site

عمل نکردن تگ h1 در سایتم

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

در صفحه header قالبم ، کد h1 به صورت زیر هست :


<h1 class="site-title"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>

اما وقتی تو سایت های سئو سرچ می کنم ، تعداد تگ h1 رو 0 میزنه

کد بالا رو حذف کردم و از کدهای زیر نیز استفاده کردم اما کار نکرد :


<div style='display:none'><h1>عنوان</h1></div>

و


<li><h1><span style="font-size: 1pt; font-weight: 400">عنوان سایت</span></h1></li>

آدرس سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

در صفحه header قالبم ، کد h1 به صورت زیر هست :


<h1 class="site-title"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>

اما وقتی تو سایت های سئو سرچ می کنم ، تعداد تگ h1 رو 0 میزنه

کد بالا رو حذف کردم و از کدهای زیر نیز استفاده کردم اما کار نکرد :


<div style='display:none'><h1>عنوان</h1></div>

و


<li><h1><span style="font-size: 1pt; font-weight: 400">عنوان سایت</span></h1></li>

آدرس سایت

سلام .

این کد را در header قرار بدید :


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><a title="نام سایت شما" href=">نام سایت شما</a></h1>
<?php } else { ?>
<h2><a title="نام سایت شما" href="http://">نام سایت شما</a></h2>
<?php }?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام .

این کد را در header قرار بدید :


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><a title="نام سایت شما" href=">نام سایت شما</a></h1>
<?php } else { ?>
<h2><a title="نام سایت شما" href="http://">نام سایت شما</a></h2>
<?php }?>

سلام ممنون

این کد تداخلی با افزونه yost نداره ؟!

این کد مشکلی از بابت سئو و ... نداره ؟

دستور else برای چیست ؟

ویرایش شده در توسط site
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، این کد باید در داخل تگ <body> قرار بگیره...

else برای اینکه اگر در صفحه ی اوّل بود h1 نمایش بده و اگر توی پست ها بود و توی جاهای دیگه h2

(در هر صفحه فقط باید یک h1 باشه و در پست ها h1 متعلق به نام پست میشه)

درضمن کد ها رو نباید مخفی کرد چون سئوشون حساب نمیشه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنون

این کد تداخلی با افزونه yost نداره ؟!

این کد مشکلی از بابت سئو و ... نداره ؟

دستور else برای چیست ؟

سلام

به یواست و سایر افزونه های seo بستگی نداره مهم اینه که تو هر صفحه حداقل یک عدد اچ ۱ و حداکثر ۲ تا از اون وجود داشته باشه حالا دیگه مهم نیست این تگ اچ یک با چه افزونه یا کد دستی ساخته شده در صفحه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس از دوستان

من کدی که دوستان گفتند رو تو header.php و بعد از تگ body گذاشتم اما مثل اینکه دوباره کار نکرد !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس از دوستان

من کدی که دوستان گفتند رو تو header.php و بعد از تگ body گذاشتم اما مثل اینکه دوباره کار نکرد !!!

دقیقاً کجا گذاشتی؟

کد h1ت رو اینجا بذار.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دقیقاً کجا گذاشتی؟

کد h1ت رو اینجا بذار.

چند خط بعد از باز شدن تگ body . البته نمیدونم که تگ <body> در کجا بسته شده است !!! در header.php من چیزی به نام </body> ندیدم

کد header.php :


<?php global $theme; ?><!DOCTYPE html><?php function wp_initialize_the_theme() { if (!function_exists("wp_initialize_the_theme_load") || !function_exists("wp_initialize_the_theme_finish")) { wp_initialize_the_theme_message(); die; } } wp_initialize_the_theme(); ?>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php $theme->meta_title(); ?></title>
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0" />
<?php $theme->hook('meta'); ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/screen.css" type="text/css" media="screen, projection" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/print.css" type="text/css" media="print" />
<!--[if lt IE 8]><link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/ie.css" type="text/css" media="screen, projection" /><![endif]-->
<link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/defaults.css" type="text/css" media="screen, projection" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen, projection" />
<?php wp_head(); ?>
<?php $theme->hook('head'); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<?php $theme->hook('html_before'); ?>
<div id="wrapper">
<div id="container" class="container">

<div class="span-21">
<?php if($theme->display('menu_primary')) { ?>
<?php $theme->hook('menu_primary'); ?>
<?php } ?>
</div>

<div class="span-3 last">
<?php $theme->hook('soccial_icons'); ?>
</div>

<div id="header" class="span-24">

<div class="branding">
<?php if ($theme->display('logo')) { ?>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><img class="logo" src="<?php $theme->option('logo'); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>" /></a>
<?php } else { ?>
<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/"></a></h1>
<?php } else { ?>
<h2><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/"></a></h2>
<?php }?>

<h2 class="site-description"><?php bloginfo('description'); ?></h2>
<?php } ?>
</div><!-- .branding -->
<div class="header-banner">
<?php $theme->option('header_banner'); ?>
</div><!-- .header-banner -->

</div><!-- #header -->

<?php if($theme->display('menu_secondary')) { ?>
<div class="span-24">
<?php $theme->hook('menu_secondary'); ?>
</div>
<?php } ?>

ویرایش شده در توسط site
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چند خط بعد از باز شدن تگ body . البته نمیدونم که تگ <body> در کجا بسته شده است !!! در header.php من چیزی به نام </body> ندیدم

کد header.php :


<?php global $theme; ?><!DOCTYPE html><?php function wp_initialize_the_theme() { if (!function_exists("wp_initialize_the_theme_load") || !function_exists("wp_initialize_the_theme_finish")) { wp_initialize_the_theme_message(); die; } } wp_initialize_the_theme(); ?>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php $theme->meta_title(); ?></title>
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0" />
<?php $theme->hook('meta'); ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/screen.css" type="text/css" media="screen, projection" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/print.css" type="text/css" media="print" />
<!--[if lt IE 8]><link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/ie.css" type="text/css" media="screen, projection" /><![endif]-->
<link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/defaults.css" type="text/css" media="screen, projection" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen, projection" />
<?php wp_head(); ?>
<?php $theme->hook('head'); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<?php $theme->hook('html_before'); ?>
<div id="wrapper">
<div id="container" class="container">

<div class="span-21">
<?php if($theme->display('menu_primary')) { ?>
<?php $theme->hook('menu_primary'); ?>
<?php } ?>
</div>

<div class="span-3 last">
<?php $theme->hook('soccial_icons'); ?>
</div>

<div id="header" class="span-24">

<div class="branding">
<?php if ($theme->display('logo')) { ?>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><img class="logo" src="<?php $theme->option('logo'); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>" /></a>
<?php } else { ?>
<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/"></a></h1>
<?php } else { ?>
<h2><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/"></a></h2>
<?php }?>

<h2 class="site-description"><?php bloginfo('description'); ?></h2>
<?php } ?>
</div><!-- .branding -->
<div class="header-banner">
<?php $theme->option('header_banner'); ?>
</div><!-- .header-banner -->

</div><!-- #header -->

<?php if($theme->display('menu_secondary')) { ?>
<div class="span-24">
<?php $theme->hook('menu_secondary'); ?>
</div>
<?php } ?>

دقیقاً باید چی رو نشون بده؟

<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/">اینجا نوشته رو بنویس</a></h1>
<?php } else { ?>
<h2><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/">اینجا نوشته رو بنویس</a></h2>
<?php }?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دقیقاً باید چی رو نشون بده؟

<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/">اینجا نوشته رو بنویس</a></h1>
<?php } else { ?>
<h2><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/">اینجا نوشته رو بنویس</a></h2>
<?php }?>

این کد رو یکی از دوستان در پست دوم بهم معرفی کرد

سایت من تگ h1 نداره .

میخوام یه کدی تو قالب بزارم که h1 رو نشون بده . از هر کدی که استفاده کردم ، مشکل حل نشد

البته من همینجوری واسه تست گذاشتم .

هرکدی که گذاشتم کار نکرده تا به حال

اصلا خود قالب یه کدی تو header.php داشت که اونم کار نمی کرد . کد :


<h1 class="site-title"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>

ویرایش شده در توسط site
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو یکی از دوستان در پست دوم بهم معرفی کرد

سایت من تگ h1 نداره .

میخوام یه کدی تو قالب بزارم که h1 رو نشون بده . از هر کدی که استفاده کردم ، مشکل حل نشد

البته من همینجوری واسه تست گذاشتم .

هرکدی که گذاشتم کار نکرده تا به حال

اصلا خود قالب یه کدی تو header.php داشت که اونم کار نمی کرد . کد :


<h1 class="site-title"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>

شما سایتتونو در کجا تست h1 میکنید ؟

لینک سایت خودتون + سایتی که در اون سایت خودتونو تست میکنید ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما سایتتونو در کجا تست h1 میکنید ؟

لینک سایت خودتون + سایتی که در اون سایت خودتونو تست میکنید ؟

لینک تستتر ها (سایت های زیر مشکلی از بابت چک کردن ندارن) :

http://www.seoreview...adings-checker/

http://tools.weburlo...der-tag-checker

لینک سایت خودم

ویرایش شده در توسط site
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الآن اگه کد زیر رو:


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/">اینجا نوشته رو بنویس</a></h1>
<?php } else { ?>
<h2><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/">اینجا نوشته رو بنویس</a></h2>
<?php }?>

(که قبلاً هم بود) توی پوسته اتون بذارین یه متن بزرگ (اینجا نوشته رو بنویس) میاد ، همون رو کافیه عوض کنی.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه تو سورس سایتتون نمیاد توجه داشته باشید که کش سرور سایتتون رو خالی میکنید تا فایل جدید ساخته بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الآن اگه کد زیر رو:


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/">اینجا نوشته رو بنویس</a></h1>
<?php } else { ?>
<h2><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/">اینجا نوشته رو بنویس</a></h2>
<?php }?>

(که قبلاً هم بود) توی پوسته اتون بذارین یه متن بزرگ (اینجا نوشته رو بنویس) میاد ، همون رو کافیه عوض کنی.

سلام

باز هم نشد

کش سایت رو هم خالی کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتوای فایل index.php قالب سایتتون رو بذارید بررسی بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتوای فایل index.php قالب سایتتون رو بذارید بررسی بشه

خدمت شما :


<?php get_template_part('content', 'before'); ?>
<div class="content">

<?php get_template_part('loop', 'homepage'); ?>

</div><!-- .content -->
<?php get_template_part('content', 'after'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما :


<?php get_template_part('content', 'before'); ?>
<div class="content">

<?php get_template_part('loop', 'homepage'); ?>

</div><!-- .content -->
<?php get_template_part('content', 'after'); ?>

به کد زیر تغییر بدید


<?php get_template_part('content', 'before'); ?>
<div class="content">
<h1>TEST</h1>
<?php get_template_part('loop', 'homepage'); ?>

</div><!-- .content -->
<?php get_template_part('content', 'after'); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به کد زیر تغییر بدید


<?php get_template_part('content', 'before'); ?>
<div class="content">
<h1>TEST</h1>
<?php get_template_part('loop', 'homepage'); ?>

</div><!-- .content -->
<?php get_template_part('content', 'after'); ?>

ممنون.تو صفحه اصلی h1 اومد اما تو سایر صفحات ظاهر نمیشه

آیا h1 در مکان درستی قرار گفته ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.تو صفحه اصلی h1 اومد اما تو سایر صفحات ظاهر نمیشه

آیا h1 در مکان درستی قرار گفته ؟

خب شما باید تو یه قسمت عمومی بذارین تا برای همه جاها نمایش داده بشه.

به طور مثال در قسمت header یا footer یا siderbar

اون کد PHP رو که شرطی بود باید در جال مشخص شده باشه.

شما رفتی جای else یه کد PHP دیگه گذاشتی...

کد کامل header.php:


<?php global $theme; ?><!DOCTYPE html><?php function wp_initialize_the_theme() { if (!function_exists("wp_initialize_the_theme_load") || !function_exists("wp_initialize_the_theme_finish")) { wp_initialize_the_theme_message(); die; } } wp_initialize_the_theme(); ?>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php $theme->meta_title(); ?></title>
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0" />
<?php $theme->hook('meta'); ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/screen.css" type="text/css" media="screen, projection" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/print.css" type="text/css" media="print" />
<!--[if lt IE 8]><link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/ie.css" type="text/css" media="screen, projection" /><![endif]-->
<link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/defaults.css" type="text/css" media="screen, projection" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen, projection" />
<?php wp_head(); ?>
<?php $theme->hook('head'); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<?php $theme->hook('html_before'); ?>
<div id="wrapper">
<div id="container" class="container">

<div class="span-21">
<?php if($theme->display('menu_primary')) { ?>
<?php $theme->hook('menu_primary'); ?>
<?php } ?>
</div>

<div class="span-3 last">
<?php $theme->hook('soccial_icons'); ?>
</div>

<div id="header" class="span-24">

<div class="branding">
<?php if ($theme->display('logo')) { ?>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><img class="logo" src="<?php $theme->option('logo'); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>" /></a>
<?php } else { ?>


<h2 class="site-description"><?php bloginfo('description'); ?></h2>
<?php } ?>
</div><!-- .branding -->
<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/">Test</a></h1>
<?php } else { ?>
<h2><a title="اس ام اس زیبا" href="http://smspa.ir/">Test</a></h2>
<?php }?>
<div class="header-banner">
<?php $theme->option('header_banner'); ?>
</div><!-- .header-banner -->

</div><!-- #header -->

<?php if($theme->display('menu_secondary')) { ?>
<div class="span-24">
<?php $theme->hook('menu_secondary'); ?>
</div>
<?php } ?>

(اگر نامیزون بود با جا به جا کردن کد حلّش کن)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

درست شد . فقط تومطالب ، نوشته ظاهر شده مثل اینکه h2 است.

آخرین سوالم این هست که اگه در css ، سایز h1 رو کم کنم ، تاثیری تو سئو داره ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

درست شد . فقط تومطالب ، نوشته ظاهر شده مثل اینکه h2 است.

آخرین سوالم این هست که اگه در css ، سایز h1 رو کم کنم ، تاثیری تو سئو داره ؟

ببینید با توجه به نتیجه

قالب شما ساختار خاص داره بهتره به یه سئو کار دسترسی بدید و به بهترین نحو این تطبیق کلمات کلیدی رو انجام بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

درست شد . فقط تومطالب ، نوشته ظاهر شده مثل اینکه h2 است.

آخرین سوالم این هست که اگه در css ، سایز h1 رو کم کنم ، تاثیری تو سئو داره ؟

خواهش میکنم ، نه سایز و افکت های دیگه تأثیری نداره فقط نامرئی کردن تأثیر داره...

بله از قصد توی مطالب h2 هست ، دلیلشم اینکه توی مطالب اسم سایت مهم نیست! عنوان مطلب مهمه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری