medil0ne

عوض کردن عبارت read more

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من می‌خوام این عبارت read more رو تو این آدرس عوض کنم و به جاش بنویسم،«دانلود این پروژه»

www.porozhe.net

حالا هر چی می‌چرخم پیدا نمی‌کنم این عبارت رو.ممنون می‌شم راهنمایی بفرمایید.

63007622656687052390.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید عبارت read more عکس باشه.

در این صورت باید پوشه images پوشه رو بررسی و تصویر مورد نظر رو ویرایش کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل po داره قالبتون ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید عبارت read more عکس باشه.

در این صورت باید پوشه images پوشه رو بررسی و تصویر مورد نظر رو ویرایش کنید

نه.عکس هم نبود.گشتم تو تم و همچین عکسی پیدا نکردم هیچ‌جاش.تو پوشه ایمیجز و همه جا.

نبود

فایل po داره قالبتون ؟

منظور اینه‌ که یعنی نسخه‌ی آپگیرد شده‌ای داشته باشه که بشه خریدش و تم با امکانات شه دیگه؟آره؟

نه نداره.

این خودش از تم‌های فروشی الگانت‌تم هست که نمی‌دونم حالا به چه صورتی(رایپ شده یا چی) این‌جا هستش و فارسی کردنش سایت محترم رویین

----

راهی به ذهنتون نمی‌رسه دیگه دوستان؟ :دی

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل ایندکس تغییر بدید:


the_content("Read More ...");

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه.عکس هم نبود.گشتم تو تم و همچین عکسی پیدا نکردم هیچ‌جاش.تو پوشه ایمیجز و همه جا.

نبود

منظور اینه‌ که یعنی نسخه‌ی آپگیرد شده‌ای داشته باشه که بشه خریدش و تم با امکانات شه دیگه؟آره؟

نه نداره.

این خودش از تم‌های فروشی الگانت‌تم هست که نمی‌دونم حالا به چه صورتی(رایپ شده یا چی) این‌جا هستش و فارسی کردنش سایت محترم رویین

----

راهی به ذهنتون نمی‌رسه دیگه دوستان؟ :دی

مرسی

نه منظورم اینه توی پوشه قالب چنین فایلهایی هست mytheme-fa_IR.mo mytheme-fa_IR.po

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته ی وبسایت شما:

http://fthemes.com/sparks-free-wordpress-theme/

نیازی نیست جای دوری برید.خود پوسته به شما امکان تغییر دادنش داده.فقط برید به قسمت تنظیمات پوسته و تب Layout و اونجا Read More رو تغییر بدین.

اگه خیلی دوست داری از بیخ برش داری،فایل default-admin-options.php رو توی پوشه lib باز کن و خط 92 رو تغییر بده.

بعدشم.پوسته وبسایت شما همچین هم فارسی نشده.فقط کلماتش ترجمه شده :rolleyes:

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دم همگی گرم.یک دنیا ممنون.

همین آخرین گزینه که آقای TATAR فرمودن صحیح می‌باشه :دی

شرمنده.گشته بودم به خدا :دی ندیده بودم

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقای TATAR یه دونه ای!

دهنم سرویس شد تو این یکی دو روز، بس که واسه حل این مشکل، اینترنت رو گشتم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط احمد نحوی
      سلام، من یکی از صفحات سایتم دچار مشکل شده، توی اون برگه از 60 عدد عکس باید استفاده کنم! ولی بعد از ذخیره و مشاهده سایت با ارور 500 مواجه میشم... (باید اضافه کنم که وقتی تعداد رو به 30 میرسونم مشکل حل میشه) کسی پیشنهادی داره چجوری میتونم مشکل رو حل کنم ؟
      سایتم با وردپرس ساخته شده (لینکه صفحه ارور 500) : http://kohalpack.com/promotional_products/
       
      ممنون میشم یکی کمک کنه!
    • توسط mpi
      با سلام دوستان
      من حالت ریسپانسیو رو از سایتم برداشتم و اونو 100% کردم . با مرورگر کروم در حالت موبایل ببینید همه چیز درسته ، اما مرورگر فایرفاکس هنوز ریسپانسیو نشون میده ! مشخص نیست چرا با هم فرق دارند . لطفا راهنمایی بفرمایید .
      با تشکر
    • توسط عمارگراف
      سلام
      وقتتون بخیر
      داشتم با سایت کار میکردم. مشکلی هم نبود. آخرین پلاگینی که نصب کردم افزونه پست پیشتاز و سفارشی بود. بعد از نصب افزونه هم چند دقیقه با سایت کار کردم مشکلی نداشت.
      اما یهو صفحه سفید شد. به هیچ صفحه ای دیگه دسترسی ندارم. نه مدیریت نه فروشگاه.
      مدام هم داره رفرش میشه.
      دیباگ وردپرس رو هم فعال کردم اما چیزی نیشون نمیده.
      پوشه پلاگین ها رو تغییر نام دادم اما اتفاقی نیوفتاد.
      پوشه پوسته اصلی سایت رو هم تغییر نام دادم اما درست نشد.
      لطفاً راهنمایی کنید.
      یا علی
      آدرس سایت : http://bonyadtarikhbook.ir/
       
      **به روز رسانی **
      در حین نوشتن این تاپیک بودم که سایت خود به خود بالا اومد! :|
      نمیدونم مشکل از کجاست اما قاعدتاً دوباره اتفاق میوفته. چون این بار هم من درستش نکردم. ممنون میشم دوستان از تجربیاتشون بهم بگن که ووکامرس چه مشکلاتی ممکنه داشته باشه.
      الآن هم سایت رو ببینید، دیباگ رو خاموش نکردم که دوستان ارورها رو ببینن.
      بازم ممنون
    • توسط Hamedgh
      سلام 
      من میخوام بخش دیگری رو به وبسایت الحاق کنم 
      از بین ساب فولدر و ساب دامین بنابر همگونی سایت اصلی با سایت روی ساب فولدر در رنکینگ ؛ موتورهای جستجو و سئو نسبت به ساب دامین میخوام وردپرس دومم رو روی ساب فولدر نصب کنم 
      الان یک ساب دامین ساختم و در document root  مسیر public_html/fanous براش نوشتم 
      الان وردپرس رو در پوشه fanous در مسیر public_html قرار بدم و نصب کنم؟ برای سایت اصلی مشکلی پیش نمیاد ؟ 
    • توسط shahrzad
      سلام 
      برای من مشکلی پیش آمده که اگر کمکم کنید حلش کنم ممنون میشوم.
       بعد از بروز رسانی قالب وبسایتم، دیگر کامپوننت های جاوااسکریپتی اجرا نمیشوند و حتی در سورس کد نمی آیند. مثلا پلاگین ulike دیگر نمیتوان لایک کرد. 
      آدرس سایت shahinkalantari.com 
      پ.ن: با جستجو در پرسشهای قبلی دیدم که کسی مشکلی مانند مسئله من داشته است. راه حلی که به ایشان ارائه شده بود را امتحان کردم اما جواب نگرفتم.