Milad123

قرار دادن یک صفحه html قبل از نمایش صفحه اصلی

39 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی

چطوری میتونم یه فایل html رو جوری قرار بدم که قبل از نمایش صفحه اصلی سایت،اول اون نمایش داده بشه؟

تنها آموزشی که توی نت پیدا کردم این بود :

http://ahwazweb.ir/563/%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%A9%D8%B3-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%B5%D9%81%D8%AD.html

که اینم متاسفانه کارمو راه نمیندازه چون فایل ایندکس اصلا به این صورتی که اینجا نوشته شده نیست!

کسی راه حلی داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به همگی

چطوری میتونم یه فایل html رو جوری قرار بدم که قبل از نمایش صفحه اصلی سایت،اول اون نمایش داده بشه؟

تنها آموزشی که توی نت پیدا کردم این بود :

http://ahwazweb.ir/5...قبل-از-صفح.html

که اینم متاسفانه کارمو راه نمیندازه چون فایل ایندکس اصلا به این صورتی که اینجا نوشته شده نیست!

کسی راه حلی داره؟

1- از طریق تنظیمات وردپرس و قسمت خواندن میتونی یک صفحه دیگه تعریف کنی برای صفحه نخست سایتت . در این صورت باید با استفاده از برگه ها برگه ای را برای صفحه نخست تعریف کنی و از قسمت تنظیمات و سپس خواندن و یک برگه یکتا این برگه رو پیشفرض کنی

2- ایجاد یک ساب دامین و سپس سایتت رو توش بنا کنی و در پوشه اصلی هاست صفحه html رو بزاری (آسان ترین راه ولی توصیه نمیشود )

3- ایجاد صفحه ی home.php و سپس داخل این صفحه ، صفحه خودت رو طراحی کنی که در این صفحه هم هدر و هم فوتر مجزا نسبت به سایر صفحات داری


<doctype>
<html>
<head></head>
<body></body>
</html>

4- راه دیگه ای که به ذهنم میرسه همین لینک که خودت گذاشتی که کامل توضیح داده .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1- از طریق تنظیمات وردپرس و قسمت خواندن میتونی یک صفحه دیگه تعریف کنی برای صفحه نخست سایتت . در این صورت باید با استفاده از برگه ها برگه ای را برای صفحه نخست تعریف کنی و از قسمت تنظیمات و سپس خواندن و یک برگه یکتا این برگه رو پیشفرض کنی

2- ایجاد یک ساب دامین و سپس سایتت رو توش بنا کنی و در پوشه اصلی هاست صفحه html رو بزاری (آسان ترین راه ولی توصیه نمیشود )

3- ایجاد صفحه ی home.php و سپس داخل این صفحه ، صفحه خودت رو طراحی کنی که در این صفحه هم هدر و هم فوتر مجزا نسبت به سایر صفحات داری


<doctype>
<html>
<head></head>
<body></body>
</html>

4- راه دیگه ای که به ذهنم میرسه همین لینک که خودت گذاشتی که کامل توضیح داده .

ببینید اینکار من یه مقدار خاصه برا همین نمیتونم چیزی در موردش پیدا کنم!

من یه فایل جاوا اسکریپت دارم در قالب یک صفحه ی html

که این صفحه حاوی این کدها،هر 5 ثانیه یکبار ریلود میشه!

حالا میخوام این صفحه رو که هر 5 ثانیه یکبار ریلود میشه بذارم بعنوان صفحه اصلی سایتم با این تفاوت که با یکبار ریلود شدن بره به محتوای سایت!

یعنی نمیخوام اون آدرس سایت توی آدرس بار، تغییری بکنه،فقط میخوام یکبار این لودینگ اول سایت نمایش داده بشه و بعد از 5 ثانیه بجای ریلود شدن خودش، بعد از 5 ثانیه محتوای سایت رو به نمایش در بیاره!

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه! امیدوارم متوجه شده باشید!

اگر مبهمه،بگید تا با مثال براتون توضیح بدم. :)

الان با استفاده از این کد میشه به وردپرس فهموند که اول صفحه ای که میخواییم نمایش بده و اولویت دوم ایندکس خود قالبه

این کد توی htaccess قرار میگیره و این عمل انجام میشه :


DirectoryIndex index.html index.php

حالا میشه کاری کرد که بهش بفهمونیم این ارجعیت فقط یکبار انجام بشه؟

یعنی چی؟

یعنی اینکه هر کاربری که وارد سایت میشه، دفعه ی اول اون فایل لودینگمون براش نمایش داده بشه اما دفعات بعدی دیگه اون اولویت انجام نشه،و محتوای خود سایت یعنی ایندکس اصلی سایت براش نمایش داده بشه

یه جورایی با کَش انجام شه،همون کاری که با پاپ آپ میکنن

یعنی هر 24 ساعت یکبار این اولویت انجام شه!

بازم امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم :D

ویرایش شده در توسط Milad123
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید اینکار من یه مقدار خاصه برا همین نمیتونم چیزی در موردش پیدا کنم!

من یه فایل جاوا اسکریپت دارم در قالب یک صفحه ی html

که این صفحه حاوی این کدها،هر 5 ثانیه یکبار ریلود میشه!

حالا میخوام این صفحه رو که هر 5 ثانیه یکبار ریلود میشه بذارم بعنوان صفحه اصلی سایتم با این تفاوت که با یکبار ریلود شدن بره به محتوای سایت!

یعنی نمیخوام اون آدرس سایت توی آدرس بار، تغییری بکنه،فقط میخوام یکبار این لودینگ اول سایت نمایش داده بشه و بعد از 5 ثانیه بجای ریلود شدن خودش، بعد از 5 ثانیه محتوای سایت رو به نمایش در بیاره!

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه! امیدوارم متوجه شده باشید!

اگر مبهمه،بگید تا با مثال براتون توضیح بدم. :)

الان با استفاده از این کد میشه به وردپرس فهموند که اول صفحه ای که میخواییم نمایش بده و اولویت دوم ایندکس خود قالبه

این کد توی htaccess قرار میگیره و این عمل انجام میشه :


DirectoryIndex index.html index.php

حالا میشه کاری کرد که بهش بفهمونیم این ارجعیت فقط یکبار انجام بشه؟

یعنی چی؟

یعنی اینکه هر کاربری که وارد سایت میشه، دفعه ی اول اون فایل لودینگمون براش نمایش داده بشه اما دفعات بعدی دیگه اون اولویت انجام نشه،و محتوای خود سایت یعنی ایندکس اصلی سایت براش نمایش داده بشه

یه جورایی با کَش انجام شه،همون کاری که با پاپ آپ میکنن

یعنی هر 24 ساعت یکبار این اولویت انجام شه!

بازم امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم :D

قطعا میشه و در اینمورد خاص باید دوستان کمک کنن . من گمان کردم شما میخواید اول یک صفحه ورود داشته باشید و سپس سایت اصلی مثلا

yoursite.com/index.php

yoursite.com/home.php

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قطعا میشه و در اینمورد خاص باید دوستان کمک کنن . من گمان کردم شما میخواید اول یک صفحه ورود داشته باشید و سپس سایت اصلی مثلا

yoursite.com/index.php

yoursite.com/home.php

نه عزیز

بخاطر همینه که هیچ راه حلی نمیتونم پیدا کنم!

میخوام اون چیزی که توضیح دادم انجام بشه،خیلیم برام ضروریه!

امیدوارم دوستان راهنمایی کنند

از شما هم ممنون بابت راهنماییتون ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیز

بخاطر همینه که هیچ راه حلی نمیتونم پیدا کنم!

میخوام اون چیزی که توضیح دادم انجام بشه،خیلیم برام ضروریه!

امیدوارم دوستان راهنمایی کنند

از شما هم ممنون بابت راهنماییتون ;)

احتمالا بشه به کمکه دستورات if و else یا دستوراتی از این قبیل فهماند که اول یک دستور خاص رو لود کنه و سپس مطالب سایت رو نشون بده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا بشه به کمکه دستورات if و else یا دستوراتی از این قبیل فهماند که اول یک دستور خاص رو لود کنه و سپس مطالب سایت رو نشون بده

دقیقا به چه صورت؟

میشه یکم بیشتر توضیح بدین یا یه نمونه کد بدین شاید تونستم اوکیش کنم

می دونم کار این دوتا دستوری که میگید چیه، اما نمیدونم چجوری میشه ازشون استفاده کرد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php if ( is_user_logged_in() ) { ?>
دکمه اول
<?php } else { ?>
دکمه دوم
<?php } ?>

اینو یکی از دوستان همینجا بهم داده با استفاده از این کد فهموندم که در صورت لاگین بودن کاربر در سایت یه دکمه نشون بده و در صورت لاگین نبودن یه دکمه دیگه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php if ( is_user_logged_in() ) { ?>
دکمه اول
<?php } else { ?>
دکمه دوم
<?php } ?>

اینو یکی از دوستان همینجا بهم داده با استفاده از این کد فهموندم که در صورت لاگین بودن کاربر در سایت یه دکمه نشون بده و در صورت لاگین نبودن یه دکمه دیگه

خب متاسفانه چون من زیاد از php سر در نمیارم نمیتونم اینجوری به نتیجه ای برسم!!

از طرفی هم چون اینکاری که میخوام انجام بدم یکم پیچیدس مثل اینکه کلا از توان خودم خارجه!

ایشالا که اینجا بتونم به نتیجه برسم...

بازم ممنون از شما

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیشکی نیست کار ما رو راه بندازه؟؟

3 روز گذشت :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یک هفته ی دیگه هم گذشت

یعنی اینجا این همه استاد وردپرس هست،هیشکی اینکارو بلد نیست؟! :|

ویرایش شده در توسط Milad123
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

128 بازدید

دو هفته هم گذشت! :|||

واقعا چرا هیشکی به این تاپیک جواب نمیده؟!! :|

نیاز به راهنمایی دارم خب اینجا هم که ماشالا پر از استاد وردپرسه

پس من کجا برم سوالمو بپرسم؟! :|

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اینقد این کاری که شما می خواید انجام بدین سادس که من همش فکر می کنم اشتباه متوجه شد.

کافیه فایل HTML مورد نظر رو با نام index.htm (دقت کنید پسوند htm است) بزارید تو پوشه اصلی سایت!!!

همینو می خواستید؟؟؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اینقد این کاری که شما می خواید انجام بدین سادس که من همش فکر می کنم اشتباه متوجه شد.

کافیه فایل HTML مورد نظر رو با نام index.htm (دقت کنید پسوند htm است) بزارید تو پوشه اصلی سایت!!!

همینو می خواستید؟؟؟؟

عزیز اگه اینقدر ساده بود تا الان که یا جواب گرفته بودم یا خودم انجام داده بودم!!

بی احترامی نباشه اما مثل اینکه سوالم یه جوریه که این همه خبره توی انجمن هست هیچکدوم بلد نیستن جواب بدن متاسفانه!

تاپیک نزدیک 20 روزه ایجاد شده هیشکیم محل نمیذاره دیگه داشتم به این نتیجه میرسیدم که اینجا هم داره میشه مثل انجمن وردپرس فارسی!

این نقل قولمو بخونید متوجه میشید : ♥

ببینید اینکار من یه مقدار خاصه برا همین نمیتونم چیزی در موردش پیدا کنم!

من یه فایل جاوا اسکریپت دارم در قالب یک صفحه ی html

که این صفحه حاوی این کدها،هر 5 ثانیه یکبار ریلود میشه!

حالا میخوام این صفحه رو که هر 5 ثانیه یکبار ریلود میشه بذارم بعنوان صفحه اصلی سایتم با این تفاوت که با یکبار ریلود شدن بره به محتوای سایت!

یعنی نمیخوام اون آدرس سایت توی آدرس بار، تغییری بکنه،فقط میخوام یکبار این لودینگ اول سایت نمایش داده بشه و بعد از 5 ثانیه بجای ریلود شدن خودش، بعد از 5 ثانیه محتوای سایت رو به نمایش در بیاره!

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه! امیدوارم متوجه شده باشید!

اگر مبهمه،بگید تا با مثال براتون توضیح بدم. :)

الان با استفاده از این کد میشه به وردپرس فهموند که اول صفحه ای که میخواییم نمایش بده و اولویت دوم ایندکس خود قالبه

این کد توی htaccess قرار میگیره و این عمل انجام میشه :


DirectoryIndex index.html index.php

حالا میشه کاری کرد که بهش بفهمونیم این ارجعیت فقط یکبار انجام بشه؟

یعنی چی؟

یعنی اینکه هر کاربری که وارد سایت میشه، دفعه ی اول اون فایل لودینگمون براش نمایش داده بشه اما دفعات بعدی دیگه اون اولویت انجام نشه،و محتوای خود سایت یعنی ایندکس اصلی سایت براش نمایش داده بشه

یه جورایی با کَش انجام شه،همون کاری که با پاپ آپ میکنن

یعنی هر 24 ساعت یکبار این اولویت انجام شه!

بازم امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آهان. خوب شما می تونید در کش مرورگر یه داده ای ذخیره کنید و وقتی موقع نمایش صفحه html برابر با مقدار مورد نظر بود، مستقیما به index.php مراجعه کنه.

فکر کنم بهتر این باشه که تو خود index.php یا یکی از فایلهای مربوطه این خاصیت رو تعریف کنید. یعنی وقتی وارد سایت شد و با توجه به اطلاعات کش صفحه اینترو نمایش داده نشده بود، به صفحه مورد نظر شما بره و پس از نمایش اینترو دوباره به صفحه اصلی سایت برگرده. البته اینجوری آدرس بار یه آدرس دیگه و نشون میده تو صفحه html.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ابتدا اون صفحه استارتر خودتون را بصورت قالب برگه پیاده کنید ، سپس کد زیر را در ابتدای فایل index.php قالبتون بزارید :


<?php
if($_COOKIE["see"] == false){
setcookie("see", true, time()+(3600*24));
header('location: http://mrprogrammer.net');
}
?>

فقط در خط چهارم به جای http://mrprogrammer.net آدرس صفحه استارتر را بزارید.

با انجام موارد بالا اگر کاربری برای اولین باز سایتتون را باز کنه به صفحه استارتر میره و تا 24 ساعت بعد اگر بازم مراجعه کنه دیگه به استارتر نمیره اما بعد از 24 ساعت با مراجعه دوباره به استاتر میره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ابتدا اون صفحه استارتر خودتون را بصورت قالب برگه پیاده کنید ، سپس کد زیر را در ابتدای فایل index.php قالبتون بزارید :


<?php
if($_COOKIE["see"] == false){
setcookie("see", true, time()+(3600*24));
header('location: http://mrprogrammer.net');
}
?>

فقط در خط چهارم به جای http://mrprogrammer.net آدرس صفحه استارتر را بزارید.

با انجام موارد بالا اگر کاربری برای اولین باز سایتتون را باز کنه به صفحه استارتر میره و تا 24 ساعت بعد اگر بازم مراجعه کنه دیگه به استارتر نمیره اما بعد از 24 ساعت با مراجعه دوباره به استاتر میره

بصورت برگه پیاده کنم منظورتون این روشه؟؟

http://hamyarwp.com/wordpress/%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AC%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87/

اگر بله، اسم و پسوند فایل باید به چه صورت باشه؟؟

page.php؟

یا فرقی نداره؟؟

چون بصورت برگه که میسازیم بهرحال یه صفحه ای ایجاد میشه مثلا به این آدرس :

site.com/page/

یا یه همچین چیزی

فکر کنم منظورتون از جمله اولتون رو درست متوجه نشدم!

اگه ممکنه در اون موردم یه توضیحی بدید ممنون میشم.

کد رو داخل ایندکس قرار دادم الان مشکلی نیست سایت بالا میاد یعنی خطایی نمیده

حالا چطور بهش صفحه استارتر رو بفهمونیم؟!

آهان. خوب شما می تونید در کش مرورگر یه داده ای ذخیره کنید و وقتی موقع نمایش صفحه html برابر با مقدار مورد نظر بود، مستقیما به index.php مراجعه کنه.

فکر کنم بهتر این باشه که تو خود index.php یا یکی از فایلهای مربوطه این خاصیت رو تعریف کنید. یعنی وقتی وارد سایت شد و با توجه به اطلاعات کش صفحه اینترو نمایش داده نشده بود، به صفحه مورد نظر شما بره و پس از نمایش اینترو دوباره به صفحه اصلی سایت برگرده. البته اینجوری آدرس بار یه آدرس دیگه و نشون میده تو صفحه html.

ممنون عزیز ولی نمیخوام آدرس توی آدرس بار مرورگر تغییری کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله منظورم از قالب برگه همونی هست که فهمیدید

آدرس برگه استارتر را بجای http://mrprogrammer.net در خط چهارم بزارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله منظورم از قالب برگه همونی هست که فهمیدید

آدرس برگه استارتر را بجای http://mrprogrammer.net در خط چهارم بزارید

یعنی مثلا اگه اون صفحه ای که میخوام بیاد صفحه اصلی لینکش اینه :

site.com/page

کد شما رو به این صورت قرار بدم اول فایل ایندکس قالبم؟؟


<?php
if($_COOKIE["see"] == false){
setcookie("see", true, time()+(3600*24));
header('location: http://site.com/page');
}
?>

اگر بله، اینکارو انجام دادم اما عملکردی نداره و هیچ تغییری ایجاد نشده!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آهان حالا انجام شد

الان دفعه اول اون صفحه میاد

یه لودینگی که هر 5 ثانیه یکبار رفرش میشه

اما میخوام یکبار که رفرش شد بعد سایت باز بشه

ولی الان هرچقدر که رفرش میشه سایت نمیاد،تا خودمون یکبار اف بزنیم تا سایت بیاد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا یه فکر دیگه. فکر کنم بد نباشه. شما می تونید محتویات صفحه ای که می خواید در بالای هدر اصلی سایت قرار بدین (مثلا در تگ div)، در واقع تو صفحه اصلی باشه ولی به صورت مخفی.

هر وقت نیاز به نمایشش بود کل محتوای صفحه با استفاده از دستورهای موجود مخفی بشه و محتویات صفحه مورد نظر نمایش داده بشه. اینجوری آدرس هم عوض نمیشه.

بعد از زمان مورد نظر هم کافیه مجددا تگ div مربوطه رو مخفی کنید و بقیه محتویات صفحه رو از حالت مخفی خارج کنید. :rolleyes:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا یه فکر دیگه. فکر کنم بد نباشه. شما می تونید محتویات صفحه ای که می خواید در بالای هدر اصلی سایت قرار بدین (مثلا در تگ div)، در واقع تو صفحه اصلی باشه ولی به صورت مخفی.

هر وقت نیاز به نمایشش بود کل محتوای صفحه با استفاده از دستورهای موجود مخفی بشه و محتویات صفحه مورد نظر نمایش داده بشه. اینجوری آدرس هم عوض نمیشه.

بعد از زمان مورد نظر هم کافیه مجددا تگ div مربوطه رو مخفی کنید و بقیه محتویات صفحه رو از حالت مخفی خارج کنید. :rolleyes:

اگه بشه اینکارو انجام داد که خیلی عالی میشه!

امکانش هست با مثال توضیح بدید یا کدشو بهم بدید؟؟

خیلی وقته لنگ این کارم

ممنون میشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد که ندارم. کدنویسیم هم خیلی ابتداییه بهتره به روش استانداردی کد نویسی شه. الان من بخوام بنویسم بعد 3 ساعت یه کد ناقصی با جاوا اسکریپت می تونم در بیارم.

ولی فکر کنم بهترین راه همینه، البته اگر سایتتون زود لود میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد که ندارم. کدنویسیم هم خیلی ابتداییه بهتره به روش استانداردی کد نویسی شه. الان من بخوام بنویسم بعد 3 ساعت یه کد ناقصی با جاوا اسکریپت می تونم در بیارم.

ولی فکر کنم بهترین راه همینه، البته اگر سایتتون زود لود میشه.

اوکی بهرحال ممنن از راهنمایی و پیشنهادتون ;)

از دوستان کسی هست بتونه به این صورت کدنویسی کنه؟؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، ببینید اینکه استاید پاسخ نمیدن دلیلش این نیست که سؤال شما خیلی سخته.

سؤالتون یکم غیرواضحه.

برای مثال این چیزی که من تا الآن فهمیدم اینکه یه چیزی شبیه به خبر نمایش داده بشه توی سایت.

افزونه هاش هست. میتونی از وردپرس بگیریشون.

برای مثال وقتی که وارد سایت میشن نمایش داده میشه:

(( سلام، به سایت ما خوش اومدی ))

اون بالا هم یه ضربدر (×) داره که میتونن ببندنش.

با یکم تغییر توی افزونه میشه به جای اون جمله یه iframe از آدرس مورد نظر شما (یعنی همون کد که فرمودی) بذاری.

اگر منظورت همین بود این افزونه فکر کنم بهترین گزینه باشه:

https://wordpress.org/plugins/wp-welcome-message/screenshots/

علاوه بر اینکه میتونی تنظیم کنی که به کاربران عضو شده یا عضو نشده نشونش بده میتونی تنظیم کنی که برای اوّلین بار نمایش بده یا بعدش هم نمایش بده یا حتّی اینکه توی همه صفحه ها نمایشش بده یا نه فقط توی صفحه اصلی.

مهم ترین چیزش هم که فکر کنم به دردت بخوره اینکه از جاوا اسکریپت هم پشتیبانی میکنه (توی ویرایشگرش قسمت "متن" میتونی جاوا اسکریپت هم اضافه کنی).

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری