medil0ne

عوض کردن عبارت read more

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من می‌خوام این عبارت read more رو تو این آدرس عوض کنم و به جاش بنویسم،«دانلود این پروژه»

www.porozhe.net

حالا هر چی می‌چرخم پیدا نمی‌کنم این عبارت رو.ممنون می‌شم راهنمایی بفرمایید.

63007622656687052390.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید عبارت read more عکس باشه.

در این صورت باید پوشه images پوشه رو بررسی و تصویر مورد نظر رو ویرایش کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل po داره قالبتون ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید عبارت read more عکس باشه.

در این صورت باید پوشه images پوشه رو بررسی و تصویر مورد نظر رو ویرایش کنید

نه.عکس هم نبود.گشتم تو تم و همچین عکسی پیدا نکردم هیچ‌جاش.تو پوشه ایمیجز و همه جا.

نبود

فایل po داره قالبتون ؟

منظور اینه‌ که یعنی نسخه‌ی آپگیرد شده‌ای داشته باشه که بشه خریدش و تم با امکانات شه دیگه؟آره؟

نه نداره.

این خودش از تم‌های فروشی الگانت‌تم هست که نمی‌دونم حالا به چه صورتی(رایپ شده یا چی) این‌جا هستش و فارسی کردنش سایت محترم رویین

----

راهی به ذهنتون نمی‌رسه دیگه دوستان؟ :دی

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل ایندکس تغییر بدید:


the_content("Read More ...");

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه.عکس هم نبود.گشتم تو تم و همچین عکسی پیدا نکردم هیچ‌جاش.تو پوشه ایمیجز و همه جا.

نبود

منظور اینه‌ که یعنی نسخه‌ی آپگیرد شده‌ای داشته باشه که بشه خریدش و تم با امکانات شه دیگه؟آره؟

نه نداره.

این خودش از تم‌های فروشی الگانت‌تم هست که نمی‌دونم حالا به چه صورتی(رایپ شده یا چی) این‌جا هستش و فارسی کردنش سایت محترم رویین

----

راهی به ذهنتون نمی‌رسه دیگه دوستان؟ :دی

مرسی

نه منظورم اینه توی پوشه قالب چنین فایلهایی هست mytheme-fa_IR.mo mytheme-fa_IR.po

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته ی وبسایت شما:

http://fthemes.com/sparks-free-wordpress-theme/

نیازی نیست جای دوری برید.خود پوسته به شما امکان تغییر دادنش داده.فقط برید به قسمت تنظیمات پوسته و تب Layout و اونجا Read More رو تغییر بدین.

اگه خیلی دوست داری از بیخ برش داری،فایل default-admin-options.php رو توی پوشه lib باز کن و خط 92 رو تغییر بده.

بعدشم.پوسته وبسایت شما همچین هم فارسی نشده.فقط کلماتش ترجمه شده :rolleyes:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دم همگی گرم.یک دنیا ممنون.

همین آخرین گزینه که آقای TATAR فرمودن صحیح می‌باشه :دی

شرمنده.گشته بودم به خدا :دی ندیده بودم

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط aliaz
      سلام دوستان چطور میتونم تکست ادیتور پیشفرض ورد پرس رو به niceditor  تغییر بدم یعنی وقتی میخوام تایپ کنم رابط niceditor برام بیاد 
       
      با تشکر
    • توسط hiwa
      سلام دوستان
      یک مشکل خاصی 1-2 هفته است من رو بدون گرفتن نتیجه به خودش مشغول کرده (با کلی استرس و اعصاب خوردی). الان به ذهنم رسید که مشکل رو اینجا مطرح کنم شاید کسی بتونه کمکم کنه. حتی اگه هزینه ای مطالبه باهاش واقعا ممنونتون میشم.
      من در یک سایت آگهی (لینک) که از افزونه wp job manager و افزونه های مکمل این افزونه برای ساخت این سایت استفاده کرده ام (قالب listify).
      سایت به خوبی کار میکرد تا اینکه مجبور شدم سایت رو به کمک polylang دو زبانه کنم (توسعه دهنده قالب این افزونه رو توصیه کرده: لینک)
      پس از نصب این افزونه، فایل mo افزونه job manager دیگه لود نمیشه. یعنی بخشهایی از سایت که مربوط به این افزونه است، انگلیسی میشه (این صفحه سایت، وقتی polylang غیرفعال باشه کاملا فارسیه اما وقتی فعال باشه به این صورت نمایش داده میشه یعنی ترکیبی از فارسی و انگلیسی)
      با غیر فعال کردن polylang مشکل رفع میشه
      اما من باید سایت رو دو زبانه کنم. پس مجبورم از polylang استفاده کنم.
      آیا راهی وجود داره که بدون استفاده از فایل po بخشهایی که مربوط به این افزونه job manager هست رو فارسی کنم؟
      ممنون میشم هر راه حل و سرنخی به ذهنت میرسه رو بهم بگید
      زیاد سرچ کردم. بقیه هم این مشکل رو با ترکیب این دو افزونه دارند(لینک) اما راه حلی که واسه من موثر باشه رو پیشنهاد نکرده ان.
       
    • توسط shikpars_com
      باسلام خدمت  همه دوستان ی سوال داشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
      در وردپرس قابلیتی رو میشناسید که از طریق اون بشه به دیتابیس سایت وردپرسی دسترسی پیدا کرد 
      مثلا بشه تمام دسته بندی هارو یکجا با یک کوئری از دیتابیس گرفت؟؟
    • توسط alirezax2
      با سلام
      مشکل:
      لاگین وردپرسم یوزر و پسورد و میزنم فقط صفحه ریفرش میشه و دوباره لاگین میاد بدون هیچ خطایی ... بدون هیچ تغییراتی در سایت بوجود اومده!!!
      راه حل هایی که رفتم:
      1- غیر فعال کردن کلیه افزونه ها از طریق هاست
      2- تغییر theme
      3- تغییر htaccess
      4 - آپدیت دستی وردپرس
      5- و ...
      متاسفانه مشکل حل نشد!! به ادمین هاستمم گفتم همون راه حل های بالا رو داد گف نشد دوباره wp نصب کن!!
      من نمیخوام دوباره نصب کنم چون مشکلات زیادی میخورم تنظیمات قالبم، دیتابیس و...
      کسی میدونه چه راه دیگه ای هست؟؟ یا مشکل مشابه داشته؟؟ چطوری حل کنم؟ دارم روانی میشم
    • توسط jalal125j
      سلام.
       
      دوستان یک سوال داشتم کل عید رو وقت گذاشتم روش موفق نشدم پیدا کنم تا چاره رو مشورت از دوستان گرامی دیدم، توی این سایت دو تا افزونه برای معرفی به شبکه های اجتماعی داده شده (http://propozal.ir). می خوام برای دیده شدن سایت عین این افزونه رو داشته باشم که هم کنار یک عنوان و هم زیرش قابلیت معرفی به شبکه‌های اجتماعی وجود داشته باشه. افزونه‌هایی که پیدا کردم فقط زیر پست یا بالای پست لینک شبکه های اجتماعی رو قرار می ده، اما این سایت از هر دو رو همزمان باهم داره.