yasamanphp

نحوه ی نمایش یک عدد متغیر مانند قیمت یک کالا در سایت شخصی خود

15 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به همگی.دوستان میخوام یه کاری انجام بدم ولی تنهایی نمیتونم.میخواستم تو این راه از شما کمک بگیرم...من دارم یه سایتی طراحی میکنم که میخوام یه قسمتی درش قرار بدم در مورد قیمت خودرو ها و قیمت طلا و ارزو از این جور چیزا...خوب حتما میدونید که اینجور قیمت ها روزانه قابل تغییر هستن.. منم نمیتونم روزانه وقتمو بزارم تموم قیمت هارو دستکاری کنم.برای همین یکم تو اینترنت تحقیق کردم ولی به نتیجه ی مطلوبی به جز استفاده از iframe که اصلا ازش خوشم نمیاد و اصلا به کارم نمیخوره و روش های مشابه اون نرسیدم.

به این دلیل گفتم iframe به کارم نمیخوره چون که من میخوام یه جدول با style شخصی خودم درست کنم و ظاهر اون جدول ( مثلا قیمت طلا و ارز ) با ایده شخصی خودم باشه و فقط قیمت های اون جدول به یک منبع متصل باشه و متغیر باشه...حتی فونت قیمت هاروهم بشه تغییر داد..دوستان ازتون میخوام تو این راه کمکم کنید هرکی هرچی بلده بگه ازش ممنون میشم.مرسییییییییی

ویرایش شده در توسط yasamanphp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکار تنها با پیاده سازی یک روبات ممکن است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای اینکار تنها با پیاده سازی یک روبات ممکن است

ممنون از جوابتون.ولی برای ساخت چنین روباتی چکار باید کرد؟به چه دستورهایی نیاز هست؟ روشی منطقی برای اینکار وجود داره یا نه؟از بقیه دوستان هم خواهش میکنم راهنمایی کنید لطفا.ممنون

ویرایش شده در توسط yasamanphp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با دستورات domdocument در PHP میتوانید

http://php.net/manual/en/class.domdocument.php

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با دستورات domdocument در PHP میتوانید

http://php.net/manua...domdocument.php

آقای پارسا ممنونم از راهنماییه خوبتون...یه نگاهی به دستورات کردم متوجه نشدم چطور میشه از این دستورات در این کار استفاده کرد؟چطور میشه با استفاده از این دستورات به منبع خاصی متصل شد؟ممنون از راهنماییاتون

آیا دستور زیر به این موضوع میتونه مرتبط باشه یا خیر؟

document.getElementById("demo").innerHTML = "Hello Dolly.";

ویرایش شده در توسط yasamanphp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام ، به انجمن خوش اومدی.

خب دلیل اینکه از iframe استفاده نمیکنین که نمیتونه این باشه! به iframe هم میشه دقیقاً مثل سایت اصلی استایل داد.


document.getElementById("demo").innerHTML = "Hello Dolly.";

این چیزی که شما نوشتی ماله جاوا اسکریپت هست و هیچ ارتباطی با پی اچ پی نداره.

کار کد بالا اینجوریه:

<p id="demo"></p>
<script>
document.getElementById('demo').innerHTML = "چیزی که میخواین داخل پاراگراف بالا نمایش داده بشه";
</script>

و اون چیزی که داخله "" هست داخل (innerHTML) هر تگ HTML مانند: div , p , span , article و... رو تغییر میده و به کار شما نمیاد.

ساخت یه همچین چیزی کار مشکلیه و بر اساس برداشتی که میشه از این تاپیک کرد شما آشنایی کافی با برنامه نویسی رو نداری.

اگر اشتباه نکنم کد های قیمت ارز و طلا باید برای وبلاگ نویس ها باشه که میتونین از اون ها استفاده کنین.

__________

شما میخواین که قیمت ارز و طلا رو به صورت آنلاین و اتوماتیک خودش دریافت کنه و نمایش بده یا که میخواین بدون اینکه وارد ویرایشگر قالب خودتون بشین اعداد رو توی پنل وردپرستون دستکاری کنین؟

__________

به صورت خودکار میتونین با ایجاد تغییرات در هر کدوم از کد های زیر این کار رو بکنین:

http://www.tala.ir/webservice.php

http://www.eranico.com/fa/getwidget/?widget

http://www.xabzar.com/tools/arz.php

http://www.parstools.com/currency_fa/

___

(میشه بهشون استایل هم داد)

ویرایش شده در توسط علی زینلی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام ، به انجمن خوش اومدی.

خب دلیل اینکه از iframe استفاده نمیکنین که نمیتونه این باشه! به iframe هم میشه دقیقاً مثل سایت اصلی استایل داد.


document.getElementById("demo").innerHTML = "Hello Dolly.";

این چیزی که شما نوشتی ماله جاوا اسکریپت هست و هیچ ارتباطی با پی اچ پی نداره.

کار کد بالا اینجوریه:

<p id="demo"></p>
<script>
document.getElementById('demo').innerHTML = "چیزی که میخواین داخل پاراگراف بالا نمایش داده بشه";
</script>

و اون چیزی که داخله "" هست داخل (innerHTML) هر تگ HTML مانند: div , p , span , article و... رو تغییر میده و به کار شما نمیاد.

ساخت یه همچین چیزی کار مشکلیه و بر اساس برداشتی که میشه از این تاپیک کرد شما آشنایی کافی با برنامه نویسی رو نداری.

اگر اشتباه نکنم کد های قیمت ارز و طلا باید برای وبلاگ نویس ها باشه که میتونین از اون ها استفاده کنین.

__________

شما میخواین که قیمت ارز و طلا رو به صورت آنلاین و اتوماتیک خودش دریافت کنه و نمایش بده یا که میخواین بدون اینکه وارد ویرایشگر قالب خودتون بشین اعداد رو توی پنل وردپرستون دستکاری کنین؟

__________

به صورت خودکار میتونین با ایجاد تغییرات در هر کدوم از کد های زیر این کار رو بکنین:

http://www.tala.ir/webservice.php

http://www.eranico.c...twidget/?widget

http://www.xabzar.com/tools/arz.php

http://www.parstools.com/currency_fa/

___

(میشه بهشون استایل هم داد)

سلام اقای علی.ممنون از راهنماییتون.ولی شاید منظور من رو درست متوجه نشدید.برای همین یه بار دیگه توضیح میدم.من به وب نویسی تا حدود زیادی مسلط هستم اما خوب مشکلاتی هم دارم.به زبان برنامه نویسی اصلا مسلط نیستم.کاری که من میخوام انجام بدم شاید با عکس قابل فهم تر باشه..برای مثال اگه فرض کنیم عکس زیر قیمت های ماشین در یک سایت دولتی هست.من جدولی رو به شکل زیر طراحی کردم و حتی اسامی خودروهارو هم نوشتم و فقط برای قیمت ها یک جای خالی گذاشتم که به اونها دستور بدم که طبق قیمت های فلان سایت متغیر باشن...یعنی مثلا برای خودروی مگان یه کد و برای خودروهای دیگر هم کدهای مخصوص خودشون..

iframe سایت رو در سایت باز میکنه.و این شیوه ی مناسبی نیست و به کار من نمیخوره.روش های دیگری هم هست که البته زیاد راجع بهشون نمیدونم ولی شنیدم یک div مشخص از یک سایت رو میتونه در سایت شما باز کنه.که اینکار هم متاسفانه قابل ویرایش نیست و نمیشه در اون دستکاری کرد.

بنابراین من میخوام یه کد فقط از قیمت مثلا خودروی تندر داشته باشم که روزانه قابل تغییر باشه . و اون رو در جدول خودم و روبه روی خودروی تندر جاسازی کنم.

%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-14-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF.jpg

ویرایش شده در توسط yasamanphp
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای مثال همین سایت xabzar. از لینک زیر در کدهای خودش استفاده کرده

http://www.xabzar.co...FFFFFF&c=333333

اگه به این ادرس برید با همچین دستوری مواجه میشید... ایا میشه به قول اقای پارسا از دستور document استفاده کرد..این سایت دقیقا چنین کاری رو انجام داد.ممنون از همتون.لطفا راهنمایی کنید

;("document.write("daryaftecod

ویرایش شده در توسط yasamanphp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنابراین من میخوام یه کد فقط از قیمت مثلا خودروی تندر داشته باشم که روزانه قابل تغییر باشه . و اون رو در جدول خودم و روبه روی خودروی تندر جاسازی کنم.

براش یه theme option (تنظیمات پوسته) بسازین

امکان پذیر نیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بنابراین من میخوام یه کد فقط از قیمت مثلا خودروی تندر داشته باشم که روزانه قابل تغییر باشه . و اون رو در جدول خودم و روبه روی خودروی تندر جاسازی کنم. =» براش یه theme option (تنظیمات پوسته) بسازین امکان پذیر نیست؟

این کاری که شما میگید فقط ظاهر قضیست..چجوری اون رو به منبع متصل کنم.؟مثلا جطوری میتونم قیمت هام رو بر اساس قیمت های سایت فارس نیوز تنظیم کنم که به صورت روزانه قابل تغییر باشن؟مرسی از همه

ویرایش شده در توسط yasamanphp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا کسی میتونه همچین کاری رو برای من انجام بده؟حتی حاضرم مبلغی رو بابتش پرداخت کنم.ولی خوب میخواستم خودمم یاد بگیرم.اگه اینجور باشه خییلی بهتره.در غیر اینصورت از خجالت کسی که اینکارو برای من انجام بده در میام.ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام.دوستان یه کد پیدا کردم تا یه جایی پیش رفتم الان بازم به یه مشکلی برخوردم.لطفا راهنمایی کنید که بلکه این پرونده هم بسته بشه.چون میدونم خیلیا مشکل من رو دارن.

بعد از یکم جستجو به یه کد php رسیدم به اسم file_get_contents کارش به این صورت هست که محتویات نوشتاری یک سایت رو در سایت شما نشان میده.

این کد رو روی جدول قیمت خودروی فارس نیوز امتحان کردم جواب داد و محتویات رو نشان داد که خوب کلی خوشحال شدم.ولی همراه با جدول متصفانه محتویات دیگر سایت وجود داره که ایجاد مزاحمت میکنن و هیچ جوری قابل حذف نیستن.

کلی توی سایت های خارجی جستجو کردم که آیا میشه از این کد برای گرفتن محتویات یک div خاص استفاده کرد یا خیر.یعد از کمی جستجو متوجه شدم که این کار ممکن است ولی متصفانه نتونستم از اون کدها به درستی استفاده کنم.

لطفا کمی کمکم کنید تو این مسیر که بتونم راهی پیدا کنم که با استفاده از دستور file_get_contents از محتویات یک div خاص استفاده کنم نه کل صفحه.

کد زیر کدی است که محتویات کل سایت فارس نیوز رو به صورت نوشتاری در سایت من نشان داد.

<?php

$homepage = file_get_contents('http://widgets.farsnews.com/cars/');

echo $homepage;

?>

کد هایی هم مانند کد های زیر برای محتویات نوشتاری یک div خاص پیدا کردم که هر کاری کردم جواب نداد..

راهنمایی لطفاااااااا :wub:

<?php

$url = "http://www.bla.com";

$page_all = file_get_contents($url);

preg_match('#<div class="hola">(.*)</div>#ms', $page_all, $div_array);

echo "<pre>";

print_r($div_array[0]);

echo "</pre>";

?>

<?php

$page = file_get_contents('http://touch.facebook.com');

$doc = new DOMDocument();

$doc->loadHTML($page);

$divs = $doc->getElementsByTagName('div');

foreach($divs as $div) {

if ($div->getAttribute('id') === 'content') {

echo $div->nodeValue;

}

}

?>

ویرایش شده در توسط yasamanphp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش ميكنم از دوستان توي اين بحث شركت كنن.ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این لینک رو ببینید.

http://graphicbaz.ir/gold.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیزم برای پاسخ گرفتن تو انجمن برنامه نویس این چیزا رو بحث کن تو این انجمن توی چیزای ساده آدم بی پاسخ می مونه چه برسه بحث ربات و ...

موفق باشی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com