hassannak

نمایش تصویر شاخص در ادامه مطلب

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

نمیدونم عنوان خوبی هست یا نه

من یه مشکلی دارم و اون اینه که میخوام تصویر شاخص در ادامه مطلب که به صحفه اصلی لینک میشه نماسش داده بشه

گشتم و یه کد پیدا کردم و یه دوبار جایگذاری کردم تو قالب خراب شد

این کد هست


<?php the_post_thumbnail( $size, $attr ); ?>

اسنم فایل single قالب هست


<?php get_header(); ?>
<?php tie_setPostViews() ?>
<div id="content">
<?php tie_breadcrumbs() ?>

<?php if ( ! have_posts() ) : ?>
<div id="post-0" class="post not-found item-list">
<h1 class="post-title"><?php _e( 'Not Found', 'tie' ); ?></h1>
<div class="entry">
<p><?php _e( 'Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.', 'tie' ); ?></p>
<?php get_search_form(); ?>
</div>
</div>
<?php endif; ?>
<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

<?php
$get_meta = get_post_custom($post->ID);
$color = '';
$tie_post_color = $get_meta["tie_post_color"][0];
if( !empty($tie_post_color)) $color ='custom-color '.$tie_post_color;
?>
<?php //Above Post Banner
if( empty( $get_meta["tie_hide_above"][0] ) ){
if( !empty( $get_meta["tie_banner_above"][0] ) ) echo '<div class="ads-post">' .htmlspecialchars_decode($get_meta["tie_banner_above"][0]) .'</div>';
else tie_banner('banner_above' , '<div class="ads-post">' , '</div>' );
}
?>
<article <?php post_class('item-list '.$color); ?>>
<div class="post-inner">
<?php
$format = get_post_format();
if( false === $format ) { $format = 'standard'; }
?>
<?php get_template_part( 'content', $format ); ?>
<?php edit_post_link( __( 'Edit', 'tie' ), '<span class="edit-link">', '</span>' ); ?>
<?php tie_include( 'single-post-share' ); // Get Share Button template ?>
</div><!-- .post-inner -->
</article><!-- .post-listing -->
<?php if( tie_get_option( 'post_tags' ) ) the_tags( '<p class="post-tag">'.__( 'Tagged with: ', 'tie' ) ,' ', '</p>'); ?>

<?php //Below Post Banner
if( empty( $get_meta["tie_hide_below"][0] ) ){
if( !empty( $get_meta["tie_banner_below"][0] ) ) echo '<div class="ads-post">' .htmlspecialchars_decode($get_meta["tie_banner_below"][0]) .'</div>';
else tie_banner('banner_below' , '<div class="ads-post">' , '</div>' );
}
?>

<?php if( ( tie_get_option( 'post_authorbio' ) && empty( $get_meta["tie_hide_author"][0] ) ) || ( isset( $get_meta["tie_hide_related"][0] ) && $get_meta["tie_hide_author"][0] == 'no' ) ): ?>
<section id="author-box">
<div class="block-head">
<h3><?php _e( 'About', 'tie' ) ?> <?php the_author() ?> </h3><div class="stripe-line"></div>
</div>
<div class="item-list">
<?php tie_author_box() ?>
</div>
</section><!-- #author-box -->
<?php endif; ?>


<?php if( tie_get_option( 'post_nav' ) ): ?>
<div class="post-navigation">
<div class="post-previous"><?php previous_post_link( '%link', '<span>'. __( 'Previous:', 'tie' ).'</span> %title' ); ?></div>
<div class="post-next"><?php next_post_link( '%link', '<span>'. __( 'Next:', 'tie' ).'</span> %title' ); ?></div>
</div><!-- .post-navigation -->
<?php endif; ?>

<?php tie_include( 'post-related' ); // Get Related Posts template ?>
<?php endwhile;?>
<?php comments_template( '', true ); ?>

</div><!-- .content -->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

عرض تصاویر شاخص من همه 280 و ارتفاعشون متفاوته

اگه ممکنه بهم بگین چطوری باید این کا را انجام بدم

ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.

در داخل حلقه وردپرس به این صورت تست نمایید :


<?php the_post_thumbnail('array(200, 150)'); ?>

به جای عدد فوق می توانید اندازه دلخواه را جایگزین نمایید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com