• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
AmirK24

مشکل قالب با مرورگر اپرا

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان عزیز

یه مشکلی که برای من پیش اومده اینه که قالبی که برای وردپرس تبدیل کردم تو همه ی مرورگرها حتی اینترنت اکسپلورر به درستی نشون میده ولی توی مرورگر اپرا بهم ریخته نشون میده

قالب وقتی به صورت html هست توی همه مرورگرها درست و بدون مشکل نشون میده اما وقتی تبدیل کردم برای وردپرس توی اپرا بهم میریزه

ممنون میشم دوستان کمک کنند خیلی فوریه

تصویر قالب در سایر مرورگر ها :

http://up.vatandownload.com/images2/olcud4036vup0x3byo1h.jpg

تصویر بهم ریخته در اپرا :

http://up.vatandownload.com/images2/xfaoz3amxzsk4p9crytw.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

شماباید پوسته تبدیل شده رو روی یک وردپرس نصب کنید و بعد آدرس بدید تا بتونیم انلاین تست کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون از شما مدیر عزیز

پیام خصوصی شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته تون مشکل اساسی در طراحی داره.

نحوه کدنویسی استایل ها درست نیست و خیلی بهم ریخته کار شده.

با این نوع استایل پیدا کردن محل مشکل سخت شده.

در صمن خیلی از استایل نویسی اینلاین استفاده کردید که اینهم خودش مشکل داره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این یه قالب آماده بود که از یکی از سایتهای اسکریپت دانلود کردم

فقط یه سری تغییر سایز واسه بلوک وسط داخلش دادم و بقیه کدهای اضافی را هم حذف کردم

با این وجود وقتی به صورت html یا php لود میکنم کامل تو همه ی مرورگرها سالم نشون میده ولی وقتی تگهای وردپرس را گذاشتم تو اپرا ریخت بهم

الان برای این کار شما چه راه حلی پیشنهاد میکنید ؟

کلا دو تا استایل داره که style.css استایل اصلی هست و اون table.css مال قسمتهایی هست که میخواد از یه سایت دیگه میخواد یه سری table لود کنه

ویرایش شده در توسط AmirK24
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مشکل را پیدا کردم :D

ولی خیلی برام عجیبه

این خط را که از توی هدر پاک کردم تو اپرا بهم ریختگیش درست شد


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

استاد به نظرت چرا به خاطر این خط ریخته بود بهم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چک کنید ببینید در فایل header.php کد زیر به همین صورت هست:


<?php wp_head(); ?>
</head>

و همینطور فایل footer.php :


<?php wp_footer(); ?>
</body>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو حذف کنید کلا پوسته از حالت استاندارد خارج میشه.

بصورت زیر تستش کنید:

<!DOCTYPE html>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گروه فارسی ساز عزیز ممنون چک میکنم ببینم چه جوابی میده.

هیئت مدیره عزیز ممنون از راهنماییتون ولی از همه ی DOCTYPEها استفاده کردم از ساده گفته تا html4.1 و کلا هرچی که تو اینترنت میشد پیدا کنی و با همش بازم تو اپرا بهم میریخت، حتی با همینی که شما نوشتی

دیگه فعلا مجبور شدم حذفش کنم تا ببینم چیکارش میشه کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

گروه فارسی ساز عزیز ممنون

سعید هستم! ^_^

اگر درست نشد و پوستتون آنلاین هست آدرس بدید.

ویرایش شده در توسط سعید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.