• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
jakob

مشکل در آدرس دهی

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه قالب ووردپرس دارم که خودم یه page ساختم و به عنوان index سایت قرار دادم.داخل header منو ها کار میکنه اما تو این page ای که خودم ساختم یک سری عکس هستش که میخوام با کلیک کردن روی عکس ها به صفحات دیگر برود

به عنوان مٍثال 5 تا عکس دارم تو پیج میخوامم رو هر کدوم که کلیلک میشه به صفحه مربوطه خودش برود مثل gallery - about us - contact us.....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر دستی ( استاتیک ) تگ عکس در هدر تعریف کردین خوب به صورت دستی هم تگ لینک به عکسها بدین و ادرس دهی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه قالب وردپرس اماده بوده و من دانلود کردم و یه page ساختم و داخلش چند تا عکس گذاشتم حالا میخوام اون عکس هارو لینک کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب عکسها رو به چه صورت در فایل page خودتون تعریف کردین ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من page رو خودم ساختم با استفاده از کد


<?php
/*
Template Name: Index Page
*/
?>

و خوب داخلش با استفاده از تگ های html عکس قرار دادم


<img src="<?php bloginfo( 'template_directory' ); ?>/img/contact.jpg" style="margin-top:3px;"/>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب به اين صورت لينك‌هاي مورد نظرتون رو بهش بديد ..


<a href="http://www.Yourlink.com"><img src="<?php bloginfo( 'template_directory' ); ?>/img/contact.jpg" style="margin-top:3px;"/></a>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mostafa
      سلام،
      ما برای توسعه تیممون نیاز به یک PHP Developer داریم که به فرانت و وردپرس هم تسلط داشته باشه. کار به صورت ریموت و تمام وقت است.
       
      لطفأ رزومه رو به m@soufi.me ارسال کنید.
       
      با تشکر
    • توسط ariux
      درود بر شما دوستان گرامی .
      من تکه کدی دارم که به وسلیه اون میتونم با کمک یک Api اطلاعات مربوط به فیلم و یا سریال رو در سایت خودم به نمایش بگذارم . اما درخواستی دارم که به سرانجام رسوندش با توجه به اطلاعات اندک برنامه نویسی من شدنی نیست .
      این تکه کد  . 
      if(!empty($id = get_post_meta(get_the_ID(), 'id', true))) : if(empty($imdb = get_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", true))) { $json = @file_get_contents('http://www.omdbapi.com/?i='.$id.'&apikey=0'); if($json !== false) { $imdb = json_decode($json, true); update_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", $imdb); echo $json; } } endif;  
      و درخواست / پرسش من  : میخواستم بدونم آیا راهی هست که به وسیله اون این کد تبدیل به یک هوک بشه تا با کمکش
      1- هر بار برای دریافت اطلاعات کل کد در فایل قالب ها به صورت مجزا گنجانده نشه .
      2- امکانی فراهم بشه برای نمایش اطلاعات دریافتی خارج و داخل حلقه وردپرس . 
      سپاس بابت زمانی که برای پاسخگویی صرف میکنید . 
       
       
    • توسط saramaniaa.13
      سلام 
      من یه قالب ورد پرس طراحی کردم و مشکلی که دارم اینه که بعد از انتقال روی هاست وقتی روی ادامه مطلب کیلک میکنم اررور 500 میده   . روی لوکال مشکلی نداره و صفحه بدون اررور لود میشه.
      ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط hatami73
      با سلام ظاهر گرافیکی سایت زیر نظر منو جلب کرده ... از کجا میتونم بفهمم این سایت وردپرسیه ؟ 
      لینک
       
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان ، من یک قالب با بوت استرپ طراحی کردم و حالا میخوام که به وردپرس انتقال بدم ولی نمید.نم که چطوری باید اینکار انجام بدم و از چه توابعی استفاده کنم؟!!
      کسی میتونه کمکم کنه ؟!! و یا اگر وبسایتی میشناسین که در این زمینه میتونه بهم کمک کنه معرفی کنید؟!!!
      ممنون از همه شما