OM!D B

می خواهم کلمه ادامه مطلب را به کادر زیر مطالب ببرم،چکار کنم؟

21 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

اگه عکس زیر رو نگاه کنید ، می بینید که ادامه مطلب در همون داخل مطالبه.

s1moc7xk5112608o362d.png

اما من می خوام کلمه ادامه مطلب بیاد و کنار نظرات و بازدید و تاریخ قرار بگیره،مثل این عکسی که فتوشاپیه بشه:

9vweyq2dknk1t8opm5c0.png

برای انجام این کار باید چیکار کنم؟؟

چه کدهایی رو تغییر بدم؟؟

چه کدهایی رو بزارم؟؟

لطفأ راهنمایی کنید.

ممنون

ویرایش شده در توسط OM!D B
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه نتونستید فابل index.php رو قرار بدید اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم کد فایل index.php :


<?php get_header();?>
<div id="wrapper">
<?php include(TEMPLATEPATH.'/ticker.php'); ?>
<div class="clear"></div>
<?php get_sidebar('right');
$count_main = get_option('tsweb_count_main');
$cat_main_name = get_option('tsweb_cat_main');
$cat_main_id = get_cat_ID($cat_main_name);
?>
<div id="main-content">
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_top'));?>
<?php
$temp = $wp_query;
$wp_query= null;
$wp_query = new WP_Query("posts_per_page=$count_main&cat=$cat_main_id&paged=" . $paged);
while ($wp_query->have_posts()) : $wp_query->the_post();
?>
<div class="post-wrapper">
<h4 class="post-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></h4>
<div class="post">
<div class="post-content">
<?php the_content('');?>
</div>
<!--.post-content-->
<ul class="post-meta">
<li class="meta-date">تاریخ انتشار : <span><?php the_time('Y/m/j');?></span></li>
<li class="meta-view">تعداد بازدید : <span><?php $post_views=get_post_custom_values("post-views"); echo $post_views[0];?></span></li>
<li class="meta-comment">تعداد نظرات : <span><?php comments_popup_link('نظر بدهید','1 نظر','% نظر','comment');?></span></li>
</ul>
<!--.post-meta-->
</div>
<!--.post-->
</div>
<!--.post-wrapper-->
<?php
$banner_header=get_option('tsweb_ads_banner');
if($banner_header) {
$type_header=get_option('tsweb_ads_type');
if($type_header=="flash"){
?>
<div class="main-ads"><object width="468" height="60" type="application/x-shockwave-flash" data="<?php echo $banner_header; ?>"> <param value="<?php echo $banner_header; ?>" name="movie"><param value="transparent" name="wmode"></object></div>
<?php } else { ?>
<a class="main-ads" href="<?php echo get_option('tsweb_ads_link');?>">
<img src="<?php echo $banner_header; ?>" alt="تبلیغات" /></a><!-- max-widt : 558px -->
<?php } } ?>
<?php
endwhile;
if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); }
$wp_query=$temp;
?>
</div>
<!--#main-content-->
<?php get_sidebar('left');?>
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_btm'));?>
</div>
<!--#wrapper-->
<?php get_footer();?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه نتونستید فابل index.php رو قرار بدید اینجا

فایل index رو ارسال کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

+UP

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

+UP

دوست عزیز اگه کمی صبر کنی بچه ها جوابتو میدن ، اپ کردن و اسپم دادن خارچ از فوانینه


<?php get_header();?>
<div id="wrapper">
<?php include(TEMPLATEPATH.'/ticker.php'); ?>
<div class="clear"></div>
<?php get_sidebar('right');
$count_main = get_option('tsweb_count_main');
$cat_main_name = get_option('tsweb_cat_main');
$cat_main_id = get_cat_ID($cat_main_name);
?>
<div id="main-content">
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_top'));?>
<?php
$temp = $wp_query;
$wp_query= null;
$wp_query = new WP_Query("posts_per_page=$count_main&cat=$cat_main_id&paged=" . $paged);
while ($wp_query->have_posts()) : $wp_query->the_post();
?>
<div class="post-wrapper">
<h4 class="post-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></h4>
<div class="post">
<div class="post-content">
<?php the_content('');?>
</div>
<!--.post-content-->
<ul class="post-meta">
<li class="meta-date">تاريخ انتشار : <span><?php the_time('Y/m/j');?></span></li>
<li class="meta-view">تعداد بازديد : <span><?php $post_views=get_post_custom_values("post-views"); echo $post_views[0];?></span></li>
<li class="meta-comment">تعداد نظرات : <span><?php comments_popup_link('نظر بدهيد','1 نظر','% نظر','comment');?></span></li>
<li class="meta-comment"><a href="<?php the_permalink();?>">ادامه مطلب</a></span></li>
</ul>
<!--.post-meta-->
</div>
<!--.post-->
</div>
<!--.post-wrapper-->
<?php
$banner_header=get_option('tsweb_ads_banner');
if($banner_header) {
$type_header=get_option('tsweb_ads_type');
if($type_header=="flash"){
?>
<div class="main-ads"><object width="468" height="60" type="application/x-shockwave-flash" data="<?php echo $banner_header; ?>"> <param value="<?php echo $banner_header; ?>" name="movie"><param value="transparent" name="wmode"></object></div>
<?php } else { ?>
<a class="main-ads" href="<?php echo get_option('tsweb_ads_link');?>">
<img src="<?php echo $banner_header; ?>" alt="تبليغات" /></a><!-- max-widt : 558px -->
<?php } } ?>
<?php
endwhile;
if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); }
$wp_query=$temp;
?>
</div>
<!--#main-content-->
<?php get_sidebar('left');?>
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_btm'));?>
</div>
<!--#wrapper-->
<?php get_footer();?>

قرار بدید توی فایل Index.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگه کمی صبر کنی بچه ها جوابتو میدن ، اپ کردن و اسپم دادن خارچ از فوانینه


<?php get_header();?>
<div id="wrapper">
<?php include(TEMPLATEPATH.'/ticker.php'); ?>
<div class="clear"></div>
<?php get_sidebar('right');
$count_main = get_option('tsweb_count_main');
$cat_main_name = get_option('tsweb_cat_main');
$cat_main_id = get_cat_ID($cat_main_name);
?>
<div id="main-content">
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_top'));?>
<?php
$temp = $wp_query;
$wp_query= null;
$wp_query = new WP_Query("posts_per_page=$count_main&cat=$cat_main_id&paged=" . $paged);
while ($wp_query->have_posts()) : $wp_query->the_post();
?>
<div class="post-wrapper">
<h4 class="post-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></h4>
<div class="post">
<div class="post-content">
<?php the_content('');?>
</div>
<!--.post-content-->
<ul class="post-meta">
<li class="meta-date">تاريخ انتشار : <span><?php the_time('Y/m/j');?></span></li>
<li class="meta-view">تعداد بازديد : <span><?php $post_views=get_post_custom_values("post-views"); echo $post_views[0];?></span></li>
<li class="meta-comment">تعداد نظرات : <span><?php comments_popup_link('نظر بدهيد','1 نظر','% نظر','comment');?></span></li>
<li class="meta-comment"><a href="<?php the_permalink();?>">ادامه مطلب</a></span></li>
</ul>
<!--.post-meta-->
</div>
<!--.post-->
</div>
<!--.post-wrapper-->
<?php
$banner_header=get_option('tsweb_ads_banner');
if($banner_header) {
$type_header=get_option('tsweb_ads_type');
if($type_header=="flash"){
?>
<div class="main-ads"><object width="468" height="60" type="application/x-shockwave-flash" data="<?php echo $banner_header; ?>"> <param value="<?php echo $banner_header; ?>" name="movie"><param value="transparent" name="wmode"></object></div>
<?php } else { ?>
<a class="main-ads" href="<?php echo get_option('tsweb_ads_link');?>">
<img src="<?php echo $banner_header; ?>" alt="تبليغات" /></a><!-- max-widt : 558px -->
<?php } } ?>
<?php
endwhile;
if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); }
$wp_query=$temp;
?>
</div>
<!--#main-content-->
<?php get_sidebar('left');?>
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_btm'));?>
</div>
<!--#wrapper-->
<?php get_footer();?>

قرار بدید توی فایل Index.php

بله حق با شماست.

درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یکی بگه باید چیکار کنم

اون کدی که ho3ein گفت رو وقتی گذاشتم اصلأ ادامه مطلب نیومد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الآن من چه کدی رو باید بزارم؟؟

یک نفر بگه دیگه :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

کد زیر برای ادامه مطلب کارایی داره:


<a href="<?php the_permalink();?>" title="<?php the_title();?>">ادامه مطلب</a>

داخل لوپ در جایی که دوست داری اضافه بشه اضافه اش کن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

کد زیر برای ادامه مطلب کارایی داره:


<a href="<?php the_permalink();?>" title="<?php the_title();?>">ادامه مطلب</a>

داخل لوپ در جایی که دوست داری اضافه بشه اضافه اش کن.

الآن اگه من بخوام اون جایی که تو عکس گفتم ادامه مطلب باشه باید کجا این کدو بزارم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی <ul> فکر کنم خوب باشه


<li><a href="<?php the_permalink();?>" title="<?php the_title();?>">ادامه مطلب</a></li>

یکم بالا پایینش کن و بهش کلاس بده درست میشه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی <ul> فکر کنم خوب باشه


<li><a href="<?php the_permalink();?>" title="<?php the_title();?>">ادامه مطلب</a></li>

یکم بالا پایینش کن و بهش کلاس بده درست میشه...

این کد رو هم گذاشتم نشد

چه جوری بهش کلاس بدم :rolleyes: ببخشید دیگه ما هنوز اول راهیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

ادرس سایت رو ارسال کنید تا کدش رو براتون بنویسم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

ادرس سایت رو ارسال کنید تا کدش رو براتون بنویسم

سلام

ممنون

funfa.in

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فایل پیوستی رو تغییر بدید به:

<?php get_header();?>
<div id="wrapper">
<?php include(TEMPLATEPATH.'/ticker.php'); ?>
<div class="clear"></div>
<?php get_sidebar('right');
$count_main = get_option('tsweb_count_main');
$cat_main_name = get_option('tsweb_cat_main');
$cat_main_id = get_cat_ID($cat_main_name);
?>
<div id="main-content">
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_top'));?>
<?php
$temp = $wp_query;
$wp_query= null;
$wp_query = new WP_Query("posts_per_page=$count_main&cat=$cat_main_id&paged=" . $paged);
while ($wp_query->have_posts()) : $wp_query->the_post();
?>
<div class="post-wrapper">
<h4 class="post-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></h4>
<div class="post">
<div class="post-content">
<?php the_content('');?>
</div>
<!--.post-content-->
<ul class="post-meta">
<li class="meta-date">تاریخ انتشار : <span><?php the_time('Y/m/j');?></span></li>
<li class="meta-view">تعداد بازدید : <span><?php $post_views=get_post_custom_values("post-views"); echo $post_views[0];?></span></li>
<li class="meta-comment">تعداد نظرات : <span><?php comments_popup_link('نظر بدهید','1 نظر','% نظر','comment');?></span></li>
<li style="background:none;"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب</a></li>
</ul>
<!--.post-meta-->
</div>
<!--.post-->
</div>
<!--.post-wrapper-->
<?php
$banner_header=get_option('tsweb_ads_banner');
if($banner_header) {
$type_header=get_option('tsweb_ads_type');
if($type_header=="flash"){
?>
<div class="main-ads"><object width="468" height="60" type="application/x-shockwave-flash" data="<?php echo $banner_header; ?>"> <param value="<?php echo $banner_header; ?>" name="movie"><param value="transparent" name="wmode"></object></div>
<?php } else { ?>
<a class="main-ads" href="<?php echo get_option('tsweb_ads_link');?>">
<img src="<?php echo $banner_header; ?>" alt="تبلیغات" /></a><!-- max-widt : 558px -->
<?php } } ?>
<?php
endwhile;
if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); }
$wp_query=$temp;
?>
</div>
<!--#main-content-->
<?php get_sidebar('left');?>
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_btm'));?>
</div>
<!--#wrapper-->
<?php get_footer();?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

فایل پیوستی رو تغییر بدید به:

<?php get_header();?>
<div id="wrapper">
<?php include(TEMPLATEPATH.'/ticker.php'); ?>
<div class="clear"></div>
<?php get_sidebar('right');
$count_main = get_option('tsweb_count_main');
$cat_main_name = get_option('tsweb_cat_main');
$cat_main_id = get_cat_ID($cat_main_name);
?>
<div id="main-content">
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_top'));?>
<?php
$temp = $wp_query;
$wp_query= null;
$wp_query = new WP_Query("posts_per_page=$count_main&cat=$cat_main_id&paged=" . $paged);
while ($wp_query->have_posts()) : $wp_query->the_post();
?>
<div class="post-wrapper">
<h4 class="post-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></h4>
<div class="post">
<div class="post-content">
<?php the_content('');?>
</div>
<!--.post-content-->
<ul class="post-meta">
<li class="meta-date">تاریخ انتشار : <span><?php the_time('Y/m/j');?></span></li>
<li class="meta-view">تعداد بازدید : <span><?php $post_views=get_post_custom_values("post-views"); echo $post_views[0];?></span></li>
<li class="meta-comment">تعداد نظرات : <span><?php comments_popup_link('نظر بدهید','1 نظر','% نظر','comment');?></span></li>
<li style="background:none;"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب</a></li>
</ul>
<!--.post-meta-->
</div>
<!--.post-->
</div>
<!--.post-wrapper-->
<?php
$banner_header=get_option('tsweb_ads_banner');
if($banner_header) {
$type_header=get_option('tsweb_ads_type');
if($type_header=="flash"){
?>
<div class="main-ads"><object width="468" height="60" type="application/x-shockwave-flash" data="<?php echo $banner_header; ?>"> <param value="<?php echo $banner_header; ?>" name="movie"><param value="transparent" name="wmode"></object></div>
<?php } else { ?>
<a class="main-ads" href="<?php echo get_option('tsweb_ads_link');?>">
<img src="<?php echo $banner_header; ?>" alt="تبلیغات" /></a><!-- max-widt : 558px -->
<?php } } ?>
<?php
endwhile;
if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); }
$wp_query=$temp;
?>
</div>
<!--#main-content-->
<?php get_sidebar('left');?>
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_btm'));?>
</div>
<!--#wrapper-->
<?php get_footer();?>

ممنون

اما اون جایی که من می خوام نرفت

ببینید کجا رفته

ts9gquye67wz26nc950e.png

ویرایش شده در توسط OM!D B
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعأ کسی نمی دونه باید چیکار کرد؟؟

بگید دیگه تو رو خـدا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عجب :|

دسترسی بده تا ببینم چجوری باید درستش کرد...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر دوستان نتونستن بندهم در خدمت شما هستم پ خ کنید دسترسی رو تا ترتیب اثر بدم خدمتتون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .