lawgostar

جایگزیم کردن کد 404

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

بنده طبق این اموزش

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/598-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D9%81%D8%AC%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A6%D9%88/

متن تمامی ارورها را طبق کدی که داده شده بود عوض کردم . تست کنید ببینید خوب هست یا نه

مثلا این ادرس بروید : lawgostar.com/main/dsdfd

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تیکه اش خیلی باحال بود :D:D:D:D :


<p align="center"><span lang="fa">آی پی شما (37.191.77.18) و این برگه گزارش گردید تا بتوانیم این خطا را رفع نماییم . با تشکر</span></div></body></html>

____________

خب لینکی که دادی رو با هر مرورگری تست بکنی همونجوریه که برای بقیّه کار و ریدایرکت میکنه نیازی به تست کسه دیگه ای نیست :|

____

ارور 403 به نظر من باید سرجاش بمونه و نیازی به تغییرش نیست.

____

ارور 404 هم بهتره به جای ریدایرکت یه باکس جستجو بیاره ، برای بازدید (سئو) هم بهتره...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای جسنجو چ کدی بزارم؟ همون کد گوگلی که توی سایت هست خوبه ؟

نمونه بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گوگل؟

جستجوی خود سایت هم میشه ،

از custom search گوگل هم میشه استفاده کرد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام شاید این تاپیک هم به دردتون بخوره!

پیوست قالب صفحه 404

لینک

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گوگل؟

جستجوی خود سایت هم میشه ،

از custom search گوگل هم میشه استفاده کرد.

این جستجوی خود سایت را کدش را بزارم توی صفحه 404 و ریداکت را بردارم یا بزارم ریداکت هم باشه؟ کدومش بهتره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این جستجوی خود سایت را کدش را بزارم توی صفحه 404 و ریداکت را بردارم یا بزارم ریداکت هم باشه؟ کدومش بهتره؟

به نظر من ریدایرکت رو روی صفحه 404 ست کنید بعدش تو فایلتون کد جستجو رو هم اضافه کنید بهتر باشه!

با یه تیر دو نشون رو میزنید هم مشکل صفحات 404 و هم باعث میشه بازدیدکننده یه سرچی بزنه و چیزی رو که میخواد پیدا کنه!

البته یه تیر سومم این که به قول علی آقا برای سئوتون هم خوبه! ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ثانیه را میشه بیشتر از 5 معین کرد؟

15 ثانیه دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم بهترین راه اینکه همون کد جستجو سایتتون رو به صورت بزرگ توی 404 بذارین

بالاش بنویسین چیزی پیدا نشد.

اینجوری خود کاربر میتونه به راحتی دنبال چیزی که میخواد بگرده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری