shayan

مشکل در maximize شدن سایت من

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

خسته نباشید!

من یه مشکل دارم شاید مهم نباشه ولی خیلی نسبت به اون حساسیت پیدا کردم

اگه میشه یه سری به این آدرس بزنید

vfm.ir

اگه اونو در حالت maximize قرار دهید مشاهده خواهید کرد که هدر ، مطالب و دیگر موارد نیز همراه مرورگر جم میشن

خواهشا یکی کمکم کنه

منتظرم

یا علی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه اونو در حالت maximize قرار دهید مشاهده خواهید کرد که هدر ، مطالب و دیگر موارد نیز همراه مرورگر جم میشن

سلام دوست عزیز

به انجمن خوش آمدید

در استایل هاتون به جای درصد % هایی که تعریف شده عدد دستی بدید. (14px)

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

به انجمن خوش آمدید

در استایل هاتون به جای درصد % هایی که تعریف شده عدد دستی بدید. (14px)

داداشی میشه یکم بیشتر توضیح بدی که دقیقا باید چی کار کنم؟؟

کدوم درصد رو تغییر بدم؟

منظورم کدوم قسمته؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور از استایل فایل stayle.css یا فایلهای که با فرمت css هستش!

مثل http://vfm.ir/wp-content/themes/WP98_itheme2_persian/style.css

در بعضی خطها هم اگر نگاه کنید اعدادی از قبیل 100% هستش که اونها را باید به عدد دلخواه تبدیل کنید

توجه :100% مثال بود

عدد دلخواه باید با واحد px باشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان شرمنده من قادر به انجام این کار ها نیستم

اگه راه آسان تری وجود دارد ممنون میشم به من نشان بدید

;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه آسونتر وجود نداره!

در هر صورت باید تغییرات انجام بشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دوباره به این مشکل بر خوردم ولی اینبار فقط از px استفاده کردم ولی بازم این مشکل لعنتی وجود داره

چیکاری کنم که به هیچ عنوان از جاش تکون نخوره؟؟؟؟

تحت هر شرایطی

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون برای من باز نشد که تست کنم

اگر میتونید یک عکس بزارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید