safinoor

یه مشکل خیلی خیلی عجیب عجیب با قالب اختصاصی

13 پست در این موضوع قرار دارد

درود خدمت دوستان .

بنده یه مشکلی با قالبی که طراحی کردم دارم که به نظر عجیب میاد .

توضیحش مشکله اما فقط در این حد بگم که هرجایی از سایت فرمی قرار داشته باشه مانند : فرم ارسال دیدگاه - فرم تماس با ما - فرم سفارش و ....! (فرم های پنل ادمین همه سالم هستند)

اگر بخوام اون فرم رو ارسال کنم به این شکل میشه :

به فرض مثال میخوام دیدگاه ارسال کنم بعد از کلیک روی ارسال دیدگاه میره به این لینک :

http://nsshop.ir/?comment=%D8%B3%D8%B4%DB%8C%D8%B4%D8%B3%DB%8C%D8%B3%DB%8C&submit=%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84+%D8%AF%D9%8A%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87&comment_post_ID=50&comment_parent=0&_wp_unfiltered_html_comment=8b75013ff9

خیلی خیلی ممنون شخصی میشم که کمکم کنه تشکر !

بدرود .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی با php آشنایی ندارم اما فکر کنم به خاطر متد get باشه. اگر در فرم ها از method="get" استفاده کرده اید مقدار get را با post جایگزین کنید و سپس بررسی کنید...#

------------------------

تصحیح می کنم,فکر نکنم به خاطر دلیل بالا باشه.بهتره منتظر نظر اساطید باشید...#

ویرایش شده در توسط oMid

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مسئله ای که امید گفت رو در خروجی سایت بررسی کنید

هر جا فرمی استفاده کردید

متد آن را تنظیم کنید

<form method="POST">

</form>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو خروجی همه چی درسته یعنی متود Post که قائدتا هم باید پست باشه درسته ولی نمیدونم چرا اینطوری میشه !

ضمنان Get برای دریافت اطلاعات هستش .

از فایل فانکشن هم نبود تست کردم .

روی قالب دیگه سالمه منتها این قالب خیر .

افزونه ها هم غیر فعال کردم از افزونه ها هم نبود .

ممنون میشم راهنمایی کنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک نمونه از فایلهاتون رو قرار دهید تا بررسی بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به مدیران حاظرم دسترسی هم بدم فقط تو رو خدا سوء استفاده نشه چون طراحی قالب اختصاصی هستش !!!! و براش کلی زحمت کشیدم و اینکه افزونه فروشگاه ساز wpshop هم خریداری شده و رایگان نیست .

والله فکر نمی کنم احتیاجی به دادن نمونه کد باشه چون مشکل فقط برای ارسال دیدگاه نیست ! مشکل مربوط به هر فرمی در سایت هستش مثل افزونه تماس با ما وردپرس و دیدگاه ها و ... !

کد دیدگاه رو روی قالب دیگه قرار دادن کاملا جواب داده یعنی مشکل از کد دیدگاه نیستش .

اگر مایل بودید بگید دسترسی بدم .

بدرود .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاین هست، آدرس بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برید اینجا یه دیدگاه ارسال کنید نتیجه رو ببینید و ببینید به چه شکلی هستش اگر نیاز بود بگید دسترسی ارسال کنم !

http://nsshop.ir/?p=50

ویرایش شده در توسط safinoor

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام افزونه ها را غیر فعال کنید

فکر میکنم مشکل از افزونه‌ای که برای Minified نصب کردید هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام افزونه ها رو مجدد غیر فعال کردم و هنگام ارسال دیدگاه بازم هموطوری شد !

مسئله اینجاست که همین کدها رو روی قالب دیگه میذارم دیدگاه کاملا درسته و کار می کنه اما روی قالب بنده خرابه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای ارسال بخش نظرات از چه کدی استفاده کردید؟

فقط بخش ارسال نظر نیاز هست تا بررسی بشه.

----

توی پست اول گفتید همه فرمهای پوسته مشکل داره؟

مثلا یک فرم خالی هم بزارید همین مشکل رو داره؟

اسکریپت خاصی در پوسته دارید که روی فرم اثر میزاره؟

کد اضافه چی در فایل فانکشن موجودهست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل برطرف شد ^_^

اومدم یکی یکی فایل های قالب رو تغیر نام دادم همه رو تغیر نام دادم درست نشد رسیدم به قالب header.php تغیر نامش دادم درست شد این فایل رو مجدد از نظر کدنویسی برسی کردم فهمیدم یه تگ <form> رو نبسته بودم :D

تگش رو با </form> بستم اوکی شد .

مرتضی جان خیلی کمک کردی با گفتن جمله

اسکریپت خاصی در پوسته دارید که روی فرم اثر میزاره؟ فورا رفتم سراغ قالب ها و هرچی کد اسکریپت بود حذف کردم درست نشد یهو زد به سرم ببینم ایراد از کدوم فایله و ....!

ممنون از همه , بدرود .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com