albfa

مشکل Really Bad بودن h1 در chkme.com

25 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چرا در سایت chkme.com برای h1 سایتم Really Bad را زده. برای حل این مشکل باید چیکار کنم؟

البته این تاپیک رو هم دیدم و از اون کد استفاده کردم اما بی فایده بود! یعنی باز هم در سایت

chkme.com

برای h1 سایتم Really Bad را زده !!

http://forum.wp-parsi.com/topic/8333-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%DA%AF-h1-%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%A8/

لطفا اساتید راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب تگ h1 حتما در صفحه اصلی سایتت نیست.


<h1 style="display:none">نام سایت</h1>

این کدو در header.php خود در بین تگ های <head> و <head/> بذار

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فقط که صفحه اصلی سایت مهم نیست

شما باید در صفحات مطالبتون هم

مهم ترین بخش یعنی تیتر مطلب رو h1 کنید

و بهش استایل بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ،

بهترین روش برای استفاده از هدینگ (از دیدگاه من) در صفحه اصلی =» عنوان سایت و در صفحات دیگر =» عنوان مطلب

(میتونی از کد تایتل وردپرس هم استفاده کنی)

آدرس آنلاین بده تا خودمون هم یه چکی بزنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ،

بهترین روش برای استفاده از هدینگ (از دیدگاه من) در صفحه اصلی =» عنوان سایت و در صفحات دیگر =» عنوان مطلب

(میتونی از کد تایتل وردپرس هم استفاده کنی)

آدرس آنلاین بده تا خودمون هم یه چکی بزنیم.

خب تگ h1 حتما در صفحه اصلی سایتت نیست.


<h1 style="display:none">نام سایت</h1>

این کدو در header.php خود در بین تگ های <head> و <head/> بذار

سلام

فقط که صفحه اصلی سایت مهم نیست

شما باید در صفحات مطالبتون هم

مهم ترین بخش یعنی تیتر مطلب رو h1 کنید

و بهش استایل بدید

ممنون دوستان عزیز ..

توسط کدی که در این لینک

http://forum.wp-parsi.com/topic/8333-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%B3%D8%A7

%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%DA%AF-h1-%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%A8/

وجود داشت مشکلم در سایت chkme.com حل شد.

یعنی از 57 درصد سئو به 87 درصد سئو رفت !!

فقط نمیخوام در صفحه اصلی این نام سایتم نمایش داده بشه . در بالای سایت اومده اگر ببینید .

لطفا بررسی کنید و ببینید مشکلی وجود داره بازم ؟

(میتونی از کد تایتل وردپرس هم استفاده کنی)

کد رو بدید استفاده کنیم ؟

سلام

فقط که صفحه اصلی سایت مهم نیست

شما باید در صفحات مطالبتون هم

مهم ترین بخش یعنی تیتر مطلب رو h1 کنید

و بهش استایل بدید

این هم لینک سایتم :

عکس

چطور میتونم تیتر مطلب رو به h1تغییر بدم ؟؟

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان عزیز ..

توسط کدی که در این لینک

http://forum.wp-pars...33-چگونه-اسم-سا

%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%DA%AF-h1-%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%A8/

وجود داشت مشکلم در سایت chkme.com حل شد.

یعنی از 57 درصد سئو به 87 درصد سئو رفت !!

فقط نمیخوام در صفحه اصلی این نام سایتم نمایش داده بشه . در بالای سایت اومده اگر ببینید .

لطفا بررسی کنید و ببینید مشکلی وجود داره بازم ؟

(میتونی از کد تایتل وردپرس هم استفاده کنی)

کد رو بدید استفاده کنیم ؟

این هم لینک سایتم :

عکس

چطور میتونم تیتر مطلب رو به h1تغییر بدم ؟؟

باتشکر

تفاوتی نداره با اینکاری که شما کردی.

فقط اونیکه h1 اونجوری اومده رو میتونی با نامرئی کردنش حل کنی ، امّا برای سئو بده...

بهترین کار اینکه بیاریش جای اون عکس ، حالا یا عکس رو بندازیش رو یا اینکه اصلاً عکس رو حذف کنی و این نوشته رو استایل بدی.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تفاوتی نداره با اینکاری که شما کردی.

فقط اونیکه h1 اونجوری اومده رو میتونی با نامرئی کردنش حل کنی ، امّا برای سئو بده...

بهترین کار اینکه بیاریش جای اون عکس ، حالا یا عکس رو بندازیش رو یا اینکه اصلاً عکس رو حذف کنی و این نوشته رو استایل بدی.

متشکرم دوست عزیز ..

پس نامرئی نکنم و همینجوری بمونه بهتره .

اما هیچ کدام از کار هایی که گفتید رو نمیتونم انجام بدم!

:huh:

فکر کنم باید همینجوری بمونه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجوری که خیلی ظاهر بدی داره ، بیاریش روی عکس بهتره.

تو سایت ها هم انواع ژنراتور های تکست هست

تو گوگل سرچ کن:

shadow text generator

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجوری که خیلی ظاهر بدی داره ، بیاریش روی عکس بهتره.

تو سایت ها هم انواع ژنراتور های تکست هست

تو گوگل سرچ کن:

shadow text generator

کلمه ای که گفتید سرچ شد اما دقیقا نمیدونم باید تو این سایت ها چیکار کنم ؟!!

مثلا این دو سایت :

http://css3generator.com/

http://css3gen.com/text-shadow/

دوست عزیز لطفا کمی دقیتر بگید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجوری که خیلی ظاهر بدی داره ، بیاریش روی عکس بهتره.

تو سایت ها هم انواع ژنراتور های تکست هست

تو گوگل سرچ کن:

shadow text generator

من در chkme.com سایتم رو چک کردم مثل اینکه در قسمت Website Keywords زده None

از افزونه سئو یواست استفاده میکنم . دقیق کامل کردم این افزونه رو اما نمیدونم چرا در این قسمت زده None !!!

بنظرتون برای رفع این مشکل باید چیکار کنم ؟؟

لطفا راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کلمات کلیدی باید در افزونه یوهاست به عنوان و متاها> خانه بری و قسمت قالب کلمات کلیدی متا را با کلمات مورد نظرتون پر کنید.

درصورتی که پر کردید و نشون نمیده مشکل از هاستتون است.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کلمات کلیدی باید در افزونه یوهاست به عنوان و متاها> خانه بری و قسمت قالب کلمات کلیدی متا را با کلمات مورد نظرتون پر کنید.

درصورتی که پر کردید و نشون نمیده مشکل از هاستتون است.

مچکرم . درست شد :D:huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد اون درست کردن متن های زیبا هم این سایت رو من دوست دارم:

http://www.css3maker.com/index.html

اینم بد نیست:

http://css3generator.com/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد اون درست کردن متن های زیبا هم این سایت رو من دوست دارم:

http://www.css3maker.com/index.html

اینم بد نیست:

http://css3generator.com/

نظرتون در مورد این کد چیه ؟

:


<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8" />
<title>Text-Shadow</title>
<style>
.classname {
text-shadow:3px 3px 2px #666666;

background-color: #d5eefb;
padding: 15px 15px;
text-align:center
}
</style>
</head>
<body>
<div class="classname">
بن دانلود
</div>
</body>
</html>

میتونه مشکل Really Bad h1 رو حل کنه >؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نظرتون در مورد این کد چیه ؟

:


<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8" />
<title>Text-Shadow</title>
<style>
.classname {
text-shadow:3px 3px 2px #666666;

background-color: #d5eefb;
padding: 15px 15px;
text-align:center
}
</style>
</head>
<body>
<div class="classname">
بن دانلود
</div>
</body>
</html>

میتونه مشکل Really Bad h1 رو حل کنه >؟

واقعاً خسته نباشی... خب برگشتیم به روز اوّل!

تو کدت که h1 نداره اصلا!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعاً خسته نباشی... خب برگشتیم به روز اوّل!

تو کدت که h1 نداره اصلا!

:D :D :D

خب من اون کد رو از این سایت گرفتم. از قسمت

Text Shadow

اینم لینکش :

http://www.htmllion.com/css-text-shadow-tool.html

اگه میشه و بدرد مخوره لطفا خودت ویرایش کن. ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اصلاً یه فکر دیگه ، شما h1 رو عکست بذار و altش رو بزن بن دانلود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اصلاً یه فکر دیگه ، شما h1 رو عکست بذار و altش رو بزن بن دانلود

مطمعنی اینکار شدنی و

اون مشکلReally Bad در سایت chkme.com حل میشه ؟؟

فکر کنم متوجه منظورت شدم اما نمیدونم چطور.... ؟

لطفا کدش رو بده ؟یا بیشتر راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله حل میشه ، چون توی صفحه ات داری h1 رو

اینجوری:

<h1><img src="آدرس عکس" alt="بن دانلود"></h1>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از انجام کامل تغییرات به جای chkme.com مضخرف <_< از سایت های زیر برای چک کردن سئوی واقعی خودتون استفاده کنید.


http://www.woorank.com/


http://seositecheckup.com/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله حل میشه ، چون توی صفحه ات داری h1 رو

اینجوری:

<h1><img src="آدرس عکس" alt="بن دانلود"></h1>

این کد رو که دادی در تگ head قرار بدم ؟؟

این کدی که شما دادی بهتره یا این کد ؟؟:


<body <?php body_class(); ?>>
<?php if(is_home()) { ?>
<h1>بن دانلود</h1>
<?php } else{ ?>
بن دانلود
<?php } ?>

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از انجام کامل تغییرات به جای chkme.com مضخرف <_< از سایت های زیر برای چک کردن سئوی واقعی خودتون استفاده کنید.


http://www.woorank.com/


http://seositecheckup.com/

با تشکر.

حالا چرا مضخرف ؟!! :D :D

ادرس دومی لوود نمیشه

Success: Query sent.

میاد همراه با یک تیک سبز رنگ !!

گزینه اول عالی بوود http://www.woorank.com/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس دومی یه یکی دوباره دیگه باز کنید درست میشه.

همونطور که گفتند می تونید یا عنوان سایتتون رو در h1 بذارید اگر لوگوی اختصاصی دارید عکسش رو با alt بذارید.و بهترین حالت اینه که تو صفحه ی نخست و دیگر صفحات عنوان سایت h1 باشه و فقط در ادامه ی مطلب عنوان مطلب h1 بشه که باید در هدر این شرط رو بذارید که خودتون هم گفتید.

متن h1 لینک شده


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><a title="بن دانلود" href=">بن دانلود</a></h1>
<?php } else { ?>
<h2><a title="بن دانلود" href="http://">بن دانلود</a></h2>
<?php }?>

یا لوگو :


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><img src="آدرس لوگو" alt=" title=" /></h1>
<?php } else { ?>
<h2><img src="آدرس لوگو" alt="" title="" /></h2>
<?php }?>

chkme هیچ وقت معیار خوبی برای تست سئو نیست خیلی قدیمی هست و فقط چندتا h1 و توضیحات و این موارد رو چک می کنه و اغلب هم 100% نشون می ده به کاربر :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس دومی یه یکی دوباره دیگه باز کنید درست میشه.

همونطور که گفتند می تونید یا عنوان سایتتون رو در h1 بذارید اگر لوگوی اختصاصی دارید عکسش رو با alt بذارید.و بهترین حالت اینه که تو صفحه ی نخست و دیگر صفحات عنوان سایت h1 باشه و فقط در ادامه ی مطلب عنوان مطلب h1 بشه که باید در هدر این شرط رو بذارید که خودتون هم گفتید.

متن h1 لینک شده


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><a title="بن دانلود" href=">بن دانلود</a></h1>
<?php } else { ?>
<h2><a title="بن دانلود" href=">بن دانلود</a></h2>
<?php }?>

یا لوگو :


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><img src="آدرس لوگو" alt=" title=" /></h1>
<?php } else { ?>
<h2><img src="آدرس لوگو" alt=" title="" /></h2>
<?php }?>

chkme هیچ وقت معیار خوبی برای تست سئو نیست خیلی قدیمی هست و فقط چندتا h1 و توضیحات و این موارد رو چک می کنه و اغلب هم 100% نشون می ده به کاربر :)

ممنون دوست عزیز..

من این کد شما رو


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><img src="http://bendownload.ir/wp-content/uploads/2014/06/logo2.png" alt=" بن دانلود=" /></h1>
<?php } else { ?>
<h2><img src="http://bendownload.ir/wp-content/uploads/2014/06/logo2.png" alt="" بن دانلود="" /></h2>
<?php }?>

در تگ head قرار دادم . واقعا عالی شد . هم لوگو اوکی شد و هم مشکل h1 در اون سایت مضخرف برطرف شد :D

1_ لوگو فقط لینکی نداره .فقط تصویره..به نظر شما از نظر سئو لینک home رو داشته باشه بهتره یانه ؟

2_ لطفا ببنیدh1 چطوره هم در ادامه مطلب و هم در صفحه اصلی ؟

3 _ مشکل دیگه اینکه همونطور که خودتون میبینید وقتی در تنظیمات پوسته ادرس تصویر رو بهش میدم لوگو میاد پایین اخرین اخبار اما وقتی کد شما رو در هدر

قرار دادم لوگو رفته بالای اخربن اخبار که زیاد جالب نیست !! اگر امکانش هست لوگو رو بیارمش پایین اخرین اخبار بگید چیکار کنم ؟

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.کدهایی که قرار چند کاراکتر حذف شده به این صورت قرار بدید و لینک کنید هم بهتره.


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><a href="<?php echo home_url();?>" title="بن دانلود"><img src="http://bendownload.ir/wp-content/uploads/2014/06/logo2.png" alt="بن دانلود"/></a></h1>
<?php } else { ?>
<h2><a href="<?php echo home_url();?>" title="بن دانلود"><img src="http://bendownload.ir/wp-content/uploads/2014/06/logo2.png" alt="بن دانلود"/></a></h2>
<?php }?>

باید لوگو رو تو بخش مورد نظرتون قرار بدید.تو قالبتون احتمالا بین تگ header باید قرار بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری