medil0ne

عوض کردن عبارت read more

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من می‌خوام این عبارت read more رو تو این آدرس عوض کنم و به جاش بنویسم،«دانلود این پروژه»

www.porozhe.net

حالا هر چی می‌چرخم پیدا نمی‌کنم این عبارت رو.ممنون می‌شم راهنمایی بفرمایید.

63007622656687052390.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید عبارت read more عکس باشه.

در این صورت باید پوشه images پوشه رو بررسی و تصویر مورد نظر رو ویرایش کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل po داره قالبتون ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید عبارت read more عکس باشه.

در این صورت باید پوشه images پوشه رو بررسی و تصویر مورد نظر رو ویرایش کنید

نه.عکس هم نبود.گشتم تو تم و همچین عکسی پیدا نکردم هیچ‌جاش.تو پوشه ایمیجز و همه جا.

نبود

فایل po داره قالبتون ؟

منظور اینه‌ که یعنی نسخه‌ی آپگیرد شده‌ای داشته باشه که بشه خریدش و تم با امکانات شه دیگه؟آره؟

نه نداره.

این خودش از تم‌های فروشی الگانت‌تم هست که نمی‌دونم حالا به چه صورتی(رایپ شده یا چی) این‌جا هستش و فارسی کردنش سایت محترم رویین

----

راهی به ذهنتون نمی‌رسه دیگه دوستان؟ :دی

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل ایندکس تغییر بدید:


the_content("Read More ...");

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه.عکس هم نبود.گشتم تو تم و همچین عکسی پیدا نکردم هیچ‌جاش.تو پوشه ایمیجز و همه جا.

نبود

منظور اینه‌ که یعنی نسخه‌ی آپگیرد شده‌ای داشته باشه که بشه خریدش و تم با امکانات شه دیگه؟آره؟

نه نداره.

این خودش از تم‌های فروشی الگانت‌تم هست که نمی‌دونم حالا به چه صورتی(رایپ شده یا چی) این‌جا هستش و فارسی کردنش سایت محترم رویین

----

راهی به ذهنتون نمی‌رسه دیگه دوستان؟ :دی

مرسی

نه منظورم اینه توی پوشه قالب چنین فایلهایی هست mytheme-fa_IR.mo mytheme-fa_IR.po

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته ی وبسایت شما:

http://fthemes.com/sparks-free-wordpress-theme/

نیازی نیست جای دوری برید.خود پوسته به شما امکان تغییر دادنش داده.فقط برید به قسمت تنظیمات پوسته و تب Layout و اونجا Read More رو تغییر بدین.

اگه خیلی دوست داری از بیخ برش داری،فایل default-admin-options.php رو توی پوشه lib باز کن و خط 92 رو تغییر بده.

بعدشم.پوسته وبسایت شما همچین هم فارسی نشده.فقط کلماتش ترجمه شده :rolleyes:

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دم همگی گرم.یک دنیا ممنون.

همین آخرین گزینه که آقای TATAR فرمودن صحیح می‌باشه :دی

شرمنده.گشته بودم به خدا :دی ندیده بودم

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقای TATAR یه دونه ای!

دهنم سرویس شد تو این یکی دو روز، بس که واسه حل این مشکل، اینترنت رو گشتم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miladahora
      سلام دوستان
      اساتید عزیز لطفا یه نگاه به سایت من بندازید ببینید میتونید بفهمید مشکل دیر لود شدن سایتم چیه؟؟
      من روی یه هاست چند تا سایت راه اندازی کردم همیشه هم cpu هاست بالای 90 درصده
      مشکل از اینجاست؟؟
      آخه اون یکی سایتها خیلی زودتر از این لود میشن.
      این سایتم سایت اصلیه یعنی ادون دامین نیست.
      اینم آدرس سایتم:
      www.filesazebartar.ir
      لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه.ممنونم
    • توسط GH2W43899GT
      سلام
      در قسمت عنوان سایت یک کاراکتر اضافه شده است چگونه می توان آن را حذف نمایم.
       
      عنوان سایت -Naserresan
       
      کاراکتر اضافه شده    -
      http://s8.picofile.com/file/8323589018/Untitled3.jpg
       
      عنوان اصلی برای ثبت Naserresan می باشد.
       
      در قسمت تنظیمات عنوان سایت Naserresan می باشد. http://s9.picofile.com/file/8323588776/Untitled1.jpg
       
      در قسمت شخصی سازی سایت شما نیز عنوان سایت Naserresan می باشد.

       
       
    • توسط madidi
      سلام دوستان من یه کد واسه یه صفحه نوشتم مشکل اینجاست من خودم یه ادامه مطلب براش درست کردم با استایل مخصوص (توی تصویر عدد 2) اما وقتی توی سایت بارگذاری میکنی خودش کلمه ادامه مطلب دوباره اضافه میکنه (توی عکس عدد 1) حالا من میخوام فقط ادامه مطلب اینجارو پاک کنم 1 و کاری به بقیه صفحات نداشته باشم ینی نمیخوام تمام صفحات ادامه مطلبش پاک بشه فقط همین صفحه پاک بشه تا اون استایل دار فقط بمونه

    • توسط b89shahsavari
      با سلام خدمت دوستان عزیز
      وبسایت من بخون دات کام سرعت لودش پایینه و حس می کنم یه کمی مشکل ایجاد کرده.اما نمیدونم پایین بودن سرعت لود سایتم به کدوم موارد بستگی داره اگه دوستن لطف کنن یه نگاهی بندازن و راهنمایی کنن ممنون میشم.
    • توسط iman313
      سلام دوستان عزیز میخواستم یه راهنمایی بهم بدید درمورد استفاده از پوسته اختصاصی یا تجاری و تجربیاتی که دارین رو با من و دیگر کاربران به اشتراک بزارین . 
      میخوایم یه ui/ux خیلی خوب  برای سایتم داشته باشیم پیشنهاد شما چیه ؟      (برای سایت یک وبسایت آموزشی بیشتر نیاز دارم )
      - استفاده از پوسته های تجاری مثل enfold ...  
      - استفاده از پوسته تجاری اما تغیراتی که خودمون میخوایم رو درونش اعمال کنیم با کدنویسی شخصی و ... 
      - از صفر یه پوسته اختصاصی خومون کدش  رو بزنیم یا بدیم یه شرکت طراحی سایت تا کدشو بزنه 
      مرسی از وقتی که میزارید