• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
safinoor

یه مشکل خیلی خیلی عجیب عجیب با قالب اختصاصی

13 پست در این موضوع قرار دارد

درود خدمت دوستان .

بنده یه مشکلی با قالبی که طراحی کردم دارم که به نظر عجیب میاد .

توضیحش مشکله اما فقط در این حد بگم که هرجایی از سایت فرمی قرار داشته باشه مانند : فرم ارسال دیدگاه - فرم تماس با ما - فرم سفارش و ....! (فرم های پنل ادمین همه سالم هستند)

اگر بخوام اون فرم رو ارسال کنم به این شکل میشه :

به فرض مثال میخوام دیدگاه ارسال کنم بعد از کلیک روی ارسال دیدگاه میره به این لینک :

http://nsshop.ir/?comment=%D8%B3%D8%B4%DB%8C%D8%B4%D8%B3%DB%8C%D8%B3%DB%8C&submit=%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84+%D8%AF%D9%8A%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87&comment_post_ID=50&comment_parent=0&_wp_unfiltered_html_comment=8b75013ff9

خیلی خیلی ممنون شخصی میشم که کمکم کنه تشکر !

بدرود .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خیلی با php آشنایی ندارم اما فکر کنم به خاطر متد get باشه. اگر در فرم ها از method="get" استفاده کرده اید مقدار get را با post جایگزین کنید و سپس بررسی کنید...#

------------------------

تصحیح می کنم,فکر نکنم به خاطر دلیل بالا باشه.بهتره منتظر نظر اساطید باشید...#

ویرایش شده در توسط oMid
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل فقط مربوط به این قالبه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مسئله ای که امید گفت رو در خروجی سایت بررسی کنید

هر جا فرمی استفاده کردید

متد آن را تنظیم کنید

<form method="POST">

</form>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو خروجی همه چی درسته یعنی متود Post که قائدتا هم باید پست باشه درسته ولی نمیدونم چرا اینطوری میشه !

ضمنان Get برای دریافت اطلاعات هستش .

از فایل فانکشن هم نبود تست کردم .

روی قالب دیگه سالمه منتها این قالب خیر .

افزونه ها هم غیر فعال کردم از افزونه ها هم نبود .

ممنون میشم راهنمایی کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک نمونه از فایلهاتون رو قرار دهید تا بررسی بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به مدیران حاظرم دسترسی هم بدم فقط تو رو خدا سوء استفاده نشه چون طراحی قالب اختصاصی هستش !!!! و براش کلی زحمت کشیدم و اینکه افزونه فروشگاه ساز wpshop هم خریداری شده و رایگان نیست .

والله فکر نمی کنم احتیاجی به دادن نمونه کد باشه چون مشکل فقط برای ارسال دیدگاه نیست ! مشکل مربوط به هر فرمی در سایت هستش مثل افزونه تماس با ما وردپرس و دیدگاه ها و ... !

کد دیدگاه رو روی قالب دیگه قرار دادن کاملا جواب داده یعنی مشکل از کد دیدگاه نیستش .

اگر مایل بودید بگید دسترسی بدم .

بدرود .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاین هست، آدرس بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما برید اینجا یه دیدگاه ارسال کنید نتیجه رو ببینید و ببینید به چه شکلی هستش اگر نیاز بود بگید دسترسی ارسال کنم !

http://nsshop.ir/?p=50

ویرایش شده در توسط safinoor
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام افزونه ها را غیر فعال کنید

فکر میکنم مشکل از افزونه‌ای که برای Minified نصب کردید هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام افزونه ها رو مجدد غیر فعال کردم و هنگام ارسال دیدگاه بازم هموطوری شد !

مسئله اینجاست که همین کدها رو روی قالب دیگه میذارم دیدگاه کاملا درسته و کار می کنه اما روی قالب بنده خرابه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای ارسال بخش نظرات از چه کدی استفاده کردید؟

فقط بخش ارسال نظر نیاز هست تا بررسی بشه.

----

توی پست اول گفتید همه فرمهای پوسته مشکل داره؟

مثلا یک فرم خالی هم بزارید همین مشکل رو داره؟

اسکریپت خاصی در پوسته دارید که روی فرم اثر میزاره؟

کد اضافه چی در فایل فانکشن موجودهست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل برطرف شد ^_^

اومدم یکی یکی فایل های قالب رو تغیر نام دادم همه رو تغیر نام دادم درست نشد رسیدم به قالب header.php تغیر نامش دادم درست شد این فایل رو مجدد از نظر کدنویسی برسی کردم فهمیدم یه تگ <form> رو نبسته بودم :D

تگش رو با </form> بستم اوکی شد .

مرتضی جان خیلی کمک کردی با گفتن جمله

اسکریپت خاصی در پوسته دارید که روی فرم اثر میزاره؟ فورا رفتم سراغ قالب ها و هرچی کد اسکریپت بود حذف کردم درست نشد یهو زد به سرم ببینم ایراد از کدوم فایله و ....!

ممنون از همه , بدرود .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه