فایل هارو بدم.قربان شما

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اولندش آقا امید.من این پوسته رو از سایت temp***** دانلود نکردم.بخاطرش دوتا از تایپک هامو بستید.من به تم باندیت پول پرداخت کردم.بله اینم لایسنسش.البته نه سریال نامبرش

خب از اول مطرح می کردید که این مشکلات پیش نیاد.با اینکه تاپیک قبلی شما بسته شد ولی باز هم اعلام نکردید...#

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از پیش نمایش انگلیسی پوسته آدرسی بدید.

تا بتونیم پوسته رو در عمل ببینیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من ک

اولندش آقا امید.من این پوسته رو از سایت temp***** دانلود نکردم.بخاطرش دوتا از تایپک هامو بستید.من به تم باندیت پول پرداخت کردم.بله اینم لایسنسش.البته نه سریال نامبرش

http://uplod.ir/vmz0...ing.txt.zip.htm

همچنین خودم کار فارسی سازی شو انجام دادم

------------------

بعدشم آقا مرتضی حق باشماست!بخش ورود اصلا دیده نمیشه.فقط وقتی لاگین هستی دیده میشه.این پوسته نوبره والا.

همچنین آقا ایمان فخر(اسمتون همینه دیگه؟)من نمیدونم چجوری اینکارو انجام بدم.اصلا نمیدونم باید چه کار بکنم.

اگه لطف کنین یه آموزش بدین (به زبان ساده)تا خودم این کارو انجام بدم وگرنه بهم یه پیام خصوصی یزنید تا آدرس فایل هارو بدم.قربان شما

من که عرض کردم اگر نمی دونید اون سه تا فایل را بگذارید تا برایتان انجام بدیم

انتظار حفظی و خودکار انجام دادن را که ندارید

من ایمان فخار هستم

در ضمن می تونید بجای کد از افزونه استفاده کنید و اینهمه عذاب نکشید

http://wordpress.org/extend/plugins/sidebar-login/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آموزش

سایت را باز می کنید همینطور فایل مربوط به سایدبار و چک می کنید که کلاس یا آی دی اولین لایه در سایدبار چیه مثلا


<div id="sideBar">

روی صفحه باز شده سایت راست کلیک می کنید و گزینه view pge source

رو می زنید ممکنه در بروسرهای مختلف گزینه فرق کنه ولی مفهومش نمایش سورس کده

در صفحه باز شده کنترل F می زنید و نام آی دی که از فایل در آوردید را در محلی که برای جستجو مشخص می شود تایپ می کنید و محل قرار گرفتن فعلی سایدبار را پیدا می کنید

برای مثال بالا دنبال اولین


</div>

بعد از اون لایه می گردید

(به شرط اینکه div دیگه ای بعد از اون کد درست نشده باشه و الا اول اون باید بسته بشه و بعد دیوی که ما دنبالشیم )

محدوده ی بدست آمده را کپی می کنید

شما از این محدوده به کلاس لایه ها و اینکه در چه بلوکی قرار گرفته اند و کلاس بلوک ها نیاز دارید

مثال این سورس کد یک بخش از سایته


<div id="sideBar">
<div class="coloumn-one"> <div class="textwidget"><center><a href="http://forum.wp-parsi.com/" onclick="javascript:_gaq.push(['_trackPageview','/yoast-ga/outbound-widget/http://forum.wp-parsi.com/']);" target="_blank" ><img src="http://fakharblog.com/wp-content/uploads/2012/08/wp2.gif" /></a>
</center></div>
</div><div class="coloumn-one"><h3>ماهیانه</h3><ul> <li><a href='http://fakharblog.com/1391/07/' title='مهر ۱۳۹۱'>مهر ۱۳۹۱</a> (۱)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1391/06/' title='شهریور ۱۳۹۱'>شهریور ۱۳۹۱</a> (۱)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1391/05/' title='مرداد ۱۳۹۱'>مرداد ۱۳۹۱</a> (۳)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1391/04/' title='تیر ۱۳۹۱'>تیر ۱۳۹۱</a> (۶)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1391/03/' title='خرداد ۱۳۹۱'>خرداد ۱۳۹۱</a> (۱)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1391/02/' title='اردیبهشت ۱۳۹۱'>اردیبهشت ۱۳۹۱</a> (۵)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1391/01/' title='فروردین ۱۳۹۱'>فروردین ۱۳۹۱</a> (۸)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1390/12/' title='اسفند ۱۳۹۰'>اسفند ۱۳۹۰</a> (۶)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1390/11/' title='بهمن ۱۳۹۰'>بهمن ۱۳۹۰</a> (۲)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1390/09/' title='آذر ۱۳۹۰'>آذر ۱۳۹۰</a> (۱۵)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1390/08/' title='آبان ۱۳۹۰'>آبان ۱۳۹۰</a> (۲۶)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1390/07/' title='مهر ۱۳۹۰'>مهر ۱۳۹۰</a> (۶)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1390/02/' title='اردیبهشت ۱۳۹۰'>اردیبهشت ۱۳۹۰</a> (۷)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1390/01/' title='فروردین ۱۳۹۰'>فروردین ۱۳۹۰</a> (۴)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1388/04/' title='تیر ۱۳۸۸'>تیر ۱۳۸۸</a> (۸)</li>
<li><a href='http://fakharblog.com/1388/03/' title='خرداد ۱۳۸۸'>خرداد ۱۳۸۸</a> (۱)</li>
</ul></div>
</div>

ما برای کدهامون این بخش رو می خواهیم


<div id="sideBar">
<div class="coloumn-one"><div class="textwidget">
کدهای فرم
</div>
</div>
</div>

که دیو اول و بسته شدنش در فایل sidebar موجود بوده و با حذفش دو لایه دیو دیگه باید ایجاد بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حالا یک مشکل جدید دارم.

وقتی لوگین هستم پنل نشون داده میشه و وقتی خارج میشم پنل ورود نشان داده نمیشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من الان دارم می بینم درست هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اونی که تو میبینی اون ابزار نیست بلکه ابزار دیگه ای است برای لوگین کردن که وقتی لوگین میشی دو تا گزینه میاره.اون فقط برای لوگین هست و کد بالایی نیست.چون کد بالایی یه کنترل پنل کوچک می ساخت که نیاز اولیه ررو تامین میکرد ولی این ایزارک افزونه theme my login هست.من الان اونو برمیدارم ببینی.اگه دوست داشتی امتحان کنی بیا به سایت لوگین کن با یوزر test و پسورد testtest

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اونی که تو میبینی اون ابزار نیست بلکه ابزار دیگه ای است برای لوگین کردن که وقتی لوگین میشی دو تا گزینه میاره.اون فقط برای لوگین هست و کد بالایی نیست.چون کد بالایی یه کنترل پنل کوچک می ساخت که نیاز اولیه ررو تامین میکرد ولی این ایزارک افزونه theme my login هست.من الان اونو برمیدارم ببینی.اگه دوست داشتی امتحان کنی بیا به سایت لوگین کن با یوزر test و پسورد testtest

برازنده تر بود جناب مرتضای گرامی رو شما خطاب کنی ایشون حداقل گردن وردپرس فارسی خیلی حق دارند

گرچه این مشکل کلا به سایت دیگه ای مربوطه و اونها موظفند که تولیداتشون رو پشتیبانی کنند اما این کد را امتحان کنید

دستی نوشتم اگر مشکلی داشت اعلام کنید برطرف می کنم












<?php
global $user_ID, $user_identity, $user_level, $user_email, $user_login;
echo '<h3 class="widget-title">';
if ($user_ID):
echo $user_identity;
echo '</h3>'; ?>
<div class="avatar">
<a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-admin/profile.php"><?php echo get_avatar($user_email,128); ?></a>
</div>
<ul class="alignleft">
<li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-admin/">میز کار </a></li>
<?php if ($user_level >= 1): ?>
<li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-admin/post-new.php">ارسال مطلب </a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-admin/edit-comments.php">نظر ها</a></li>
<?php endif; ?>
<li><a href="<?php echo wp_logout_url() ?>&redirect_to=http://YOURDOMAIN.COM">خروج </a></li>
</ul>
<?php else:
_e('وارد شوید');
echo '</h3>'; ?>
<form action="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-login.php" method="post">
<label for="log">شناسه</label><br /><input type="text" name="log" id="log" value="<?php echo esc_attr(stripslashes($user_login), 1) ?>" size="20" /><br />
<label for="pwd">رمز ورود</label><br /><input type="password" name="pwd" id="pwd" size="20" /><br />
<input type="submit" name="submit" value=" ورود " class="button" /><br />
<label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" type="checkbox" checked="checked" value="forever" />یاد آوری رمز</label><br />
<input type="hidden" name="redirect_to" value="http://YOURDOMAIN.COM"/>
</form>
<ul>
<?php if (get_option('users_can_register')) { ?><li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-register.php">ثبت نام </a></li><?php } ?>
<li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-login.php?action=lostpassword">فراموشی رمز ورود </a></li>
</ul>
<?php endif; ?>

فقط دوبار http://YOURDOMAIN.COM داره که به آدرس سایت خودت مبدل کن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدها را تست هم کردم ارور نداره و سالمه

post-336-0-50286100-1349412767_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متاسفم.تو و شما که فرقی نداره.مهم نیته :D.من هیچ وقت از این کلمه(تو)استفاده نمیکنم.

درک میکنم کاری که برا سایتم میکنید.دراولین فرصت اگه بتونم جبران میکنم.البته میدونم که نمیتونم چون شما ها جای استاد ما هستید

مشکلم حل شد.از تمامی شما ها ممنونم. :wub:

ویرایش شده در توسط alireza crs

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری