mahdi.a

حذف iframe و تبدیل اون به css

31 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، با توجه به اینکه هزینه های طراحی سایت رفته بالا و وضع مالی منم خیلی خرابه و بی ریخته ، خودم تصمیم گرفتم که یکسری بخش (مثل اسلایدر عکس و ...) رو با اینکه کدنویسی بلد نبودم رو با نرم افزار WebBuilder بسازم ، الان این بخشها رو فقط میشه بزارمشون توی ایفرم تا نشون داده بشه و اگر به صورت کد بزارم این بخشها اول سایت قرار میگیرند یعنی میاد روی header.png و استایل خودشو نمیگیره ، الان اگه میشه کاری کرد که اینا رو به صورت کد اضافه کنم به سایت خیلی خیلی خیلی ممنونتون میشم .... تو رو خدا این کار ما رو راه بندازید .... دمتون گرم ....

iframe.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

iframe که منسوخ شده

با تابع load جکوئری این کاررو انجام دهید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز یکبار دیگه زیر دیپلم بگو ! یعنی چی ؟ چه جوری ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی این که گفتی از ایفرم سبکتره یا نه ؟ چون وقتی ایفرم رو روی سایت قرار میدم سایت کمی سنگینتر از قبل میشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید کلا لود کردن یک صفحه دیگه در صفحه شما لود رو زیاد میکنه و باعث سنگینی سایت میشه.

در مورد تابع load هم باید آدرسی که در iframe دارید رو در تابع load جی کوئری فراخوانی کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<iframe style="border-style: none; border-color: inherit; border-width: 0; width: 968px; height: 375px;
margin: 0; padding: 0; background: none; position: relative; right: 0px; top: 0px;" name="I2"
frameborder="0" scrolling="no" src="http://localhost/wordpress/wp-
content/themes/takmob/iframe/index.html">
</iframe>

الان من اینجوری این کد رو بردم تو ایفرم ، حالا اگه بخوام ببرم تو لود چه جوریه ؟ فقط جای ایفرم بزنم لود یا نه ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آدرسی که میخواین لود بشه از دامنه خودتون هست مثل کد زیر میشه:

$('#yourdiv').load('http://site.com');

وگرنه از متد get در جی کوئری باید استفاده بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این شکل:

$('#result').load('ajax/test.html');

result شناسه ID تگ div هست

(

لازم به ذکر هست:

جکوئری لود شود

تگ div ایجاد

)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودتون زحمتشو میکشید که کدی رو که دادم ، بزارینش توی همین تگ لود !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس رو کپی کنید و جایگزین

دو پست قبلی رو هم بخونید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که نفهمیدم چی شد ، الان منظورتون همینه :huh:


$('#yourdiv').load('http://localhost/wordpress/wp-content/themes/takmob/load slideshow/index.html');

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

yourdiv شناسه id تگ div هست

اینو داخل تگ اسکریپت بعد از تگ div قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

yourdiv شناسه id تگ div هست

اینو داخل تگ اسکریپت بعد از تگ div قرار بدید

من اصلا این تیکشو نمیفهمم ، الان چه کدی رو باید جای yourdiv بزنم ، زیر دیپلم باشه من بهتر میفهمم ، دمت گرم
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

html


<div id="yourdiv"></div>

js


<script type="text/javascript">
$('#yourdiv').load('http://localhost/wordpress/wp-content/themes/takmob/load slideshow/index.html');
</script>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، الان من script رو بزارم قبل از تگ </head> ، و اون <div> رو بزارم هر جای که خودم میخوام ، درسته ؟ راستی جای

yourdiv چیزی دیگه نبیاد بزنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله به همین ترتیب هست.

yourdiv هم یک اسم دلخواه هست میتونید تغییر بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی واسه من چرا بالا نمیاد ؟ همه کارها رو درست انجام دادم ولی باز بالا نمیاد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد صفحه نمونه را اینجا قرار دهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کدوم کد ؟ همونی رو که با نرم افزار ساختم ؟ اگه اونو میخواید برای پیوست گذاشته بودم قبلا ... در ضمن من روی هاست لوکال دارم تست میزنم !

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان تا هرجایی که درست کردید رو دوباره پیوست کنید اینجا.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم اون کد

load slideshow.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این همون فایل اصلی هست؟

فایلی که کدهای جدید رو اضافه کردید و تابع load کار نکرد رو بدید تا بررسی کنیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره در یک فایل html ساده با این تکنیک آشنا بشید

سپس اون رو به فایل اصلی منتقل کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تو فایل header.php کدها رو اضافه کردم .


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0
Transitional//EN""http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-
transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); }
elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
elseif (is_single() ) { single_post_title();}
elseif (is_page() ) { single_post_title();}
else { wp_title('',true); } ?></title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<link id="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/blue.css"
rel="stylesheet"
/>
<link id="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css"
rel="stylesheet"
/>
<link id="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/index.css"
rel="stylesheet"
/>
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/ie-bugs.css" type="text/css"
media="all"
/>
<![endif]-->
<style>.extraDesc{float:left;overflow:hidden;width:1px;height:1px;}</style>
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed"
href="<?php
bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<meta name="robots" content="all">
<meta name="author" content="Farhadina">
<?php wp_head(); ?>
<script type="text/javascript" src="http://localhost/wordpress/wp-
content/themes/takmob/peel/ibaner/peel.js"></script>
<SCRIPT language="javascript">
function showdate() {
week= new Array("يكشنبه","دوشنبه","سه شنبه","چهارشنبه","پنج شنبه","جمعه","شنبه")
months = new Array("فروردين","ارديبهشت","خرداد","تير","مرداد","شهريور","مهر","آبان","آذر","دی","بهمن","اسفند");
a = new Date();
d= a.getDay();
day= a.getDate();
month = a.getMonth()+1;
year= a.getYear();
year = (year== 0)?2000:year;
(year<1000)? (year += 2000):true;

year -= ( (month < 3) || ((month == 3) && (day < 21)) )? 622:621;
switch (month) {
case 1: (day<21)? (month=10, day+=10):(month=11, day-=20); break;
case 2: (day<20)? (month=11, day+=11):(month=12, day-=19); break;
case 3: (day<21)? (month=12, day+=9):(month=1, day-=20); break;
case 4: (day<21)? (month=1, day+=11):(month=2, day-=20); break;
case 5:
case 6: (day<22)? (month-=3, day+=10):(month-=2, day-=21); break;
case 7:
case 8:
case 9: (day<23)? (month-=3, day+=9):(month-=2, day-=22); break;
case 10:(day<23)? (month=7, day+=8):(month=8, day-=22); break;
case 11:
case 12:(day<22)? (month-=3, day+=9):(month-=2, day-=21); break;
default: break;
}
document.write(week[d]+" "+day+" "+months[month-1]+" "+ year);
}
</SCRIPT>
<script type="text/javascript">
$('#yourdiv').load('http://localhost/wordpress/wp-content/themes/takmob/load slideshow/index.html');
</script>
<!--[if lt IE 9]>
<script src="//html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>
<![endif]-->
</head>

<body id="classic-blog">
<div class="header">
<h1 class="header-name"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" accesskey="1"><span><?php
bloginfo('name'); ?>
</span></a></h1>
</div>
<!--/header-->

<div id="warpper">
<div class="nav">
<ul class="topnav">
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span>صفحه اصلی</span></a></li>

<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/ads/"><span>
تبلیغات</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/takwarezgroup/"><span>
عضــویـت</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/ایرانی/"><span>
فیلــــم</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/موسيقي/"><span>
مـــوزیـک</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/سریال/"><span>
سریـــال</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/darkhast/"><span>
درخواست ها</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/takbaner/"><span>
طراحی بنر</span></a><font color="#E1E1E1"></b></font></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/contact/"><span>
تماس با ما</span></a></li>
</ul>

<div id="nav-form">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('home'); ?>/">
<div style="position: relative; bottom: 200">
<input type="text" id="s" value="<?php the_search_query(); ?>" name="s" placeholder="جستجــو
در مـطالب ســایت ..."/>
<a onclick="document.getElementById('searchform').submit(); return false;" id="submit-
search"

href="#"><span>
جستجو</span></a>
<input type="submit" style="display: none;" value="جستجو" name="btnSubmit" id="btnSubmit"
/>
</div>
</form>
</div>
</div>
<!--/nav-->


<div class="address">
<ul class="topnav">
<li style="position: relative; bottom: 2px; right: 200px"> <span>جديدترين آدرس سايت</span></li>
<li style="position: relative; right: 88px; top: 20px"> <a
href="http://www.takwarez1.tk"><span>www.TakWarez1.tk</span></a></li>
<li style="float: left; position: relative; top: 2px; left: 8px;"> <span><SCRIPT>showdate()
</SCRIPT></span>
<p style="float: left; position: relative; left: 28px; color:#585858"> <span>به تک وارز خـــوش آمـــدید</span></p></li>
<li style="float: left; position: relative; top: 2px; color:#585858"> <span>امروز :</span></li>
</ul>
</div>
<div id="yourdiv"></div>

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پی جی کوئری کجا فراخوانی میشه؟

توی خود صفحه توی سورس اجرا شده ببینید جی کوئری فراخوانی میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری