4M!R

نمایش دو ستونه پست ها در category.php

18 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان

بنده میخواستم در قالب category.php پست های رو به صورت دو ستونه (مثلا 10 تا سمت راست و 10 تا سمت چپ) قرار بدم

اولین مشکلم این بود که خود وردپرس 10 تا پست نشون میده

تو سایت سرچ کردم اموزششو پیدا کردم

الان تو کلاسای قالبم به این صورت عمل می کنم

تو کلاس سمت راست اینو فراخوانی می کنم

کلاس سمت راست:

<?php query_post(showposts=10);if(have_posts()) : while(have_posts()): the_post(); ?>

.

.

.

.

در پایان کلاس سمت راست

<?php endwhile; endif; wp_reset_query(); ?>

کلاس سمت چپ

<?php query_post(showposts=10offset=10);if(have_posts()) : while(have_posts()): the_post(); ?>

.

.

.

.

.

<?php endwhile; endif; wp_reset_query(); ?>

ورد پرس فک کنم نمیذاره query_post رو فراخوانی کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان تقریبا ویرایش قالب رو تموم کردم فقط همین مشکل مونده

یعنی همچین چیزی امکان پذیر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟ بقیه جاها انجام دادم ولی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.

بررسی کنید


http://forum.wp-parsi.com/topic/23883-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود.

بررسی کنید


http://forum.wp-parsi.com/topic/23883-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/

ممنون ولی این برای یه category خاص هست

تو category.php از کجا تشخیص میده الان باید مطالب کدوم دسته رو نشون بده

تو بقیه جاها که میدونیم id چیه کارمون راحته

cat=5&showpost=6

ولی اینجا نمیدونم چطوری عمل کنم

یه چیزی تو مایه های این باید باشه

cat=currentcat id

ویرایش شده در توسط emir.yanliz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید


<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'cat' => get_query_var('cat'),
'posts_per_page' => 5
));
?>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
ستون اول
<?php endwhile;endif;?>
<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'cat' => get_query_var('cat'),
'offset' =>'5',
'posts_per_page' =>'5',
));
?>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
ستون دوم
<?php endwhile;endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمو بدید تا بررسی کنم دوست عزیز. احتمال 90% با ویرایش قالب امکان پذیره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمو خدمت شما


http://www.parsnaz.ir/news_cats_233.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

افشین خان ممنون بابت راهنمایی و حوصله ای که به خرج دادین

مشکل دو ستونه بودن حل شد

ولی الان page navigation کار نمی کنه

یعنی از صفحه1 به 2 میرم بازم مطالب قبلی رو نشون میده :(

ویرایش شده در توسط emir.yanliz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از کوئری برای نمایش مطالب استفاده کردید و دیگه صفحه بندی اصلی سایت درش کارایی نداره یا باید کوئریتون رو صفحه بندی کنید یا باید کار را با استفاده از main_query انجام بدید

یعنی با این اکشن


function my_category_archive( $query ) {
if ( $query->is_category() && $query->is_main_query() ) {
$query->set( 'posts_per_page', '20' );
}
}
add_action( 'pre_get_posts', 'my_category_archive' );

تعداد مطالب را در category.php بیست عدد کنید و با استایل دهی صفحه را دو ستونه کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

استادن من فانکشن مورد نظر رو تو function.php اضافه کردم

اینم سورس category.php هست ممنون میشم ببرام ویرایش کنید راستی برا صقحه بندی چیکار باید بکنم؟



<div class="darkblue2_c">

<div class="darkblue2_c_title2">
<h2 style="font:bold 8pt Tahoma, Geneva, sans-serif;"><strong>مطالب بخش -<?php single_cat_title(); ?></strong></h2>

</div>
<div class="allmode-portal">


<div class="allmode_topbox">
<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'cat' => get_query_var('cat'),
'posts_per_page' =>'5',
));
?>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>


<div class="mytopimg">
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_post_thumbnail( 'thumb180' ); ?></a>
</div>
<div class="allmode_topitem">
<h3 class="mytitle">
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</h3>
</div>
<div class="allmode_clear"></div>
<?php endwhile;endif;?>
</div>



<div class="allmode_itemsbox">
<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'cat' => get_query_var('cat'),
'offset' =>'5',
'posts_per_page' =>'15',
));
?>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<div id="allmode129">
<ul class="allmode_items">
<li class="allmode_item" style="display: list-item;">
<div class="allmode_img2">
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"></a>
</div>
<div class="allmode_right">
<h4 class="allmode_title">
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</h4>
</div>
</li>
</ul>
</div>
<?php endwhile;endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</div>


</div>






</div>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>

ویرایش شده در توسط emir.yanliz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما لازم نیست در این فایل کوئری بگذارید باید از حلقه ی معمول وردپرس استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه نشدم . سایتتون انقد ستونهای مختلف داره مگه جا میشه دوستونه کرد؟

دقیقا کجا رو دوستونه کنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استادن من فانکشن مورد نظر رو تو function.php اضافه کردم

اینم سورس category.php هست ممنون میشم ببرام ویرایش کنید راستی برا صقحه بندی چیکار باید بکنم؟



<div class="darkblue2_c">

<div class="darkblue2_c_title2">
<h2 style="font:bold 8pt Tahoma, Geneva, sans-serif;"><strong>مطالب بخش -<?php single_cat_title(); ?></strong></h2>

</div>
<div class="allmode-portal">


<div class="allmode_topbox">
<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'cat' => get_query_var('cat'),
'posts_per_page' =>'5',
));
?>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>


<div class="mytopimg">
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_post_thumbnail( 'thumb180' ); ?></a>
</div>
<div class="allmode_topitem">
<h3 class="mytitle">
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</h3>
</div>
<div class="allmode_clear"></div>
<?php endwhile;endif;?>
</div>



<div class="allmode_itemsbox">
<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'cat' => get_query_var('cat'),
'offset' =>'5',
'posts_per_page' =>'15',
));
?>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<div id="allmode129">
<ul class="allmode_items">
<li class="allmode_item" style="display: list-item;">
<div class="allmode_img2">
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"></a>
</div>
<div class="allmode_right">
<h4 class="allmode_title">
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</h4>
</div>
</li>
</ul>
</div>
<?php endwhile;endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</div>


</div>






</div>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>

چقدر خوب میشه که با راهنمایی دوستان خودت کار ویرایش رو انجام بدی . اینجوری اگر دوباره به این مشکل بر بخوری خودت براحتی برطرفش میکنی و قدمی هم در راه یادگیری وردپرس برداشتی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما لازم نیست در این فایل کوئری بگذارید باید از حلقه ی معمول وردپرس استفاده کنید

جناب فخار تنها این حلقه وجود داره

ابنه


<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

من از همچین کوئری استفاده کردم برای فراخوانی مطالب که مشکل پیدا می کنه


<?php query_posts('showposts=9 &offset=5'); ?>

مشکل این بود که چون نمیدونستم cat و چطور باید فراخوانی کنم تو فایل category.php همه مطالب رو از دسته های دیگه فراخوانی می کنه

چقدر خوب میشه که با راهنمایی دوستان خودت کار ویرایش رو انجام بدی . اینجوری اگر دوباره به این مشکل بر بخوری خودت براحتی برطرفش میکنی و قدمی هم در راه یادگیری وردپرس برداشتی

اقا رسول عزیز من همون طور که دوستان راهنمایی کردن انجام دادم ولی متاسفانه نشد

برا همین درخواست ویرایش دادم

متوجه نشدم . سایتتون انقد ستونهای مختلف داره مگه جا میشه دوستونه کرد؟

دقیقا کجا رو دوستونه کنید؟

تو صفحه ی قبلی لینک دمو گذاشتم

ویرایش شده در توسط emir.yanliz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که گذاشتید که دوتا حلقه داره که جفتشون هم از کوئری شخصی تغذیه می شن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که گذاشتید که دوتا حلقه داره که جفتشون هم از کوئری شخصی تغذیه می شن

جناب فخار من متوجه منظور جنابعالی نشدم میشه یکم باز کنین

برا تاره کار هایی مثل امثال من دوستان با تجربه لطف کنن بیشتر توضیح بدن شاید فرجی بشه:(

بالا گفتین از حلقه معمول وردپرس استفاده کنم؟کدوم حلقه دقیقا

و اینکه بدون offset چطوری تعیین کنم 5 تا سمت راست نشون بده 5 تا سمت چپ

ممنونم که وقت میذارین و سوالای پیش پا افتاده بنده رو جواب میدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حلقه معمول وردپرس یعنی کدهای اولیه قالبتون قبل از اینکه توشون دست ببرید

کدی که دادم را در functions.php بگذارید تا تعداد مطالب در بایگانی دسته بندی ها بیست عدد بشه

بعدش با استایل دهی چپ و راستش کنید


.post:nth-child(odd) {
float: left;
width:45%;
}
.post:nth-child(even) {
float: right;
width:45%;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون بابت راهنمایی های مفید و وقتی که گذاشتین

جناب فخار روش شما در مرورگر هایی قدیمی مثل اینترنت اکسپلورر نسخه پایین تر از 9 ساپورت نمیشه( طبق W3 اگه اشتباه نکرده باشم) ولی تو مروگر های جدید به خوبی کار می کنه

من بنا به نیاز از طریق یکی از روش هایی که تو لینک زیر هست تونستم تغییرات مورد نظرمو اعمال کنم

http://digwp.com/201...ltiple-columns/

گفتم شاید بعدا دوستانی باشن که مشکل منو داشته باشن منم تونسته باشم خدمتی کرده باشم

تشکر ویژه از اقا افشین و اقای فخار عزیز

ویرایش شده در توسط emir.yanliz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری