• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  

65 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

با منوهای جی کوئری مشکلی داشتم, لینک منوها وجود داره ولی افکتش نیست.

روی پوسته twentyten امتحان کردم و حتی از منو های دیگه ای هم استفاده کردم و بر روی html کاملاً درسته و نمایش میده ولی در وردپرس جی کوئری کار نمیکنه.

نمونه این منو

روی پوسته ی سایتم که در امضام هست در لوکال گذاشتم و کار نکرد .

ویرایش شده در توسط سعید
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

یکبار کد فراخوانی کتابخانه اصلی jquery را حذف کن تا از جی کوئری هسته مرکزی بخونه و اگر مشکل ادامه داشت کد


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

درست قبل از بسته شد head و بعد از کد wp-head قرار بده و امتحان کن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار کد:


<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>

حذف کردم و بار دوم کدی که گفتید کار نکرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از تداخل جی کوئری هست.

احتمالا جی کوئر یخود وردپرس لود میشه و با جی کوئری خارجی تداخل ایجاد میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود وردپرس اینو لود میکنه:


<script type='text/javascript' src='http://localhost/wordpress/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.7.2'></script>

باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییرات jquery در اینجا ببینید

http://oscarotero.com/jquery/

معمولا این منو ها دو تا کد jquery دارند یکی برای کتابخانه اصلی و دومی برای خود منو شما باید کد کتابخانه را تغییر می دادید و کد منو باید ثابت بمونه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی وردپرس لوکال چک کردم اگر کدهای مربوط به jquery.easing.1.3.js را بگذارید و کد jquery خودش رو بر دارید کار می کنه نیازی هم به کد دیگه ای نداره

کد استایلش و کد


<div id="box"><div class="head"></div></div>
</div>

که باید بعد از ul منو بیاد هم فراموش نشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما باید کد کتابخانه را تغییر می دادید و کد منو باید ثابت بمونه

3تا فایل با پسوند js داره: jquery.easing.1.3.js و jquery.js و jmenu.js

کد اسکریپت فایل jquery.js را حذف کرده بودم و بقیه موارد ثابت بود.

ویرایش شده در توسط سعید
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ایمان این کارهارو کردم :

فقط دو کد زیر


<script type="text/javascript" src="js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jmenu.js"></script>

بعد از <? ;()php wp_head?> و قبل از <head/> گذاشتم.

استایلو موقت داخل تگ هد داخل تگ <style type="text/css"></style> گذاشتم.

هر 3 فایل js داخل پوشه js و داخل پوشه پوسته گذاشتم و در نهایت کد زیر:


<div id="lava">

<ul>
<li><?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></l
></ul>

<!-- If you want to make it even simpler, you can append these html using jQuery -->
<div id="box"><div class="head"></div></div>

</div>

و کار نکرد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی این دو کد را می گذارید پوئشه js را باید در روت سایت بسازید نه روت قالب و یا باید کدها را به آدرس کامل پوشه قالب تغییر بدید


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jmenu.js"></script>

و کد اصلی رو هم به


<div id="lava">
<ul>
<?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></ul>
<!-- If you want to make it even simpler, you can append these html using jQuery -->
<div id="box"><div class="head"></div></div>
</div>

تغییر بدید یک بار لایه li با کد php ساخته می شه

در سورس کد آدرسی که دادید فایل jmenu.js وجود نداره و در عوض یک سری از کدهای جاوا رو همونجا اضافه کرده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده ایمان عزیز

ولی با رعایت این دو مورد هم کار نکرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونی یک save as web کامل از صفحه بگیر و پیوست کن اینجا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده ایمان عزیز

ولی با رعایت این دو مورد هم کار نکرد.

منظورت از کار نکرد اینه که مثل همون اوله یا ترکیب دلخواه رو نداره اگر مثل اوله یکبار دیگه با دقت مراحل رو دنبال کن چون من جواب گرفتم و بعیده شما نگیری ولی اگر ترکیب بهم ریخته است مربوط می شه به تداخل استایل قالب شما با استایل فایلچون کد جی کوئری فقط تغییر css می ده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونی یک save as web کامل از صفحه بگیر و پیوست کن اینجا

منظورت از کار نکرد اینه که مثل همون اوله یا ترکیب دلخواه رو نداره اگر مثل اوله یکبار دیگه با دقت مراحل رو دنبال کن چون من جواب گرفتم و بعیده شما نگیری ولی اگر ترکیب بهم ریخته است مربوط می شه به تداخل استایل قالب شما با استایل فایلچون کد جی کوئری فقط تغییر css می ده

منظورم کار نکردن خود جی کوئی هست چون چیزی که معلومه استایل میگیره ولی کار نمیکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه کار دیگه هم امتحان کن و ببخش اگر اذیت شدی

فایل jquery رو آپلود کن داخل پوشه js و ری نیمش کن به هر چیز دیگه و کد فرخوانیش رو با نام جدید و کد php آدرس قالب اضافه کن به باقی کدها و تست بگیر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یه کار دیگه هم امتحان کن و ببخش اگر اذیت شدی

فایل jquery رو آپلود کن داخل پوشه js و ری نیمش کن به هر چیز دیگه و کد فرخوانیش رو با نام جدید و کد php آدرس قالب اضافه کن به باقی کدها و تست بگیر

شما ببخشید که زحمت دادم. :)

آپلود ؟ :huh: لوکاله ایمان جان

تغییر نام دادم به "jquery-jadid.js" و با این کد فراخوانی کردم:


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-jadid.js"></script>

تا چند دقیقه پیش کار نکرد الان 1بار دیگه زدم کار میکنه.

ایمان و Morteza ممنونم.

فقط 1 سوالی داشتم:

منو از طریق کد:


<li class="selected"><a href="#">jQuery</a></li>

یکی را select شده انتخاب میکنه برای این کار چیکار کنم؟

مثلاً li دوم یا 8ام .

یادآوری میکنم برای تگ li در وردپرس کد زیر گذاشتم:


<?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></ul>

ویرایش شده در توسط سعید
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با منوی زیر هم همون مشکل (کار نکردن جی کوئری) به وجود آمد.

چرا تنظیم جی کوئری با وردپرس انقدر دردسر سازه؟ :unsure:

تمام مراحل را تک به تک اجرا کردم و کلافه شدم.

فقط در html به درستی نمایش میده!

اینم ذخیره کامل از صفحه:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما ببخشید که زحمت دادم. :)

آپلود ؟ :huh: لوکاله ایمان جان

تغییر نام دادم به "jquery-jadid.js" و با این کد فراخوانی کردم:


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-jadid.js"></script>

تا چند دقیقه پیش کار نکرد الان 1بار دیگه زدم کار میکنه.

ایمان و Morteza ممنونم.

فقط 1 سوالی داشتم:

منو از طریق کد:


<li class="selected"><a href="#">jQuery</a></li>

یکی را select شده انتخاب میکنه برای این کار چیکار کنم؟

مثلاً li دوم یا 8ام .

یادآوری میکنم برای تگ li در وردپرس کد زیر گذاشتم:


<?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></ul>

پیشنهاد:


<ul>
<li class="selected"><a href="<?php the_bloginfo('url'); ?>">خانه </a></li>
<?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></ul>

با منوی زیر هم همون مشکل (کار نکردن جی کوئری) به وجود آمد. چرا تنظیم جی کوئری با وردپرس انقدر دردسر سازه؟ :unsure: تمام مراحل را تک به تک اجرا کردم و کلافه شدم. فقط در html به درستی نمایش میده! اینم ذخیره کامل از صفحه:

فایل ها را می بینم و خدمت می رسم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منوی سمت راست مشکل داره؟ چون متن تست کردم درست هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل ها را می بینم و خدمت می رسم

ممنون منتظرم.

منوی سمت راست مشکل داره؟ چون متن تست کردم درست هست.

خیر-چه مشکلی؟ نمونه آنلاین سایتمه.

با فایل html تست کردید یا وردپرس؟ چون با html مشکلی نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین فایل ذخیره ایی که فشرده کردید رو تست کردم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین فایل ذخیره ایی که فشرده کردید رو تست کردم.

اون فقط فایل html بود با پوسته ام کار نمیکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این هم رو لوکال جواب داد

فقط کدها را باید برای آدرس قالب اصلاح کنی

و من قالب لوکالم یک html5 بدونه هیچ استایلی ولی روی یک قالب استایل دار نتونستم تنظیمش کنم

البته امشب مهمون داشتم و خیلی با عجله تست کردم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالب لوکالم یک html5 بدونه هیچ استایلی ولی روی یک قالب استایل دار نتونستم تنظیمش کنم

البته امشب مهمون داشتم و خیلی با عجله تست کردم

ممنون لطف کردید که وقت گذاشتید.

تمام مراحلو با پوسته ای خیلی ساده و بدون عکس و استایل خاصی امتحان کردم ولی کار نکرد.

header.php این پوسته را پیوست کردم ببینید در کدهایم مشکلی وجود دارند؟ اگر نبود پوسته را پیوست میکنم.

header.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کارهایی که من کردم و جواب داد

اول از همه فایل ها را از سورس htmli که کار می کرد گرفتم چه استایل و چه جاوا اسکریپت ها رو

کلمه ی jquery رو از نام همه ی فایل ها حذف کردم

و در مورد قالب شما فکر کنم بهتر باشه استایل و کدها و کد head را بیارید قبل از شرطی که برای reply دارید (البته این کلیه)

و من یک فایل js از شما کمتر داشتم یعنی jquery.min.js رو نذاشتم روی دو تا وردپرسم تست کردم هم نسخه ی بتا 3.5-beta1-22104 که آزمایشیه و هم 3.4.2 که مال روزه و در هر دو جواب داد مشکل استایل بندی قالب هم مربوط به من بود حلش کردم و الان بدونه موردند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sultansulay
      سلام دوستان عزیز خسته نباشید
       
      ببخشید بنده یه مشکلی داشتم رنگ یکی از سایتبار های من سفید هستش و
      فکر کنم به قالب سایتم نمیاد
      چطوری باید تغیرش بدم
      sultan-music.com
    • توسط koolfayfer
      سلام و وقت بخیر
      من برای سایتم از این استفاده کردم که کارش یه پروگرس بار لودینگ به همراه ایجکس کردن صفحه است
      لودینگش اجرا میشه اما ایجکسش کار نمیکنه
      برای این که متوجه بشید دو سایت زیر رو بررسی کنید
      نمونه صحیح:
      http://zakerin.ir
       
      نمونه شبیه چیزی که من به اون رسیدم:
      https://zhaket.com
      (چیزی که اشتباهه اینه که صفحه لود میشه و سفید میره و میاد بعدش پروگرس اجرا میشه که اصولا نباید صفحه رفرش بشه)
       
      دوستان لطفا کمک کنند
    • توسط moradi777
      با سلام
      بنده در لود صفحه مدیریت سایت http://sharifcom.com/
      بصورت خودکار ریدایرکت میشود . البته طراحی قالب رو میخواستم مثل سایت http://seoyab.com/ کنم که این مشکل بوجود اومد .
      دوستان لطفا کمک کنید. ممنون؟؟؟/
    • توسط navidseyfi
      وقت بخیر دوستان یه مشکلی برای من پیش اومده
      من توی سایتم 
      تو بخش ادامه مطالب (single.php) یه قطعه کد اضافه کردم که سه تا مطلب رو از یه سته خاصی نشون میده...
      حالا وقتی کاربر میخواد به مطلب مورد نظرش نظر ارسال کنه، نظر میاد میوفته روی یکی از این سه پستی که عرض کردم
       
      چیکار باید بکنم حل بشه؟؟
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط sultansulay
      سلام دوستان عزیز
      من از افزونه مخفی کردن تصویر شاخص استفاده میکنم ولی بازم مخفی نمیشه
      باید چیکار کنم
      http://sultan-music.com