elshan

نمایش افزونه در محل دلخواه

13 پست در این موضوع قرار دارد

چطوری می تونم مکان یه افزونه رو تغییر بدم.مثلا افزونه اشتراک گذاری بعد از نوشته های پست میاد میخوام بعد از اتمام پست و در زیر اون بیاد؟تشکر

تو رو خدا چرا هیچ کس جواب پست های منو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگه افزونه با استفاده از تابع نمایش داده میشه،باید تابع رو در جایی که می خواید افزونه نمایش داده بشه درج کنید. (single.php یا...)

ویرایش شده در توسط rayagraph
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگهافزونه با استفاده از تابع نمایش داده میشه،باید تابع رو در جایی که می خواید نمایش داده بشه درج کنید.(single.php یا...)

از کجا بدونم با تابع است یانه؟

Persian Add To Social Bookmarking

از این استفاده می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توي صحفه افزونه اگه داراي تابع باشه درج ميشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توي صحفه افزونه اگه داراي تابع باشه درج ميشه !

Persian Add To Social Bookmarking

از این استفاده می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز

صبورتر باشید

بین پیام اول و دوم شما 18 دقیقه اختلافه

به شکلی شما سئوالتنون رو مطرح کردید 20 دقیقه زمان می بره آدم بفهمه منظورتون چیه

افزونه تون چیه

معمولا در هر افزونه پنلی داره برای تنظیم

یکی از آیتم هاشم لینه که جای افزونه بالای پست باشه پایینش باشه یا هیچکدوم

چنین تنظیمی را به حالت هیچکدام یا مانوئل یا دیزایبل قرار بدید و از صفحه ی readme.txt

افزونه کد php جاگذاری در وبلاگ را کپی کنید و در هرجای قالب که خواستید بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز

صبورتر باشید

بین پیام اول و دوم شما 18 دقیقه اختلافه

به شکلی شما سئوالتنون رو مطرح کردید 20 دقیقه زمان می بره آدم بفهمه منظورتون چیه

افزونه تون چیه

معمولا در هر افزونه پنلی داره برای تنظیم

یکی از آیتم هاشم لینه که جای افزونه بالای پست باشه پایینش باشه یا هیچکدوم

چنین تنظیمی را به حالت هیچکدام یا مانوئل یا دیزایبل قرار بدید و از صفحه ی readme.txt

افزونه کد php جاگذاری در وبلاگ را کپی کنید و در هرجای قالب که خواستید بگذارید

سلام.این افزونه ایرانی هست.پرشین اسکریپ نوشته و نه تنظیمات داره نه کدی که بشه تو جایی که می خوای نمایش بدی...؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس دانلود رو بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما افزونه رو فعال کنید باید خودش بعد از هر مطلب خودش نمایش داده بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب درسته، افزونه به صورت خودکار بعد از متن مطلب نمایش داده میشه.

حالا چگونه مکان نمایش رو به غیر از بعد از متن مطلب تغییر بدیم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه حلش رو پیدا کردم. توضیح میدم شاید بدردتون بخوره :

افزونه رو غیر فعال کنید.

تصاویر موجود در پوشه ی images افزونه رو به پوشه ی images قالب منتقل کنید.

کد زیر رو در مکان مورد نظر قرار بدین.


<div style="padding:16px 0 16px 0; text-align:justify;width: 100%;">
<b>این مطلب را به اشتراک بگذارید : </b><br>
<a href="http://www.balatarin.com/links/submit?phase=2&url=<?php the_permalink() ?>&title=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در بالاترین" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/baalatarin.png" border="0" alt="balatarin" /></a>
<br>
<a href="http://www.cloob.com/share/link/add?url=<?php the_permalink() ?>&title='<?php the_title(); ?>" title="اشتراک گذاری در کلوب" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/cloob.gif" border="0" alt="cloob" /></a>
<br>
<a href="http://donbaler.com/share/link/add/?url=<?php the_permalink() ?>&title='<?php the_title(); ?>" title="اشتراک گذاری در میکروبلاگ دنبالر" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/donbaler.gif" border="0" alt="Donbaler" /></a>
<br>
<a href="http://www.viwio.com/home/?status=<?php the_permalink() ?>&subject=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در وی ویو" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/viwio.png" border="0" alt="viwio" /></a>
<br>
<a href="https://donbaleh.com/submit.php?url=<?php the_permalink() ?>&subject=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در دنباله" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/donbaleh.gif" border="0" alt="Donbaleh" /></a>
<br>
<a href="http://twitter.com/home?status=<?php the_title(); ?> - <?php the_permalink() ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک در توییتر" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/twitter.png" border="0" alt="Twitter" /></a>
<br>
<a href="http://facebook.com/sharer.php?u=<?php the_permalink() ?>&t=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در Facebook" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/facebook.png" border="0" alt="Facebook" /></a>
<br>
<a href="http://www.google.com/reader/link?url=<?php the_permalink() ?>&title=<?php the_title(); ?>&srcURL=<?php the_permalink() ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در Google Buzz" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/google-buzz.png" border="0" alt="Google Buzz" /></a>
<br>
<a href="http://google.com/bookmarks/mark?op=add&bkmk=<?php the_permalink() ?>&title=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در Google Bookmarks" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/google.png" border="0" alt="Google Bookmarks" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40" /></a>
<br>
<a href="http://digg.com/submit?phase=2&url=<?php the_permalink() ?>&title=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در Digg" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/digg.png" border="0" alt="Digg" /></a>
<br>
<a href="ymsgr:im?msg=ino bebin - <?php the_permalink() ?> - <?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در یاهو مسنجر" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/yahoo.gif" border="0" alt="yahoo" /></a>
<br>
<a href="http://technorati.com/faves?add=<?php the_permalink() ?>&title=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در Technorati" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/Technorati.png" border="0" alt="Technorati" /></a>
<br>
<a href="http://delicious.com/post?url=<?php the_permalink() ?>&title=<?php the_title(); ?>" target="_blank" rel="nofollow" title="اشتراک گذاری در delicious" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/delicious.png" border="0" alt="delicious" /></a>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای کار به این سختی می تونید مستنندات افزونه رو بخونید و تابع اونرو کگپی کنید به محل دلخواه این تابع در فایل readme.txt معرفی می شه و به واسطه تگ php کاملا مشخصه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم