sanar

چک نکردن کد ها قالبم

8 پست در این موضوع قرار دارد

وقتی با این سایت می خوام کد قالب سایتمو چک کنم ارور میده چرا ؟

این سایت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فكر ميكنم به علامت � كه در خط 201 سورس قالبتون هست گير ميده ، چون اين علامت به هيچ يونيكدي تعلق نميگيره و بايد پاكش كنيد .. ببينيد در قالبتون در كجا هستش و پاكش كنيد ..

موفق باشيد ../.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا ماله excerpt هست که تعداد کاراکتر هاشو کم میکنید و آخرش سه نقطه یا هر چیز دیگه میذارید برا اینکه قسمت آخر نوشته رو درست تبدیل کنه از


<?
mb_substr(get_the_excerpt(),120);
?>

استفاده کنید

البته از اونجایی که به قالبتون دسترسی ندارم نمیشه درست حدس زد شایدم کانتنت رو تیریم میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کل قالب سایتمو زیر رو کردم اما هیچ کدی با � شکل پیدا نکردم

آیا سایت دیگه واسه آنالیز کد های سایت وجود داره ؟ اگه میشه معرفی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرجع همین سایت هست.

شما انکد صفحه تون رو چک کنید.

بعد هم ببینید کدی برای کم کردن تعداد کارکتر دارید یا خیر؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کل قالب سایتمو زیر رو کردم اما هیچ کدی با � شکل پیدا نکردم

در فایل index.php پوستتون دنبال لینک هایی با کاراکتری که در عکس زیر مشخص کردم بگردید.

متن مورد نظرتونو بدون هیچ کاراکتر اضافی در Notepad تایپ و Copy & paste کنید و امتحان کنید.

35mwtpug54nzdtdywj.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز كد‌هاي بعد از كامنت


<!--Top Menu-->

در قالبتون ( احتمالا در header.php يا ايندكس) رو اينجا قرار بديد تا بررسي كنيم ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دنبال این کاراکتر � نباید بگردید باید دنبال کاراکتری باشید که فونت یا نوشته اش رو utf-8 نمی شناسه مثل علائم ASCII لیست این علائم رو در اینجا ببینید

http://www.w3schools.com/tags/ref_ascii.asp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید