ilbeygi.m

مشکل در قالب

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

یک مشکل تو قالب دارم

مثلا وقتی یک افزونه نصب می کنم یا مثلا یک کار مدیریتی میکنم و چیزی را تنظیم میکنم بعد از فعال سازی یا سیو با یک صفحه سفید مواجه میشم و درست ریدایرکت نمیکنه یه صفحه قبلی.

میشه کمک کنید و توضیح بدین که باید چیکار کنم؟

و اینکه ایا قالبم باگ داره که اینطوری میشه یا از چیز دیگس؟

عکسم میتونید ببینید

با تشکر

post-7759-0-15767800-1421766187_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من زیاد متوجه منظورتون نشدم

ولی اگه شک دارید مشکل با قالبتون هست یکی از قالبت های پیشفرض خود وردپرس (پیشنهاد میشه 2015 رو) فعال کنید ببینید بازم مشکل پا برجاست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من زیاد متوجه منظورتون نشدم

ولی اگه شک دارید مشکل با قالبتون هست یکی از قالبت های پیشفرض خود وردپرس (پیشنهاد میشه 2015 رو) فعال کنید ببینید بازم مشکل پا برجاست

ممنون بابت پاسخ

با اون قالبا مشکلی نداره

اگه مشکلی نیست میتونید به ادرس سایت برید و مطلبی که برای تست فروش گذاشتم رو چک کنید.

بعد می بینید وقتی بخواین گزینه پرداخت رو بزنید مجدد همین مشکلل پیش میاد.

ممنون میشم اگه کمک کنید.

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایتتون کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده فراموش کردم ادرس بذارم

بفرمایید

HTTP://fa.themecenter.net

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده اضافه به سبد میزنم میگه اضاف شد میرم تو سبد میگه خالیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطمئنید؟؟؟؟؟؟؟

من همچین مشکلی ندارم.

فقط وقتی میخوام بزنم که برم صفحه پرداخت ( تو همون صفحه پرداخت کلید اتمام خرید و صفحه پرداخت ) کلا سفید میشه و وارد صفحه نمیشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست میگید

مشکل داره

با ی مرورگر دیگه تست نکردم گفت خالیه

اما با ایدی مدیریت ک میرم مشکلی نداره

به نظرتون اون قسمتش مشکلش چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم با نصب یه افزونه این مشکل رو داشتم!

از پشتیبانی هاست درخواست دادم گفتند این هاست برای استفاده این مورد مناسب نیست!

حالا باز نمیدونم شاید مشکل شما از چیز دیگه ای باشه!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم منتظر یه متخصص بمونید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم با نصب یه افزونه این مشکل رو داشتم!

از پشتیبانی هاست درخواست دادم گفتند این هاست برای استفاده این مورد مناسب نیست!

حالا باز نمیدونم شاید مشکل شما از چیز دیگه ای باشه!

وقتی قالب رو عوض میکنم درست میشه.

نمیدونم از چشه !!!

نمیدونم منتظر یه متخصص بمونید

با تشکر از وقتی ک گذاشتین
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مشکل از قالبه از یک قالب دیگه استفاده کنید!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

یک مشکل تو قالب دارم

مثلا وقتی یک افزونه نصب می کنم یا مثلا یک کار مدیریتی میکنم و چیزی را تنظیم میکنم بعد از فعال سازی یا سیو با یک صفحه سفید مواجه میشم و درست ریدایرکت نمیکنه یه صفحه قبلی.

میشه کمک کنید و توضیح بدین که باید چیکار کنم؟

و اینکه ایا قالبم باگ داره که اینطوری میشه یا از چیز دیگس؟

عکسم میتونید ببینید

با تشکر

درود ...

معمولا این مشکل وقتی پیش میاد که شما درخواست ذخیره تنظیمات به سرور رو میفرستید و سرور توی اون موقع پاسخ گو نیست یا ارتباط با دیتابیس برقرار نمیشه و خلاصه صفحه رفرش و برمیگرده به تنظیمات اصلی وردپرس!

فکر نمیکنم مشکل از پوسته باشه. اما با اینحال پوسته رو تعویض و تست کنید.

موفق باشید.

:)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود ...

معمولا این مشکل وقتی پیش میاد که شما درخواست ذخیره تنظیمات به سرور رو میفرستید و سرور توی اون موقع پاسخ گو نیست یا ارتباط با دیتابیس برقرار نمیشه و خلاصه صفحه رفرش و برمیگرده به تنظیمات اصلی وردپرس!

فکر نمیکنم مشکل از پوسته باشه. اما با اینحال پوسته رو تعویض و تست کنید.

موفق باشید.

:)

با تشکر

اما وقتی پوسته رو عوض میکنم دیگه اون مشکل نیست.

بنده سوالی هم از شما داشتم.

چطور میتونم قالبی مثل سایت شما ( فروشگاه پرشیا گراف ) تهیه کنم؟

با تشکر

ویرایش شده در توسط senator_x37
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.

تمام فایل های php قالب مشکل دار رو با notepad++ باز کنید و encoding رو روی encode in utf-8 without BOM قرار بدید و ذخیره و تست کنید با نصب افزونه یا ... مشکل سفید شدن باقی مونده یا نه .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود.

تمام فایل های php قالب مشکل دار رو با notepad++ باز کنید و encoding رو روی encode in utf-8 without BOM قرار بدید و ذخیره و تست کنید با نصب افزونه یا ... مشکل سفید شدن باقی مونده یا نه .

با تشکر فراوان بابت راهنمایی ویرایش شده در توسط senator_x37
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر

اما وقتی پوسته رو عوض میکنم دیگه اون مشکل نیست.

بنده سوالی هم از شما داشتم.

چطور میتونم قالبی مثل سایت شما ( فروشگاه پرشیا گراف ) تهیه کنم؟

با تشکر

پیام خصوصی بدید. در خدمتتون هستم.

:)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.

تمام فایل های php قالب مشکل دار رو با notepad++ باز کنید و encoding رو روی encode in utf-8 without BOM قرار بدید و ذخیره و تست کنید با نصب افزونه یا ... مشکل سفید شدن باقی مونده یا نه .

این کار رو کردم و حتی روی گزینه ها دیگم تست کردم ولی باز هم همینطور شد و درست نشد ...

ایا راه دیگری هم هست؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط reza_yki
      سلام به همه اساتید و دوستان گرامی
      من قالبی طراحی کردم که به نظرم ارزش لایسنس گذاری رو داره و نزدیک 3-4 ماه روش وقت گذاشتم
      من از افزونه EDD برای فروش استفاده میکنم ولی افزونه یا کدی رو پیدا نکردم که بتونم قالب رو فقط بشه روی یه دامنه فعال کرد و نشه قالب رو برای چند بار نصب و استفاده کرد
      یه افزونه برای EDD هست ولی پولیه وگرونم هست و فعلا نمی تونم بخرمش
      کسی هست  منو راهنمایی کنه؟ ممنون از همه
    • توسط daghighi
      با سلام.
      بنده یک قالب خبری به صورت نیمه خصوصی، خریداری کرده ام. این قالب ترجمه شده از نسخه ای خارجی است. من قصد داشتم جهت امنیت، کاملا شخصی بودن و برخی تغییرات، قالب را کاملا شخصی سازی کنم. به این صورت که همه کدها، پی اچ پی ها و اسکریپ ها و ... و حتی افزونه های لازم، به طور کامل در سرور خودمان، نوشته شده و بارگزاری شود.
      1. آیا این کار شدنی است؟
      2. می توانم به چه کسی مراجعه کنم؟
      3. چه مقدار هزینه و زمان باید صرف شود؟
      تشکر فراوان
    • توسط meysamaliani
      با سلام و عرض ادب
      یک سایتی داریم برای فروش قالب که با ووکامرس ساخته شده
      .دو تا سوال پیش آمده:
      1-چطور برای قالب های ساب دامین یا حالت دموی نمایشی بذاریم که راحت باشه و از هاست کمتر فضا بگیره.مثل :demo.yourdomain.com/twentytheme
      2-در صفحه نمایش دمو یک هدر بالای صفحه هست که نام و اندازه های تصویر رو به کاربر نمایش میده.آیا پلاگینی هست که این کار رو بکنه؟
      اگر آره اسمش؟
      اگر نه چکاری کنیم تا این رو ایجاد کنیم...اگر منظور بنده رو متوجه نشدین نمونه : نمونه نوار چسبان بالا zhaket.com/demo/8233 نوار بالای صفحه
    • توسط sajadszm
      با سلام دوستان
      با استفاده از قالب بازل یک صفحه آماده کردم که در ابتداش ویدیو هست.این ویدیو کنارش یه ضربدر داره که کاربر میتونه ویدیو رو ببنده و پخش نکنه.اما الان ویدیو تو مرورگر کروم به راحتی بسته میشه ولی تو مرورگر فایرفاکس هرچی رو ضربدر کلیک میکنی بسته نمیشه.چکار کنم؟
      این هم تصویرش:
      https://goo.gl/5mLRF2
    • توسط meysamarab
      سلام دوستان 
      میخواستم ببینم میشه همچین سایتی bitgah.com رو با وردپرس راه اندازی کرد..
      اگر هم پلاگین یا پوسته ای وجود داره و میشناسید معرفی کنید لطفا یا اینکه باید شخصی سازی بشه یعنی کد نویسی های اضافه انجام داد ؟؟
      با تشکر