narci

چیدمان تصویر شاخص

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من مشکلی در چیدمان عکس شاخص در پستها دارم

برای هر پستی که میذارم تصویر شاخصی تعریف میکنم و قالب من این امکان را دارد که طرح تصویر شاخص را مشخص کنیم به چه صورت باشد مثلا بالای مطالب باشه و یا بین مطالب روبرویش

حالا مشکل من اینه که وقتی مشخص میکنم تصویر شاخصم روبروی متن باشد می آید سمت راست متنم تصویر را میگذارد در صورتیکه درست این هست که ابتدا مطلب شروع شود و سمت چپ مطالب تصویر را داشته باشیم

پستهای دوستانی را که در انجمن در این مورد بحث کرده بودند را خواندم و پیشنهاد داده بودید که تصاویر را float کنیم من چطوری می توانم مشخص کنم که تصویر شاخصم در پست ها float باشد و به کدوم فایل این قابلیت را باید اضافه کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بهتر بود آدرس میزاشتید تا بررسی شه

اما با موزیلا برو تو سایت . بعد عکس شاخص رو با موس highlight کن و روش راست کلیک کن

حالا روی View Selections Source کلیک کن

الان کد هاشو نمایش میده

دو حالت داره

یکی کلاس css عکس تو خودش باشه :


<img src="http://www.gravatar.com/avatar/190dc93ec6ee3d308e5c7456896eeb50?s=100&d=http%3A%2F%2Fforum.wp-parsi.com%2Fpublic%2Fstyle_images%2Fmaster%2Fprofile%2Fdefault_large.png" class="ipsUserPhoto">

مثلا در کد بالا ipsUserPhoto کلاس css هست

یا به این صورت هست :


<div class='ipsUserPhoto'>
<img src="http://www.gravatar.com/avatar/190dc93ec6ee3d308e5c7456896eeb50?s=100&d=http%3A%2F%2Fforum.wp-parsi.com%2Fpublic%2Fstyle_images%2Fmaster%2Fprofile%2Fdefault_large.png">
</div>

حالا بر فرض اینکه کلاس بالا ipsUserPhoto هست که برای شما یه چیز دیگست

برو تو فایل style.css قالب و ipsUserPhoto رو پیدا کن

اونجا زیر ipsUserPhoto باید float:right; باشه میتونی right رو به left تغییر بدی و سید کنی

بعد برو تو سایت و f5 بزن تا رفرش شه

اگه آدرس سایت میزاشتی راحت تر میشد گفت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="entry-content clearfix">


<div class="entry-content-data has_f_image">

<figure class="post-thumbnail " itemprop="associatedMedia" itemscope="" itemtype="http://schema.org/ImageObject">
<img width="765" height="510" src="http://localhost/wordpress-4.0.1/wordpress/wp-content/uploads/2015/01/khamire-rangi-765x510.jpg?0add2f" class="attachment-big-thumb-hd wp-post-image" alt="حمیر رنگی" /> <span class="img-toggle"><i class="momizat-icon-arrow-down-left2"></i></span> </figure>
</div>

ممنون از راهنمایی این چیزی بود که من پیدا کردم کدش را بالا فرستادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل style.css من یک خط بیشتر نداره اون هم در مورد مترجم قالب و از این حرفا هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم کلاسش post-thumbnail هست و فایل استایلش را پیدا کردم ولی تعداد خیلی زیادی FLOAT داره دقیقا کدوم را باید عوض کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید اون float که زیر post-thumbnail هست رو عوض کنید

اگر نبود خودتون زیرش قرار بدید : fliat:right;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 1hamed2afm
      با سلام و خسته نباشید .
      یه سفارش تبدیل psd به وردپرس دارم لطفا یه طراح کاربلد و خوش ذوق بهم معرفی کنین
    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Hamid_92
      سلام خسته نباشید 
      من در یک وبسایت خارجی که خدمات هاست و دامنه رایگان میداد یک هاست و دامنه رایگان ساختم و میخواستم که وردپرس رو در file manager آپلود کنم و نصبش کنم و با توجه به آموزش های داخل اینترنتی باید اون فایل وردپرس رو در فایل public_html آپلود می کردم اما به محض اینکه از داخل CPanel وارد file manager هاست شدم با تصویر زیر برخورد کردم

      و پوشه ای به نام Public_html تعریف نشده بود تا فایل وردپرس رو بارگذاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      * ضمنا در داخل فایل htdocs فایلی به نام files for your website should be uploaded here! ذخیره شده بود به صورت زیر

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..