ehsan801

گذاشتن نوار جستجو جای دلخواه

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام بنده میخوام نوار جستجو سایت رو سمت چپ بالا قرار بدهم لطفا راهنمایی کنید چه کاری انجام بدم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

آدرس سایت رو بزارید راهنمایی تون کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

آدرس سایت رو بزارید راهنمایی تون کنیم.

سلام ممنون دوسته من

http://roinfun.ir

میخوام فرم جستجو سمته چپ بالا قرار بگیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می خواهید Widget تعریف کنید؟ می خواهید با CSS باشید؟ فیکس باشد؟ ...!!!!

سلام میخوام ثابت باشه ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد HTML :


<div class="mysearch">
کد جعبه جستجو دلخواه
</div>

کد CSS :


.mysearch{position:fixed;top:0;left:0}

کد css رو کجا قرار بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام احسان جان ،

سایت زیبایی داری. امیدوارم موفّق باشی.

کد های سی اس اس باید در فایل style.css قرار بگیرند.

اگر کد جعبه جستجو دلخواه رو داری کافیه اینجوری عمل کنی:

داخل فایل header.php (در صورتی که میخوای در تمامی صفحات دیده بشه) کد زیر رو بذار:

<div style="
position: fixed;top:0;left:0;
">
کد جعبه جستجو
</div>

یا هم در فایل style.css


.mysearch{position:fixed;top:0;left:0}

و در فایل هدر:



<div class="mysearch">
کد جعبه جستجو دلخواه
</div>

(بر اساس آموزش دوست خوبمون پی سی تریکس)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام احسان جان ،

سایت زیبایی داری. امیدوارم موفّق باشی.

کد های سی اس اس باید در فایل style.css قرار بگیرند.

اگر کد جعبه جستجو دلخواه رو داری کافیه اینجوری عمل کنی:

داخل فایل header.php (در صورتی که میخوای در تمامی صفحات دیده بشه) کد زیر رو بذار:

<div style="
position: fixed;top:0;left:0;
">
کد جعبه جستجو
</div>

یا هم در فایل style.css


.mysearch{position:fixed;top:0;left:0}

و در فایل هدر:



<div class="mysearch">
کد جعبه جستجو دلخواه
</div>

(بر اساس آموزش دوست خوبمون پی سی تریکس)

سلام علی جان ممنونم از لطفت

خیلی ممنون توضیح دادی

منظورم از اینکه کد های css رو کجا قرار بدم اینه که دقیقا در فایل style.css کجاش بذارم ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من کدی میخوام سمت چپ قرار بگیره ولی بشه به سمت راست و بالا و پایین تنظیمش کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من کدی میخوام سمت چپ قرار بگیره ولی بشه به سمت راست و بالا و پایین تنظیمش کرد

آخر فایل style.css بذاری حله.

منظورت رو از این جمله نفهمیدم ، سمت چپ قرار بگیره ولی راست و بالا هم تنظیمش کرد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بازهم از راهنمایی دوستان چیزی عایدتون نشد،

توی پ خ دسترسی بدید تا در اسرع وقت درستش کنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخر فایل style.css بذاری حله.

منظورت رو از این جمله نفهمیدم ، سمت چپ قرار بگیره ولی راست و بالا هم تنظیمش کرد؟

مثلا این کد

<div style="position:fixed; right:84%; top:86%; float:left; border:1px #999 solid; padding:6px; background:#FCFBF7; width:135px; border-radius: 20px;

-moz-border-radius: 10px; font-family:tahoma; font-size:11px; "><div>♥امتیاز بدهید♥</div>  <center>

<g:plusone size="medium" href="<?php the_permalink(); ?>"></g:plusone>

</a></center></div>

دکمه گوگل پلاس سمته چپ پایین قرار میگیره... و همینطور که میبینی میشه به بالا و راست تنظیمش کرد برای جای دلخواه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من کدی میخوام سمت چپ قرار بگیره ولی بشه به سمت راست و بالا و پایین تنظیمش کرد

کجای فایل css که مهم نیست . توی فایل css اولویت بندی نداره . اما خوب چون میخوای جستجو رو تو هدر سایت قرار بدی بعد از استایل مربوط به هدر بزار تا نظم خوبی بگیره

این کار هم خیلی خیلی خیلی ساده ست . کافیه یه باکس با div تو هدر بسازی و سپس جستجو رو بذاری داخلش . بهتره خودت انجامش بدی تا اینکه دیگران برات انجام بدن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلا این کد

<div style="position:fixed; right:84%; top:86%; float:left; border:1px #999 solid; padding:6px; background:#FCFBF7; width:135px; border-radius: 20px;

-moz-border-radius: 10px; font-family:tahoma; font-size:11px; "><div>♥امتیاز بدهید♥</div>  <center>

<g:plusone size="medium" href="<?php the_permalink(); ?>"></g:plusone>

</a></center></div>

دکمه گوگل پلاس سمته چپ پایین قرار میگیره... و همینطور که میبینی میشه به بالا و راست تنظیمش کرد برای جای دلخواه

تو به هرجا بخوای میتونی تنظیمش کنی کافیه float:left رو بدی float:right

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید