• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
jakob

مشکل در آدرس دهی

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه قالب ووردپرس دارم که خودم یه page ساختم و به عنوان index سایت قرار دادم.داخل header منو ها کار میکنه اما تو این page ای که خودم ساختم یک سری عکس هستش که میخوام با کلیک کردن روی عکس ها به صفحات دیگر برود

به عنوان مٍثال 5 تا عکس دارم تو پیج میخوامم رو هر کدوم که کلیلک میشه به صفحه مربوطه خودش برود مثل gallery - about us - contact us.....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر دستی ( استاتیک ) تگ عکس در هدر تعریف کردین خوب به صورت دستی هم تگ لینک به عکسها بدین و ادرس دهی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه قالب وردپرس اماده بوده و من دانلود کردم و یه page ساختم و داخلش چند تا عکس گذاشتم حالا میخوام اون عکس هارو لینک کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب عکسها رو به چه صورت در فایل page خودتون تعریف کردین ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من page رو خودم ساختم با استفاده از کد


<?php
/*
Template Name: Index Page
*/
?>

و خوب داخلش با استفاده از تگ های html عکس قرار دادم


<img src="<?php bloginfo( 'template_directory' ); ?>/img/contact.jpg" style="margin-top:3px;"/>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب به اين صورت لينك‌هاي مورد نظرتون رو بهش بديد ..


<a href="http://www.Yourlink.com"><img src="<?php bloginfo( 'template_directory' ); ?>/img/contact.jpg" style="margin-top:3px;"/></a>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط reza_5180
      سلام دوستان
      با sprites کردن تصاویر در css ، تصاویر سایت رو ترکیب میکنم. که باعث کاهش درخواست های http بشه
      حالا داخل تنظیمات یک قالب وردپرس، مثلا 6 تا عکس را باید بصورت جداگانه انتخاب کنیم. به این صورت که برای بارگذاری هر عکس، به کتابخانه عکس ها وصل میشود و عکس را از آنجا دریافت می کند. حالا مشکل اینجاست که این 6 تا عکس رو نمی تونم بصورت sprites کار کنم.
      اینم بگم که در کد های php این قسمت، از حلقه استفاده شده، و نمیشه کد css دلخواه برای همه زد. 
      به چه صورت تصاویری ترکیب شده را در این جور جا ها استفاده کنم؟
    • توسط nazanin123
      ضمن عرض سلام و وقت بخیر
      یک توضیحی درباره pdo و mysqli بدین
      من یک سایت تازه تاسیس دارم ، php رو گذاشتم روی 7.1
      البته 7.0 هم موجوده ، در ماژول ها mysqli تیک نخورده بصورت پیش فرض!
      آیا پلاگین های بروز مخزن هم از pdo برای ارتباط با دیتابیس استفاده میکنن؟
      بهتره تیک mysqli رو بزنم یا نه؟ تصویر ضمیمه شد

    • توسط omidreza4887
      سلام به وردپرسی های عزیز. همونطور که میدونید یکی از مهمترین فاکتور های سئو و افزایش بازدید سرعت وبسایت هستش. ما به تازگی وبسایتی رو تاسیس کردیم که میتونید از این لینک مشاهدش کنید. متاسفانه سرعت لودش خیلی پایینه. افزونه های زیادی رو از جمله WP Rocket هم امتحان کردیم ولی باز تغییر زیادی رو شاهد نبودیم و حتی بعضی موقع ها باعث بدتر شدن لود شدن. در نوشته هامون هم از تصاویر کوچک تری نسبت به قبل استفاده می کنیم. ممنون میشم راهنماییم کنید و یا افزونه های دیگه ای معرفی کنید.
    • توسط mpi
      با سلام 
      دوستان من مشکل لود نشدن فونت های Font-awesome رو در سایت وردپرسیم دارم . این هم آدرس وب سایتم : sitefestival
      لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنونم
    • توسط mehran4ever
      سلام دوستان
      من در خواست بومی سازی و فارسی سازی این افزونه رو داشتم
      https://wordpress.org/plugins/erp/
       
      ممنون میشم کمک کنید
      با تشکر