apoosh

حل شده
مشکل عجیب فوروارد شدن دامین بر روی یک سایت خارجی!

9 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان عزیز و متخصص سلام

چند وقتی هست که در بلاگ سایت، با مشکل عجیبی برخورد کردم و انگار کنترل دست خودم نیست!

تمام صفحات داخلی بر روی یک سایت دیگر که هر از چند گاهی دامینش هم عوض می‌شه، ریدایرکت می‌شن! (یک سایت روسی فروش ویاگرا و این چرت و پرت‌ها!)

نمی‌دونم چه کار کنم که درست بشه! تمام پلاگین‌ها رو که از کار می‌اندازم، برای ۲۴ ساعت درست می‌شه اما دوباره همین اتقاق می‌افته! حتی تنظیمات وردپرس و یوزرهای اضافه رو هم پاک کردم. باز چند ساعت درست شد ولی باز برگشت به همون حالت! خواهشا راهنمایی کنید که چکار کنم چنین اتفاقی نیفته و چه بلایی به سر بلاگم اومده

آدرس بلاگ: http://blog.itresan.com/

یکی از صفحات داخلی را باز کنید تا متوجه بشین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از دوستان راهنمایی کرد و ظاهرا مشکل حل شده!

فایل htaccess ظاهرا هک شده بود!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز بسیار معذرت!

دوباره امروز به همون سرنوشت دچار شد و فوروارد می‌شه! ظاهرا مشکل از

htaccess هم نبوده...

لطفا تگ حل شده‌اش رو بزنید حل و نشده و کلا عجیب و غریب :/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:blink:


Warning: require(/home/itresan/domains/blog.itresan.com/public_html/wp-includes/load.php): failed to open stream: Permission denied in /home/itresan/domains/blog.itresan.com/public_html/wp-settings.php on line 21 Fatal error: require(): Failed opening required '/home/itresan/domains/blog.itresan.com/public_html/wp-includes/load.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/itresan/domains/blog.itresan.com/public_html/wp-settings.php on line 21

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ‌کس یعنی کمکی چیزی نمی‌تونه بکنه؟! :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه ریدایرکت نمیشه!(برای من که نشد!)

ولی احتمالا یکی از افزونه هات خرابکاری داره میکنه!

آره راست میگی ریدایرکت میشه

همه افزونه هات رو از کار بنداز قالب رو هم پیش فرض کن

ببین مشکل حل میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که درسته اگر دوباره مشکل داشتید بعد از اصلاح htaccess دسترسیش را 444 بگذارید و نام کاربری مدیر سایت را از طریق دیتابیس تغییر دهید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بلاگ ما درست بشو نیست!!

دسترسیش رو 444 می‌کنیم اما فرداش می‌شه 644

جالبه که وقتی عوضش می‌کنیم حجم فایل 300 بایت هست اما بعدش می‌شه 1.5 کیلوبایت! انگار توش یه سری متن‌های نامرئی وجود داره

واقعا کلافه‌ام کرده

خواهشا اگر چیزی به ذهنتون می‌رسه یا افزونه‌ای هست که برامون این مشکل رو حل می‌کنه، معرفی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بلاگ ما درست بشو نیست!!

دسترسیش رو 444 می‌کنیم اما فرداش می‌شه 644

جالبه که وقتی عوضش می‌کنیم حجم فایل 300 بایت هست اما بعدش می‌شه 1.5 کیلوبایت! انگار توش یه سری متن‌های نامرئی وجود داره

واقعا کلافه‌ام کرده

خواهشا اگر چیزی به ذهنتون می‌رسه یا افزونه‌ای هست که برامون این مشکل رو حل می‌کنه، معرفی کنید.

سلام

یک بار اسکن کنید هاسستون را .بعد فایل های وردپرستون را دوباره آپلود کنید.

موفق باشید/.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط CETeam
      سلام خدمت دوستان عزیز
       
      بنده چند وقتی هست که وقتی میخوام قالب یا افزونه نصب کنم با پیغام زیر روبرو میشم :
      نمی‌توان پوشه‌ی محتوای وردپرس (wp-content) را مکان‌یابی کرد.
      خیلی برا مهمه ممنون میشم اگه زود پاسخگو باشید
    • توسط mehrshadmousavi

      مفهوم HTML 5:
      در این نسخه قدرت مدیریت دربرنامه های وب بر روی اجرا با حداکثر دقت و نظم وجود دارد و این کار با کد ابزارهای <header>, <menu>,<nav> , <menuitem> و ... . ممکن است.
      web developer قادرند برخی از ویژگی های شاخص  HTML 5 که  شامل: آهنگ، ویدئو، ذخیره ی منطقه در حالت آفلاین و ... با اصول بهینه سازی سایت همراه کنند. همچنین HTML 5 این اجازه را به کاربران خود می دهد که از خاصیت و ویژگی نوعی از تگ ها را استفاده کنند مانند تگ link و script؛ و حتی امکان استفاده از تگ های <article> و <<section در بهترین حالت را ممکن ساخته است. تا کنون ترفند هایی زیادی ابداع نشده است که بتوان به وسیله ی آن ها به نتایج مطلوب و باب میل رسید از این جهت درهنگام استفاده باید هوشمندانه عمل کرد.
      مفهوم HTML 6:
      ورژن 6HTML نسخه ی اصلاح شده ی  HTML ها است که دارای NameSpaces با ساختار XML می باشد. از ویژگی های مهمNameSpaces این است که با استفاده از تگ های <logo/>< logo>  و <toolbar/>< toolbar> قادر خواهید بود امکانی فراهم کنید تا سایت قادر به شناسایی و تشخص لوگو در صفحات وب سایت باشد. همچنین  از دیگر امکانات HTML 6  این است که طراحان سایت و وب دولپرها می توانند تگ <container> را به جای <’div id =’container > بهره ببرند.

      در حالت کلی  HTML 6 دارای دو نوع تگ تکی  که اطلاعات و خصوصیات راحمل می کنند اما داده ها شامل متن نمی باشد، و تگ های زوج یا جفتی که با متن هم می توانند همراه باشند.
      برخی از تگ های تکی (رفتاری) که در HTML 6 قرار دارند را با هم بررسی می کنیم که می توانند دارای namesapec   های زیر باشند:
      <html:html>
      <html:head>
      <html:title>
      <html:meta>
      <html:link>
      <html:a>
      <html:media>
      <html:body>
      <html:button>
      چند ویژگی که HTML6 را متمایز می کند:
       قابلیت تغییر اندازه تصاویر مرورگر ها
      زبان های قابل اجرا
      مدیریت بهتر در کنترل اشیای ویدئویی
      پیش پردازنده ها ی جایگزین
      دسترسی ایمن به اطلاعات
    • توسط mehrshadmousavi

      امسال هفتمین سال است که زبان برنامه نویسی php به عنوان چهارمین زبان محبوب در میان برنامه نویسان انتخاب می شود. این زبان در بیش از ۲۰۰ میلیون وبسایت فعال در اینترنت به کار گرفته شده است و چیزی حدود ۸۱٫۷ درصد از سرور های فعال کنونی در حال اجرای این زبان برای اجرای وبسایت ها هستند.
      php این هفته با یک جهش رو به جلو در بروز رسانی خود تغییرات عمده ای را برای برنامه نویس ها فراهم کرده است، از سال ۲۰۰۴ که نسخه ۵ این زبان برنامه نویسی ارائه شده بروز رسانی های این چنینی بی سابقه است.

      در نسخه PHP 7 شاهد بهبود عملکردی هستیم که تا ۳ برابر سرعت و کارایی بیشتر را نسبت به نسخه PHP 5.6 در اختیار ما قرار خواهد داد. نسخه جدید شامل تغییرات ریز و درشت بسیاری است، کاهش قابل توجه استفاده از حافظه، تعریف نوع بازگشتی اعلان ها و … همچنین در نسخه ۷ PHP شاهد تغییرات عمده ای هستیم راجع به حذف حالت safe mode و magic quotes و …
      با توجه به این تغییرات گسترده در نسخه جدید باید شاهد طراحی دوباره برای قسمت های مختلف جهت بهینه شدن با این نسخه در اپلیکیشن هایی نظیر وردپرس باشیم.
    • توسط IrCrashday
      به نام خدا
      سلام،
      من از کدهای زیر واسه کش در آپاچی استفاده میکنم،یه مشکلی که دارم اینکه وقتی مطلب جدید روی سایت ارسال میشه تا صفحه رو رفرش نکنیم مطلب نشون داده نمیشه،یعنی حتما باید رفرش مرورگر رو بزنیم،این کدهاست :


      <IfModule mod_expires.c>
      ExpiresActive On
      ExpiresByType image/jpg "access 1 year"
      ExpiresByType image/jpeg "access 1 year"
      ExpiresByType image/gif "access 1 year"
      ExpiresByType image/png "access 1 year"
      ExpiresByType text/css "access 1 month"
      ExpiresByType application/pdf "access 1 month"
      ExpiresByType text/x-javascript "access 1 month"
      ExpiresByType text/javascript "access 1 month"
      ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access 1 month"
      ExpiresByType image/x-icon "access 1 year"
      ExpiresDefault "access 30 days"
      </IfModule>

      متاسفانه روی موبایل و تبلت و.... هم همین مشکل هست و حتما باید دکمه رفرش مرورگر زده بشه تا مطلب جدید نمایش داده بشه.
    • توسط peymani
      لطفا ببینید بگید چکار کنم www.copas.ir
      in miad

      ی %POST /wp-admin/post.php HTTP/1.1
      Host: www.copas.ir
      Connection: keep-alive
      Content-Length: 10166
      Cache-Control: max-age=0
      Accept: text/html,application/xhtml xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8
      Origin: http://www.copas.ir
      Upgrade-Insecure-Requests: 1
      User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.80 Safari/537.36
      Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
      Referer: http://www.copas.ir/wp-admin/post.php?post=32