6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام.من وقتی عنوان مطلبم رو h2 می کنم اصلا نمایش داده نمیشه.فقط تو h1 نشون می ده.؟؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو رو خدا کمک کنید ضروریه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز من چیز زیادی بلد نیستم ولی باید فایلتون تو php و استایل یکی بشه ، مثلا اگه عنوان سایتتون رو تو فایل index.php به h2 تغییر دادید حتما باید در فایل style.css هم اون تغییر رو در کلاس مربوط به پست هاتون انجام بدید ، ولی بازم اگه کد رو بزارید اینجا تا ببینمیم خیلی میشه بهتر راهنمایی کرد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون رو بررسی کردم.عنوان نوشته مابین برچسب h2 می باشد و مشکلی ندارد!

اگر منظورتون اینه که در برچسب h1 نمایش داده نمی شوند به خاطر وجود کد زیر در استایل پوسته می باشد.با حذف آن مشکل حل می شود...#


h1{
display:none}

ویرایش شده در توسط oMid

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از امید عزیز

از شروع تایپیک تا پاسخگویی درست امید گرامی جمعا 49 دقیقه طول کشیده که با توجه به اشتباه عنوان کردن صورت مسئله حداقل 20دقیقه صرف گشتن دنبال مورد شده

این در حالیه که پشتیبانی آنلاین هر سایتی حداقل 48 ساعت زمان انتظار داره

یک ربع بعد از طرح سئوالتون چطور احساس کردید که کسی بهتون پاسخ نمی ده که پیام خصوصی فرستادید

بخدا تو سربازخونه هم اینجوری نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس شما را دیدم, با تگ h2 هست مشکلتون برطرف شده؟

برای استایل دادن این کلاستون #container h2 دوبار تکرار شده اولی که خالی گذاشتید حذف کنید و از دومین کلاس با همین نام استایل بدید.

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید