jakob

مشکل در آدرس دهی

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه قالب ووردپرس دارم که خودم یه page ساختم و به عنوان index سایت قرار دادم.داخل header منو ها کار میکنه اما تو این page ای که خودم ساختم یک سری عکس هستش که میخوام با کلیک کردن روی عکس ها به صفحات دیگر برود

به عنوان مٍثال 5 تا عکس دارم تو پیج میخوامم رو هر کدوم که کلیلک میشه به صفحه مربوطه خودش برود مثل gallery - about us - contact us.....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر دستی ( استاتیک ) تگ عکس در هدر تعریف کردین خوب به صورت دستی هم تگ لینک به عکسها بدین و ادرس دهی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه قالب وردپرس اماده بوده و من دانلود کردم و یه page ساختم و داخلش چند تا عکس گذاشتم حالا میخوام اون عکس هارو لینک کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب عکسها رو به چه صورت در فایل page خودتون تعریف کردین ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من page رو خودم ساختم با استفاده از کد


<?php
/*
Template Name: Index Page
*/
?>

و خوب داخلش با استفاده از تگ های html عکس قرار دادم


<img src="<?php bloginfo( 'template_directory' ); ?>/img/contact.jpg" style="margin-top:3px;"/>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب به اين صورت لينك‌هاي مورد نظرتون رو بهش بديد ..


<a href="http://www.Yourlink.com"><img src="<?php bloginfo( 'template_directory' ); ?>/img/contact.jpg" style="margin-top:3px;"/></a>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط Aliyeh
      سلام، چطور می توانم افزونه نقشه گوگل sitemap رو در WordPress نصب کنم و تغییرات رو اعمال کنم؟
    • توسط hessam
      سلام
      خدمت همه دوستان عرض ادب و احترام دارم.
      دوستان من مدتیه که دچار یه مشکل عجیب شدم. چند وقتیه که نمی تونم افزونه ها رو غیر فعال کنم. روش های جایگزین برای غیر فعال کردن و حذف افزونه ها (مثل تغییر نام و پاک کردن از توی هاست و...) را بلدم. از دوستان متخصص خواهش می کنم که در این خصوص بنده رو یاری کنن تا بتونم افزونه ها رو از داخل وردپرس مثل فبل پاک کنم.
      قبلا از مشارکت شما در بحث و بذل محبتتان کمال تشکر را دارم
    • توسط m2sali
      چطور میتونم در وردپرس یوزر کاربری که لاگین کرده رو با متد پست به یه صفحه asp ارسال کنم.

      من میخوام یه لینک تو سایت وردپرسی یه لینک بذارم که کاربر که کلیک کرد ، اول چک کنه که لاگین کرده یا نه ، اگه لاگین نکرده اول مجبور باشه لاگین کنه و بعد از لاگین نام کاربریش از طریق متد پست به یه لینک خارجی ارسال بشه.
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      اخیرا برای تست وردپرس خودم رو همراه با قالب و تمامی محتویات از روی لوکال روی یکی از این هاست‌های رایگان آپلود کردم. بعد چند ساعت پیغام داد و سایت بسته شد. با پشتیبانی سایت که صحبت کردم گفتند که سیستمشان تشخیص داده وردپرس ویروسی است. من تمامی محتویات سایتم رو از سایت های معتبر گرفتم و تنها به افزونه هام برای ویروسی بودن شک دارم.
      در هر صورت میخواستم بدونم دوستان راهی رو میشناسند که بشه باهاش ویروسی بودن وردپرس و قالب و افزونه رو فهمید؟
      ممنون میشم راهنماییم کنید.