65 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

با منوهای جی کوئری مشکلی داشتم, لینک منوها وجود داره ولی افکتش نیست.

روی پوسته twentyten امتحان کردم و حتی از منو های دیگه ای هم استفاده کردم و بر روی html کاملاً درسته و نمایش میده ولی در وردپرس جی کوئری کار نمیکنه.

نمونه این منو

روی پوسته ی سایتم که در امضام هست در لوکال گذاشتم و کار نکرد .

ویرایش شده در توسط سعید
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

یکبار کد فراخوانی کتابخانه اصلی jquery را حذف کن تا از جی کوئری هسته مرکزی بخونه و اگر مشکل ادامه داشت کد


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

درست قبل از بسته شد head و بعد از کد wp-head قرار بده و امتحان کن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار کد:


<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>

حذف کردم و بار دوم کدی که گفتید کار نکرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از تداخل جی کوئری هست.

احتمالا جی کوئر یخود وردپرس لود میشه و با جی کوئری خارجی تداخل ایجاد میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود وردپرس اینو لود میکنه:


<script type='text/javascript' src='http://localhost/wordpress/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.7.2'></script>

باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییرات jquery در اینجا ببینید

http://oscarotero.com/jquery/

معمولا این منو ها دو تا کد jquery دارند یکی برای کتابخانه اصلی و دومی برای خود منو شما باید کد کتابخانه را تغییر می دادید و کد منو باید ثابت بمونه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی وردپرس لوکال چک کردم اگر کدهای مربوط به jquery.easing.1.3.js را بگذارید و کد jquery خودش رو بر دارید کار می کنه نیازی هم به کد دیگه ای نداره

کد استایلش و کد


<div id="box"><div class="head"></div></div>
</div>

که باید بعد از ul منو بیاد هم فراموش نشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما باید کد کتابخانه را تغییر می دادید و کد منو باید ثابت بمونه

3تا فایل با پسوند js داره: jquery.easing.1.3.js و jquery.js و jmenu.js

کد اسکریپت فایل jquery.js را حذف کرده بودم و بقیه موارد ثابت بود.

ویرایش شده در توسط سعید
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ایمان این کارهارو کردم :

فقط دو کد زیر


<script type="text/javascript" src="js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jmenu.js"></script>

بعد از <? ;()php wp_head?> و قبل از <head/> گذاشتم.

استایلو موقت داخل تگ هد داخل تگ <style type="text/css"></style> گذاشتم.

هر 3 فایل js داخل پوشه js و داخل پوشه پوسته گذاشتم و در نهایت کد زیر:


<div id="lava">

<ul>
<li><?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></l
></ul>

<!-- If you want to make it even simpler, you can append these html using jQuery -->
<div id="box"><div class="head"></div></div>

</div>

و کار نکرد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی این دو کد را می گذارید پوئشه js را باید در روت سایت بسازید نه روت قالب و یا باید کدها را به آدرس کامل پوشه قالب تغییر بدید


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jmenu.js"></script>

و کد اصلی رو هم به


<div id="lava">
<ul>
<?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></ul>
<!-- If you want to make it even simpler, you can append these html using jQuery -->
<div id="box"><div class="head"></div></div>
</div>

تغییر بدید یک بار لایه li با کد php ساخته می شه

در سورس کد آدرسی که دادید فایل jmenu.js وجود نداره و در عوض یک سری از کدهای جاوا رو همونجا اضافه کرده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده ایمان عزیز

ولی با رعایت این دو مورد هم کار نکرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونی یک save as web کامل از صفحه بگیر و پیوست کن اینجا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده ایمان عزیز

ولی با رعایت این دو مورد هم کار نکرد.

منظورت از کار نکرد اینه که مثل همون اوله یا ترکیب دلخواه رو نداره اگر مثل اوله یکبار دیگه با دقت مراحل رو دنبال کن چون من جواب گرفتم و بعیده شما نگیری ولی اگر ترکیب بهم ریخته است مربوط می شه به تداخل استایل قالب شما با استایل فایلچون کد جی کوئری فقط تغییر css می ده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونی یک save as web کامل از صفحه بگیر و پیوست کن اینجا

منظورت از کار نکرد اینه که مثل همون اوله یا ترکیب دلخواه رو نداره اگر مثل اوله یکبار دیگه با دقت مراحل رو دنبال کن چون من جواب گرفتم و بعیده شما نگیری ولی اگر ترکیب بهم ریخته است مربوط می شه به تداخل استایل قالب شما با استایل فایلچون کد جی کوئری فقط تغییر css می ده

منظورم کار نکردن خود جی کوئی هست چون چیزی که معلومه استایل میگیره ولی کار نمیکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه کار دیگه هم امتحان کن و ببخش اگر اذیت شدی

فایل jquery رو آپلود کن داخل پوشه js و ری نیمش کن به هر چیز دیگه و کد فرخوانیش رو با نام جدید و کد php آدرس قالب اضافه کن به باقی کدها و تست بگیر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یه کار دیگه هم امتحان کن و ببخش اگر اذیت شدی

فایل jquery رو آپلود کن داخل پوشه js و ری نیمش کن به هر چیز دیگه و کد فرخوانیش رو با نام جدید و کد php آدرس قالب اضافه کن به باقی کدها و تست بگیر

شما ببخشید که زحمت دادم. :)

آپلود ؟ :huh: لوکاله ایمان جان

تغییر نام دادم به "jquery-jadid.js" و با این کد فراخوانی کردم:


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-jadid.js"></script>

تا چند دقیقه پیش کار نکرد الان 1بار دیگه زدم کار میکنه.

ایمان و Morteza ممنونم.

فقط 1 سوالی داشتم:

منو از طریق کد:


<li class="selected"><a href="#">jQuery</a></li>

یکی را select شده انتخاب میکنه برای این کار چیکار کنم؟

مثلاً li دوم یا 8ام .

یادآوری میکنم برای تگ li در وردپرس کد زیر گذاشتم:


<?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></ul>

ویرایش شده در توسط سعید
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با منوی زیر هم همون مشکل (کار نکردن جی کوئری) به وجود آمد.

چرا تنظیم جی کوئری با وردپرس انقدر دردسر سازه؟ :unsure:

تمام مراحل را تک به تک اجرا کردم و کلافه شدم.

فقط در html به درستی نمایش میده!

اینم ذخیره کامل از صفحه:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما ببخشید که زحمت دادم. :)

آپلود ؟ :huh: لوکاله ایمان جان

تغییر نام دادم به "jquery-jadid.js" و با این کد فراخوانی کردم:


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-jadid.js"></script>

تا چند دقیقه پیش کار نکرد الان 1بار دیگه زدم کار میکنه.

ایمان و Morteza ممنونم.

فقط 1 سوالی داشتم:

منو از طریق کد:


<li class="selected"><a href="#">jQuery</a></li>

یکی را select شده انتخاب میکنه برای این کار چیکار کنم؟

مثلاً li دوم یا 8ام .

یادآوری میکنم برای تگ li در وردپرس کد زیر گذاشتم:


<?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></ul>

پیشنهاد:


<ul>
<li class="selected"><a href="<?php the_bloginfo('url'); ?>">خانه </a></li>
<?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' . __('') . '' ); ?></ul>

با منوی زیر هم همون مشکل (کار نکردن جی کوئری) به وجود آمد. چرا تنظیم جی کوئری با وردپرس انقدر دردسر سازه؟ :unsure: تمام مراحل را تک به تک اجرا کردم و کلافه شدم. فقط در html به درستی نمایش میده! اینم ذخیره کامل از صفحه:

فایل ها را می بینم و خدمت می رسم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منوی سمت راست مشکل داره؟ چون متن تست کردم درست هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل ها را می بینم و خدمت می رسم

ممنون منتظرم.

منوی سمت راست مشکل داره؟ چون متن تست کردم درست هست.

خیر-چه مشکلی؟ نمونه آنلاین سایتمه.

با فایل html تست کردید یا وردپرس؟ چون با html مشکلی نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین فایل ذخیره ایی که فشرده کردید رو تست کردم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین فایل ذخیره ایی که فشرده کردید رو تست کردم.

اون فقط فایل html بود با پوسته ام کار نمیکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این هم رو لوکال جواب داد

فقط کدها را باید برای آدرس قالب اصلاح کنی

و من قالب لوکالم یک html5 بدونه هیچ استایلی ولی روی یک قالب استایل دار نتونستم تنظیمش کنم

البته امشب مهمون داشتم و خیلی با عجله تست کردم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالب لوکالم یک html5 بدونه هیچ استایلی ولی روی یک قالب استایل دار نتونستم تنظیمش کنم

البته امشب مهمون داشتم و خیلی با عجله تست کردم

ممنون لطف کردید که وقت گذاشتید.

تمام مراحلو با پوسته ای خیلی ساده و بدون عکس و استایل خاصی امتحان کردم ولی کار نکرد.

header.php این پوسته را پیوست کردم ببینید در کدهایم مشکلی وجود دارند؟ اگر نبود پوسته را پیوست میکنم.

header.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کارهایی که من کردم و جواب داد

اول از همه فایل ها را از سورس htmli که کار می کرد گرفتم چه استایل و چه جاوا اسکریپت ها رو

کلمه ی jquery رو از نام همه ی فایل ها حذف کردم

و در مورد قالب شما فکر کنم بهتر باشه استایل و کدها و کد head را بیارید قبل از شرطی که برای reply دارید (البته این کلیه)

و من یک فایل js از شما کمتر داشتم یعنی jquery.min.js رو نذاشتم روی دو تا وردپرسم تست کردم هم نسخه ی بتا 3.5-beta1-22104 که آزمایشیه و هم 3.4.2 که مال روزه و در هر دو جواب داد مشکل استایل بندی قالب هم مربوط به من بود حلش کردم و الان بدونه موردند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sultansulay
      سلام  دوستان عزیز
      خسته نباشید
      بنده یه مشکلی دارم اونم اینه که بعد از نصب هر قالبی که فارسی باشه
      قالب سایت بهم میریزه
      مثل بلوک ها یا هدرش  یا ادامه مطلب به شات توجه کنید متوجه میشید
      از هاست سی پنل استفاده میکنم و رایگان نیستش
       

    • توسط sajadszm
      با عرض سلام و احترام خدمت دوستان وردپرسی!
      افزونه ی ذکر شده در وب سایت خود فعال نموده ام و همه ی مطالب آن کاملا آماده شده است.با استفاده از ای پی دیگری جهت آزمایش آن وارد شده و ثبت نام کردم!لینک مخضوض به خود را وارد دریافت نموده و پس ز جستجوی آن با صفحه ی پیوست شده به مطلب روبرو شدم!مشکل از کجاست؟
       

    • توسط arianfar
      سلام. 
      من یه سوال دارم که در هیج جا جواب پیدا نکردم و مجبور به ایجاد تاپیک جدید شدم . حتی عمو گوگل هم نتونست کمکم کنه! 
      وقتی که من از نسخه 2.4.16 و یا نسخ قبلی ووکامرس استفاده می کردم هیچ مشکلی نداشتم.
      اما از نسخه 3 به بعد ووکامرس، اندازه تصاویر گالری محصولات به اندازه تصویر اصلی هستند و این خیلی بده! 
      یک عکس پیوست کردم که گویای همه چیز است.
      اساتید لطفاً راهنمایی بفرمایند!

    • توسط Fast-Learn
      (ببخشید سوالم دوبار ارسال شده نمیدونم چرا، نمیدونمم چطوری یکیشونو حذف کنم)
      سلام.
      من نسخه رایگان افزونه commentator رو از یه سایت دانلود کردم، وقتی که فعالش میکنم، یدونه از اسکریپتایی که نوشتم (شایدم بیشتر) از کار میفته.
      چکار کنم؟
      اسکریپتی هم که از کار میفته اینه:
      $(function () { function bottom_page(element) { var pix = $('body').css('height').replace('px','') - $(element).offset().top - $(element).height(); return pix; } var $sidebar = $("#related-sidebar"), $window = $(window), offset = $sidebar.offset(), $post = $('article#main'), topPadding = 35; var s = $window.scrollTop(); $window.scroll(function() { if(bottom_page('#sidebar') <= bottom_page('#post-content') && s <= $window.scrollTop()){ } else if ($window.scrollTop() > offset.top && $('body').css('width').replace('px','') >= 992 ) { $sidebar.stop().animate({ marginTop: $window.scrollTop() - offset.top + topPadding, }); } else { $sidebar.stop().animate({ marginTop: 0 }); } s = $window.scrollTop(); }); });  
    • توسط Fast-Learn
      سلام.
      من نسخه رایگان افزونه commentator رو از یه سایت دانلود کردم، وقتی که فعالش میکنم، یدونه از اسکریپتایی که نوشتم (شایدم بیشتر) از کار میفته.
      چکار کنم؟
      اسکریپتی هم که از کار میفته اینه:
      $(function () { function bottom_page(element) { var pix = $('body').css('height').replace('px','') - $(element).offset().top - $(element).height(); return pix; } var $sidebar = $("#related-sidebar"), $window = $(window), offset = $sidebar.offset(), $post = $('article#main'), topPadding = 35; var s = $window.scrollTop(); $window.scroll(function() { if(bottom_page('#sidebar') <= bottom_page('#post-content') && s <= $window.scrollTop()){ } else if ($window.scrollTop() > offset.top && $('body').css('width').replace('px','') >= 992 ) { $sidebar.stop().animate({ marginTop: $window.scrollTop() - offset.top + topPadding, }); } else { $sidebar.stop().animate({ marginTop: 0 }); } s = $window.scrollTop(); }); });