ehsan801

گذاشتن نوار جستجو جای دلخواه

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام بنده میخوام نوار جستجو سایت رو سمت چپ بالا قرار بدهم لطفا راهنمایی کنید چه کاری انجام بدم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

آدرس سایت رو بزارید راهنمایی تون کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

آدرس سایت رو بزارید راهنمایی تون کنیم.

سلام ممنون دوسته من

http://roinfun.ir

میخوام فرم جستجو سمته چپ بالا قرار بگیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می خواهید Widget تعریف کنید؟ می خواهید با CSS باشید؟ فیکس باشد؟ ...!!!!

سلام میخوام ثابت باشه ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد HTML :


<div class="mysearch">
کد جعبه جستجو دلخواه
</div>

کد CSS :


.mysearch{position:fixed;top:0;left:0}

کد css رو کجا قرار بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام احسان جان ،

سایت زیبایی داری. امیدوارم موفّق باشی.

کد های سی اس اس باید در فایل style.css قرار بگیرند.

اگر کد جعبه جستجو دلخواه رو داری کافیه اینجوری عمل کنی:

داخل فایل header.php (در صورتی که میخوای در تمامی صفحات دیده بشه) کد زیر رو بذار:

<div style="
position: fixed;top:0;left:0;
">
کد جعبه جستجو
</div>

یا هم در فایل style.css


.mysearch{position:fixed;top:0;left:0}

و در فایل هدر:



<div class="mysearch">
کد جعبه جستجو دلخواه
</div>

(بر اساس آموزش دوست خوبمون پی سی تریکس)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام احسان جان ،

سایت زیبایی داری. امیدوارم موفّق باشی.

کد های سی اس اس باید در فایل style.css قرار بگیرند.

اگر کد جعبه جستجو دلخواه رو داری کافیه اینجوری عمل کنی:

داخل فایل header.php (در صورتی که میخوای در تمامی صفحات دیده بشه) کد زیر رو بذار:

<div style="
position: fixed;top:0;left:0;
">
کد جعبه جستجو
</div>

یا هم در فایل style.css


.mysearch{position:fixed;top:0;left:0}

و در فایل هدر:



<div class="mysearch">
کد جعبه جستجو دلخواه
</div>

(بر اساس آموزش دوست خوبمون پی سی تریکس)

سلام علی جان ممنونم از لطفت

خیلی ممنون توضیح دادی

منظورم از اینکه کد های css رو کجا قرار بدم اینه که دقیقا در فایل style.css کجاش بذارم ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من کدی میخوام سمت چپ قرار بگیره ولی بشه به سمت راست و بالا و پایین تنظیمش کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من کدی میخوام سمت چپ قرار بگیره ولی بشه به سمت راست و بالا و پایین تنظیمش کرد

آخر فایل style.css بذاری حله.

منظورت رو از این جمله نفهمیدم ، سمت چپ قرار بگیره ولی راست و بالا هم تنظیمش کرد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بازهم از راهنمایی دوستان چیزی عایدتون نشد،

توی پ خ دسترسی بدید تا در اسرع وقت درستش کنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخر فایل style.css بذاری حله.

منظورت رو از این جمله نفهمیدم ، سمت چپ قرار بگیره ولی راست و بالا هم تنظیمش کرد؟

مثلا این کد

<div style="position:fixed; right:84%; top:86%; float:left; border:1px #999 solid; padding:6px; background:#FCFBF7; width:135px; border-radius: 20px;

-moz-border-radius: 10px; font-family:tahoma; font-size:11px; "><div>♥امتیاز بدهید♥</div>  <center>

<g:plusone size="medium" href="<?php the_permalink(); ?>"></g:plusone>

</a></center></div>

دکمه گوگل پلاس سمته چپ پایین قرار میگیره... و همینطور که میبینی میشه به بالا و راست تنظیمش کرد برای جای دلخواه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من کدی میخوام سمت چپ قرار بگیره ولی بشه به سمت راست و بالا و پایین تنظیمش کرد

کجای فایل css که مهم نیست . توی فایل css اولویت بندی نداره . اما خوب چون میخوای جستجو رو تو هدر سایت قرار بدی بعد از استایل مربوط به هدر بزار تا نظم خوبی بگیره

این کار هم خیلی خیلی خیلی ساده ست . کافیه یه باکس با div تو هدر بسازی و سپس جستجو رو بذاری داخلش . بهتره خودت انجامش بدی تا اینکه دیگران برات انجام بدن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلا این کد

<div style="position:fixed; right:84%; top:86%; float:left; border:1px #999 solid; padding:6px; background:#FCFBF7; width:135px; border-radius: 20px;

-moz-border-radius: 10px; font-family:tahoma; font-size:11px; "><div>♥امتیاز بدهید♥</div>  <center>

<g:plusone size="medium" href="<?php the_permalink(); ?>"></g:plusone>

</a></center></div>

دکمه گوگل پلاس سمته چپ پایین قرار میگیره... و همینطور که میبینی میشه به بالا و راست تنظیمش کرد برای جای دلخواه

تو به هرجا بخوای میتونی تنظیمش کنی کافیه float:left رو بدی float:right

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام چطور میشه باکس جستجو رو داخل متن بذاریم؟ مثلا من میخوام توی یکی از پست هام سرچ باکس رو بذارم. راهنمایی میکنید؟

 

دقیق تر بخوام بگم این سایت من https://kaffeketab.ir میخوام صفحه اول بالای کتابهای جدید یه سرچ باکس بذارم

ویرایش شده در توسط soshiant
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Hamid_92
      سلام خسته نباشید 
      من در یک وبسایت خارجی که خدمات هاست و دامنه رایگان میداد یک هاست و دامنه رایگان ساختم و میخواستم که وردپرس رو در file manager آپلود کنم و نصبش کنم و با توجه به آموزش های داخل اینترنتی باید اون فایل وردپرس رو در فایل public_html آپلود می کردم اما به محض اینکه از داخل CPanel وارد file manager هاست شدم با تصویر زیر برخورد کردم

      و پوشه ای به نام Public_html تعریف نشده بود تا فایل وردپرس رو بارگذاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      * ضمنا در داخل فایل htdocs فایلی به نام files for your website should be uploaded here! ذخیره شده بود به صورت زیر

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..
    • توسط hamasehyaran
      سلام 
      روزبخیر
      من یه تازه وارد وردپرسی هستم ، حدود 9 ماهه با وردپرس مشغولم .
      کدنویسی هم در حد html و css بلدم. php نمیدونم
      الان هم دارم روی سایت برای انتشارات کتاب کار میکنم.
      یه کاری می خوام انجام بدم که مدت ها درگیرشم.
      میخوام توی صفحه محصولاتم، نویسنده کتاب به صورت لینک شده بیاد و شخص با کلیک کردن روی اون به صفحه نویسنده هدایت بشه.(مثل عکس پیوست)
      چند تا کار انجام دادم ، مثلا با taxonomy ها کار  کردم ولی بلد نبودم ازشون استفاده کنم.
       
      لطفا در این مورد رهنماییم کنید.