elshan

نمایش افزونه در محل دلخواه

13 پست در این موضوع قرار دارد

چطوری می تونم مکان یه افزونه رو تغییر بدم.مثلا افزونه اشتراک گذاری بعد از نوشته های پست میاد میخوام بعد از اتمام پست و در زیر اون بیاد؟تشکر

تو رو خدا چرا هیچ کس جواب پست های منو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگه افزونه با استفاده از تابع نمایش داده میشه،باید تابع رو در جایی که می خواید افزونه نمایش داده بشه درج کنید. (single.php یا...)

ویرایش شده در توسط rayagraph
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگهافزونه با استفاده از تابع نمایش داده میشه،باید تابع رو در جایی که می خواید نمایش داده بشه درج کنید.(single.php یا...)

از کجا بدونم با تابع است یانه؟

Persian Add To Social Bookmarking

از این استفاده می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توي صحفه افزونه اگه داراي تابع باشه درج ميشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توي صحفه افزونه اگه داراي تابع باشه درج ميشه !

Persian Add To Social Bookmarking

از این استفاده می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز

صبورتر باشید

بین پیام اول و دوم شما 18 دقیقه اختلافه

به شکلی شما سئوالتنون رو مطرح کردید 20 دقیقه زمان می بره آدم بفهمه منظورتون چیه

افزونه تون چیه

معمولا در هر افزونه پنلی داره برای تنظیم

یکی از آیتم هاشم لینه که جای افزونه بالای پست باشه پایینش باشه یا هیچکدوم

چنین تنظیمی را به حالت هیچکدام یا مانوئل یا دیزایبل قرار بدید و از صفحه ی readme.txt

افزونه کد php جاگذاری در وبلاگ را کپی کنید و در هرجای قالب که خواستید بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز

صبورتر باشید

بین پیام اول و دوم شما 18 دقیقه اختلافه

به شکلی شما سئوالتنون رو مطرح کردید 20 دقیقه زمان می بره آدم بفهمه منظورتون چیه

افزونه تون چیه

معمولا در هر افزونه پنلی داره برای تنظیم

یکی از آیتم هاشم لینه که جای افزونه بالای پست باشه پایینش باشه یا هیچکدوم

چنین تنظیمی را به حالت هیچکدام یا مانوئل یا دیزایبل قرار بدید و از صفحه ی readme.txt

افزونه کد php جاگذاری در وبلاگ را کپی کنید و در هرجای قالب که خواستید بگذارید

سلام.این افزونه ایرانی هست.پرشین اسکریپ نوشته و نه تنظیمات داره نه کدی که بشه تو جایی که می خوای نمایش بدی...؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس دانلود رو بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما افزونه رو فعال کنید باید خودش بعد از هر مطلب خودش نمایش داده بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب درسته، افزونه به صورت خودکار بعد از متن مطلب نمایش داده میشه.

حالا چگونه مکان نمایش رو به غیر از بعد از متن مطلب تغییر بدیم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه حلش رو پیدا کردم. توضیح میدم شاید بدردتون بخوره :

افزونه رو غیر فعال کنید.

تصاویر موجود در پوشه ی images افزونه رو به پوشه ی images قالب منتقل کنید.

کد زیر رو در مکان مورد نظر قرار بدین.


<div style="padding:16px 0 16px 0; text-align:justify;width: 100%;">
<b>این مطلب را به اشتراک بگذارید : </b><br>
<a href="http://www.balatarin.com/links/submit?phase=2&url=<?php the_permalink() ?>&title=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در بالاترین" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/baalatarin.png" border="0" alt="balatarin" /></a>
<br>
<a href="http://www.cloob.com/share/link/add?url=<?php the_permalink() ?>&title='<?php the_title(); ?>" title="اشتراک گذاری در کلوب" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/cloob.gif" border="0" alt="cloob" /></a>
<br>
<a href="http://donbaler.com/share/link/add/?url=<?php the_permalink() ?>&title='<?php the_title(); ?>" title="اشتراک گذاری در میکروبلاگ دنبالر" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/donbaler.gif" border="0" alt="Donbaler" /></a>
<br>
<a href="http://www.viwio.com/home/?status=<?php the_permalink() ?>&subject=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در وی ویو" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/viwio.png" border="0" alt="viwio" /></a>
<br>
<a href="https://donbaleh.com/submit.php?url=<?php the_permalink() ?>&subject=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در دنباله" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/donbaleh.gif" border="0" alt="Donbaleh" /></a>
<br>
<a href="http://twitter.com/home?status=<?php the_title(); ?> - <?php the_permalink() ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک در توییتر" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/twitter.png" border="0" alt="Twitter" /></a>
<br>
<a href="http://facebook.com/sharer.php?u=<?php the_permalink() ?>&t=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در Facebook" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/facebook.png" border="0" alt="Facebook" /></a>
<br>
<a href="http://www.google.com/reader/link?url=<?php the_permalink() ?>&title=<?php the_title(); ?>&srcURL=<?php the_permalink() ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در Google Buzz" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/google-buzz.png" border="0" alt="Google Buzz" /></a>
<br>
<a href="http://google.com/bookmarks/mark?op=add&bkmk=<?php the_permalink() ?>&title=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در Google Bookmarks" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/google.png" border="0" alt="Google Bookmarks" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40" /></a>
<br>
<a href="http://digg.com/submit?phase=2&url=<?php the_permalink() ?>&title=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در Digg" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/digg.png" border="0" alt="Digg" /></a>
<br>
<a href="ymsgr:im?msg=ino bebin - <?php the_permalink() ?> - <?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در یاهو مسنجر" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/yahoo.gif" border="0" alt="yahoo" /></a>
<br>
<a href="http://technorati.com/faves?add=<?php the_permalink() ?>&title=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در Technorati" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/Technorati.png" border="0" alt="Technorati" /></a>
<br>
<a href="http://delicious.com/post?url=<?php the_permalink() ?>&title=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در delicious" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/delicious.png" border="0" alt="delicious" /></a>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای کار به این سختی می تونید مستنندات افزونه رو بخونید و تابع اونرو کگپی کنید به محل دلخواه این تابع در فایل readme.txt معرفی می شه و به واسطه تگ php کاملا مشخصه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv