runy

آموزش بکار بردن SVG در HTML

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یه فایل SVG خودم ساختم ولی نمی دونم چطور باید در کد نویسی فراخوانی و ازش به عنوان آیکون فونت استفاده کنم.

ممنون میشم دوشتان آموزشش را بزارند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا مثل عکس های معمولی :


<img src="image.svg" />

برای تعیین ارتفاع و عرش هم میتونی بهش استایل بدی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا مثل عکس های معمولی :


<img src="image.svg" />

برای تعیین ارتفاع و عرش هم میتونی بهش استایل بدی

اینکار را کردم ولی رنگش تغییر نمیکنه .

می خوام بتونم بهش رنگ هم بدم و در مواقعی مثلا در آندازه خاصی رنگش تغییر کنه.

با این رنگش چه کنم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از خوصوصیت fill استفاده کنید ، مثلا


fill: #CFCFCF;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از خوصوصیت fill استفاده کنید ، مثلا


fill: #CFCFCF;

چطوری باید استفاده کنم

من اینطوری استفاد ه کردم نشد :


.iconfont img{
color:#DF3E41;
fill: #CFCFCF;
}
.iconfont{
width:200px;
height:100px;
color:#DF3E41;
fill: #CFCFCF;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در داخل تگ های اصلی فایل svg کلاس p-sv را به تگ patch بدید و اینطور استفاده کنید :


.p-sv{
fill: #CFCFCF;}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در داخل تگ های اصلی فایل svg کلاس p-sv را به تگ patch بدید و اینطور استفاده کنید :


.p-sv{
fill: #CFCFCF;}

کاری که من کردم :


<div class="iconfont">
<img class="p-sv" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/svg/road41.svg" >
</div>

.iconfont{
width:200px;
height:100px;
color:#DF3E41;

}
.p-sv{
fill: #ED1014;

}

ولی بازم نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل عکس svg را باز و هر چه تگ patch هست کلاس p-sv بهش بدید :


<svg ...>
<ellipse .../>
<path class="p-sv" .../>
</svg>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، فکر میکنم قسمتی از یک وب سایت از clip path برای background استفاده کرده باشه که می خوام مشابه به اون رو طراحی کنم. آدرس سایت و تصویر رو می زارم لطفا راهنمایی کنید.
      مشاهده سایت
       

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزیز. امیدوارم که حالتون خوب باشه. من میخوام جایگاه توضیحات دسته بندی محصولات که تو پوسته بالای محصولات نشون میده رو ببرم پایین محصولات. مثل دیجی کالا. متن توضیحاتم کامل نشون نده و با زدن بیشتر کامل نشون بده. کی میتونه کمکم کنه؟ فایل ووکامرس باید تغییر کنه یا قالبم؟
    • توسط Negar7
      سلام خوبین؟
      من میخوام کد html رو توی فایل ننویسم و بجاش آدرس URL اون رو بنویسیم، قطعه کدی که بتونه کدهای html رو مثلا از ادرس site.ir/poshe/negar.html بخونه هست؟
      اینجوری میخوام این قطعه کد html رو هر جا ااستفاده میکنم راحت قابل تغییر باشه از یکجا
      اساتید راهنمایی کنن لطفا
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من برای یکی از صفحات سایت نیاز دارم که دو تا فایل جاوا اسکریپت و یک css   رو داشته باشم، در کد html هم به این فایل ها آدرس دادم ولی نمیدونم این فایلا رو کجا اپ کنم. در پوشه های مربوط به خودشون در فولدرهای قالب فعال گذاشتم ولی نشد.
      میتونم کدشون رو داخل همون html وارد کنم؟ یا باید جایی این فایل ها اپلود شه؟