hosseinbrusli

راهنمای بهینه سازی بر اساس gtmetrix

4 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به دوستان کاربلد و حرفه ای انجمن:

یه سوال دارم و خواهشم اینه تو همین تایپیک جواب بدین .... میخوام بی زحمت به صورت خیلی خلاصه برای بهبود هر 13 مورد تصویر زیر بنده رو راهنمایی کنید .... انواع و اقسام تایپیک ها از جمله تایپیک http://forum.wp-pars...ت-و-افزایش-سئو/ رو هم دیدم .... پس اگر ممکن و مقدوره براتون به ترتیب همین 13 شماره تو یکی دو خط راهنمایی کنید که باید چیکار کنم تو اون موارد 100% بشن ....

post-3776-0-42350600-1422215144_thumb.jp

ویرایش شده در توسط hosseinbrusli
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نیست راهنمایی کنه؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود اول که ادرس آنلاین میزاشتی خیلی بهتر بود راجب گزینه 1 و 2 بیشتر میتونستم کمک کنم

1. حجم سایتتون خیلی بالاست بهتره کمش کنید

2. تعداد درخواست هارو پایین بیارید

3. وقتی رو گزینش کلیک کنید خودش عکسای مورد نظر رو بهتون نشون میده شما باید واسشون طول و عرض تعریف کنید

4. در این بخش از شما خواسته میشود تا عکس های مختلف که سایز اصلی شان چیز دیگری است با سایز ادیت شده در سایت قرار ندهید برای برطرف کردن این بخش عکس اصلی خودتان را در سایت زیر باز کنید . http://pixlr.com/editor

و سپس از بخش image>>>resize سایز مورد نظر عکستان را انتخاب کرده و سپس عکس را در کامپیوتر ذخیره کرده و آپلود کنید و جایگزین لینک قبلی کنید تا عکس در کد ریساز نشده و این بخش برطرف شود

5. هم روش کلیک کنید هر چیزی که نشون داد کش نمیشه مشکلشو برطرف کنید بازم چون ادر انلاین نیست نمیتونم راجب این موضوع بیشتر راهنمایی کنم

6. تو فایل htaccess در هاست به صورت زیر اضافه کنید درست میشه


## EXPIRES CACHING ##
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 7 days"
## EXPIRES CACHING ##

7. اینجا بهتون میگه واسه لود سریع تر صفحات فایل های js در آخر لود شن میتونید از افزونه WP deferred javascript استفاده کنید

8. اینجا ازتون میخوتد که لینک هایی که علامت سوال دارند رو حذف کنید ! از افزونه Remove query strings from static resources استفاده کنید

9. چک کنید ببینید <meta charset="utf-8"> بعد از تگ <head> وجود داره یا خیر اگر نبود اضافه کنید

10. عکس هاتون رو بهینه کنید ! خیلی تو سرعت تاثیر میذاره اگر آنلاین خواستید بهینه کنید از سایت های زیر استفاده کنید

http://tinypng.com

http://jpeg-optimizer.com

اگر هم میخواید از افزونه استفاده کنید که راحت تر هست از افزونه wp smush استفاده کنید

11 , 12 , 13 این 3تا ازتون میخواد فایل های js .css , html رو بهینه کنید که خودش نسخه بهینه شده رو بهتون میده که با توجه به نمره ای که من میبینم نیازی نیست بهش دست بزنید

تا اوجایی که تونستم سعی کردم کامل و ابتدایی توضیح بدم امیدوارم کمک کنه با تشکر

ویرایش شده در توسط alam7o
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود اول که ادرس آنلاین میزاشتی خیلی بهتر بود راجب گزینه 1 و 2 بیشتر میتونستم کمک کنم

خدا پدر و مادرت بیامرزه .. خیلی آقایی دمت گرم .... خیلی خیلی از راهنایی خوبتون ممنونم

این آدرس سایت: http://guard3d.com/

اینم نتیجه تست جی تی: http://gtmetrix.com/...3d.com/YSdGkOSY

اگر نظرتون و درباره کیفیت سایت با توجه به حجم قالب و سرعت لودش بید ممنون میشم....

=====

چند تا سوال در باره مواردی که گفتین:

1 و 2 رو چه طوری کم کنم؟

در مورد 3: مگه برای تصاویر سایت بنده طول وعرض براش تعریف نشده؟! منظورتون از تصاویر کدوم تصاویره؟ تصاویری که تو مطالب مختلف میذارم و منتشر میکنم یا تصاویر ثابت قالب؟!

در مورد 4: اینجا منظورتون کدوم تصاویره؟ قابل یا تصاویر منتشر شده تو سایت برای مطالب؟ چون من تمام تصاویر و با فوتوشاپ بهینه میکنم و آپلود میکنم تو سایت ...

در مورد 5: کلیک کردم. اما نمیدونم کد هاش تو کدوم بخشه!

د مورد 10: اینجا هم در باره تصاویر گفتین که من نفهمیدم کدوم تصاویر و میگید ...

ویرایش شده در توسط hosseinbrusli
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iceplus
      سلام ممنون میشم کمکم کنید 
      افزونه ای میخوام که هم اعضا عضو بشن و هم بتونن تاریخچه سفارشاتشون رو ببینن 
      این افزونه رو سایت fafait.net داره ولی نمیدونم چیه
      عکسشو پیوست میکنم

    • توسط rahimi12345
      سلام
      داخل سایت افزونه  گرویتی  فرم و tracking order   نصب شده با فرم ساز فرم جدید می سازم  و می تونم حتی فرمی بسازم با ارسال داده کد پیگیری به کاربر نشان بده اما نمی دونم چطور با tracking order  و فرم ساخته شده   ارتباط برقرار کنم تا کد رهگیری می زنیم نتایج به کاربر نشان داده شود لطفا راهنمایی کنید
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//