• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

65 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

با منوهای جی کوئری مشکلی داشتم, لینک منوها وجود داره ولی افکتش نیست.

روی پوسته twentyten امتحان کردم و حتی از منو های دیگه ای هم استفاده کردم و بر روی html کاملاً درسته و نمایش میده ولی در وردپرس جی کوئری کار نمیکنه.

نمونه این منو

روی پوسته ی سایتم که در امضام هست در لوکال گذاشتم و کار نکرد .

ویرایش شده در توسط سعید
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

یکبار کد فراخوانی کتابخانه اصلی jquery را حذف کن تا از جی کوئری هسته مرکزی بخونه و اگر مشکل ادامه داشت کد


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

درست قبل از بسته شد head و بعد از کد wp-head قرار بده و امتحان کن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار کد:


<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>

حذف کردم و بار دوم کدی که گفتید کار نکرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از تداخل جی کوئری هست.

احتمالا جی کوئر یخود وردپرس لود میشه و با جی کوئری خارجی تداخل ایجاد میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود وردپرس اینو لود میکنه:


<script type='text/javascript' src='http://localhost/wordpress/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.7.2'></script>

باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییرات jquery در اینجا ببینید

http://oscarotero.com/jquery/

معمولا این منو ها دو تا کد jquery دارند یکی برای کتابخانه اصلی و دومی برای خود منو شما باید کد کتابخانه را تغییر می دادید و کد منو باید ثابت بمونه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی وردپرس لوکال چک کردم اگر کدهای مربوط به jquery.easing.1.3.js را بگذارید و کد jquery خودش رو بر دارید کار می کنه نیازی هم به کد دیگه ای نداره

کد استایلش و کد


<div id="box"><div class="head"></div></div>
</div>

که باید بعد از ul منو بیاد هم فراموش نشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما باید کد کتابخانه را تغییر می دادید و کد منو باید ثابت بمونه

3تا فایل با پسوند js داره: jquery.easing.1.3.js و jquery.js و jmenu.js

کد اسکریپت فایل jquery.js را حذف کرده بودم و بقیه موارد ثابت بود.

ویرایش شده در توسط سعید
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ایمان این کارهارو کردم :

فقط دو کد زیر


<script type="text/javascript" src="js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jmenu.js"></script>

بعد از <? ;()php wp_head?> و قبل از <head/> گذاشتم.

استایلو موقت داخل تگ هد داخل تگ <style type="text/css"></style> گذاشتم.

هر 3 فایل js داخل پوشه js و داخل پوشه پوسته گذاشتم و در نهایت کد زیر:


<div id="lava">

<ul>
<li><?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></l
></ul>

<!-- If you want to make it even simpler, you can append these html using jQuery -->
<div id="box"><div class="head"></div></div>

</div>

و کار نکرد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی این دو کد را می گذارید پوئشه js را باید در روت سایت بسازید نه روت قالب و یا باید کدها را به آدرس کامل پوشه قالب تغییر بدید


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jmenu.js"></script>

و کد اصلی رو هم به


<div id="lava">
<ul>
<?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></ul>
<!-- If you want to make it even simpler, you can append these html using jQuery -->
<div id="box"><div class="head"></div></div>
</div>

تغییر بدید یک بار لایه li با کد php ساخته می شه

در سورس کد آدرسی که دادید فایل jmenu.js وجود نداره و در عوض یک سری از کدهای جاوا رو همونجا اضافه کرده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده ایمان عزیز

ولی با رعایت این دو مورد هم کار نکرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونی یک save as web کامل از صفحه بگیر و پیوست کن اینجا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده ایمان عزیز

ولی با رعایت این دو مورد هم کار نکرد.

منظورت از کار نکرد اینه که مثل همون اوله یا ترکیب دلخواه رو نداره اگر مثل اوله یکبار دیگه با دقت مراحل رو دنبال کن چون من جواب گرفتم و بعیده شما نگیری ولی اگر ترکیب بهم ریخته است مربوط می شه به تداخل استایل قالب شما با استایل فایلچون کد جی کوئری فقط تغییر css می ده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونی یک save as web کامل از صفحه بگیر و پیوست کن اینجا

منظورت از کار نکرد اینه که مثل همون اوله یا ترکیب دلخواه رو نداره اگر مثل اوله یکبار دیگه با دقت مراحل رو دنبال کن چون من جواب گرفتم و بعیده شما نگیری ولی اگر ترکیب بهم ریخته است مربوط می شه به تداخل استایل قالب شما با استایل فایلچون کد جی کوئری فقط تغییر css می ده

منظورم کار نکردن خود جی کوئی هست چون چیزی که معلومه استایل میگیره ولی کار نمیکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه کار دیگه هم امتحان کن و ببخش اگر اذیت شدی

فایل jquery رو آپلود کن داخل پوشه js و ری نیمش کن به هر چیز دیگه و کد فرخوانیش رو با نام جدید و کد php آدرس قالب اضافه کن به باقی کدها و تست بگیر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یه کار دیگه هم امتحان کن و ببخش اگر اذیت شدی

فایل jquery رو آپلود کن داخل پوشه js و ری نیمش کن به هر چیز دیگه و کد فرخوانیش رو با نام جدید و کد php آدرس قالب اضافه کن به باقی کدها و تست بگیر

شما ببخشید که زحمت دادم. :)

آپلود ؟ :huh: لوکاله ایمان جان

تغییر نام دادم به "jquery-jadid.js" و با این کد فراخوانی کردم:


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-jadid.js"></script>

تا چند دقیقه پیش کار نکرد الان 1بار دیگه زدم کار میکنه.

ایمان و Morteza ممنونم.

فقط 1 سوالی داشتم:

منو از طریق کد:


<li class="selected"><a href="#">jQuery</a></li>

یکی را select شده انتخاب میکنه برای این کار چیکار کنم؟

مثلاً li دوم یا 8ام .

یادآوری میکنم برای تگ li در وردپرس کد زیر گذاشتم:


<?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></ul>

ویرایش شده در توسط سعید
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با منوی زیر هم همون مشکل (کار نکردن جی کوئری) به وجود آمد.

چرا تنظیم جی کوئری با وردپرس انقدر دردسر سازه؟ :unsure:

تمام مراحل را تک به تک اجرا کردم و کلافه شدم.

فقط در html به درستی نمایش میده!

اینم ذخیره کامل از صفحه:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما ببخشید که زحمت دادم. :)

آپلود ؟ :huh: لوکاله ایمان جان

تغییر نام دادم به "jquery-jadid.js" و با این کد فراخوانی کردم:


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-jadid.js"></script>

تا چند دقیقه پیش کار نکرد الان 1بار دیگه زدم کار میکنه.

ایمان و Morteza ممنونم.

فقط 1 سوالی داشتم:

منو از طریق کد:


<li class="selected"><a href="#">jQuery</a></li>

یکی را select شده انتخاب میکنه برای این کار چیکار کنم؟

مثلاً li دوم یا 8ام .

یادآوری میکنم برای تگ li در وردپرس کد زیر گذاشتم:


<?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></ul>

پیشنهاد:


<ul>
<li class="selected"><a href="<?php the_bloginfo('url'); ?>">خانه </a></li>
<?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></ul>

با منوی زیر هم همون مشکل (کار نکردن جی کوئری) به وجود آمد. چرا تنظیم جی کوئری با وردپرس انقدر دردسر سازه؟ :unsure: تمام مراحل را تک به تک اجرا کردم و کلافه شدم. فقط در html به درستی نمایش میده! اینم ذخیره کامل از صفحه:

فایل ها را می بینم و خدمت می رسم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منوی سمت راست مشکل داره؟ چون متن تست کردم درست هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل ها را می بینم و خدمت می رسم

ممنون منتظرم.

منوی سمت راست مشکل داره؟ چون متن تست کردم درست هست.

خیر-چه مشکلی؟ نمونه آنلاین سایتمه.

با فایل html تست کردید یا وردپرس؟ چون با html مشکلی نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین فایل ذخیره ایی که فشرده کردید رو تست کردم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین فایل ذخیره ایی که فشرده کردید رو تست کردم.

اون فقط فایل html بود با پوسته ام کار نمیکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این هم رو لوکال جواب داد

فقط کدها را باید برای آدرس قالب اصلاح کنی

و من قالب لوکالم یک html5 بدونه هیچ استایلی ولی روی یک قالب استایل دار نتونستم تنظیمش کنم

البته امشب مهمون داشتم و خیلی با عجله تست کردم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالب لوکالم یک html5 بدونه هیچ استایلی ولی روی یک قالب استایل دار نتونستم تنظیمش کنم

البته امشب مهمون داشتم و خیلی با عجله تست کردم

ممنون لطف کردید که وقت گذاشتید.

تمام مراحلو با پوسته ای خیلی ساده و بدون عکس و استایل خاصی امتحان کردم ولی کار نکرد.

header.php این پوسته را پیوست کردم ببینید در کدهایم مشکلی وجود دارند؟ اگر نبود پوسته را پیوست میکنم.

header.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کارهایی که من کردم و جواب داد

اول از همه فایل ها را از سورس htmli که کار می کرد گرفتم چه استایل و چه جاوا اسکریپت ها رو

کلمه ی jquery رو از نام همه ی فایل ها حذف کردم

و در مورد قالب شما فکر کنم بهتر باشه استایل و کدها و کد head را بیارید قبل از شرطی که برای reply دارید (البته این کلیه)

و من یک فایل js از شما کمتر داشتم یعنی jquery.min.js رو نذاشتم روی دو تا وردپرسم تست کردم هم نسخه ی بتا 3.5-beta1-22104 که آزمایشیه و هم 3.4.2 که مال روزه و در هر دو جواب داد مشکل استایل بندی قالب هم مربوط به من بود حلش کردم و الان بدونه موردند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام و درود
      بنده در این سایتم کمی مشکل منو داشتم نمیدونم چه تنظیماتی کردم که منو از جایگاه اصلی خودش اومده پایینتر ، حالا به نظرتون باید چیکار کنم یا چه کدیو اصلاح کنم
      تشکر
      avahesab.ir
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام 
      چطور میتونم برای صفحه اصلی سایت و صفحه فروشگاه و یا برگه های دیگه برای هر کدوم  فهرست منو ( منوی اصلی افقی بالای صفحه ) متفات داشته باشم 
      مثلا منوی افقی بالای صفحه مخصوص محصولات رو فقط تو صفحه فروشگاه دیده بشه و در صفحه دیگه ای از سایت منوی دیگه ای رو تنظیم کنم که نشون داده بشه
    • توسط aref74
      با سلام خدمت عزیزان..بنده تازه با ووکامرس آشنا شدم ... چرا وقتی محصولی را ایجاد میکنم و انتشار میدهم در صفحه فروشگاه فقط محصول به تنهایی نشان داده میشود و هیچ گزینه ای برای قیمت و افزودن به سبد خرید نداره.

      سوال دیگرم این بود که برای ساختن اون لینک اختصاصی محصول بهترین روش چیه؟عدد بذاریم یا همون اسم محصول؟چون با اسم محصول ارور میده گویا باید صفحه اختصاصی بسازیم..

      با تشکر
    • توسط mamadja
      سلام خدمت مهندسین گرامی
      بنده یه پوسته HTML دارم که قصد دارم پله به پله خودم اون رو تبدیل به یک پوسته وردپرسی کنم . این پوسته ای رو که دانلود کردم به قسمت فراخوانی اسکریپت ها رسیدم طبق آموزش هایی که دیدم و کارایی که انجام دادم درست اسکریپت های مورد نظر فراخوانی نمیشن ، یعنی مطابق فایل Html که دانلود کردم نیستند . حتی فایل function.php رو هم درست کردم و تغییرات لازم را انجام دادم اما متاسفانه نتونستم ... 
      فایل ها رو آپلود میکنم تا اونجایی که پیش رفتم . هم فایل اصلی HTML هم پوشه Theme که دارم وردپرسش میکنم اگر کسی میتونه کمکم کنه و اسکریپت ها رو فراخوانی کنه ممنون میشم .
      *بنده در نظر دارم این پوسته رو تبدیل به یک پوسته وردپرسی فروش گیفت کارت تبدیل کنم و در نهایت با استفاده از ووکامرس یک فروشگاه تبدیل بشه .. اگه اساتید نظری در این رابطه دارن که این پوسته اصلا به درد همچین کاری میخوره یا نه راهنمایی کنه ممنون میشم .. ( قرار نیست آنلاین شه و بالا بیاد جهت آموزش خودم هدف گذاری کردم )
      سپاس
      Gifti.rar
      gift-wp.rar
    • توسط ahmad4u
      متاسفانه موقع استفاده از برخی افزونه های وردپرس مشکل علامت سوال (�)  در بین اعداد آن بوجود میاید
      در سایتها هم اشاره شده که مشکل بخاطر ترجمه فایل فارسی وردپرس هست و فایلی زبان فارسی که آنها در سایت قرار دادند آپلود بشه در وردپرس مشکل حل میشه
      و مشکل هم حل میشه اما یک مشکل دیگه بوجود میاد و اون اینکه چون این فایل زبان فارسی قدیمی و مربوط به نسخه های قبلی وردپرس هست بعضی جاهای سایت همچنان ترجمه نشده نمایش داده میشود
      حالا از دوستان میخواستم سوال کنم چه مشکلی در فایل ترجمه فارسی هست که خودم اونو برای نسخه های جدید وردپرس حل کنم؟؟